bedendeki varlık için tavsiye - Sayfa 4 - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > HavasOkulu Genel Bölüm > Sorularınız

Sorularınız her türlü soruyu buradan sorabilirsiniz.

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #31  
Alt 19.07.24, 22:38
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.04.23
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 33
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
beton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yani 3 gün de art arta 11 er defa 3 gün o okunacak öylemi, birde korumayı nasıl yapacağım (sağ,sol,ön,arka,yukarı,aşağı,içime , daire nasıl yapacağım daire yazmışsınız ya anlamadım onu, yani elime üfleyip yere dairemi çizeceğim yoksa elime doğru üfleyip çevreme havada daire gibi elimi mi gezdireceğim
Alıntı:
beton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yani 3 gün de art arta 11 er defa 3 gün o okunacak öylemi, birde korumayı nasıl yapacağım (sağ,sol,ön,arka,yukarı,aşağı,içime , daire nasıl yapacağım daire yazmışsınız ya anlamadım onu, yani elime üfleyip yere dairemi çizeceğim yoksa elime doğru üfleyip çevreme havada daire gibi elimi mi gezdireceğim

Kardeşim sana detaylı olarak toparlanmış halde yazayım.

1 - Öncelikle anlamadığın yada türkçesini bilmediğin arapça kelimeleri ezbere okuma !!! sebebi; anlamını bilmezsen kalbin mutmain olmaz. güven olgusu oluşmaz. Celcelutiyye Peygamber efendimizin dilinden ve Hz Ali nin yorumu ile yazılmış bir dua dır. Bu dua berhetiye ve Rabbimizin esmalarını içeren yüce bir azimettir. öncelikle türkçesini oku. ve Allah'da neleri istediğine kalbin şahit olsun. o benlik ile azimeti okumaya başla. türkçesini okuyup idrak ettiğinde demek istediğimi anlayacaksın. keza arapça bilmediğinizi (türkçesini anlamadığınızı düşünerek yazıyorum.)
1-a- neden türkçesini okumalı ve içine sindirmelisin.? azından çıkan kelimeler, duyguların, davranışların,samimiyetin,niyetin hatta yüzünle vermiş olduğun tebessüm bile senin bedenindeki ruhunu güçlendirir. bir iletişim ağı kurulur niyetinle. (burayı es geçiyorum. maalsef anlatamam. ama ufak bir ip ucu verdim.)
1-b- töbe et. düşün, gençliğinden bu yana tüm yanlışlarını hatırlamaya çalış ve hepsine töbe et. ve yapma !!! töbe etmekle işler çözülmez. töbeni tutman beklenir. Unutma sen Allah'a seni yaratan tek yüce olana bir söz veriyorsun.

2 - Seni tanımam etmem. ailenle yapmanı tavsiye etmemdeki sebebim şu. birden fazla dallama ile (ben kötülerine dallama iyilerine de kul derim.) uğraşıyorsan. senden ayrılıp ailede başkasına musallat olma durumu olmasın yada ailende bir çok kişide var ise onlarda birlikte Allah'ın izni ile bu beladan def olunsun. ailenden dolayı yada kanından geçmişten dolayı gelen bir durum var ise faydası olsun isterim. eğr kandan gelen bir durum var ise bunu altta ayrıca yazacağım unutmazsam.
burada önemli olan tek nokta töğbelerinizi yani verdiğiniz sözleri TUTACACAKSINIZ !!! aksi durumda gerisini ALLAH bilir.

3 - Gelelim uygulama kısmına bir çoğunu biliyor olabilirsin ama detaylı ca yazacağım. sana başına gelebilecekler ile birlikte detayları ile yazacağım. korkulacak bişi yok. sadece bilgi amaçlı hazır olasın diye yazıyorum.

3 - a- Ailenle yada tek olarak önce uygulamayı yapacağınız alanı güzelce temizleyin. yerleri mümkün ise sirkeli su ile silin. Bu mekanda 3 gece geçireceksiniz. 3 gece de aynı yerde aynı saate başlamak zorundasınız. aynı kişiler ne bir eksik ne bir fazla. tavsiyem yatsı namazından sonta 23:30 - 12:30 arası bu uygulamayı yerinde yapmanız yerinde olur. okuma 20 25 kadar sürer 25 dk * 11 adet olarak düşün. uygulamayı bitirdikden sonra uygulamaya katılan her birey dünya kelamı etmeden gidip yatağına girsin 21 kere Bismillahirrahmanirrahim çekerek ve sonrasında okuyacağı ayet sure dua vs. varsa okusun yatsın. sabah kalktığınızda o günün sadakasını her aile breyi kendi vermek zorunda. ailede bebek var ise. bebeğin yerine vekalet ederek verebilir. sadakayı verirken bebeğin adını anarak vereceksiniz. ailede bebek var ise bebeği odada bulundurmanız yerinde olacaktır. bebeğin uyuması yada uyanık olması önemli değil. ayetel kursi koruması Annesi tarafından bebeğine yapılacaktır. babası yada başkası olmaz. bu sadaka Allah rızası için herhangi bir şey olabilir. tüyo veremem. gönülden gelecek. Allah rızası için verilecek azı çoğu küçüğü büyüğü olmaz.aklını bulandırma demek istiyorum. oda da karanlık yada aydınlık fark etmez. fakat elektrik kesilmesi ampul patlaması gibi şeyler olabilir. korku durumu olmasın istiyorsan okuyabileceğin kadar mum ışığı olsun yeter. muma anlam yükleme cinniler mum ışığına mudahale edemezler. söndüremezler sadece ruhanilerde bu özellik vardır. senin durumunda böyle bir şey olmaz.ruhaniler gelirsede yardım için gelirler. Hoş gelirler. Allah tüm mübareklerden razı olsun. oda da her kim görünürse görünsün !!! geçmişinizde kaybettiğiniz bir ruhani, cinni, yada insan kılığında gözüken yada herhangi bir hayvan kılığında gözüken herhangi bir varlık. kesinlikle umursamayacaksınız. olurda "Ben bu azimetin görevlisiyim diyip isteğini dileiğini sorarsa yada buna benzer bir durum yaşanırsa KESİNLİKLE sen kuldan bir şey istemeyeceksin. diyeceksinki ben ALLAH'tan yüce rabbimden başımdaki belanın def olmasını niyaz ettim. Rabbimin izni ile geldi isen bana yardımcı olabilirsin" gibi bir cümle kur. ve bunu kalbinle söyle. söyleki o alemdeki şanın artsın. ailedekiler korkmamaya çalışsın. zaten gözü açık değil ise göremezler ama. perde sallanması gölge gibi anlık bir şeyler olabilir. bu yazdıklarımı onlarada okutman yerinde olur. Bizler sadece ve sadece tek yüce olan rabiimizden korkarız bunu unutmayın. şunu atladım. 11 adedi bitirmeden kimseye cevap verme. gelen varlıklar dahil. sen görevini tamamlayıncaya kadar kimse ile konuşmayacaksın. çünki sen niyeti ettin ve gelen varlık bunu biliyor. 3 gece ard arda boşluk vermeden bunu yapın inşallah.

3-b- ailede inançsız birisi var ise odaya girmesin. hatta mümkünse o gece evi terk etsin. kullanılabilir. uygulamanız yarıda kesilebilir vs.demek istediğimi anladın umarım.
3-c- sen, yada ailenden herhangi birey için bu uygulamayı başarı ile tamamladınız diyelim. Allah yolunda, iyilik yolunda mücadele edebilecek kalbi temiz, ruhu savaşçı biri var ise size güzel süprizler yaşayabilirsiniz. bu durum daha sonra ortaya çıkar. eğer celclutiyye azimetini 1 kere sabah yatakdan kalkar kalkmaz abdestle akşam yatarken absedtle okuyup yatmaya devam ederseniz yani vird haline getirebilirseniz. Allah katından size çok güzel hediyeler müjdeler gelir. tahmin etmiyorum. kesinlikle eminim. yeterki kalbini temiz pak tut. yalandan, abartmaktan hırsızlıktan kul hakkında kendini koru. verilen sırları ailenle bile paylaşma. gerisi sana öğretilir. sabırlı ol. vird haline gelenin süresi olmaz. ama tekrar hatırlatıyorum. türkçesini oku anla. içinde bulunan esmaların türkçelerini öğren. behretiyeden gelen kelamların türkçelerini öğren.

4- Uygulamaya geçelim artık.
4 -a- Öncelikle ayetel kursi ile her birey kıbeleye karşı oturarak korumasını yapacak. koruma 11 li yapılacak.(1 kere oku sağa üfle, 1 kere oku sola üfle, 1 kere oku öne üfle 1 kere oku arkaya üfle, 1 kere oku arkaya üfle, bir kere oku öne üfle, 1 kere oku nefes al ve yutkun, 1 kere oku aşağıdan başlayarak başınla daire çizerek üfle.üflemeye başladığın nokta ile bitirdiğin nokta aynı olacak. daire şeklinde üfleme işini 4 defa yap 11 e tamamla. bebek için annesi yapabilir. )
4-b- odayı hazır hale getirin.
4-c- aile bireyleri mümkün ise celcelutiyye yi Türkçe okuyarak senin okuduğun azimeti takip etsin. dikkat dağılmaması ve kalbe şüphe girmemesi için bu şekilde gidilirse güzel olur.
4-d- celcelutiyye azimetini okuyun. aşağıya size tam halini vereceğim.
4-e- uygulama bittikden sonra dünya kelamı etmeden herkes yatağına gitsin. 21 defa Bismilahirrahmanirrahim çekin. dularınız sureleriniz vs. var ise okuyun sağ tarafınıza yatın.
4-f- sabah kalktığınızda akşam ezanı okununcaya kadar Allah rızası için sadakalarınızı verin.
3 gece tekrarlayın.

celcelutiyyeyi okuyan kişi sadece ek olarak celcelutiyyenin başında ve sonunda aşağıdaki selavatı 100 defa okumanı tavsiye ederim. dilerse aile bireyleride okuyabilir.
ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN. VESSELATÜ VESSELAMÜ ALA RASULİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.

CELCELUTİYYE AZİMETİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Be de'tü bi bismillâhi rûhî bihih tedet
İlâ keşfi esrârin bi bâtitınihin tadet

Ve salleytü fis sânî alâ Hayri halkıhi
Muhammedin men zâhad dalâlete vel ğalet

İlâhi lekad aksemtü bismike dâıyen
Bi âcin ve mâ hûcin cellet fete celcelet

Seeltüke bil ismil muazzamikadrühü
Ve yessir ümûrî yâ ilâhî bi salmehet

Yâ hayyü yâ kayyûmü edûke râciyen
Bi âcin ehûcin celcelûtin helhelet

Bi samsâmin tamtâmin ve yâ hayra bâzihın
Bi mihrâşin mihrâşin bihin nâru uhmidet

Bi âcin ehûcin yâ ilâhi mühevvecin
Ve yâ celcelûtin bil icap et ihelhelet

Li tuhyî hayâtel kalbi min denesin bihi
Bi kayyûmin kâmes sirrü fîhi ve eşrakat

Aleyye dıyâün min bevârikı nûrihi
Felâha alâ vechî senâün ve ebrakat

Ve subbe alâ kalbî şeebîbü rahmetin
Bi hikmeti mevlânel kerîmi fe entakat

Ehâtat niyel envâru min külli cânibin
Ve heybetü mevlânel azîmi binâ alet

Fesübhâneke allâhümme yâhayra bâriin
Ve yâ hayra hallâkın ve ekrame men beat

Febelliğnî kasdî ve külle meâribî
Bi hakki hurûfin bil hicâi tecemmeat

Bi sirri hurûfin ûdiat fî azîmetî
Bi nûrî seneâil ismi ver rûhı kad alet

Efildî minel envâri feydate müşrikın
Aleyye ve ahyî meyte kalbî bi taytafet

Elâ vel bisennî heybeten ve celâleten
Ve küfe yedel a'dâi annî bi ğalmehet

Elâ ve ahcübennî min adüvvin ve hâsidin
Bi hakki şemâhın eşmehın sellemet semet

Bi nûri celâlin b zihın ve şerantahın
Bi kuddâsin berkûtin bihiz zulmetün celet

Elû vatkâ yâ rabbâhü bin nûri hâceti
Bi nûri eşmehın celyâ serîan kadin kadat

Bi yâhin ve yâ hin nemûhın esâliyen
Ve yâ âliyen yessir ümûri bi salsalet

Ve emnahnî yâ zelcelâli kerâmeti
Bi esrâri ılmin yâ halîmü biken celet

Ve hallısnî min külli hevlin ve şiddetin
Eyâ ceabiral kalbil kesîri minel habet

Ve ahrisnî yâ zel celâli bi kâfi kün
Bi nassı hakîmin kâtııs sirri esbelet

Ve sellim bi bahrin ve a'tınî hayra berrihâ
Fe ente melâzî vel kürûbü bi ken celet

Ve summe aleyyer rizka sabbete rahmetin
Fe ente recâel âlemîne ve levtağat

Ve asmim ve ebkim sümme a'mi adüvvenâ
Ve ahrishüm yâ zel celâli bi havsemet

Ve fî havsemin mea devsemin ve berâsemin
Tehassantü bil ismil azîmi minel ğalet

Ve a'tıf kulûbel âlemîne bi esrihâ
Aleyye ve elbisenî kabûlen bi şelmehet

Ve yessir ümûranâ yâ ilâhî ve a'tınâ
Minel ızzi vel ülyâ bişemhın ve eşmehat

Ve esbil aleynas sitra veşfi kulûbenâ
Fe ente şifâün lil kulûbi minel habet

Ve bârik lenâ allâhümme fî cemı kesbinâ
Ve hulle ukûdel usri bi yâyûhin irtehat

Bi yâhin ve yâ yûhin ve yâ hayra bzihın
Ve yâ men lenal erzâku min cûdihi nemet

Nerüddi bikel a'dâ e min külli vichetin
Ve bil ismi termîhim minel bu'di biş şetet

Ve ehzilhüm yâ zel celâli bi fadli men
İleyhi seat dabbül felâti ve kad şeket

Fe ente Recâî yâ ilâhî ve seyidî
Fe fülle lemîmel ceyşi in râme bî abet

Ve küffe cemîal mudırrîne keydehüm
Ve annî bi aksâmike hatmen ve mâ havet

Fe yâ hayra mesûlin ve ekrame men a'tâ
Ve yâ hayra me'mûlin ilâ ümmetin halet

Ekid kevkebî biln ismi Nûran ve behceten
Meded dehri vel eyyâmi yâ nûru celcelet

Bi âcin ehûcin celmehûcin celâletin
Celîlin celcelûtin cemâhin temehracet

Bi ta'dâdi ebrûmin ve simrâzi ebramin
Ve behrati tibrîzin ve ümmin teberreket

Bi belhın ve simyânin ve bâzûhın ba'dehâ
Bi zeymûhın eşmûhın bihil kevnü ummirat

Bi şelmehatin akbil duâî ve kün meî
Ve kün lî minel a'dâi hasbî fekad beat

Fe yâ şemhasâ yâ şemhasâ ente şemlehâ
Ve yâ kaytalâ hatlür riyâhı te halhalet

Bikel havlü ves savlüş şedîdü limen etâ
Li bâbi cenâbike vel tecâ zulmetün celet

Bi tâhâ ve yâsîn ve tâsîn kün lenâ
Bi tâsim mîmin lis seâdetik belet

Ve kâfin ve hâ yâin ve aynin ve sâdihâ
Kifâyetünâ min külli aynin binâ havet

Bi hâ mîme aynin sümme sîni ve kâfihâ
Hımâyetünâ minhal cibâlü te zelzelet

Bi kâfin ve nûnin sümme hâ mîmim ba'dehâ
Ve fî sûretid duhâni sirran kad uhkimet

Bi elfin ve lâmin ven nisâ ve ukûdihâ
Ve fî sûretil enâmi ven nûri nuvviret

Ve elfin ve lâmin sümme râin bi sirrihâ
Alevte bi nûril ismi min külli mâ cenet

Ve elfin ve lâmin sümme mîmin ve râihâ
İla mecmeıl ervâhı ver rûhı kad alet

Bi sirri havâmîmil kitâbi cemîıhâ
Aleyke bi fadlin nûri yâ nûru uksimet

Bi ammi abese ven nâziâti ve târikın
Ve fî vessemâi zâtil burûci ve zülzilet

Bi hakki tebârake sümme nûnin ve sâilin
Ve fî süverit tehmîzi veş şemsi küvviret

Ve biz zâriyâtiz zeri ven nemci iz hevâ
Ve bikterabet liyel ümûrü tekarrabet

Ve fî süveril kurâni hizben ve âyeten
Adede mâ kara' elkârî ve mâ kad tenezzelet

Fe eselüke yâ mevlâye fî fadlikellezî
Alâ külli mâ enzelte kütüben tefaddalet

Bi âhiyyen şerâhiyyen edûnâyi sabvetin
Esbâûtin âli şeddâyi aksemtü bi taytafet

Bi sirri bedûhın echezetın betadin zehecin
Bi vâhın elvâhan bil fethı ven nasri esraat

Bi nûri feceşin mea sezhaz.n yâ seyidî
Ve bil âyetil Kübrâ eminî minel fecet

Bi hakki fekacin mea mahmetin yâ ilâhenâ
Bi esmâikel Hüsnâ ecirnî minş şetet

Hurûfün li behrâmin alet ve teşâmehat
Ve ismü asâ mûsâ bihiz zulmetün celet

Tevesseltü yâ rabbe ileyke bi sirrihâ
Tevessüle zî züllin bihin nâsüh tedet

Hurûfün bi ma'nâhâ lehal fadlü şürrifet
Meded dehri vel eyyâmi yâ rabbin hanet

Deavtüke yâ Allâhü hakan ve inenî
Tevesseltü bil âyâti ceman bimâ havet

Fe tikle hurûfün nûri fecma' havâssahâ
Ve hakkık meâniyhâ bihal hayru tümmimet

Vahdurnî avnen hadîmen musahharan
Tuheymefyâîlü bihil kürbertün celet

Fe sehhirlî fîhâ hadîmen yutıyunî
Bi fadli Hurûfi ümmil kitâbi vemâ telet

Ve eselüke yâ mevlâye fî ismikellezî
Bihi izâ düıye cemul umûri teyesserat

İlâhî ferham da'fî vağfirlî zelletî
Bimâ kad deatkel enbiyâü ve tevesselet

Eyâ hâlikî yâ seyyidî akdı hâcetî
İleyke umûrî yâ ilâhî tesellemet

Tevesseltü yâ rabbi ileyke bi ahmedâ
Ve esmâikel hüsnelletî hiye cümmiat

Fecüd va'fü vasfah yâ ilâhî bi tevbeten
Alâ abdikel miskîni min nazaratin abet

Ve veffiknî lil Hayri ves sıdkı vet tükâ
Ve eskinniyel firdevse mea firkatin alet

Ve kün raûfan fî hayâtî ve ba'demâ
Emûtü ve elkâ zulmetel kabrin celet

Ve fil haşri beyyıd yâ ilâhî sahîfetî
Ve sakkıl mevâzînî bi lutfike in eraddet

Ve cevviznî haddes sırâtı mühervilen
Ve ahminî min harri nârin ve mâ havet

Ve sâmihnî min külli zenbin ceneytühü
Vağfir hatîâtil ızâme ve in alet

Fe hâzâ havâtimühünne men kad hassastühâ
Bi sirri minel esrâri fil levhı ünzilet

Selâsü usuyyin suffifet ba'de hâtemin
alâ ra'sihâ mislüs sihâmi tekavvemet

Ve mîmün tamîsün ebteru sümme süllemü
Ve fî vasatıhâ bil cerrateyni teşerbeket

Ve erbaatün tuhkîl enâmile ba'dehâ
Tüşîru ilel hayrâti ver rizkı cümmiat

Ve hâün şekîkun sümme vâvün mukavvesün
Ke ünbûbi haccâmin mines sirrit tevet

Ve evâhiruhâ mislül evâili hâtemün
Humâsiyyü erkânin bihis sirri kad havet

Feaddilhü min ba'di aşrin selâsete
Ve lâ tekü fî ihsâihâ mütevehhimet

Selâsün minet tevrâti lâ şekke erbau
Ve erbaun min incîli îsebnü meryemet

Ve hamsün minel kurâni hünne temâmühâ
İlâ külli mahlûkın fesîhın ve ebkemet

Fe hâzâ ismullâhi celle celâlehü
Ve esmâühü ındel beriyyeti kad semet

Fe hâzâ ismullâhi yâ kâriün tebih
Ve lâ tertedid teblî li rûhıke bil habet

Fe hâzâ ismullâhi yâ câhilü' tekıd
Ve iyyâke teşkük tetlüfür rûha vel cetet

Fehuz hâzihil esmâe hakan ve ahfihâ
Fe fîhâ minel esrâri mâ lâ bihi levet

Bihel ahdü vel mîsâku vel va'dü vel lekâ
Ve bil miski vel kâfûri hakan kadih temet

Velâ tu'tı zel esmâi yevmen li câhilin
Ve lev kâne mea ünsâ le kânet bihi semet

Fe in kâne hâmilühâ minel havfi hâriben
Fe akbil ve lâ tahşel mülûke bimâ havet

Fe in kâne mesrûan minel cinni vâkıan
Fehâ mîme harfül ayni yâ sâhu kuddıat

Fetersimü min fevkıl cebîni hurûfehâ
Fehâ hiye ismullâhi cemîan tefaddalet

Ve in kâne insânen yehâfü adüvvehü
Ve lâ tahşe min be'sil mülûki ve lev tağat

Fe in kâne Hâzal ismü fî mâli tâcirin
Fe emvâlühü bil Hayri vel cûdi kadnemet

Ve in künte hâmilehâ minel havfi hâriben
Fe ekbil ve lâ tahşe fete' men minel habet

Feyâ hîmilel ismillezî celle kadruhü
Tevekkâ bihi küllel ümûri tesellemet

Fekâtil ve lâ tahşe hârib ve lâ tehaf
Vedüs külle ardın bil vuhûşi teammerat

Felâ hayyetün tahşâ velâ akrabün terâ
Velâ esdün ye'tî ileyke bi hemhemet

Velâ tahşe min seyfin ve lâ ta'nin hancerin
Velâ tahşe min remhın ve lâ şerrin eshemet

Cezâ men karâ hâzâ şefâatü ahmedâ
Ve yuhşeru fil cennâti mea hûrin huffifet

Va'lem bi ennel Mustafâ hayru mürselin
Ve efdalü halkıllâhi men kad teferrakat

Ve saddir bihi min câhihi külle hâcetin
Ve selhü likey tencüve minel cevri vet tağat

Ve salli ilâhi külle yevmin ve sâatin
Alel mustafal muhtâri mâ nesmetün semet

Ve salli alel muhtâri vel âli küllihim
Keaddi nebâtil ardı ver rîhı mâ seret

Ve salli salâten temleül arda ves semâe
Kevebli ğamâmin mea ruûdin te celcelet

Feyekfîke innallâhe sallâ bi nefsihi
Ve emlâkehü sallet aleyhi ve sellemet

Ve sellim aleyhi dâimen mütevesselen
Meded dehri vel eyyâmi mâ şemsün eşrakat

Ve sellim alel athâri min âli hâşimin
Adede mâ haccel hacîcü ve sellemet

Ve arda yâ ilâhi an ebî bekrin mea ömera
Ve arda alâ osmâne mea haydaris sebet

Kezal âlü vel ashâbü ceman cemîuhüm
Meal evliyâi ves sâlihîne ve mâ havet

Mekâlü aliyyin vebni amma Muhammedin
Ve sirrü ulûmin lil halâikı cümmiat.

Alıntı ile Cevapla
  #32  
Alt 20.07.24, 00:14
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.07.21
Bulunduğu yer: ankara
Mesajlar: 45
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
NoFear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim sana detaylı olarak toparlanmış halde yazayım.

1 - Öncelikle anlamadığın yada türkçesini bilmediğin arapça kelimeleri ezbere okuma !!! sebebi; anlamını bilmezsen kalbin mutmain olmaz. güven olgusu oluşmaz. Celcelutiyye Peygamber efendimizin dilinden ve Hz Ali nin yorumu ile yazılmış bir dua dır. Bu dua berhetiye ve Rabbimizin esmalarını içeren yüce bir azimettir. öncelikle türkçesini oku. ve Allah'da neleri istediğine kalbin şahit olsun. o benlik ile azimeti okumaya başla. türkçesini okuyup idrak ettiğinde demek istediğimi anlayacaksın. keza arapça bilmediğinizi (türkçesini anlamadığınızı düşünerek yazıyorum.)
1-a- neden türkçesini okumalı ve içine sindirmelisin.? azından çıkan kelimeler, duyguların, davranışların,samimiyetin,niyetin hatta yüzünle vermiş olduğun tebessüm bile senin bedenindeki ruhunu güçlendirir. bir iletişim ağı kurulur niyetinle. (burayı es geçiyorum. maalsef anlatamam. ama ufak bir ip ucu verdim.)
1-b- töbe et. düşün, gençliğinden bu yana tüm yanlışlarını hatırlamaya çalış ve hepsine töbe et. ve yapma !!! töbe etmekle işler çözülmez. töbeni tutman beklenir. Unutma sen Allah'a seni yaratan tek yüce olana bir söz veriyorsun.

2 - Seni tanımam etmem. ailenle yapmanı tavsiye etmemdeki sebebim şu. birden fazla dallama ile (ben kötülerine dallama iyilerine de kul derim.) uğraşıyorsan. senden ayrılıp ailede başkasına musallat olma durumu olmasın yada ailende bir çok kişide var ise onlarda birlikte Allah'ın izni ile bu beladan def olunsun. ailenden dolayı yada kanından geçmişten dolayı gelen bir durum var ise faydası olsun isterim. eğr kandan gelen bir durum var ise bunu altta ayrıca yazacağım unutmazsam.
burada önemli olan tek nokta töğbelerinizi yani verdiğiniz sözleri TUTACACAKSINIZ !!! aksi durumda gerisini ALLAH bilir.

3 - Gelelim uygulama kısmına bir çoğunu biliyor olabilirsin ama detaylı ca yazacağım. sana başına gelebilecekler ile birlikte detayları ile yazacağım. korkulacak bişi yok. sadece bilgi amaçlı hazır olasın diye yazıyorum.

3 - a- Ailenle yada tek olarak önce uygulamayı yapacağınız alanı güzelce temizleyin. yerleri mümkün ise sirkeli su ile silin. Bu mekanda 3 gece geçireceksiniz. 3 gece de aynı yerde aynı saate başlamak zorundasınız. aynı kişiler ne bir eksik ne bir fazla. tavsiyem yatsı namazından sonta 23:30 - 12:30 arası bu uygulamayı yerinde yapmanız yerinde olur. okuma 20 25 kadar sürer 25 dk * 11 adet olarak düşün. uygulamayı bitirdikden sonra uygulamaya katılan her birey dünya kelamı etmeden gidip yatağına girsin 21 kere Bismillahirrahmanirrahim çekerek ve sonrasında okuyacağı ayet sure dua vs. varsa okusun yatsın. sabah kalktığınızda o günün sadakasını her aile breyi kendi vermek zorunda. ailede bebek var ise. bebeğin yerine vekalet ederek verebilir. sadakayı verirken bebeğin adını anarak vereceksiniz. ailede bebek var ise bebeği odada bulundurmanız yerinde olacaktır. bebeğin uyuması yada uyanık olması önemli değil. ayetel kursi koruması Annesi tarafından bebeğine yapılacaktır. babası yada başkası olmaz. bu sadaka Allah rızası için herhangi bir şey olabilir. tüyo veremem. gönülden gelecek. Allah rızası için verilecek azı çoğu küçüğü büyüğü olmaz.aklını bulandırma demek istiyorum. oda da karanlık yada aydınlık fark etmez. fakat elektrik kesilmesi ampul patlaması gibi şeyler olabilir. korku durumu olmasın istiyorsan okuyabileceğin kadar mum ışığı olsun yeter. muma anlam yükleme cinniler mum ışığına mudahale edemezler. söndüremezler sadece ruhanilerde bu özellik vardır. senin durumunda böyle bir şey olmaz.ruhaniler gelirsede yardım için gelirler. Hoş gelirler. Allah tüm mübareklerden razı olsun. oda da her kim görünürse görünsün !!! geçmişinizde kaybettiğiniz bir ruhani, cinni, yada insan kılığında gözüken yada herhangi bir hayvan kılığında gözüken herhangi bir varlık. kesinlikle umursamayacaksınız. olurda "Ben bu azimetin görevlisiyim diyip isteğini dileiğini sorarsa yada buna benzer bir durum yaşanırsa KESİNLİKLE sen kuldan bir şey istemeyeceksin. diyeceksinki ben ALLAH'tan yüce rabbimden başımdaki belanın def olmasını niyaz ettim. Rabbimin izni ile geldi isen bana yardımcı olabilirsin" gibi bir cümle kur. ve bunu kalbinle söyle. söyleki o alemdeki şanın artsın. ailedekiler korkmamaya çalışsın. zaten gözü açık değil ise göremezler ama. perde sallanması gölge gibi anlık bir şeyler olabilir. bu yazdıklarımı onlarada okutman yerinde olur. Bizler sadece ve sadece tek yüce olan rabiimizden korkarız bunu unutmayın. şunu atladım. 11 adedi bitirmeden kimseye cevap verme. gelen varlıklar dahil. sen görevini tamamlayıncaya kadar kimse ile konuşmayacaksın. çünki sen niyeti ettin ve gelen varlık bunu biliyor. 3 gece ard arda boşluk vermeden bunu yapın inşallah.

3-b- ailede inançsız birisi var ise odaya girmesin. hatta mümkünse o gece evi terk etsin. kullanılabilir. uygulamanız yarıda kesilebilir vs.demek istediğimi anladın umarım.
3-c- sen, yada ailenden herhangi birey için bu uygulamayı başarı ile tamamladınız diyelim. Allah yolunda, iyilik yolunda mücadele edebilecek kalbi temiz, ruhu savaşçı biri var ise size güzel süprizler yaşayabilirsiniz. bu durum daha sonra ortaya çıkar. eğer celclutiyye azimetini 1 kere sabah yatakdan kalkar kalkmaz abdestle akşam yatarken absedtle okuyup yatmaya devam ederseniz yani vird haline getirebilirseniz. Allah katından size çok güzel hediyeler müjdeler gelir. tahmin etmiyorum. kesinlikle eminim. yeterki kalbini temiz pak tut. yalandan, abartmaktan hırsızlıktan kul hakkında kendini koru. verilen sırları ailenle bile paylaşma. gerisi sana öğretilir. sabırlı ol. vird haline gelenin süresi olmaz. ama tekrar hatırlatıyorum. türkçesini oku anla. içinde bulunan esmaların türkçelerini öğren. behretiyeden gelen kelamların türkçelerini öğren.

4- Uygulamaya geçelim artık.
4 -a- Öncelikle ayetel kursi ile her birey kıbeleye karşı oturarak korumasını yapacak. koruma 11 li yapılacak.(1 kere oku sağa üfle, 1 kere oku sola üfle, 1 kere oku öne üfle 1 kere oku arkaya üfle, 1 kere oku arkaya üfle, bir kere oku öne üfle, 1 kere oku nefes al ve yutkun, 1 kere oku aşağıdan başlayarak başınla daire çizerek üfle.üflemeye başladığın nokta ile bitirdiğin nokta aynı olacak. daire şeklinde üfleme işini 4 defa yap 11 e tamamla. bebek için annesi yapabilir. )
4-b- odayı hazır hale getirin.
4-c- aile bireyleri mümkün ise celcelutiyye yi Türkçe okuyarak senin okuduğun azimeti takip etsin. dikkat dağılmaması ve kalbe şüphe girmemesi için bu şekilde gidilirse güzel olur.
4-d- celcelutiyye azimetini okuyun. aşağıya size tam halini vereceğim.
4-e- uygulama bittikden sonra dünya kelamı etmeden herkes yatağına gitsin. 21 defa Bismilahirrahmanirrahim çekin. dularınız sureleriniz vs. var ise okuyun sağ tarafınıza yatın.
4-f- sabah kalktığınızda akşam ezanı okununcaya kadar Allah rızası için sadakalarınızı verin.
3 gece tekrarlayın.

celcelutiyyeyi okuyan kişi sadece ek olarak celcelutiyyenin başında ve sonunda aşağıdaki selavatı 100 defa okumanı tavsiye ederim. dilerse aile bireyleride okuyabilir.
ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN. VESSELATÜ VESSELAMÜ ALA RASULİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.

CELCELUTİYYE AZİMETİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Be de'tü bi bismillâhi rûhî bihih tedet
İlâ keşfi esrârin bi bâtitınihin tadet

Ve salleytü fis sânî alâ Hayri halkıhi
Muhammedin men zâhad dalâlete vel ğalet

İlâhi lekad aksemtü bismike dâıyen
Bi âcin ve mâ hûcin cellet fete celcelet

Seeltüke bil ismil muazzamikadrühü
Ve yessir ümûrî yâ ilâhî bi salmehet

Yâ hayyü yâ kayyûmü edûke râciyen
Bi âcin ehûcin celcelûtin helhelet

Bi samsâmin tamtâmin ve yâ hayra bâzihın
Bi mihrâşin mihrâşin bihin nâru uhmidet

Bi âcin ehûcin yâ ilâhi mühevvecin
Ve yâ celcelûtin bil icap et ihelhelet

Li tuhyî hayâtel kalbi min denesin bihi
Bi kayyûmin kâmes sirrü fîhi ve eşrakat

Aleyye dıyâün min bevârikı nûrihi
Felâha alâ vechî senâün ve ebrakat

Ve subbe alâ kalbî şeebîbü rahmetin
Bi hikmeti mevlânel kerîmi fe entakat

Ehâtat niyel envâru min külli cânibin
Ve heybetü mevlânel azîmi binâ alet

Fesübhâneke allâhümme yâhayra bâriin
Ve yâ hayra hallâkın ve ekrame men beat

Febelliğnî kasdî ve külle meâribî
Bi hakki hurûfin bil hicâi tecemmeat

Bi sirri hurûfin ûdiat fî azîmetî
Bi nûrî seneâil ismi ver rûhı kad alet

Efildî minel envâri feydate müşrikın
Aleyye ve ahyî meyte kalbî bi taytafet

Elâ vel bisennî heybeten ve celâleten
Ve küfe yedel a'dâi annî bi ğalmehet

Elâ ve ahcübennî min adüvvin ve hâsidin
Bi hakki şemâhın eşmehın sellemet semet

Bi nûri celâlin b zihın ve şerantahın
Bi kuddâsin berkûtin bihiz zulmetün celet

Elû vatkâ yâ rabbâhü bin nûri hâceti
Bi nûri eşmehın celyâ serîan kadin kadat

Bi yâhin ve yâ hin nemûhın esâliyen
Ve yâ âliyen yessir ümûri bi salsalet

Ve emnahnî yâ zelcelâli kerâmeti
Bi esrâri ılmin yâ halîmü biken celet

Ve hallısnî min külli hevlin ve şiddetin
Eyâ ceabiral kalbil kesîri minel habet

Ve ahrisnî yâ zel celâli bi kâfi kün
Bi nassı hakîmin kâtııs sirri esbelet

Ve sellim bi bahrin ve a'tınî hayra berrihâ
Fe ente melâzî vel kürûbü bi ken celet

Ve summe aleyyer rizka sabbete rahmetin
Fe ente recâel âlemîne ve levtağat

Ve asmim ve ebkim sümme a'mi adüvvenâ
Ve ahrishüm yâ zel celâli bi havsemet

Ve fî havsemin mea devsemin ve berâsemin
Tehassantü bil ismil azîmi minel ğalet

Ve a'tıf kulûbel âlemîne bi esrihâ
Aleyye ve elbisenî kabûlen bi şelmehet

Ve yessir ümûranâ yâ ilâhî ve a'tınâ
Minel ızzi vel ülyâ bişemhın ve eşmehat

Ve esbil aleynas sitra veşfi kulûbenâ
Fe ente şifâün lil kulûbi minel habet

Ve bârik lenâ allâhümme fî cemı kesbinâ
Ve hulle ukûdel usri bi yâyûhin irtehat

Bi yâhin ve yâ yûhin ve yâ hayra bzihın
Ve yâ men lenal erzâku min cûdihi nemet

Nerüddi bikel a'dâ e min külli vichetin
Ve bil ismi termîhim minel bu'di biş şetet

Ve ehzilhüm yâ zel celâli bi fadli men
İleyhi seat dabbül felâti ve kad şeket

Fe ente Recâî yâ ilâhî ve seyidî
Fe fülle lemîmel ceyşi in râme bî abet

Ve küffe cemîal mudırrîne keydehüm
Ve annî bi aksâmike hatmen ve mâ havet

Fe yâ hayra mesûlin ve ekrame men a'tâ
Ve yâ hayra me'mûlin ilâ ümmetin halet

Ekid kevkebî biln ismi Nûran ve behceten
Meded dehri vel eyyâmi yâ nûru celcelet

Bi âcin ehûcin celmehûcin celâletin
Celîlin celcelûtin cemâhin temehracet

Bi ta'dâdi ebrûmin ve simrâzi ebramin
Ve behrati tibrîzin ve ümmin teberreket

Bi belhın ve simyânin ve bâzûhın ba'dehâ
Bi zeymûhın eşmûhın bihil kevnü ummirat

Bi şelmehatin akbil duâî ve kün meî
Ve kün lî minel a'dâi hasbî fekad beat

Fe yâ şemhasâ yâ şemhasâ ente şemlehâ
Ve yâ kaytalâ hatlür riyâhı te halhalet

Bikel havlü ves savlüş şedîdü limen etâ
Li bâbi cenâbike vel tecâ zulmetün celet

Bi tâhâ ve yâsîn ve tâsîn kün lenâ
Bi tâsim mîmin lis seâdetik belet

Ve kâfin ve hâ yâin ve aynin ve sâdihâ
Kifâyetünâ min külli aynin binâ havet

Bi hâ mîme aynin sümme sîni ve kâfihâ
Hımâyetünâ minhal cibâlü te zelzelet

Bi kâfin ve nûnin sümme hâ mîmim ba'dehâ
Ve fî sûretid duhâni sirran kad uhkimet

Bi elfin ve lâmin ven nisâ ve ukûdihâ
Ve fî sûretil enâmi ven nûri nuvviret

Ve elfin ve lâmin sümme râin bi sirrihâ
Alevte bi nûril ismi min külli mâ cenet

Ve elfin ve lâmin sümme mîmin ve râihâ
İla mecmeıl ervâhı ver rûhı kad alet

Bi sirri havâmîmil kitâbi cemîıhâ
Aleyke bi fadlin nûri yâ nûru uksimet

Bi ammi abese ven nâziâti ve târikın
Ve fî vessemâi zâtil burûci ve zülzilet

Bi hakki tebârake sümme nûnin ve sâilin
Ve fî süverit tehmîzi veş şemsi küvviret

Ve biz zâriyâtiz zeri ven nemci iz hevâ
Ve bikterabet liyel ümûrü tekarrabet

Ve fî süveril kurâni hizben ve âyeten
Adede mâ kara' elkârî ve mâ kad tenezzelet

Fe eselüke yâ mevlâye fî fadlikellezî
Alâ külli mâ enzelte kütüben tefaddalet

Bi âhiyyen şerâhiyyen edûnâyi sabvetin
Esbâûtin âli şeddâyi aksemtü bi taytafet

Bi sirri bedûhın echezetın betadin zehecin
Bi vâhın elvâhan bil fethı ven nasri esraat

Bi nûri feceşin mea sezhaz.n yâ seyidî
Ve bil âyetil Kübrâ eminî minel fecet

Bi hakki fekacin mea mahmetin yâ ilâhenâ
Bi esmâikel Hüsnâ ecirnî minş şetet

Hurûfün li behrâmin alet ve teşâmehat
Ve ismü asâ mûsâ bihiz zulmetün celet

Tevesseltü yâ rabbe ileyke bi sirrihâ
Tevessüle zî züllin bihin nâsüh tedet

Hurûfün bi ma'nâhâ lehal fadlü şürrifet
Meded dehri vel eyyâmi yâ rabbin hanet

Deavtüke yâ Allâhü hakan ve inenî
Tevesseltü bil âyâti ceman bimâ havet

Fe tikle hurûfün nûri fecma' havâssahâ
Ve hakkık meâniyhâ bihal hayru tümmimet

Vahdurnî avnen hadîmen musahharan
Tuheymefyâîlü bihil kürbertün celet

Fe sehhirlî fîhâ hadîmen yutıyunî
Bi fadli Hurûfi ümmil kitâbi vemâ telet

Ve eselüke yâ mevlâye fî ismikellezî
Bihi izâ düıye cemul umûri teyesserat

İlâhî ferham da'fî vağfirlî zelletî
Bimâ kad deatkel enbiyâü ve tevesselet

Eyâ hâlikî yâ seyyidî akdı hâcetî
İleyke umûrî yâ ilâhî tesellemet

Tevesseltü yâ rabbi ileyke bi ahmedâ
Ve esmâikel hüsnelletî hiye cümmiat

Fecüd va'fü vasfah yâ ilâhî bi tevbeten
Alâ abdikel miskîni min nazaratin abet

Ve veffiknî lil Hayri ves sıdkı vet tükâ
Ve eskinniyel firdevse mea firkatin alet

Ve kün raûfan fî hayâtî ve ba'demâ
Emûtü ve elkâ zulmetel kabrin celet

Ve fil haşri beyyıd yâ ilâhî sahîfetî
Ve sakkıl mevâzînî bi lutfike in eraddet

Ve cevviznî haddes sırâtı mühervilen
Ve ahminî min harri nârin ve mâ havet

Ve sâmihnî min külli zenbin ceneytühü
Vağfir hatîâtil ızâme ve in alet

Fe hâzâ havâtimühünne men kad hassastühâ
Bi sirri minel esrâri fil levhı ünzilet

Selâsü usuyyin suffifet ba'de hâtemin
alâ ra'sihâ mislüs sihâmi tekavvemet

Ve mîmün tamîsün ebteru sümme süllemü
Ve fî vasatıhâ bil cerrateyni teşerbeket

Ve erbaatün tuhkîl enâmile ba'dehâ
Tüşîru ilel hayrâti ver rizkı cümmiat

Ve hâün şekîkun sümme vâvün mukavvesün
Ke ünbûbi haccâmin mines sirrit tevet

Ve evâhiruhâ mislül evâili hâtemün
Humâsiyyü erkânin bihis sirri kad havet

Feaddilhü min ba'di aşrin selâsete
Ve lâ tekü fî ihsâihâ mütevehhimet

Selâsün minet tevrâti lâ şekke erbau
Ve erbaun min incîli îsebnü meryemet

Ve hamsün minel kurâni hünne temâmühâ
İlâ külli mahlûkın fesîhın ve ebkemet

Fe hâzâ ismullâhi celle celâlehü
Ve esmâühü ındel beriyyeti kad semet

Fe hâzâ ismullâhi yâ kâriün tebih
Ve lâ tertedid teblî li rûhıke bil habet

Fe hâzâ ismullâhi yâ câhilü' tekıd
Ve iyyâke teşkük tetlüfür rûha vel cetet

Fehuz hâzihil esmâe hakan ve ahfihâ
Fe fîhâ minel esrâri mâ lâ bihi levet

Bihel ahdü vel mîsâku vel va'dü vel lekâ
Ve bil miski vel kâfûri hakan kadih temet

Velâ tu'tı zel esmâi yevmen li câhilin
Ve lev kâne mea ünsâ le kânet bihi semet

Fe in kâne hâmilühâ minel havfi hâriben
Fe akbil ve lâ tahşel mülûke bimâ havet

Fe in kâne mesrûan minel cinni vâkıan
Fehâ mîme harfül ayni yâ sâhu kuddıat

Fetersimü min fevkıl cebîni hurûfehâ
Fehâ hiye ismullâhi cemîan tefaddalet

Ve in kâne insânen yehâfü adüvvehü
Ve lâ tahşe min be'sil mülûki ve lev tağat

Fe in kâne Hâzal ismü fî mâli tâcirin
Fe emvâlühü bil Hayri vel cûdi kadnemet

Ve in künte hâmilehâ minel havfi hâriben
Fe ekbil ve lâ tahşe fete' men minel habet

Feyâ hîmilel ismillezî celle kadruhü
Tevekkâ bihi küllel ümûri tesellemet

Fekâtil ve lâ tahşe hârib ve lâ tehaf
Vedüs külle ardın bil vuhûşi teammerat

Felâ hayyetün tahşâ velâ akrabün terâ
Velâ esdün ye'tî ileyke bi hemhemet

Velâ tahşe min seyfin ve lâ ta'nin hancerin
Velâ tahşe min remhın ve lâ şerrin eshemet

Cezâ men karâ hâzâ şefâatü ahmedâ
Ve yuhşeru fil cennâti mea hûrin huffifet

Va'lem bi ennel Mustafâ hayru mürselin
Ve efdalü halkıllâhi men kad teferrakat

Ve saddir bihi min câhihi külle hâcetin
Ve selhü likey tencüve minel cevri vet tağat

Ve salli ilâhi külle yevmin ve sâatin
Alel mustafal muhtâri mâ nesmetün semet

Ve salli alel muhtâri vel âli küllihim
Keaddi nebâtil ardı ver rîhı mâ seret

Ve salli salâten temleül arda ves semâe
Kevebli ğamâmin mea ruûdin te celcelet

Feyekfîke innallâhe sallâ bi nefsihi
Ve emlâkehü sallet aleyhi ve sellemet

Ve sellim aleyhi dâimen mütevesselen
Meded dehri vel eyyâmi mâ şemsün eşrakat

Ve sellim alel athâri min âli hâşimin
Adede mâ haccel hacîcü ve sellemet

Ve arda yâ ilâhi an ebî bekrin mea ömera
Ve arda alâ osmâne mea haydaris sebet

Kezal âlü vel ashâbü ceman cemîuhüm
Meal evliyâi ves sâlihîne ve mâ havet

Mekâlü aliyyin vebni amma Muhammedin
Ve sirrü ulûmin lil halâikı cümmiat.



allah razı olsun hocam elinize sağlık, inşallah yapmaya çalışacağım korkmaz kendimi hazır hissedersem yapacağım inşallah , bunlardan kormuyorum artık sadece tedirginlik oluyor biraz okadar, allahıma sığınacağım inşallah yardımcı olur, ihtiyacı olan herkesede yardımcı olur inşaallah

Alıntı:
xsy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
degerli kardesim
tüm arkadaslarin önerileri elbetteki iyi niyetle belirtilen uygulamalardir
fakat sunu iyi belirtmek gerek civi civiyi söker cinleri ancak baska cinlere sahip ehli kisi alir onun icin diger uygulamalar rahatlama yapar,
rukyeler okunursa belli bir süre sizi rahatlatir eger beden icerisinde ise icerde saklanir siz cikti zannedersiniz ama onlar saklanmayi iyi bilir
belli bir aradan sonra tekrar ayni sorunlari yasarsiniz
fakat siz halen 50 mesaj doldurmamissiniz


evet doldurmaya çalışıyorum, sağolun

Alıntı ile Cevapla
  #33  
Alt 20.07.24, 00:32
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.07.21
Bulunduğu yer: ankara
Mesajlar: 45
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
NoFear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim sana detaylı olarak toparlanmış halde yazayım.

1 - Öncelikle anlamadığın yada türkçesini bilmediğin arapça kelimeleri ezbere okuma !!! sebebi; anlamını bilmezsen kalbin mutmain olmaz. güven olgusu oluşmaz. Celcelutiyye Peygamber efendimizin dilinden ve Hz Ali nin yorumu ile yazılmış bir dua dır. Bu dua berhetiye ve Rabbimizin esmalarını içeren yüce bir azimettir. öncelikle türkçesini oku. ve Allah'da neleri istediğine kalbin şahit olsun. o benlik ile azimeti okumaya başla. türkçesini okuyup idrak ettiğinde demek istediğimi anlayacaksın. keza arapça bilmediğinizi (türkçesini anlamadığınızı düşünerek yazıyorum.)
1-a- neden türkçesini okumalı ve içine sindirmelisin.? azından çıkan kelimeler, duyguların, davranışların,samimiyetin,niyetin hatta yüzünle vermiş olduğun tebessüm bile senin bedenindeki ruhunu güçlendirir. bir iletişim ağı kurulur niyetinle. (burayı es geçiyorum. maalsef anlatamam. ama ufak bir ip ucu verdim.)
1-b- töbe et. düşün, gençliğinden bu yana tüm yanlışlarını hatırlamaya çalış ve hepsine töbe et. ve yapma !!! töbe etmekle işler çözülmez. töbeni tutman beklenir. Unutma sen Allah'a seni yaratan tek yüce olana bir söz veriyorsun.

2 - Seni tanımam etmem. ailenle yapmanı tavsiye etmemdeki sebebim şu. birden fazla dallama ile (ben kötülerine dallama iyilerine de kul derim.) uğraşıyorsan. senden ayrılıp ailede başkasına musallat olma durumu olmasın yada ailende bir çok kişide var ise onlarda birlikte Allah'ın izni ile bu beladan def olunsun. ailenden dolayı yada kanından geçmişten dolayı gelen bir durum var ise faydası olsun isterim. eğr kandan gelen bir durum var ise bunu altta ayrıca yazacağım unutmazsam.
burada önemli olan tek nokta töğbelerinizi yani verdiğiniz sözleri TUTACACAKSINIZ !!! aksi durumda gerisini ALLAH bilir.

3 - Gelelim uygulama kısmına bir çoğunu biliyor olabilirsin ama detaylı ca yazacağım. sana başına gelebilecekler ile birlikte detayları ile yazacağım. korkulacak bişi yok. sadece bilgi amaçlı hazır olasın diye yazıyorum.

3 - a- Ailenle yada tek olarak önce uygulamayı yapacağınız alanı güzelce temizleyin. yerleri mümkün ise sirkeli su ile silin. Bu mekanda 3 gece geçireceksiniz. 3 gece de aynı yerde aynı saate başlamak zorundasınız. aynı kişiler ne bir eksik ne bir fazla. tavsiyem yatsı namazından sonta 23:30 - 12:30 arası bu uygulamayı yerinde yapmanız yerinde olur. okuma 20 25 kadar sürer 25 dk * 11 adet olarak düşün. uygulamayı bitirdikden sonra uygulamaya katılan her birey dünya kelamı etmeden gidip yatağına girsin 21 kere Bismillahirrahmanirrahim çekerek ve sonrasında okuyacağı ayet sure dua vs. varsa okusun yatsın. sabah kalktığınızda o günün sadakasını her aile breyi kendi vermek zorunda. ailede bebek var ise. bebeğin yerine vekalet ederek verebilir. sadakayı verirken bebeğin adını anarak vereceksiniz. ailede bebek var ise bebeği odada bulundurmanız yerinde olacaktır. bebeğin uyuması yada uyanık olması önemli değil. ayetel kursi koruması Annesi tarafından bebeğine yapılacaktır. babası yada başkası olmaz. bu sadaka Allah rızası için herhangi bir şey olabilir. tüyo veremem. gönülden gelecek. Allah rızası için verilecek azı çoğu küçüğü büyüğü olmaz.aklını bulandırma demek istiyorum. oda da karanlık yada aydınlık fark etmez. fakat elektrik kesilmesi ampul patlaması gibi şeyler olabilir. korku durumu olmasın istiyorsan okuyabileceğin kadar mum ışığı olsun yeter. muma anlam yükleme cinniler mum ışığına mudahale edemezler. söndüremezler sadece ruhanilerde bu özellik vardır. senin durumunda böyle bir şey olmaz.ruhaniler gelirsede yardım için gelirler. Hoş gelirler. Allah tüm mübareklerden razı olsun. oda da her kim görünürse görünsün !!! geçmişinizde kaybettiğiniz bir ruhani, cinni, yada insan kılığında gözüken yada herhangi bir hayvan kılığında gözüken herhangi bir varlık. kesinlikle umursamayacaksınız. olurda "Ben bu azimetin görevlisiyim diyip isteğini dileiğini sorarsa yada buna benzer bir durum yaşanırsa KESİNLİKLE sen kuldan bir şey istemeyeceksin. diyeceksinki ben ALLAH'tan yüce rabbimden başımdaki belanın def olmasını niyaz ettim. Rabbimin izni ile geldi isen bana yardımcı olabilirsin" gibi bir cümle kur. ve bunu kalbinle söyle. söyleki o alemdeki şanın artsın. ailedekiler korkmamaya çalışsın. zaten gözü açık değil ise göremezler ama. perde sallanması gölge gibi anlık bir şeyler olabilir. bu yazdıklarımı onlarada okutman yerinde olur. Bizler sadece ve sadece tek yüce olan rabiimizden korkarız bunu unutmayın. şunu atladım. 11 adedi bitirmeden kimseye cevap verme. gelen varlıklar dahil. sen görevini tamamlayıncaya kadar kimse ile konuşmayacaksın. çünki sen niyeti ettin ve gelen varlık bunu biliyor. 3 gece ard arda boşluk vermeden bunu yapın inşallah.

3-b- ailede inançsız birisi var ise odaya girmesin. hatta mümkünse o gece evi terk etsin. kullanılabilir. uygulamanız yarıda kesilebilir vs.demek istediğimi anladın umarım.
3-c- sen, yada ailenden herhangi birey için bu uygulamayı başarı ile tamamladınız diyelim. Allah yolunda, iyilik yolunda mücadele edebilecek kalbi temiz, ruhu savaşçı biri var ise size güzel süprizler yaşayabilirsiniz. bu durum daha sonra ortaya çıkar. eğer celclutiyye azimetini 1 kere sabah yatakdan kalkar kalkmaz abdestle akşam yatarken absedtle okuyup yatmaya devam ederseniz yani vird haline getirebilirseniz. Allah katından size çok güzel hediyeler müjdeler gelir. tahmin etmiyorum. kesinlikle eminim. yeterki kalbini temiz pak tut. yalandan, abartmaktan hırsızlıktan kul hakkında kendini koru. verilen sırları ailenle bile paylaşma. gerisi sana öğretilir. sabırlı ol. vird haline gelenin süresi olmaz. ama tekrar hatırlatıyorum. türkçesini oku anla. içinde bulunan esmaların türkçelerini öğren. behretiyeden gelen kelamların türkçelerini öğren.

4- Uygulamaya geçelim artık.
4 -a- Öncelikle ayetel kursi ile her birey kıbeleye karşı oturarak korumasını yapacak. koruma 11 li yapılacak.(1 kere oku sağa üfle, 1 kere oku sola üfle, 1 kere oku öne üfle 1 kere oku arkaya üfle, 1 kere oku arkaya üfle, bir kere oku öne üfle, 1 kere oku nefes al ve yutkun, 1 kere oku aşağıdan başlayarak başınla daire çizerek üfle.üflemeye başladığın nokta ile bitirdiğin nokta aynı olacak. daire şeklinde üfleme işini 4 defa yap 11 e tamamla. bebek için annesi yapabilir. )
4-b- odayı hazır hale getirin.
4-c- aile bireyleri mümkün ise celcelutiyye yi Türkçe okuyarak senin okuduğun azimeti takip etsin. dikkat dağılmaması ve kalbe şüphe girmemesi için bu şekilde gidilirse güzel olur.
4-d- celcelutiyye azimetini okuyun. aşağıya size tam halini vereceğim.
4-e- uygulama bittikden sonra dünya kelamı etmeden herkes yatağına gitsin. 21 defa Bismilahirrahmanirrahim çekin. dularınız sureleriniz vs. var ise okuyun sağ tarafınıza yatın.
4-f- sabah kalktığınızda akşam ezanı okununcaya kadar Allah rızası için sadakalarınızı verin.
3 gece tekrarlayın.

celcelutiyyeyi okuyan kişi sadece ek olarak celcelutiyyenin başında ve sonunda aşağıdaki selavatı 100 defa okumanı tavsiye ederim. dilerse aile bireyleride okuyabilir.
ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN. VESSELATÜ VESSELAMÜ ALA RASULİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.

CELCELUTİYYE AZİMETİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Be de'tü bi bismillâhi rûhî bihih tedet
İlâ keşfi esrârin bi bâtitınihin tadet

Ve salleytü fis sânî alâ Hayri halkıhi
Muhammedin men zâhad dalâlete vel ğalet

İlâhi lekad aksemtü bismike dâıyen
Bi âcin ve mâ hûcin cellet fete celcelet

Seeltüke bil ismil muazzamikadrühü
Ve yessir ümûrî yâ ilâhî bi salmehet

Yâ hayyü yâ kayyûmü edûke râciyen
Bi âcin ehûcin celcelûtin helhelet

Bi samsâmin tamtâmin ve yâ hayra bâzihın
Bi mihrâşin mihrâşin bihin nâru uhmidet

Bi âcin ehûcin yâ ilâhi mühevvecin
Ve yâ celcelûtin bil icap et ihelhelet

Li tuhyî hayâtel kalbi min denesin bihi
Bi kayyûmin kâmes sirrü fîhi ve eşrakat

Aleyye dıyâün min bevârikı nûrihi
Felâha alâ vechî senâün ve ebrakat

Ve subbe alâ kalbî şeebîbü rahmetin
Bi hikmeti mevlânel kerîmi fe entakat

Ehâtat niyel envâru min külli cânibin
Ve heybetü mevlânel azîmi binâ alet

Fesübhâneke allâhümme yâhayra bâriin
Ve yâ hayra hallâkın ve ekrame men beat

Febelliğnî kasdî ve külle meâribî
Bi hakki hurûfin bil hicâi tecemmeat

Bi sirri hurûfin ûdiat fî azîmetî
Bi nûrî seneâil ismi ver rûhı kad alet

Efildî minel envâri feydate müşrikın
Aleyye ve ahyî meyte kalbî bi taytafet

Elâ vel bisennî heybeten ve celâleten
Ve küfe yedel a'dâi annî bi ğalmehet

Elâ ve ahcübennî min adüvvin ve hâsidin
Bi hakki şemâhın eşmehın sellemet semet

Bi nûri celâlin b zihın ve şerantahın
Bi kuddâsin berkûtin bihiz zulmetün celet

Elû vatkâ yâ rabbâhü bin nûri hâceti
Bi nûri eşmehın celyâ serîan kadin kadat

Bi yâhin ve yâ hin nemûhın esâliyen
Ve yâ âliyen yessir ümûri bi salsalet

Ve emnahnî yâ zelcelâli kerâmeti
Bi esrâri ılmin yâ halîmü biken celet

Ve hallısnî min külli hevlin ve şiddetin
Eyâ ceabiral kalbil kesîri minel habet

Ve ahrisnî yâ zel celâli bi kâfi kün
Bi nassı hakîmin kâtııs sirri esbelet

Ve sellim bi bahrin ve a'tınî hayra berrihâ
Fe ente melâzî vel kürûbü bi ken celet

Ve summe aleyyer rizka sabbete rahmetin
Fe ente recâel âlemîne ve levtağat

Ve asmim ve ebkim sümme a'mi adüvvenâ
Ve ahrishüm yâ zel celâli bi havsemet

Ve fî havsemin mea devsemin ve berâsemin
Tehassantü bil ismil azîmi minel ğalet

Ve a'tıf kulûbel âlemîne bi esrihâ
Aleyye ve elbisenî kabûlen bi şelmehet

Ve yessir ümûranâ yâ ilâhî ve a'tınâ
Minel ızzi vel ülyâ bişemhın ve eşmehat

Ve esbil aleynas sitra veşfi kulûbenâ
Fe ente şifâün lil kulûbi minel habet

Ve bârik lenâ allâhümme fî cemı kesbinâ
Ve hulle ukûdel usri bi yâyûhin irtehat

Bi yâhin ve yâ yûhin ve yâ hayra bzihın
Ve yâ men lenal erzâku min cûdihi nemet

Nerüddi bikel a'dâ e min külli vichetin
Ve bil ismi termîhim minel bu'di biş şetet

Ve ehzilhüm yâ zel celâli bi fadli men
İleyhi seat dabbül felâti ve kad şeket

Fe ente Recâî yâ ilâhî ve seyidî
Fe fülle lemîmel ceyşi in râme bî abet

Ve küffe cemîal mudırrîne keydehüm
Ve annî bi aksâmike hatmen ve mâ havet

Fe yâ hayra mesûlin ve ekrame men a'tâ
Ve yâ hayra me'mûlin ilâ ümmetin halet

Ekid kevkebî biln ismi Nûran ve behceten
Meded dehri vel eyyâmi yâ nûru celcelet

Bi âcin ehûcin celmehûcin celâletin
Celîlin celcelûtin cemâhin temehracet

Bi ta'dâdi ebrûmin ve simrâzi ebramin
Ve behrati tibrîzin ve ümmin teberreket

Bi belhın ve simyânin ve bâzûhın ba'dehâ
Bi zeymûhın eşmûhın bihil kevnü ummirat

Bi şelmehatin akbil duâî ve kün meî
Ve kün lî minel a'dâi hasbî fekad beat

Fe yâ şemhasâ yâ şemhasâ ente şemlehâ
Ve yâ kaytalâ hatlür riyâhı te halhalet

Bikel havlü ves savlüş şedîdü limen etâ
Li bâbi cenâbike vel tecâ zulmetün celet

Bi tâhâ ve yâsîn ve tâsîn kün lenâ
Bi tâsim mîmin lis seâdetik belet

Ve kâfin ve hâ yâin ve aynin ve sâdihâ
Kifâyetünâ min külli aynin binâ havet

Bi hâ mîme aynin sümme sîni ve kâfihâ
Hımâyetünâ minhal cibâlü te zelzelet

Bi kâfin ve nûnin sümme hâ mîmim ba'dehâ
Ve fî sûretid duhâni sirran kad uhkimet

Bi elfin ve lâmin ven nisâ ve ukûdihâ
Ve fî sûretil enâmi ven nûri nuvviret

Ve elfin ve lâmin sümme râin bi sirrihâ
Alevte bi nûril ismi min külli mâ cenet

Ve elfin ve lâmin sümme mîmin ve râihâ
İla mecmeıl ervâhı ver rûhı kad alet

Bi sirri havâmîmil kitâbi cemîıhâ
Aleyke bi fadlin nûri yâ nûru uksimet

Bi ammi abese ven nâziâti ve târikın
Ve fî vessemâi zâtil burûci ve zülzilet

Bi hakki tebârake sümme nûnin ve sâilin
Ve fî süverit tehmîzi veş şemsi küvviret

Ve biz zâriyâtiz zeri ven nemci iz hevâ
Ve bikterabet liyel ümûrü tekarrabet

Ve fî süveril kurâni hizben ve âyeten
Adede mâ kara' elkârî ve mâ kad tenezzelet

Fe eselüke yâ mevlâye fî fadlikellezî
Alâ külli mâ enzelte kütüben tefaddalet

Bi âhiyyen şerâhiyyen edûnâyi sabvetin
Esbâûtin âli şeddâyi aksemtü bi taytafet

Bi sirri bedûhın echezetın betadin zehecin
Bi vâhın elvâhan bil fethı ven nasri esraat

Bi nûri feceşin mea sezhaz.n yâ seyidî
Ve bil âyetil Kübrâ eminî minel fecet

Bi hakki fekacin mea mahmetin yâ ilâhenâ
Bi esmâikel Hüsnâ ecirnî minş şetet

Hurûfün li behrâmin alet ve teşâmehat
Ve ismü asâ mûsâ bihiz zulmetün celet

Tevesseltü yâ rabbe ileyke bi sirrihâ
Tevessüle zî züllin bihin nâsüh tedet

Hurûfün bi ma'nâhâ lehal fadlü şürrifet
Meded dehri vel eyyâmi yâ rabbin hanet

Deavtüke yâ Allâhü hakan ve inenî
Tevesseltü bil âyâti ceman bimâ havet

Fe tikle hurûfün nûri fecma' havâssahâ
Ve hakkık meâniyhâ bihal hayru tümmimet

Vahdurnî avnen hadîmen musahharan
Tuheymefyâîlü bihil kürbertün celet

Fe sehhirlî fîhâ hadîmen yutıyunî
Bi fadli Hurûfi ümmil kitâbi vemâ telet

Ve eselüke yâ mevlâye fî ismikellezî
Bihi izâ düıye cemul umûri teyesserat

İlâhî ferham da'fî vağfirlî zelletî
Bimâ kad deatkel enbiyâü ve tevesselet

Eyâ hâlikî yâ seyyidî akdı hâcetî
İleyke umûrî yâ ilâhî tesellemet

Tevesseltü yâ rabbi ileyke bi ahmedâ
Ve esmâikel hüsnelletî hiye cümmiat

Fecüd va'fü vasfah yâ ilâhî bi tevbeten
Alâ abdikel miskîni min nazaratin abet

Ve veffiknî lil Hayri ves sıdkı vet tükâ
Ve eskinniyel firdevse mea firkatin alet

Ve kün raûfan fî hayâtî ve ba'demâ
Emûtü ve elkâ zulmetel kabrin celet

Ve fil haşri beyyıd yâ ilâhî sahîfetî
Ve sakkıl mevâzînî bi lutfike in eraddet

Ve cevviznî haddes sırâtı mühervilen
Ve ahminî min harri nârin ve mâ havet

Ve sâmihnî min külli zenbin ceneytühü
Vağfir hatîâtil ızâme ve in alet

Fe hâzâ havâtimühünne men kad hassastühâ
Bi sirri minel esrâri fil levhı ünzilet

Selâsü usuyyin suffifet ba'de hâtemin
alâ ra'sihâ mislüs sihâmi tekavvemet

Ve mîmün tamîsün ebteru sümme süllemü
Ve fî vasatıhâ bil cerrateyni teşerbeket

Ve erbaatün tuhkîl enâmile ba'dehâ
Tüşîru ilel hayrâti ver rizkı cümmiat

Ve hâün şekîkun sümme vâvün mukavvesün
Ke ünbûbi haccâmin mines sirrit tevet

Ve evâhiruhâ mislül evâili hâtemün
Humâsiyyü erkânin bihis sirri kad havet

Feaddilhü min ba'di aşrin selâsete
Ve lâ tekü fî ihsâihâ mütevehhimet

Selâsün minet tevrâti lâ şekke erbau
Ve erbaun min incîli îsebnü meryemet

Ve hamsün minel kurâni hünne temâmühâ
İlâ külli mahlûkın fesîhın ve ebkemet

Fe hâzâ ismullâhi celle celâlehü
Ve esmâühü ındel beriyyeti kad semet

Fe hâzâ ismullâhi yâ kâriün tebih
Ve lâ tertedid teblî li rûhıke bil habet

Fe hâzâ ismullâhi yâ câhilü' tekıd
Ve iyyâke teşkük tetlüfür rûha vel cetet

Fehuz hâzihil esmâe hakan ve ahfihâ
Fe fîhâ minel esrâri mâ lâ bihi levet

Bihel ahdü vel mîsâku vel va'dü vel lekâ
Ve bil miski vel kâfûri hakan kadih temet

Velâ tu'tı zel esmâi yevmen li câhilin
Ve lev kâne mea ünsâ le kânet bihi semet

Fe in kâne hâmilühâ minel havfi hâriben
Fe akbil ve lâ tahşel mülûke bimâ havet

Fe in kâne mesrûan minel cinni vâkıan
Fehâ mîme harfül ayni yâ sâhu kuddıat

Fetersimü min fevkıl cebîni hurûfehâ
Fehâ hiye ismullâhi cemîan tefaddalet

Ve in kâne insânen yehâfü adüvvehü
Ve lâ tahşe min be'sil mülûki ve lev tağat

Fe in kâne Hâzal ismü fî mâli tâcirin
Fe emvâlühü bil Hayri vel cûdi kadnemet

Ve in künte hâmilehâ minel havfi hâriben
Fe ekbil ve lâ tahşe fete' men minel habet

Feyâ hîmilel ismillezî celle kadruhü
Tevekkâ bihi küllel ümûri tesellemet

Fekâtil ve lâ tahşe hârib ve lâ tehaf
Vedüs külle ardın bil vuhûşi teammerat

Felâ hayyetün tahşâ velâ akrabün terâ
Velâ esdün ye'tî ileyke bi hemhemet

Velâ tahşe min seyfin ve lâ ta'nin hancerin
Velâ tahşe min remhın ve lâ şerrin eshemet

Cezâ men karâ hâzâ şefâatü ahmedâ
Ve yuhşeru fil cennâti mea hûrin huffifet

Va'lem bi ennel Mustafâ hayru mürselin
Ve efdalü halkıllâhi men kad teferrakat

Ve saddir bihi min câhihi külle hâcetin
Ve selhü likey tencüve minel cevri vet tağat

Ve salli ilâhi külle yevmin ve sâatin
Alel mustafal muhtâri mâ nesmetün semet

Ve salli alel muhtâri vel âli küllihim
Keaddi nebâtil ardı ver rîhı mâ seret

Ve salli salâten temleül arda ves semâe
Kevebli ğamâmin mea ruûdin te celcelet

Feyekfîke innallâhe sallâ bi nefsihi
Ve emlâkehü sallet aleyhi ve sellemet

Ve sellim aleyhi dâimen mütevesselen
Meded dehri vel eyyâmi mâ şemsün eşrakat

Ve sellim alel athâri min âli hâşimin
Adede mâ haccel hacîcü ve sellemet

Ve arda yâ ilâhi an ebî bekrin mea ömera
Ve arda alâ osmâne mea haydaris sebet

Kezal âlü vel ashâbü ceman cemîuhüm
Meal evliyâi ves sâlihîne ve mâ havet

Mekâlü aliyyin vebni amma Muhammedin
Ve sirrü ulûmin lil halâikı cümmiat.



hocam kusura bakmayın ben tekrar rahatsızlık veriyorum size, hocam ben bana bu sıkıntıları veren varlıkları görmüyorum normalde bazen sinirlenince tehdit ediyorum görününde bi gırtlaklayım gibisinden daha döveyim sizi sopalayım gibi, bazende nasihat ediyorum güzel konuşuyorum belki bir umut giderler diye, ben bunları görmüyorum ama üzerimde gezmelerini dokunmalarını yanaşmalarını hissediyorum, ilk başladığı zamanlarda sadece gölge gibi insan boyunda görüyordum artık oda yok onada fırsat vermiyorum sürekli okuyorum evde kuran rukye çalıyor güçlenemiyorlar sanırım , okurken görünürlermi yoksa sadece seslerinimi duyarım acaba , nasıl tepki veririm bilmiyorum

Alıntı ile Cevapla
  #34  
Alt 20.07.24, 00:32
 
Üyelik tarihi: 07.06.24
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 109
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
NoFear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim sana detaylı olarak toparlanmış halde yazayım.

1 - Öncelikle anlamadığın yada türkçesini bilmediğin arapça kelimeleri ezbere okuma !!! sebebi; anlamını bilmezsen kalbin mutmain olmaz. güven olgusu oluşmaz. Celcelutiyye Peygamber efendimizin dilinden ve Hz Ali nin yorumu ile yazılmış bir dua dır. Bu dua berhetiye ve Rabbimizin esmalarını içeren yüce bir azimettir. öncelikle türkçesini oku. ve Allah'da neleri istediğine kalbin şahit olsun. o benlik ile azimeti okumaya başla. türkçesini okuyup idrak ettiğinde demek istediğimi anlayacaksın. keza arapça bilmediğinizi (türkçesini anlamadığınızı düşünerek yazıyorum.)
1-a- neden türkçesini okumalı ve içine sindirmelisin.? azından çıkan kelimeler, duyguların, davranışların,samimiyetin,niyetin hatta yüzünle vermiş olduğun tebessüm bile senin bedenindeki ruhunu güçlendirir. bir iletişim ağı kurulur niyetinle. (burayı es geçiyorum. maalsef anlatamam. ama ufak bir ip ucu verdim.)
1-b- töbe et. düşün, gençliğinden bu yana tüm yanlışlarını hatırlamaya çalış ve hepsine töbe et. ve yapma !!! töbe etmekle işler çözülmez. töbeni tutman beklenir. Unutma sen Allah'a seni yaratan tek yüce olana bir söz veriyorsun.

2 - Seni tanımam etmem. ailenle yapmanı tavsiye etmemdeki sebebim şu. birden fazla dallama ile (ben kötülerine dallama iyilerine de kul derim.) uğraşıyorsan. senden ayrılıp ailede başkasına musallat olma durumu olmasın yada ailende bir çok kişide var ise onlarda birlikte Allah'ın izni ile bu beladan def olunsun. ailenden dolayı yada kanından geçmişten dolayı gelen bir durum var ise faydası olsun isterim. eğr kandan gelen bir durum var ise bunu altta ayrıca yazacağım unutmazsam.
burada önemli olan tek nokta töğbelerinizi yani verdiğiniz sözleri TUTACACAKSINIZ !!! aksi durumda gerisini ALLAH bilir.

3 - Gelelim uygulama kısmına bir çoğunu biliyor olabilirsin ama detaylı ca yazacağım. sana başına gelebilecekler ile birlikte detayları ile yazacağım. korkulacak bişi yok. sadece bilgi amaçlı hazır olasın diye yazıyorum.

3 - a- Ailenle yada tek olarak önce uygulamayı yapacağınız alanı güzelce temizleyin. yerleri mümkün ise sirkeli su ile silin. Bu mekanda 3 gece geçireceksiniz. 3 gece de aynı yerde aynı saate başlamak zorundasınız. aynı kişiler ne bir eksik ne bir fazla. tavsiyem yatsı namazından sonta 23:30 - 12:30 arası bu uygulamayı yerinde yapmanız yerinde olur. okuma 20 25 kadar sürer 25 dk * 11 adet olarak düşün. uygulamayı bitirdikden sonra uygulamaya katılan her birey dünya kelamı etmeden gidip yatağına girsin 21 kere Bismillahirrahmanirrahim çekerek ve sonrasında okuyacağı ayet sure dua vs. varsa okusun yatsın. sabah kalktığınızda o günün sadakasını her aile breyi kendi vermek zorunda. ailede bebek var ise. bebeğin yerine vekalet ederek verebilir. sadakayı verirken bebeğin adını anarak vereceksiniz. ailede bebek var ise bebeği odada bulundurmanız yerinde olacaktır. bebeğin uyuması yada uyanık olması önemli değil. ayetel kursi koruması Annesi tarafından bebeğine yapılacaktır. babası yada başkası olmaz. bu sadaka Allah rızası için herhangi bir şey olabilir. tüyo veremem. gönülden gelecek. Allah rızası için verilecek azı çoğu küçüğü büyüğü olmaz.aklını bulandırma demek istiyorum. oda da karanlık yada aydınlık fark etmez. fakat elektrik kesilmesi ampul patlaması gibi şeyler olabilir. korku durumu olmasın istiyorsan okuyabileceğin kadar mum ışığı olsun yeter. muma anlam yükleme cinniler mum ışığına mudahale edemezler. söndüremezler sadece ruhanilerde bu özellik vardır. senin durumunda böyle bir şey olmaz.ruhaniler gelirsede yardım için gelirler. Hoş gelirler. Allah tüm mübareklerden razı olsun. oda da her kim görünürse görünsün !!! geçmişinizde kaybettiğiniz bir ruhani, cinni, yada insan kılığında gözüken yada herhangi bir hayvan kılığında gözüken herhangi bir varlık. kesinlikle umursamayacaksınız. olurda "Ben bu azimetin görevlisiyim diyip isteğini dileiğini sorarsa yada buna benzer bir durum yaşanırsa KESİNLİKLE sen kuldan bir şey istemeyeceksin. diyeceksinki ben ALLAH'tan yüce rabbimden başımdaki belanın def olmasını niyaz ettim. Rabbimin izni ile geldi isen bana yardımcı olabilirsin" gibi bir cümle kur. ve bunu kalbinle söyle. söyleki o alemdeki şanın artsın. ailedekiler korkmamaya çalışsın. zaten gözü açık değil ise göremezler ama. perde sallanması gölge gibi anlık bir şeyler olabilir. bu yazdıklarımı onlarada okutman yerinde olur. Bizler sadece ve sadece tek yüce olan rabiimizden korkarız bunu unutmayın. şunu atladım. 11 adedi bitirmeden kimseye cevap verme. gelen varlıklar dahil. sen görevini tamamlayıncaya kadar kimse ile konuşmayacaksın. çünki sen niyeti ettin ve gelen varlık bunu biliyor. 3 gece ard arda boşluk vermeden bunu yapın inşallah.

3-b- ailede inançsız birisi var ise odaya girmesin. hatta mümkünse o gece evi terk etsin. kullanılabilir. uygulamanız yarıda kesilebilir vs.demek istediğimi anladın umarım.
3-c- sen, yada ailenden herhangi birey için bu uygulamayı başarı ile tamamladınız diyelim. Allah yolunda, iyilik yolunda mücadele edebilecek kalbi temiz, ruhu savaşçı biri var ise size güzel süprizler yaşayabilirsiniz. bu durum daha sonra ortaya çıkar. eğer celclutiyye azimetini 1 kere sabah yatakdan kalkar kalkmaz abdestle akşam yatarken absedtle okuyup yatmaya devam ederseniz yani vird haline getirebilirseniz. Allah katından size çok güzel hediyeler müjdeler gelir. tahmin etmiyorum. kesinlikle eminim. yeterki kalbini temiz pak tut. yalandan, abartmaktan hırsızlıktan kul hakkında kendini koru. verilen sırları ailenle bile paylaşma. gerisi sana öğretilir. sabırlı ol. vird haline gelenin süresi olmaz. ama tekrar hatırlatıyorum. türkçesini oku anla. içinde bulunan esmaların türkçelerini öğren. behretiyeden gelen kelamların türkçelerini öğren.

4- Uygulamaya geçelim artık.
4 -a- Öncelikle ayetel kursi ile her birey kıbeleye karşı oturarak korumasını yapacak. koruma 11 li yapılacak.(1 kere oku sağa üfle, 1 kere oku sola üfle, 1 kere oku öne üfle 1 kere oku arkaya üfle, 1 kere oku arkaya üfle, bir kere oku öne üfle, 1 kere oku nefes al ve yutkun, 1 kere oku aşağıdan başlayarak başınla daire çizerek üfle.üflemeye başladığın nokta ile bitirdiğin nokta aynı olacak. daire şeklinde üfleme işini 4 defa yap 11 e tamamla. bebek için annesi yapabilir. )
4-b- odayı hazır hale getirin.
4-c- aile bireyleri mümkün ise celcelutiyye yi Türkçe okuyarak senin okuduğun azimeti takip etsin. dikkat dağılmaması ve kalbe şüphe girmemesi için bu şekilde gidilirse güzel olur.
4-d- celcelutiyye azimetini okuyun. aşağıya size tam halini vereceğim.
4-e- uygulama bittikden sonra dünya kelamı etmeden herkes yatağına gitsin. 21 defa Bismilahirrahmanirrahim çekin. dularınız sureleriniz vs. var ise okuyun sağ tarafınıza yatın.
4-f- sabah kalktığınızda akşam ezanı okununcaya kadar Allah rızası için sadakalarınızı verin.
3 gece tekrarlayın.

celcelutiyyeyi okuyan kişi sadece ek olarak celcelutiyyenin başında ve sonunda aşağıdaki selavatı 100 defa okumanı tavsiye ederim. dilerse aile bireyleride okuyabilir.
ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN. VESSELATÜ VESSELAMÜ ALA RASULİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.

CELCELUTİYYE AZİMETİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Be de'tü bi bismillâhi rûhî bihih tedet
İlâ keşfi esrârin bi bâtitınihin tadet

Ve salleytü fis sânî alâ Hayri halkıhi
Muhammedin men zâhad dalâlete vel ğalet

İlâhi lekad aksemtü bismike dâıyen
Bi âcin ve mâ hûcin cellet fete celcelet

Seeltüke bil ismil muazzamikadrühü
Ve yessir ümûrî yâ ilâhî bi salmehet

Yâ hayyü yâ kayyûmü edûke râciyen
Bi âcin ehûcin celcelûtin helhelet

Bi samsâmin tamtâmin ve yâ hayra bâzihın
Bi mihrâşin mihrâşin bihin nâru uhmidet

Bi âcin ehûcin yâ ilâhi mühevvecin
Ve yâ celcelûtin bil icap et ihelhelet

Li tuhyî hayâtel kalbi min denesin bihi
Bi kayyûmin kâmes sirrü fîhi ve eşrakat

Aleyye dıyâün min bevârikı nûrihi
Felâha alâ vechî senâün ve ebrakat

Ve subbe alâ kalbî şeebîbü rahmetin
Bi hikmeti mevlânel kerîmi fe entakat

Ehâtat niyel envâru min külli cânibin
Ve heybetü mevlânel azîmi binâ alet

Fesübhâneke allâhümme yâhayra bâriin
Ve yâ hayra hallâkın ve ekrame men beat

Febelliğnî kasdî ve külle meâribî
Bi hakki hurûfin bil hicâi tecemmeat

Bi sirri hurûfin ûdiat fî azîmetî
Bi nûrî seneâil ismi ver rûhı kad alet

Efildî minel envâri feydate müşrikın
Aleyye ve ahyî meyte kalbî bi taytafet

Elâ vel bisennî heybeten ve celâleten
Ve küfe yedel a'dâi annî bi ğalmehet

Elâ ve ahcübennî min adüvvin ve hâsidin
Bi hakki şemâhın eşmehın sellemet semet

Bi nûri celâlin b zihın ve şerantahın
Bi kuddâsin berkûtin bihiz zulmetün celet

Elû vatkâ yâ rabbâhü bin nûri hâceti
Bi nûri eşmehın celyâ serîan kadin kadat

Bi yâhin ve yâ hin nemûhın esâliyen
Ve yâ âliyen yessir ümûri bi salsalet

Ve emnahnî yâ zelcelâli kerâmeti
Bi esrâri ılmin yâ halîmü biken celet

Ve hallısnî min külli hevlin ve şiddetin
Eyâ ceabiral kalbil kesîri minel habet

Ve ahrisnî yâ zel celâli bi kâfi kün
Bi nassı hakîmin kâtııs sirri esbelet

Ve sellim bi bahrin ve a'tınî hayra berrihâ
Fe ente melâzî vel kürûbü bi ken celet

Ve summe aleyyer rizka sabbete rahmetin
Fe ente recâel âlemîne ve levtağat

Ve asmim ve ebkim sümme a'mi adüvvenâ
Ve ahrishüm yâ zel celâli bi havsemet

Ve fî havsemin mea devsemin ve berâsemin
Tehassantü bil ismil azîmi minel ğalet

Ve a'tıf kulûbel âlemîne bi esrihâ
Aleyye ve elbisenî kabûlen bi şelmehet

Ve yessir ümûranâ yâ ilâhî ve a'tınâ
Minel ızzi vel ülyâ bişemhın ve eşmehat

Ve esbil aleynas sitra veşfi kulûbenâ
Fe ente şifâün lil kulûbi minel habet

Ve bârik lenâ allâhümme fî cemı kesbinâ
Ve hulle ukûdel usri bi yâyûhin irtehat

Bi yâhin ve yâ yûhin ve yâ hayra bzihın
Ve yâ men lenal erzâku min cûdihi nemet

Nerüddi bikel a'dâ e min külli vichetin
Ve bil ismi termîhim minel bu'di biş şetet

Ve ehzilhüm yâ zel celâli bi fadli men
İleyhi seat dabbül felâti ve kad şeket

Fe ente Recâî yâ ilâhî ve seyidî
Fe fülle lemîmel ceyşi in râme bî abet

Ve küffe cemîal mudırrîne keydehüm
Ve annî bi aksâmike hatmen ve mâ havet

Fe yâ hayra mesûlin ve ekrame men a'tâ
Ve yâ hayra me'mûlin ilâ ümmetin halet

Ekid kevkebî biln ismi Nûran ve behceten
Meded dehri vel eyyâmi yâ nûru celcelet

Bi âcin ehûcin celmehûcin celâletin
Celîlin celcelûtin cemâhin temehracet

Bi ta'dâdi ebrûmin ve simrâzi ebramin
Ve behrati tibrîzin ve ümmin teberreket

Bi belhın ve simyânin ve bâzûhın ba'dehâ
Bi zeymûhın eşmûhın bihil kevnü ummirat

Bi şelmehatin akbil duâî ve kün meî
Ve kün lî minel a'dâi hasbî fekad beat

Fe yâ şemhasâ yâ şemhasâ ente şemlehâ
Ve yâ kaytalâ hatlür riyâhı te halhalet

Bikel havlü ves savlüş şedîdü limen etâ
Li bâbi cenâbike vel tecâ zulmetün celet

Bi tâhâ ve yâsîn ve tâsîn kün lenâ
Bi tâsim mîmin lis seâdetik belet

Ve kâfin ve hâ yâin ve aynin ve sâdihâ
Kifâyetünâ min külli aynin binâ havet

Bi hâ mîme aynin sümme sîni ve kâfihâ
Hımâyetünâ minhal cibâlü te zelzelet

Bi kâfin ve nûnin sümme hâ mîmim ba'dehâ
Ve fî sûretid duhâni sirran kad uhkimet

Bi elfin ve lâmin ven nisâ ve ukûdihâ
Ve fî sûretil enâmi ven nûri nuvviret

Ve elfin ve lâmin sümme râin bi sirrihâ
Alevte bi nûril ismi min külli mâ cenet

Ve elfin ve lâmin sümme mîmin ve râihâ
İla mecmeıl ervâhı ver rûhı kad alet

Bi sirri havâmîmil kitâbi cemîıhâ
Aleyke bi fadlin nûri yâ nûru uksimet

Bi ammi abese ven nâziâti ve târikın
Ve fî vessemâi zâtil burûci ve zülzilet

Bi hakki tebârake sümme nûnin ve sâilin
Ve fî süverit tehmîzi veş şemsi küvviret

Ve biz zâriyâtiz zeri ven nemci iz hevâ
Ve bikterabet liyel ümûrü tekarrabet

Ve fî süveril kurâni hizben ve âyeten
Adede mâ kara' elkârî ve mâ kad tenezzelet

Fe eselüke yâ mevlâye fî fadlikellezî
Alâ külli mâ enzelte kütüben tefaddalet

Bi âhiyyen şerâhiyyen edûnâyi sabvetin
Esbâûtin âli şeddâyi aksemtü bi taytafet

Bi sirri bedûhın echezetın betadin zehecin
Bi vâhın elvâhan bil fethı ven nasri esraat

Bi nûri feceşin mea sezhaz.n yâ seyidî
Ve bil âyetil Kübrâ eminî minel fecet

Bi hakki fekacin mea mahmetin yâ ilâhenâ
Bi esmâikel Hüsnâ ecirnî minş şetet

Hurûfün li behrâmin alet ve teşâmehat
Ve ismü asâ mûsâ bihiz zulmetün celet

Tevesseltü yâ rabbe ileyke bi sirrihâ
Tevessüle zî züllin bihin nâsüh tedet

Hurûfün bi ma'nâhâ lehal fadlü şürrifet
Meded dehri vel eyyâmi yâ rabbin hanet

Deavtüke yâ Allâhü hakan ve inenî
Tevesseltü bil âyâti ceman bimâ havet

Fe tikle hurûfün nûri fecma' havâssahâ
Ve hakkık meâniyhâ bihal hayru tümmimet

Vahdurnî avnen hadîmen musahharan
Tuheymefyâîlü bihil kürbertün celet

Fe sehhirlî fîhâ hadîmen yutıyunî
Bi fadli Hurûfi ümmil kitâbi vemâ telet

Ve eselüke yâ mevlâye fî ismikellezî
Bihi izâ düıye cemul umûri teyesserat

İlâhî ferham da'fî vağfirlî zelletî
Bimâ kad deatkel enbiyâü ve tevesselet

Eyâ hâlikî yâ seyyidî akdı hâcetî
İleyke umûrî yâ ilâhî tesellemet

Tevesseltü yâ rabbi ileyke bi ahmedâ
Ve esmâikel hüsnelletî hiye cümmiat

Fecüd va'fü vasfah yâ ilâhî bi tevbeten
Alâ abdikel miskîni min nazaratin abet

Ve veffiknî lil Hayri ves sıdkı vet tükâ
Ve eskinniyel firdevse mea firkatin alet

Ve kün raûfan fî hayâtî ve ba'demâ
Emûtü ve elkâ zulmetel kabrin celet

Ve fil haşri beyyıd yâ ilâhî sahîfetî
Ve sakkıl mevâzînî bi lutfike in eraddet

Ve cevviznî haddes sırâtı mühervilen
Ve ahminî min harri nârin ve mâ havet

Ve sâmihnî min külli zenbin ceneytühü
Vağfir hatîâtil ızâme ve in alet

Fe hâzâ havâtimühünne men kad hassastühâ
Bi sirri minel esrâri fil levhı ünzilet

Selâsü usuyyin suffifet ba'de hâtemin
alâ ra'sihâ mislüs sihâmi tekavvemet

Ve mîmün tamîsün ebteru sümme süllemü
Ve fî vasatıhâ bil cerrateyni teşerbeket

Ve erbaatün tuhkîl enâmile ba'dehâ
Tüşîru ilel hayrâti ver rizkı cümmiat

Ve hâün şekîkun sümme vâvün mukavvesün
Ke ünbûbi haccâmin mines sirrit tevet

Ve evâhiruhâ mislül evâili hâtemün
Humâsiyyü erkânin bihis sirri kad havet

Feaddilhü min ba'di aşrin selâsete
Ve lâ tekü fî ihsâihâ mütevehhimet

Selâsün minet tevrâti lâ şekke erbau
Ve erbaun min incîli îsebnü meryemet

Ve hamsün minel kurâni hünne temâmühâ
İlâ külli mahlûkın fesîhın ve ebkemet

Fe hâzâ ismullâhi celle celâlehü
Ve esmâühü ındel beriyyeti kad semet

Fe hâzâ ismullâhi yâ kâriün tebih
Ve lâ tertedid teblî li rûhıke bil habet

Fe hâzâ ismullâhi yâ câhilü' tekıd
Ve iyyâke teşkük tetlüfür rûha vel cetet

Fehuz hâzihil esmâe hakan ve ahfihâ
Fe fîhâ minel esrâri mâ lâ bihi levet

Bihel ahdü vel mîsâku vel va'dü vel lekâ
Ve bil miski vel kâfûri hakan kadih temet

Velâ tu'tı zel esmâi yevmen li câhilin
Ve lev kâne mea ünsâ le kânet bihi semet

Fe in kâne hâmilühâ minel havfi hâriben
Fe akbil ve lâ tahşel mülûke bimâ havet

Fe in kâne mesrûan minel cinni vâkıan
Fehâ mîme harfül ayni yâ sâhu kuddıat

Fetersimü min fevkıl cebîni hurûfehâ
Fehâ hiye ismullâhi cemîan tefaddalet

Ve in kâne insânen yehâfü adüvvehü
Ve lâ tahşe min be'sil mülûki ve lev tağat

Fe in kâne Hâzal ismü fî mâli tâcirin
Fe emvâlühü bil Hayri vel cûdi kadnemet

Ve in künte hâmilehâ minel havfi hâriben
Fe ekbil ve lâ tahşe fete' men minel habet

Feyâ hîmilel ismillezî celle kadruhü
Tevekkâ bihi küllel ümûri tesellemet

Fekâtil ve lâ tahşe hârib ve lâ tehaf
Vedüs külle ardın bil vuhûşi teammerat

Felâ hayyetün tahşâ velâ akrabün terâ
Velâ esdün ye'tî ileyke bi hemhemet

Velâ tahşe min seyfin ve lâ ta'nin hancerin
Velâ tahşe min remhın ve lâ şerrin eshemet

Cezâ men karâ hâzâ şefâatü ahmedâ
Ve yuhşeru fil cennâti mea hûrin huffifet

Va'lem bi ennel Mustafâ hayru mürselin
Ve efdalü halkıllâhi men kad teferrakat

Ve saddir bihi min câhihi külle hâcetin
Ve selhü likey tencüve minel cevri vet tağat

Ve salli ilâhi külle yevmin ve sâatin
Alel mustafal muhtâri mâ nesmetün semet

Ve salli alel muhtâri vel âli küllihim
Keaddi nebâtil ardı ver rîhı mâ seret

Ve salli salâten temleül arda ves semâe
Kevebli ğamâmin mea ruûdin te celcelet

Feyekfîke innallâhe sallâ bi nefsihi
Ve emlâkehü sallet aleyhi ve sellemet

Ve sellim aleyhi dâimen mütevesselen
Meded dehri vel eyyâmi mâ şemsün eşrakat

Ve sellim alel athâri min âli hâşimin
Adede mâ haccel hacîcü ve sellemet

Ve arda yâ ilâhi an ebî bekrin mea ömera
Ve arda alâ osmâne mea haydaris sebet

Kezal âlü vel ashâbü ceman cemîuhüm
Meal evliyâi ves sâlihîne ve mâ havet

Mekâlü aliyyin vebni amma Muhammedin
Ve sirrü ulûmin lil halâikı cümmiat.
allah razı olsun çok emek vermişsiniz...bende notlarım arasına alıyorum

Alıntı ile Cevapla
  #35  
Alt 20.07.24, 01:02
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.04.23
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 33
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
beton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam kusura bakmayın ben tekrar rahatsızlık veriyorum size, hocam ben bana bu sıkıntıları veren varlıkları görmüyorum normalde bazen sinirlenince tehdit ediyorum görününde bi gırtlaklayım gibisinden daha döveyim sizi sopalayım gibi, bazende nasihat ediyorum güzel konuşuyorum belki bir umut giderler diye, ben bunları görmüyorum ama üzerimde gezmelerini dokunmalarını yanaşmalarını hissediyorum, ilk başladığı zamanlarda sadece gölge gibi insan boyunda görüyordum artık oda yok onada fırsat vermiyorum sürekli okuyorum evde kuran rukye çalıyor güçlenemiyorlar sanırım , okurken görünürlermi yoksa sadece seslerinimi duyarım acaba , nasıl tepki veririm bilmiyorum

öncelikle herkesten ricam ben hoca değilim. kendi emeklerimle Rabbimin izni ile birşeyleri becerebildiğimi düşünen bir din kardeşinizim. oyuzden bana

Alıntı:
beton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam kusura bakmayın ben tekrar rahatsızlık veriyorum size, hocam ben bana bu sıkıntıları veren varlıkları görmüyorum normalde bazen sinirlenince tehdit ediyorum görününde bi gırtlaklayım gibisinden daha döveyim sizi sopalayım gibi, bazende nasihat ediyorum güzel konuşuyorum belki bir umut giderler diye, ben bunları görmüyorum ama üzerimde gezmelerini dokunmalarını yanaşmalarını hissediyorum, ilk başladığı zamanlarda sadece gölge gibi insan boyunda görüyordum artık oda yok onada fırsat vermiyorum sürekli okuyorum evde kuran rukye çalıyor güçlenemiyorlar sanırım , okurken görünürlermi yoksa sadece seslerinimi duyarım acaba , nasıl tepki veririm bilmiyorum
öncelikle herkesten ricam ben hoca değilim. kendi emeklerimle Rabbimin izni ile birşeyleri becerebildiğimi düşünen bir din kardeşinizim. oyuzden bana kardeşim diye hitap etmenizi rica ediyorum... senin sorunun sadece ev içersindemi ? birde uzun zamandır yaşadığını söyledin. senin yerinde olsam önce senden ne istediklerini öğrenmeye çalışırım. onları rüyana davet et ve senle konuşmalarını sağla. çözüm sonra kapiş.

Alıntı ile Cevapla
  #36  
Alt 20.07.24, 11:09
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.07.21
Bulunduğu yer: ankara
Mesajlar: 45
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
NoFear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle herkesten ricam ben hoca değilim. kendi emeklerimle Rabbimin izni ile birşeyleri becerebildiğimi düşünen bir din kardeşinizim. oyuzden bana



öncelikle herkesten ricam ben hoca değilim. kendi emeklerimle Rabbimin izni ile birşeyleri becerebildiğimi düşünen bir din kardeşinizim. oyuzden bana kardeşim diye hitap etmenizi rica ediyorum... senin sorunun sadece ev içersindemi ? birde uzun zamandır yaşadığını söyledin. senin yerinde olsam önce senden ne istediklerini öğrenmeye çalışırım. onları rüyana davet et ve senle konuşmalarını sağla. çözüm sonra kapiş.



anladım sağolun, 6 yıl olacak evet, arada rüyalarımda kötü şekilde görüyorum çirkin suratlı varlıklar olarak, uyuduğum günlük 1 yada 2 saat ondada bayılırsam uykusuzluktan çok rahatsız etmezlerse uyuyorum yoksa yok malesef, daha geçen haftaydı yine dalmışım kısa süreliğine kırmızı gözlü hayvan kıpkırmızı ısırmaya çalışıyordu sanırım öyle birşeydi, bazen kendi kendime konuuyorum sesi konuşun bende diye bazen nasihat ediyorum bazen tehdit ediyorum ama yok malesef konuşmuyorlar, birde bahsettiğinizin bi farklısı 8 li ayetel kürsi korunma kalkanını çok yaptım ama fayda olmuyor sanırım bende çünki yaptıktan sonrada dokunmalar hissetmeler devam ediyor acaba o kalkanın amacı var olana etki etmiyor da başka gelecek olanlara karşı mı korunma sağlıyor, yani bu uygulamayı yapmadan kalkanı yaptığımda korunmuş olurmuyum yoksa eğer korunmuyorsam dahamı kötü olurum fikriniz varmı, sonuçta allahı anan allahı zikreden kelimeler onlardan bir zarar gelmez allahın izniyle de ben okudukça kötüler toplanıp iyice azarlarmı bilmiyorum

Alıntı ile Cevapla
  #37  
Alt 20.07.24, 11:13
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.07.21
Bulunduğu yer: ankara
Mesajlar: 45
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
NoFear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle herkesten ricam ben hoca değilim. kendi emeklerimle Rabbimin izni ile birşeyleri becerebildiğimi düşünen bir din kardeşinizim. oyuzden bana



öncelikle herkesten ricam ben hoca değilim. kendi emeklerimle Rabbimin izni ile birşeyleri becerebildiğimi düşünen bir din kardeşinizim. oyuzden bana kardeşim diye hitap etmenizi rica ediyorum... senin sorunun sadece ev içersindemi ? birde uzun zamandır yaşadığını söyledin. senin yerinde olsam önce senden ne istediklerini öğrenmeye çalışırım. onları rüyana davet et ve senle konuşmalarını sağla. çözüm sonra kapiş.


ayrıca allah razı olsun allahım sizinde yardımcınız olsun sağolun ilginiz için ne desem az

Alıntı ile Cevapla
  #38  
Alt 21.07.24, 20:16
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.07.21
Bulunduğu yer: ankara
Mesajlar: 45
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

birde siz bu görmeyle alakalı şeyler deyince aklıma geldi, bir defasında uzun zaman önce rukye dinlemeden durabilirmiyim diye test ediyordum kendimi sadece 1 gün dayanabilmiştim 2. gün akşam namazı kılarken önümden beyaz bulut kütlesi şeklinde orta boylarda birşey odaya girdi önümden uçarak havada süzülerek seceye eğilirken yavaş yavaş geçti hatta içinden geçtim, onuda görünce iyice tedirgin olup hissetmelerde artınca tekrar rukye dinlemeye başlamıştım, o ne olabilirdi acaba

Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Esmaül şifa Sin Esmaül Hüsna 7 30.07.24 21:59
Hayırlı ve Şerli Saatler - Gece ve Gündüz Sin Havas ilmi Genel Bilgiler 13 21.07.24 07:20
Esmaların Okunuş Amaçları, Zikir Sayıları ve Okunma Günleri HeartLess Esmaül Hüsna 11 30.04.24 08:48
Alim ve'l-Muallim Swordsfish Tasavvuf Sohbetleri 1 07.07.20 22:30
Hz. Muhammed (s.a.v.) kimdir? Hz. Muhammed’in (s.a.v.) hayatı ugi Hadisler 0 06.07.19 11:21


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147