Evrimi yaratan Allah olamaz mı? - Sayfa 3 - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > HavasOkulu Genel Bölüm > Sorularınız

Sorularınız her türlü soruyu buradan sorabilirsiniz.

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #21  
Alt 09.01.20, 22:25
mubarack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 11.09.19
Bulunduğu yer: türkiye
Mesajlar: 596
Etiketlendiği Mesaj: 48 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

O zaman bugunku insanin yaratilisi acisindan evrimciler icin bi problem yok cunku Adem as dan onceden kalan bi sey yok olmayan bi seyi deinceleme konusu yapamazlar.Ama su da var melekler adem asin yaratilacagini ogrenince kan dokecek bir varlik mi yartacaksin diyorlar kan dokulecegini nerden biliyorlar alimler diyor ki bu kan cinlerin kan dokmesinden dolayi yani cinlerden once de mi insan vardi

__________________
Allahumme Salli Alâ Seyyidina Muhammedin ve Alâ âli Muhammed.
Alıntı ile Cevapla
  #22  
Alt 09.01.20, 22:28
mubarack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 11.09.19
Bulunduğu yer: türkiye
Mesajlar: 596
Etiketlendiği Mesaj: 48 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Veteris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen öyle.

Zaten Nuh 13 de "Size ne oluyor ki, Allah'ın yüceliğini ve büyüklüğünü kavrayamıyorsunuz?" diye sorar Allah. Ve Nuh 14 de, evrelere bağlar akabinde.
Hocam insan anne karninda da evre evre degisim gosterir ama diyor sizi yerden bir bitki gibi bitirdi biz yerden mi bittik peki?

__________________
Allahumme Salli Alâ Seyyidina Muhammedin ve Alâ âli Muhammed.
Alıntı ile Cevapla
  #23  
Alt 09.01.20, 22:43
 
Üyelik tarihi: 26.11.19
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 256
Etiketlendiği Mesaj: 18 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
mubarack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O zaman bugunku insanin yaratilisi acisindan evrimciler icin bi problem yok cunku Adem as dan onceden kalan bi sey yok olmayan bi seyi deinceleme konusu yapamazlar.Ama su da var melekler adem asin yaratilacagini ogrenince kan dokecek bir varlik mi yartacaksin diyorlar kan dokulecegini nerden biliyorlar alimler diyor ki bu kan cinlerin kan dokmesinden dolayi yani cinlerden once de mi insan vardi
Eninde sonunda ögrenicez bu soruların cevaplarını. Hangi ayet hatırlamıyorum ama Hz Adem'in halef olarak gönderildiği konusu da var. Yani bir yere bir halefin gelmesi için kendinden önce bir selef olması da gerekiyor. Bu durumda Hz Adem halef ise selef kim? Melekler mi, cinler mi, dünyada daha önce yaşamış başka bir ırk mı? Yani bu sorular gittikçe gider. Ama şunu söyleyeyim akıl ile inanç birleşirse yani bilim ile inanç bak o zaman neler keşfeder insan. Zira Allah insana aklını kullanmayı buyurmuştur.

Diger yandan burası bir havas sitesi mesela değil mi? Havass majidir. İnsanliğın ilk ogretileri majiyi oluşturur. Bu ögretiler ve okült degerler matematik, astroloji, astronomi ile yani bilimle majiye dönüşür.

Söylemek istediğim; nereye nasıl yürursek yürüyelim hayatı, dunyayı ve yaşamı değerlendirirken her açıdan bakarak, degerlendirmek gerek. Zira Allah'da insandan bunu beklemektedir.

Alıntı ile Cevapla
  #24  
Alt 09.01.20, 22:49
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.03.19
Bulunduğu yer: antalya
Mesajlar: 79
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

-Alıntı-

TÜRK’LER UYANIYOR ((SIRRIN SIRRI))


BU YAZI İNSANLIĞA VE YÜCE TÜRK MİLLETİNE UYANIŞIN, KURTULUŞUN VE EVRENSEL BİLGİNİN TEBLİĞİDİR.



SEVGİLİ DOSTLAR bu bilgi bilinen şimdiki insanlık tarihine ilk defa teferruatıyla (Ayrıntılarıyla) şimdi yazdırılıyor. Daha önce bilgi bana yüklenmişti. Nefsimden bir şey kaçarsa önce ÂLEMLERİN RABBİNE SIĞINIR VE O’NDAN MAĞFİRET dilerim. Sonra Türk Milletinden ve bütün insanlıktan! Ve bil hassa 18 000 bin âlemin Sultanından tüm resullerden ve Allah’ı sevenlerden özür dilerim.

Yüce insanlık âleminin ayağının altında paspaslığa ancak layık olan bu aciz kul... Allah’ın izniyle, peygamberin öncülüğünde, astral seyahatlere başlatıldım EKMENEZİ, SEYRİİ SULUK DENEN İLMİ ÇALIŞMA İLE.

Hem yükselerek mümkün olduğu gibi hem de ekmenizi şeklinde geriye doğru giderek de (ademe doğru) astral yolculuklar yaptık. Önüm âlemlerdeki negatif varlıklarca ve insanlığın âlemlerde sultan olmasını istemeyen varlıklar tarafından daima engellenmeye çalışıldı. Âlemlere girişte iki ayrı yol, kapı vardır. Bir ana giriş birde özel giriş vardır. Özel giriş; o âlemlere seyahat noktasındaki kişiye özel kanallardan geçiş izni verilerek yaptırılmaktadır.

Seyahati uzun uzun anlatmayacağım. ÂDEM ALEYHİSSELAMA ulaştık. ONUN YAŞAM SERÜVENİNİ TAKİP ETMEYE başladım. (Bu konu hakkındaki bilgileri Sultanı Hakikat kitabında yazdırdık) ALLAH’IN İLAHİ İRADİ NURU, ÂDEM’İN GENLERİNDEN BİRİNDE! SADECE BU GEN DOĞRU İLAHİ BİLGİYİ ALABİLME KAPASİTESİNE SAHİPTİR.

O GEN HANGİ EVLADINA GEÇERSE PEYGAMBER O OLUYOR. ŞİT ALEHİSSELAMA GEÇİYOR. ÖYLEYSE PEYGAMBER O’DUR.
KESİNLİKLE KARDEŞ KARDEŞLE EVLENMİYOR

ALLAHÜ TEÂLÂ ŞİT ALEYHİSSELAMA, HATUN OLARAK HURİLERDEN (MELEK) BİR HATUN GÖNDERİYOR. ÇİÇEKLERİN USARESİNDEN (KOKUSUNDAN) VE PLAZMASINDAN BEDENİ OLUYOR.... ADI NACİYE’DİR. ÂDEMİN ÇADIRINA GELİYOR. DAHA ÖNCE BU KONUDA VAHYİ GELİYOR. OĞLU ŞİTLE EVLENMESİ İÇİN...

ÇOK GÜZEL BİR KADIN IŞIL IŞIL NUR GİBİ… ÂDEM ALEYHİSSELAMLA KONUŞURKEN HAVVA ANAMIZ GELİYOR. ÂDEMİ NUR GİBİ MADDİ MANEVİ GÜZEL BİR KADINLA GÖRÜNCE KISKANÇLIK DUYARAK SALDIRIYOR. NURUNDAN YAKLAŞAMIYOR. HER SALDIRIŞINDA DEĞİŞİK HAYVAN GİBİ GÖRÜNÜYOR. BİR ZARAR VEREMEYİNCE ÂDEM ALLEYHİSSELAMI DİNLEMİYOR ÇEKİP GİDİYOR. ÂDEM ALEYHİSSELAMIN BOYU 75 METRE HAVVA ANAMIZIN BOYU 70 METRE. NACİYE ANAMIZINDA ÖYLE.

ŞİT ALEYHİSSELAMLA NACİYE ANAMIZ EVLENİYORLAR ONLARDAN DOĞAN ÇOCUKLARLA ÂDEM İLE HAVVADAN OLAN ÇOÇUKLAR BİRBİRİ İLE EVLENİYORLAR.

ÖMÜR UZUN EN AZ 300 YIL. KAÇAN HAVVA ANAMIZ 100 YIL SONRA ŞİMDİKİ KÂBE’NİN BULUNDUĞU YERDE TEKRAR BULUŞUYORLAR.(ORALAR O ZAMAN İÇİN AMAZON ORMANLARI GİBİ) DURUMU ANLATINCA YENİDEN BARIŞIYORLAR.

İLAHİ VE İRADİ PEYGAMBERLİK NURU BİRBİRİNİN SÜBLÜNDEN HELAL VE TEMİZ KADINLARDAN, DEVAM EDİYOR.

HAZRETİ İSAN’IN ANNESİ MERYEM ANAMIZA İLAHİ İRADİ PEYGAMBERLİK NURU (İLAHİ İRADİ NURU TAŞIYAN ERKEK GENİ) DÜNYADA KALMAYINCA ORADA DOĞUM BAŞKA TÜRLÜ OLDU. DAHA ÖNCEDEN GÖREVLİ PEYGAMBER RUHU MERYEM ANAMIZA İKİ MELEK TARAFINDAN BİR SANİYE İCİNDE BIRAKIDI GEBE KALDI.

DİKKAT EDİN ANNEDEN DOĞAN COCUKLARIN ŞUUR SEVİYESİ 1 (BİR) DİR. MERYEM ANAMIZDA Kİ ÇOCUĞUN ŞUUR SEVİYESİ 7. ŞUUR SEVİYESİDİR. YANİ 7 YAŞINDAKİ ÇOCUK GİBİ ALGILAR. GEREKİRSE ANNE KARNINDA İKEN SUALLERE CEVAP VEREBİLİR. DUYAR ANLAR HATTA GÖRÜR.

ŞİMDİ DEVAM EDELİM... ÂDEM’DEN PEYGAMBERİMİZE KADAR ALLAH’IN KELAMINI ALIP AKTARACAK GENLER DEVAM ETMİŞ, SONRA BİR DEĞİŞİKLİĞE UĞRAMIŞTIR!!

ARTIK PEYGAMBERLER GELMEYECEKTİR. AMA ALLAH’IN BİLGİSİ NURU DEVAM ETMEKTEDİR. NURUN GELİŞİ BİTERSE MANEVİ DENGE BİTER VE DÜNYA’DA BİTER. HALBUKİ SEYİTLERDEN VE ARA GENLERDEN DEVAM EDİYOR.

BİZE RESULLULLAH İKİ EMANET BIRAKIYORUM, BİRİ KURAN-I AZİMÜ ŞAN, İKİNCİSİ CEDDİM DEDİĞİ HALDE PEYGAMBERİMİZİN BÜTÜN CEDDİ YOK EDİLMEK İSTENDİ, KATLEDİLDİ.

Hz. OSMAN, Hz. ALİ, Hz. HASAN, Hz. HÜSEYİN, HÜSEYİNİN COCUKLARI, HANIMI VE BEBELERİ, KELLELERİ KESİLİP DİLE GELMEYECEK GAYRİ İNSANİ ÖLÜMLERDEN SONRA, 16 KİŞİNİN KELLELERİ ŞAMA GETİRİLDİ. YOLA SIRIKLARA ASILIP TEŞHİR EDİLDİ, ŞİMDİ MÜZEDE.

YETMEDİ YÜZ YILLARCA EMEVİLER CAMİLERDE ŞÖYLE HUTBE OKUTTULAR. ( LANET OLSUN ALİ VE SOYUNA) DİYE, BÜTÜN BUNLAR BOŞUNA DEĞİLDİ, bu kin bu nefret niçin yapıldı okuyun araştırın, tesadüf değil! ÂDEM’DEN MUHAMMEDE (S.A.S) kadar gelen nur hale devam eden nur.

KEMALAT nuru ayrı bir görevliler gurubudur. Hak edenler bu nur ile doğarlar. Bu insanlar nerede bilgi vereceklerse orada doğarlar. Her devirde tüm insanlığa doğaya, YANİ YARADANA HİZMET EDERLER.

ALLAH SEVDİKLERİNE SEVDİKLERİ Nİ KULLANARAK İYİLİĞİNİ YAYAR.

İNSANLIK BOYUNCA ZAMAN VE MEKÂN İÇİNDE HİZMETTEDİRLER, ONLAR ALLAH’IN (HAKKIN) HİZMETİNDEDİRLER. İŞTE; TÜRK BU HAKKA HİZMET GURUBUDUR. ARAPLAR, YAHUDİLER BUNU FARK EDİNCE PEYGAMBERİN SOYUNU KURUTMAK İSTEDİLER.

YANİ BÜTÜN PEYGAMBERLER TÜRKTÜR. BÜTÜN BİLGELER TÜRKTÜR. CEDDİM İBRAHİM DİYEN PEYGAMBERİMİZ(s.a.v), HAZRETİ İBRAHİMİN BABASI URFADAN GÖÇ ETMİŞTİR, ADI AZERİ İBRAHİMDİR.

Hintli bilge BUDA TÜRKTÜR, EFLATUN TÜRKTÜR. DÜNYADA YÜCE ÂLEMLERE GİTMİŞ OLANLAR TÜRKTÜR.
ARABİSTANDAN KAÇTILAR AMA HİNDİSTANDA İMAM RABBANİ SEYİTTİR, GEYLANİ SEYİTTİR, AHMET YESEVİ SEYİTTİR. İLAHİ NUR DAĞILARAK AZALMAKTA BİRLİK OLUNMAZSA TEHLİKE BÜYÜK !!!

TÜRK BİR IRKIN ADI DEĞİL İNSANLIK BİRLİĞİNİ KURACAK OLAN GÖREVLİLERİN ADIDIR.

MU UYGARLIĞINDAN ATLANTİSE, ORADAN ORTA ASYAYA, ORADAN TÜRKİYE VE DÜNYAYA YAYILDILAR.

ŞİMDİ BU GEN OKUMASI OLACAK. İNSANLAR FARKINA VARACAK. MIZRAK ÇUVALA SIĞMAYACAK, İNSANLIK BİRLİĞİ KURULACAK. TÜRKLER HER DEVİRDE DİNLERE SAHİB ÇIKMIŞTIR.
EN SON DİN İSLAMIN VE TÜM İNSANLIĞIN MANEVİ KORUYUCULARIDIR.


MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BU DURUMU BİLENLERDENDİ, ARAŞTIRMA EKİPLERİ KURDU ''MU'' VE DİĞER UYGARLIKLARI ARAŞTIRDI. ONDAN SONRA ANLADI Kİ VE EMİNDİ Kİ TÜRKLER YANLIZ DEĞİLDİ BU MÜCADELEYİ KAZANACAKTI.

BUNA ATIFEN ATATÜRK;

‘’ -MUHTAÇ OLDUĞUN GÜÇ DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
-NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
-BİLSELER BÜTÜN DÜNYA TÜRKTÜR.’’
DERKEN YENİ GENLERİ İFADE ETMEK İSTEMİŞTİR.

AKSİ HALDE ‘’ BİR TÜRK CİHANA BEDELDİR ‘’ DEMESİ MANTIKSIZ OLURDU...

BEN ÂCİZANE ALLAH KULU BUNLARI SÖYLEMEKTEN YAZMAKTAN UTANIYORUM, KISA KESMEYE CALIŞTIM. ÇÜNKÜ BENİ EGOSU KABARMIŞ BİRİ GİBİ YAHUT IRKÇI BİRİ GİBİ HERKESİN GÖREBİLME RİSKİ VAR. BUNUN FARKINDA OLMAMA RAĞMEN BU GERÇEKLERİ YAZMAK MECBURİYETİNDEYDİM HAKKINIZI HELAL EDİN.

ALLAHIM YAZDIM ACİZLİĞİMİ HATALARIMI AFFET.... YA RESULUM SENİN YOLUNA KURBAN OLAYIM. BENİ AFFET. EY BANA YARDIM EDEN BEDENSİZ DOSTLAR BENİ AFFEDİN.

ŞAHİTSİNİZ, ŞAHİTSİNİZ, ŞAHİTSİNİZ …. TEBLİĞİ YAPTIM.... SELAM ANLAYANA....KELAM ANLAYANA...

Aciz Kul Üstat Muzaffer KINALI (4 Mart 2011 Cuma, 21.36)

--

Alıntı ile Cevapla
  #25  
Alt 09.01.20, 22:54
mubarack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 11.09.19
Bulunduğu yer: türkiye
Mesajlar: 596
Etiketlendiği Mesaj: 48 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Selef daha once Allaha kullukla emrolunmus olan cinler olabilir ayrica halifeten kelimesi ureyen cogalan manasina geliyormus @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Allahumme Salli Alâ Seyyidina Muhammedin ve Alâ âli Muhammed.
Alıntı ile Cevapla
  #26  
Alt 10.01.20, 01:08
 
Üyelik tarihi: 26.11.19
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 256
Etiketlendiği Mesaj: 18 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
mubarack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selef daha once Allaha kullukla emrolunmus olan cinler olabilir ayrica halifeten kelimesi ureyen cogalan manasina geliyormus @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Neandertal, homo sapiens bunları bir araştır arkadaş. Daha öncesi de var. Bunların izleri bulundu hep.

Alıntı ile Cevapla
  #27  
Alt 10.01.20, 06:23
 
Üyelik tarihi: 11.02.18
Bulunduğu yer: Tokat
Mesajlar: 110
Etiketlendiği Mesaj: 31 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Veteris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neandertal, homo sapiens bunları bir araştır arkadaş. Daha öncesi de var. Bunların izleri bulundu hep.
Aynen öyle bunların izleri var.Neticede bunlarda insan türü Mahşerde tekrar diriltilecekler mi?

Alıntı ile Cevapla
  #28  
Alt 10.01.20, 11:11
Torlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 17.09.18
Mesajlar: 848
Etiketlendiği Mesaj: 28 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Kafirler ve münafıklar şöyle bir soru sormaktadır. Bu dünyayı ve canlıları yaratan bir güç varda peki o gücü yaratan kim? Bu soruyu sorduran şeytandır.Şeytanda bu sorunun cevabını bilmemektedir. O yüzden insanlara sormaktadır.
Yaratılma var olma hayat ölüm kavramları bizimle ilgilidir. Ölüm sonrası dirilmeyi bizim aklımız almamaktadır. Halihazırda mevcut teknolojilerle insanlar yapay zeka geliştirmişlerdir. Bu yapay zekalar sadece yüklenilen program kadar karşı tarafa hizmet verir ve soruları cevaplar. İnsan beynininde bir sınırı vardır. Hz. ALLAH'ın yapısı insanın var olan beyinlerine kodlanmamıştır. O açıdan insanlar bunu idrak edemez.Hz. ALLAH ne doğmuş ne de doğrulmuştur. Önemli ve de asıl olan da insan kendini yaratana öncelikli olarak kulluk etmesi gerekmektedir.

__________________
Nesimi'ye sormuşlar;
O YAR ile hoş musun?

Hoş olayım olmayayım o YAR benim
Kime Ne!
Alıntı ile Cevapla
  #29  
Alt 10.01.20, 20:12
Lil bin Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 09.06.18
Bulunduğu yer: Uttara Phalguni
Mesajlar: 1,989
Etiketlendiği Mesaj: 325 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

hz adem bilgi dolu bir insan . 1000 seneye yakın yasamıs . peygamberler uzun yasamıs 250 sene . hz adem gibi peygamberlerin büyüklerinden biri .
ilim bilgi konusunda cok yüksek olan kisi . mağra adamları gibi yasam sürecek .
sizce hz adem atesi bilmiyor muydu ?

__________________
Bilmek başka, bulmak başka, olmak daha başka.
Alıntı ile Cevapla
  #30  
Alt 10.01.20, 20:33
Arda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 14.04.19
Bulunduğu yer: Dünya'da.
Mesajlar: 584
Etiketlendiği Mesaj: 164 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Lil bin Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hz adem bilgi dolu bir insan . 1000 seneye yakın yasamıs . peygamberler uzun yasamıs 250 sene . hz adem gibi peygamberlerin büyüklerinden biri .
ilim bilgi konusunda cok yüksek olan kisi . mağra adamları gibi yasam sürecek .
sizce hz adem atesi bilmiyor muydu ?
Yani bilerek mi öğretmemiş

__________________
Aslında sıkılmıştı yaprak ağaçtan,
Bahaneydi sonbahar.
Sen, benden sıkılmıştın,
Mesafeler bahaneydi...
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hiçbir Cin Musallat Olamaz hukar Vefk & Tılsım 15 22.11.22 13:50
Tüm Zamanların 20 Farkındalık Yaratan Sözleri Cennet Farkındalık 6 20.11.22 01:40
Vücutta Detoks Etkisi Yaratan 15 Yiyecek Och Beslenme & Diyet & Zayıflama 2 23.06.20 16:49
Mucize yaratan bir gençlik iksiri! Tuana Sağlık 2 12.07.19 12:43
Fosiller evrimi reddediyor SiLence Sağlık 1 18.04.17 13:05


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147