Lütfen vaktinizi ayırıp okuyun Kardeşliğinize ve yol göstermenize ihtiyacım var - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > HavasOkulu Genel Bölüm > Sorularınız

Sorularınız her türlü soruyu buradan sorabilirsiniz.

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11.08.24, 10:31
Acemi
 
Üyelik tarihi: 05.08.24
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 6
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Lütfen vaktinizi ayırıp okuyun Kardeşliğinize ve yol göstermenize ihtiyacım var

Arkadaşlar benim bazı sorunlarım var ve etrafımda danışabileceğim de kimsem yok bu konulardan anlayan. Elimden geldiğince özet ve kısa tutucam ki okuması vakit almasın.

5-9 yaşlarımdayken gördüğüm rüyalar olurdu ertesi gün tamamen aynıyla kopya bir şekilde gerçek olan. Bir gece beni korkutmuşlardı 9 yaşındayken ağlaya ağlaya dua ettim Allahım bu her ne ise kapat bunu diye o orda bitti gitti. Ama bu şekilde anladım ki görünenden fazlası var. Ailemden kimse namaz kılmaz tek başıma camiye gidip diğer insanları taklit ede ede öğrendim öğrenebildiğim kadar diğer konularda da yıllarca.
12 ya da 13 yaşındaydım Bursada teyzemde misafirdim. Emir Sultan Hazretlerinin türbesinin yanında bir mezarlık var. Ben o mezarlıkta saçma ve sebepsiz bir şekilde bir aşşağı bir yukarı çıktım durdum. O gece teyzemlerde yatarken o zaman soba vardı büyük odada herkes yatardı bi kanepede. Gece uyandım ve karşımda kuzenimi gördüm kanepenin ucunda ve ayakta. Kafasını yan yatırmış dişleri bi sivrimsi üstünde kırmızı sokakta çiçek satan insanların kıyafetleri gibi kıyafet. Bana aşırı korkunç bir şekilde gülümsüyor. Diyorum Abla noldu? Su mu istiyorsun bilmem ne derken kuzenimin horlama sesi geldi ve baktım orda uyuyor. Kitlendim kaldım sesim kesildi kimseye seslenemedim. Sabah anlattığımda asla ciddiye almadı kimse beni tabi yok rüyadır o falan diyerek de apaçık uyanıktım.
Lisenin başlarında bazı şeyler dikkatimi dağıttı ve uzaklaşmıştım biraz ibadetlerden inancımdan bişey değişmesede ama dedim dönmeliyim tamamen. Namaz kılmaya başladığımda tekrar düzenli yok yatsıda ampül patlıyo, entersan rüyalar, ışıklar sabrettim onlar da geçti ama ben rahatsız olmaya başlamıştım. Şehrimde tanınan yaşlı bir hanım anneye gittim su ile bakım yapan. Benden para da almadı yani. Bana insanlar eşyalarıyla gömüldüğü için bazen bunun bir büyü gibi sıçrama yapabileceğini ve böyle şeylerin olabileceğini söyledi ve bana bir dedenin dua ettiğini ve annemin bu dedeyi hamileyken rüyasında gördüğünü ayrıca çocukken ümmü sıbyan tarafından korkutulduğumu söylediler. Başka bir sürü şey de söyledi ama çok alakalı değil sorumla. Bişeyler yap dedi kalemi şuraya at bunu oraya dua et diye yapmadım çünkü bilmiyorum çok mantıklı gelmemişti kaleme okuyup bi yere atmak.
Aradan tekrar zaman geçti bi durulma dönemi sonra ben bir gece rüyamda Yusuf a.s mı gördüm detaylarına girmemeliyim sanırım ama çok güzeldi. Uyandım hayra yordum çok mutlu oldum. Sonra ilk yarım kardeşlerimle sorun yaşadım ailemin baba tarafından uzaklaştım, başka bir olayda ciddi iftiraya uğradım. O günler de geçti ve başka bir gece rüyamda Peygamber efendimizi (s.a.s) gördüm. Çok güzel bi rüyaydı. Rüyamın sonunun ve bir kısmını detaya girmeden anlatmak zorundayım. Rüyamda beni evlendirdi sonra oradaki olaylar bitince şehrime geldik bi anda rüya bitiminden önce olduğumuz yerden neredeyse ışınlanıp. Bana tavsiyelerde bulunuyorlardı ben de dinliyordum. Sonra arkamı döndüm 165 boylarında tarif edilemez derecede korkunç bir yüze sahip beyazlar giymiş üstü ıslak gibi olan dişi bir şeytan bize doğru hızlı hızlı gelmeyi deniyor Peygamber efendimiz konuşurken ama gelemiyor asla hep aynı yerden itiliyor arada belki 10 metre var.
Artık 26 yaşındayım ve son 5 yıldır hayatım sinir depresyon yalnızlaşma bereketsizlik ve kaygılarla geçiyor ama şuan artık yavaş yavaş düzeliyorum. Bu siteyi 1 yıl önce keşfetmiştim davet içermeyen faziletli amelleri yapıyordum hani keşifle de alakası olmayan ameller. Sonra sitede uzun bir koruma duası gördüm okumak istedim hangisi olduğunu unutttum. Okuyorum sonuna çok yaklaştım bütün odam karardı sanki kafamın iki yanından tak tak sesler geliyor, inatla sonuna geldim duanın sonra yine bu olayı da düşünmemeyi denedim. Dün artık bana ne yaptırdı bunu belki bi yerde okudum birleştirdim kafamda. Cin Suresi 3 kez Tarık suresi okudum sonra üstüne de tam Saffat suresini okumaya başladım ki ayağımdan bir elektrik girdi sanki titretti tüm bedenimi ve musluk gibi terlemeye başladım, sanki kısmı felç oldum beynim durdu bu sefer inat edip çok okuyamadım bi yerde kestim. Gerçekten çok üzüldüm. Allah beni sevmiyor düşüncesi aklımdan asla çıkmıyor dünden beri ve aşırı depresifleştim.

Arkadaşlar ben asla tevazu yapmıyorum şunu söylerken ben öyle rüyasında peygamberler görecek ışıklar saçacak bi insan değilim. Sıradan basit ibadetini yapmaya çalışan bu konularda çok da bilgisi olmayan bir Müslümanım. Musallat desen niye olsunlar diyorum hani vakit kaybı sanki salsalar beni kutup mu gavs mı olucam. Aklıma gelen tek şey bunların soydan gelebilecek şeyler olduğu hani günahlarımız da az değil de 9 yaşında 12 13 yaşında pek bi günahım da yoktu hani. 2 3 nesildir bozulmalar olsa da Babamın ailesinde Mollalar Din adamları varmış hani anlattılar bi kaç keramet de artık doğruluğunu bilemem. Annemin ailesi de soy olarak dede aşireti deniyor artık onu da bilemiyorum birkaç belge gördüm bunu doğrulayan.
Hani soy tövbesi diye bişey gördüm ama bu insanlar mübarek insanlara benziyor tam olarak soy tövbesi günahtan arınmak için mi soydan gelen bilmiyorum. E bu insanlar iyi bişey kalmış olsa bana bu kadar sıkıntı yaşar mıydım onu da bilmiyorum. Yalnızlaştım paramın bereketi yok işlerimde hep kaygı bi telaş arada gelen intihar düşünceleri yıllarca ama dedim evham yapıyorsun yoktur birşeyin ama artık iş Kuran-ı Kerim okurken saldırılma noktasına mı geldi. Bakın yine aynısı olucak diye artık okuyamıyorum bazı şeyleri yaptığım zikri bile kısıtlı tuttum. O yüzden artık bilmeden iş yapmak istemiyorum bilenlere sorayım dedim napayım diye. İbadetimin huzurunu bozdu ki zaten zar zor elimde tuttum yıllarca. Hayatımdaki bunca depresyon ve kötü şeyi musallata, uğursuzluğa bağlamak istemiyorum ama bu korumaları okurken niye böyle oluyor yoksa bunca zaman bazı sorunlarımın sebebi bu muydu diye düşünüyorum. Hayatımda yeni bir döneme giriyorum çok çalışmam azmetmem gerekecek bir döneme ve başarısızlığın ağır sonuçları olur benim için.
Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. Önemsemeyip normal hayatıma, ibadetime devam etmek istiyorum ama bir yandan da bu yaşadıklarıma üzgün ve sinirliyim çünkü hiçbir anlam getiremiyorum. Size daha nice şeyler var burda yazmadığım. Benim çevremdeki insanlar bunlara ya güler ya da yere bakar niye yalan söylüyor bu diye çünkü inançları zayıf ya da yok bilmiyorum. İçimi de döktüm biraz burda çünkü kendimi bu konularda hep yalnız hissettim dua isteyecek adam akıllı bi kimsem bile yok. Uzun yazdıysam özür dilerim ilk defa bi foruma böyle hayatımdan birşeyler yazdım. Bana yol gösterebilecek birisi olursa çok mutlu olurum eğer olmazsa da duanız da yeter. Kusurum olduysa yazarken affedin. Allah hepimizden razı olsun.

Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 11.08.24, 11:10
 
Üyelik tarihi: 05.11.23
Bulunduğu yer: .
Mesajlar: 216
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifanı versin kardeşim, Forumda (Allah onlardan razı olsun), izah eden yol gösteren hocalarımız var, eminim sanada ilimleri bilgileri ile tavsiyelerde bulunurlar, İmas Hocamız illaki konunu okur, fikrini söyler, kimsenin sorusunu cevapsız bırakmaz , 'imas' hocama 50 mesaj kotasını doldurarak danışmanı kesinlikle tavsiye ederim.

Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 11.08.24, 11:47
Acemi
 
Üyelik tarihi: 05.08.24
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 6
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun. Yani hayatımda 3 kez yardım isteyebildim belki bu konuda yıllardır zaman zaman sıkıntı yaşamama rağmen ama o yazıyı yazarken bile 5 kilo ter akıttım belki. Evet hocaların yazılarını takip ediyorum çok kıymetli paylaşımları var ona güvenerek yazdım. Allah teala bilmiyorsanız zikir ehline sorun diyor bende artık bu noktada sormamak kendi kendime yeterim demek kibir olur diye sorayım dedim. Hiç değilse bir yol aramadım demem. Çok teşekkürler tavsiyeniz için yazmaya çalışayım o zaman.

Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 11.08.24, 11:49
 
Üyelik tarihi: 21.12.19
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 161
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Anadolu da ocaklı tabiri vardır bilirsiniz. Atadan gelen manevi miraslar. Yani emanetler, ruhaniyet tarafında birtakım manevi derece/rütbeler, istidatlar, tasarruflar. Aynı atadan soydan gelen herkese bu miraslar kalmıyor tabi. Allah soydan seçtiği kimselere o mirasları ve emanetleri veriyor.

Mesela bildiğim birisi böyle ocaklıydı. Atadan gelen manevi emanetler, istidatları var. O da peygamber efendimizi ve veliler gördü. Hayatı da gençliğinden bu yana çok ağır çok zor geçti ve zor geçiyor. Vaktiyle uyanıkken şeytan saldırmış boğmaya çalışmış bir kimse.

Demekki çoğunlukla manevi miras, emanet sahibi ocaklıların hayatları zor geçiyor. O emanetler şeytanileri rahatsız eden şeyler ise o kişi ile uğraşıyorlar.

Ben benzeşmeyi görünce bir örneği aktarmak istedim konuya ışık tutabilmesi umuduyla.

O sebeple kendinizi öğrenin "siz kimsiniz?". Nesiniz, ne değilsiniz kim olduğunuzu ortaya çıkarın, öğrenin. Ocaklı mısınız? sizde şeytanileri rahatsız eden manevi rütbe, miraslar, manevi emanetler, istidatlar mı var? (peygamberler görmeniz zaten bu ihtimalleri çok güçlendiriyor) Zorluklar, sorunlar böyle bir durumdan mı kaynaklı, şeytaniler sizinle bu sebeplerden mi uğraşıyor netleştirin. Bunları görebilecek, bilebilecek istidatı olan birilerini bulup onlardan öğrenmeye çalışın. Keşif sahibi birileri de olur ama İlla keşif sahibi olması da gerekmiyor. Bunları bilebilecek İstidatlara yani manevi bakım becerilerine sahip kişiler de bakınca ortaya çıkarabilir.

Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 11.08.24, 11:57
 
Üyelik tarihi: 21.12.19
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 161
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sitede varsa bunlara bakabilecek hocalar/kimseler cevaplar bulmanızı ben de dilerim.

Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 11.08.24, 12:12
imas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgili Üye
 
Üyelik tarihi: 18.01.20
Bulunduğu yer: her yer
Mesajlar: 16,395
Etiketlendiği Mesaj: 3491 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Azur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar benim bazı sorunlarım var ve etrafımda danışabileceğim de kimsem yok bu konulardan anlayan. Elimden geldiğince özet ve kısa tutucam ki okuması vakit almasın.

5-9 yaşlarımdayken gördüğüm rüyalar olurdu ertesi gün tamamen aynıyla kopya bir şekilde gerçek olan. Bir gece beni korkutmuşlardı 9 yaşındayken ağlaya ağlaya dua ettim Allahım bu her ne ise kapat bunu diye o orda bitti gitti. Ama bu şekilde anladım ki görünenden fazlası var. Ailemden kimse namaz kılmaz tek başıma camiye gidip diğer insanları taklit ede ede öğrendim öğrenebildiğim kadar diğer konularda da yıllarca.
12 ya da 13 yaşındaydım Bursada teyzemde misafirdim. Emir Sultan Hazretlerinin türbesinin yanında bir mezarlık var. Ben o mezarlıkta saçma ve sebepsiz bir şekilde bir aşşağı bir yukarı çıktım durdum. O gece teyzemlerde yatarken o zaman soba vardı büyük odada herkes yatardı bi kanepede. Gece uyandım ve karşımda kuzenimi gördüm kanepenin ucunda ve ayakta. Kafasını yan yatırmış dişleri bi sivrimsi üstünde kırmızı sokakta çiçek satan insanların kıyafetleri gibi kıyafet. Bana aşırı korkunç bir şekilde gülümsüyor. Diyorum Abla noldu? Su mu istiyorsun bilmem ne derken kuzenimin horlama sesi geldi ve baktım orda uyuyor. Kitlendim kaldım sesim kesildi kimseye seslenemedim. Sabah anlattığımda asla ciddiye almadı kimse beni tabi yok rüyadır o falan diyerek de apaçık uyanıktım.
Lisenin başlarında bazı şeyler dikkatimi dağıttı ve uzaklaşmıştım biraz ibadetlerden inancımdan bişey değişmesede ama dedim dönmeliyim tamamen. Namaz kılmaya başladığımda tekrar düzenli yok yatsıda ampül patlıyo, entersan rüyalar, ışıklar sabrettim onlar da geçti ama ben rahatsız olmaya başlamıştım. Şehrimde tanınan yaşlı bir hanım anneye gittim su ile bakım yapan. Benden para da almadı yani. Bana insanlar eşyalarıyla gömüldüğü için bazen bunun bir büyü gibi sıçrama yapabileceğini ve böyle şeylerin olabileceğini söyledi ve bana bir dedenin dua ettiğini ve annemin bu dedeyi hamileyken rüyasında gördüğünü ayrıca çocukken ümmü sıbyan tarafından korkutulduğumu söylediler. Başka bir sürü şey de söyledi ama çok alakalı değil sorumla. Bişeyler yap dedi kalemi şuraya at bunu oraya dua et diye yapmadım çünkü bilmiyorum çok mantıklı gelmemişti kaleme okuyup bi yere atmak.
Aradan tekrar zaman geçti bi durulma dönemi sonra ben bir gece rüyamda Yusuf a.s mı gördüm detaylarına girmemeliyim sanırım ama çok güzeldi. Uyandım hayra yordum çok mutlu oldum. Sonra ilk yarım kardeşlerimle sorun yaşadım ailemin baba tarafından uzaklaştım, başka bir olayda ciddi iftiraya uğradım. O günler de geçti ve başka bir gece rüyamda Peygamber efendimizi (s.a.s) gördüm. Çok güzel bi rüyaydı. Rüyamın sonunun ve bir kısmını detaya girmeden anlatmak zorundayım. Rüyamda beni evlendirdi sonra oradaki olaylar bitince şehrime geldik bi anda rüya bitiminden önce olduğumuz yerden neredeyse ışınlanıp. Bana tavsiyelerde bulunuyorlardı ben de dinliyordum. Sonra arkamı döndüm 165 boylarında tarif edilemez derecede korkunç bir yüze sahip beyazlar giymiş üstü ıslak gibi olan dişi bir şeytan bize doğru hızlı hızlı gelmeyi deniyor Peygamber efendimiz konuşurken ama gelemiyor asla hep aynı yerden itiliyor arada belki 10 metre var.
Artık 26 yaşındayım ve son 5 yıldır hayatım sinir depresyon yalnızlaşma bereketsizlik ve kaygılarla geçiyor ama şuan artık yavaş yavaş düzeliyorum. Bu siteyi 1 yıl önce keşfetmiştim davet içermeyen faziletli amelleri yapıyordum hani keşifle de alakası olmayan ameller. Sonra sitede uzun bir koruma duası gördüm okumak istedim hangisi olduğunu unutttum. Okuyorum sonuna çok yaklaştım bütün odam karardı sanki kafamın iki yanından tak tak sesler geliyor, inatla sonuna geldim duanın sonra yine bu olayı da düşünmemeyi denedim. Dün artık bana ne yaptırdı bunu belki bi yerde okudum birleştirdim kafamda. Cin Suresi 3 kez Tarık suresi okudum sonra üstüne de tam Saffat suresini okumaya başladım ki ayağımdan bir elektrik girdi sanki titretti tüm bedenimi ve musluk gibi terlemeye başladım, sanki kısmı felç oldum beynim durdu bu sefer inat edip çok okuyamadım bi yerde kestim. Gerçekten çok üzüldüm. Allah beni sevmiyor düşüncesi aklımdan asla çıkmıyor dünden beri ve aşırı depresifleştim.

Arkadaşlar ben asla tevazu yapmıyorum şunu söylerken ben öyle rüyasında peygamberler görecek ışıklar saçacak bi insan değilim. Sıradan basit ibadetini yapmaya çalışan bu konularda çok da bilgisi olmayan bir Müslümanım. Musallat desen niye olsunlar diyorum hani vakit kaybı sanki salsalar beni kutup mu gavs mı olucam. Aklıma gelen tek şey bunların soydan gelebilecek şeyler olduğu hani günahlarımız da az değil de 9 yaşında 12 13 yaşında pek bi günahım da yoktu hani. 2 3 nesildir bozulmalar olsa da Babamın ailesinde Mollalar Din adamları varmış hani anlattılar bi kaç keramet de artık doğruluğunu bilemem. Annemin ailesi de soy olarak dede aşireti deniyor artık onu da bilemiyorum birkaç belge gördüm bunu doğrulayan.
Hani soy tövbesi diye bişey gördüm ama bu insanlar mübarek insanlara benziyor tam olarak soy tövbesi günahtan arınmak için mi soydan gelen bilmiyorum. E bu insanlar iyi bişey kalmış olsa bana bu kadar sıkıntı yaşar mıydım onu da bilmiyorum. Yalnızlaştım paramın bereketi yok işlerimde hep kaygı bi telaş arada gelen intihar düşünceleri yıllarca ama dedim evham yapıyorsun yoktur birşeyin ama artık iş Kuran-ı Kerim okurken saldırılma noktasına mı geldi. Bakın yine aynısı olucak diye artık okuyamıyorum bazı şeyleri yaptığım zikri bile kısıtlı tuttum. O yüzden artık bilmeden iş yapmak istemiyorum bilenlere sorayım dedim napayım diye. İbadetimin huzurunu bozdu ki zaten zar zor elimde tuttum yıllarca. Hayatımdaki bunca depresyon ve kötü şeyi musallata, uğursuzluğa bağlamak istemiyorum ama bu korumaları okurken niye böyle oluyor yoksa bunca zaman bazı sorunlarımın sebebi bu muydu diye düşünüyorum. Hayatımda yeni bir döneme giriyorum çok çalışmam azmetmem gerekecek bir döneme ve başarısızlığın ağır sonuçları olur benim için.
Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. Önemsemeyip normal hayatıma, ibadetime devam etmek istiyorum ama bir yandan da bu yaşadıklarıma üzgün ve sinirliyim çünkü hiçbir anlam getiremiyorum. Size daha nice şeyler var burda yazmadığım. Benim çevremdeki insanlar bunlara ya güler ya da yere bakar niye yalan söylüyor bu diye çünkü inançları zayıf ya da yok bilmiyorum. İçimi de döktüm biraz burda çünkü kendimi bu konularda hep yalnız hissettim dua isteyecek adam akıllı bi kimsem bile yok. Uzun yazdıysam özür dilerim ilk defa bi foruma böyle hayatımdan birşeyler yazdım. Bana yol gösterebilecek birisi olursa çok mutlu olurum eğer olmazsa da duanız da yeter. Kusurum olduysa yazarken affedin. Allah hepimizden razı olsun.
o suya bakan abla var ya, iste o doğru soylemis,sende ummu sibyan var....

__________________
اِذْ قَالَ لَهُ رَبُّهُٓ اَسْلِمْۙ قَالَ اَسْلَمْتُ لِرَبِّ الْعَالَم۪ينَ
_______________________________________________

"Kötü günlerdeyiz.
Şimdi, ne kişinin kendini sorgulaması,
ne de vefa kaldı.
Er kişiler gitti, geride çer çöp kaldı."

Meymun bin Mihran
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 11.08.24, 12:12
Acemi
 
Üyelik tarihi: 05.08.24
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 6
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Çok teşekkürler. Allah razı olsun. Yani arayan bulur ben de yeterince aramadım belki ama sahiden keşif sahibi ya da istidat sahibi insanlara denk gelmek bir yana karşıma pek Müslüman da çıkmıyor yetiştiğim ortam vb. sebeplerle belki bilmiyorum daha istekli olmalıydım sanırım. Soy meselesinde çok detay vermek istemedim belki yanlış anlaşılırım diye ama annemler 9 kardeş kimse namaz kılmıyor 25 kuzenim var düzenli kılan yalnızca sanırım benim belki o şekilde bana mı kaldı bilmiyorum ki anlayamıyorum. Hani birşey kalmış olsa dahi benim yapmam gereken ne olucak. Çok sağolun temenniniz için.

Çok teşekkürler ilgilenip okuduğunuz için, Allah razı olsun. Benim ummu sıbyan hakkında çok bir bilgim yok araştırmalarıma rağmen ne yapmalıyım hocam?

Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 11.08.24, 12:28
 
Üyelik tarihi: 21.12.19
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 161
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Azur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok teşekkürler. Allah razı olsun. Yani arayan bulur ben de yeterince aramadım belki ama sahiden keşif sahibi ya da istidat sahibi insanlara denk gelmek bir yana karşıma pek Müslüman da çıkmıyor yetiştiğim ortam vb. sebeplerle belki bilmiyorum daha istekli olmalıydım sanırım. Soy meselesinde çok detay vermek istemedim belki yanlış anlaşılırım diye ama annemler 9 kardeş kimse namaz kılmıyor 25 kuzenim var düzenli kılan yalnızca sanırım benim belki o şekilde bana mı kaldı bilmiyorum ki anlayamıyorum. Hani birşey kalmış olsa dahi benim yapmam gereken ne olucak. Çok sağolun temenniniz için.

Çok teşekkürler ilgilenip okuduğunuz için, Allah razı olsun. Benim ummu sıbyan hakkında çok bir bilgim yok araştırmalarıma rağmen ne yapmalıyım hocam?
Allah sizden de cümlemizden de razı olsun. Mesajınızda isim etiketi eklemediğiniz için hocam hitabını imas hoca farketmeyebilir ben etiketleyim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].

Ümmüsübyan sorunuzu cevaplayabilecek ve o ümmüsübyan denilen şeytani cinni varlıktan kurtulmanız, temizlenmesi için güçlü bir şekilde destek verebilecek havas hocası, güçlü ilim, istidat sahibi sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocadan destek almanızı ben de sıradan bir üye olarak tavsiye edebilirim

Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 11.08.24, 12:31
Acemi
 
Üyelik tarihi: 05.08.24
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 6
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o suya bakan abla var ya, iste o doğru soylemis,sende ummu sibyan var....
Çok teşekkürler ilgilenip okuduğunuz için Allah razı olsun hocam. Ben araştırdığımda sadece çocuklara musallat olan birşey olarak okumuştum hani bir kere çocukken olunca sonra da öyle kalıyormuymuş. Hani ben kendi islami yaşamıma daha özen göstersem tövbe etsem daha da düzgün yaşasam gitmicek birşey mi. Çünkü diğer yollara giremeyecek gibi hissediyorum.

Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 11.08.24, 12:35
imas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgili Üye
 
Üyelik tarihi: 18.01.20
Bulunduğu yer: her yer
Mesajlar: 16,395
Etiketlendiği Mesaj: 3491 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Azur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok teşekkürler ilgilenip okuduğunuz için Allah razı olsun hocam. Ben araştırdığımda sadece çocuklara musallat olan birşey olarak okumuştum hani bir kere çocukken olunca sonra da öyle kalıyormuymuş. Hani ben kendi islami yaşamıma daha özen göstersem tövbe etsem daha da düzgün yaşasam gitmicek birşey mi. Çünkü diğer yollara giremeyecek gibi hissediyorum.
okumayla giderde iste o okutacak ağız kimde var, öyle ağız bulmak imkansiza yakin oldugu icin
çiviyi keserle sökmek gerekiyor...

__________________
اِذْ قَالَ لَهُ رَبُّهُٓ اَسْلِمْۙ قَالَ اَسْلَمْتُ لِرَبِّ الْعَالَم۪ينَ
_______________________________________________

"Kötü günlerdeyiz.
Şimdi, ne kişinin kendini sorgulaması,
ne de vefa kaldı.
Er kişiler gitti, geride çer çöp kaldı."

Meymun bin Mihran
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Büyük Dua (ibn Arabi) Havasokulu Dualar & Dua Kardeşliği 2 25.09.24 13:05
Lütfen Okuyun! Ümmü Sübyan Efsanesi SouL Rukye ve Tedavi 12 09.02.24 16:42
Hizb-ud devrul ala Muhyiddin Arabi Devrimci Evradiyeler & Azametler 14 14.05.21 16:11
Muhyiddîn ibn’ul arabî k.s. Hazretlerinin özel duası hizb-ud’devr’ul a Havasokulu Dualar & Dua Kardeşliği 20 04.04.20 19:35
Amacın Gerçekleşmesi için Dua SiLence Galibiyet ve Başarı Uygulamaları 1 22.04.17 00:28


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147