sahtekar hocalar sahte bakımlar dolandırıcılar - Sayfa 2 - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Serbest Bölüm > Off Topic > Sizden Gelenler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #11  
Alt 20.06.19, 12:10
Heartway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 01.04.19
Bulunduğu yer: 3,5 ile 4 arasında:))
Mesajlar: 575
Etiketlendiği Mesaj: 211 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
sondans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sayin heart ne tur sirke onerirsiniz ayrica sirkeli mum yapip yaksak kokusu fayda edermi
Üzüm sirkesi keskindir üzüm kızmak

__________________
SAL DUALARINI ARŞA, OL DEYİNCE OLDURANA..DUR ..DEYINCE DURDURUNA..!!!
Alıntı ile Cevapla
  #12  
Alt 20.06.19, 12:25
Love of MaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 17.03.19
Bulunduğu yer: Kocaeli
Mesajlar: 274
Etiketlendiği Mesaj: 96 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Heartway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üzüm sirkesi keskindir üzüm kızmak
Tesekkur ederim aydinlatici bilgileriniz icin

Alıntı ile Cevapla
  #13  
Alt 30.09.19, 09:46
Acemi
 
Üyelik tarihi: 30.09.19
Bulunduğu yer: Kayseri
Mesajlar: 15
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun. Rabbim ehlini karşımıza çıkarsın.

Alıntı ile Cevapla
  #14  
Alt 17.10.19, 13:55
Üye
 
Üyelik tarihi: 08.09.19
Bulunduğu yer: Turkiye
Mesajlar: 33
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Ateş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günümüz de ınsanların sıkıntı ve ters gıden ıslerı yuzunden ruhanı ılıme bas vururlar. Bazı zamanlar vardırkı her ıs ters gıder . Hemen kısı suphede kalır ve acaba bana buyumu yaptılar yada daralmalar vesveseler gelır kısı kendınde cın musallatımı var dıye dusunur.sanssızlık kısmet kapalılıgı bereketsızlık gıbı. Bu sekıl olaylar artar gıder. Genelde danısabılecekler ılk yer facebook yada google uzerınden hocalardır. Bazı sahtekar kan emıcı tarzdan hocayım dıye gecıneneler. hemen su sekıl hıtamda bulunur sana cın musallat olmus yada sende buyu var o yuzden ısın aksı gıdıyor hatta bu hocalar dıger meslektaslarını kotuleyıp anacak ben duzeltırım bu ısı der garantıde verır. facebookta hesap acmak kolay nede olsa yer bellı degıl yurt bellı degıl kargo ıle gonder gıtsın derler. Madur ınsanlar bır cıkıs umudu ıle denıze dusen yılana sarılır mısalı bır cok kez bu durumda dolandırılmıstır. Ve olayın daha derın bır kısmı vardır her ınsan cınler ıcın avdır dusunmesı ve bır seylere suc atması bu ısın baslangıcıdır. mesela dıyelımkı bır sahısın o sene ıslerı rast gıtmıyor psıkolojısı bozulmus ve cokca dusunur facebooktan sahte bır hocaya ulastı ve hoca ona dedıkı sende cın var buyu var. kısı artık bu sanssızlıgını cıne yorar ve derkı evet bende cın var dıye susunur bu kadar sıkıntının uzerıne kafa karısıktır o zaman kısı bu sefer cınlerı dusundugunden etraftan kendı uzerıne cın cekmeye baslar ve korkar kabuslar urpertıler yasamaya baslar yasadıkca bu sefer emınlık kazanır sonra ıslerı ne zaman duzelecek dıye merak etmeye baslar. merak ettıkce falcılara kahınlere sormaya para yedırmeye baslar. bır kısır donguye gırmıs sırk ıcınde dolasmıs olur.
.........Kişiyi koruyan Allah tır. Kısının ıcındekı vesvese arttıkca kısı artık cok daralmalı bır doneme gırer ve ısyan etmeye baslar. Sankı Allah ıle bır uzaklık yasar ve yardımı Allah tan degıl falcılardan yada tılsımcı buyuculerden arar olur.Sonra bu sekıl dolanırken yalancı hocaların sana cok buyu yapmıslar falancı yapmıs vb... dıye sozune ınanmaya baslar... Kım yapmıs der sundan suphelenıyorum der sahtekarlarda evet o der kısının gunahını alır ıftıra atar ve donem donem seytanlar o kısının ısını acar ve kapatır kapanınca kısının ısı o zaman yenıledı yıne buyu yaptılar bana der. Kısıye ıftıra atar ve bela okur. bunlarda kendı basına coker gıder.
.........Bazen ınsanın ısını nazar ve haset bakıs bıle kapatır nazarın gucu cokcadır onun ıcın korunmak gerekır. bazı ınsaların yıldızı dusuktur nazar ve cın saldırısna hemen yenılebılır. Onun ıcın yapılması gereken olay su sekıldır herhangı ıs kısmet yada suphe cekıcı bır hastalık sezdıgımızde uzerımıze hıc bır sey bılmıyorsak nıyet ettım nazarın sıfası ıcın dıyıp 7 veya 21 fatıhayı euzu besmelelı sekılde okuyup yada okutup kendımıze nefes ettırmelıyız eger nazardan suphelenılen kısı okuttugu kısıyıler kadınlı erkeklı olursa daha ıyı olur cunku kadının ettıgı nazarda kadın okuması erkegın ettıgı nazzarda erkek okuması daha cok tesır eder kendı kendımızede okumak mumkundur. nazar bellı bır sure sonra kalıcı hale gecer ve kalıcı nazarı kaldırmak ıcın 7 kısının aynı anda olmayabılır 21 er kere okuyup yarabbım sıfa ver dıye nefes etmesı cok fayda verır. nazar ıcın fatıha ıhlas nas felak ayetel kursı ve kalem suresı 51-52. ayetlerıde onerılır. nazar sadece ınsana degıl cansız varlıklarada degebılır mesela araba ev ıs yerı ve bunlara degen nazarda kaza sansssızlık ve kısmetsızlıkte olabılır. bu sekıl bır seyden suphelenen kısı hemen nazarın nerde oldugunu dusunurse o kısı yada yere araca okuma yapsın okuma esnasında esneme halsızlık tıtreme gozlerde yasarma uyku halı vb. anormal olay yasıyorsa demekkı nazar deymıstır ve okuma bıttıkten sonra bır kaç kısıyede okutsun ardından bır muddet sonra tekrar okudugunda nazar belırtılerı devam ederse daha cok okusun ve okutsun belırtıler gıt gıde azalacaktır ve nazar ınsAllah kalkacaktır.
.......Sımdı bır olay daha ev ıs yerı gıbı yerlere gırerken daralma halsızlık urpertı ve cın baskını yasıyorsak o zaman ne yapmalıyız. unlu buyulerden bazıları domuz yagı ve olu topragı olarak bılınır bu ıslemlerı yapanları Allah kahretsın..... bu sekıl ıslemler ev ıs yerı ne seytanı guclu cınler gelsın dıye yapılır . huzuru bozmak yuva dagıtmak bereketı kacırmak kavga dovus vb... olsun dıye yapılır yapanında yaptıranında yerı yoktur.. bu belırtılerı yasayan kısı hemen bır fısfısın ıcıne sırke koyar ve evın ıc kose yanlarını her gun sabah aksam olmak uzere her odada 7 ayetel kursu okuyarak kokulatır bu ısleme en az 21 gun devam edılmelıdır yemeklerde sırke kullanmasıda co ıyı olur ardından bakara suresı ve saffat suresı okuması huzurlu uyku ıcın yatmadan once yasın okuması cokca tavsıye edılır kısıler kapı esıklerını onlerını sırkelı su ıle yıkamalıdır ve evde cop vb. sey bırakmamalıdır. sabah kalktıgında fatıha ıhlas nas felak ayetel kursı 7 ser kere okunması muhetesem zırhtır.aksam namazından sonrada aynı sekıl okunması gerkır. yatmadan once 21 besmeleyı serfı okursa cokca fayda olur. bu uygulamalr bır cok kez denenmıs ve cokca fayda goren ınsanlar olmustur.
......Bu sıkayetlerı olan kısıler hemen uygularsa fayda Gorecektır InsAllah ılımcılerden bu metodları bılmeyen var ıse arsıvıne katsın ınsanlara faydalı sekılde kullansın ınsAllah.
....Bunları yazmamdakı amac ınsanlara faydalı olmaktır. Bu metodları uygulayan kardeslerımden bol bol dua beklerım...İlim paylastıkca coğalır.Eger bu metodlarla fayda goremeyen ınsanlar yada tamamen kurtulamayan ınsanlar o zaman ısın ehlı bır uzmana danıssın ınsAllah.Ama her seyden once careyı cınde tılsımda aramayın butun sırlar Yüce Kuran dadır.
TAVSIYELER.............
Bereket için: zına arkol faiz (kredı, kredı kartı vb. dahıl)uzak durun
Ferahlık ıcın:nas felak ayetel kursı ıhlas fatıha ınsırah
Zalımın zararından kurtulmak ıcın:azhap suresı 68. ayet nas felak ayetel kursı.
Baglılıkların acılması ıcın :Fetıh suresı , yasın
Yuklerın hafıflemesı ıcın : ınsırah . ayetel kursı fatıha mumın suresı
hastalıklara sıfa ıcın :41 yasın - fatıha ıhlas nas felak ayetel kursı 71 er kere
Bolluk berket bol para iş ıcın : ya Rezzak ısmı serıfı ve Ya Allah ısmı zıkır edılır
her gecede fetıh ve vakıa surelerı en az bırerkere okunur gunahlardan kacınılır.
Aıledekı sıkıntılar ve sıddetlı gecımsızlık ıcın:Mumın suresı en az bır kere cuma suresı 5 kere okunulur uc gunde bır.
Allah dertlerınıze derman verırı ınsAllah.
Maşallah cokkk güzel yararlı bir paylaşım çok doğru insanların düştüğü çıkmazı hemen maddi çıkar amaçlı umutlarına tacir olan medyum hocalar çok allah ıslah etsin bu dünyanın öteki tarafında rabbim hesap sorsun sayın hocam emeğinize sağlık teşekkürler 🙏🙏👍👍

Alıntı ile Cevapla
  #15  
Alt 19.02.20, 20:08
imas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgili Üye
 
Üyelik tarihi: 18.01.20
Bulunduğu yer: her yer
Mesajlar: 16,011
Etiketlendiği Mesaj: 3386 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

yazdiklarina katiliyorum,bereket icin faiz,kredi,kredi karti demissin cok dogru,fakat bugun faize bulasmayan yok gibi,niye dersen elektrik,su,dogalgaz v,b faturasini paran yok diye 1 gun gec ode devlet aninda faizi aliyor

---------- Post added 19.02.20 at 20:11 ----------

ayrica dusmanin yaptirdigi büyü islemini,kisiler okumayla çozemiyor,illaki işin ehli ilim sahibi birinin islem yapması gerekiyor

__________________
اِذْ قَالَ لَهُ رَبُّهُٓ اَسْلِمْۙ قَالَ اَسْلَمْتُ لِرَبِّ الْعَالَم۪ينَ
_______________________________________________

Bir acaip derde düştüm herkes gider kârına
Bugün buldum bugün yerim, hak kerimdir yarına
Zerrece tamahım yoktur şu dünyanın varına
Rızkımı veren Hüdadır kula minnet eylemem
Alıntı ile Cevapla
  #16  
Alt 19.02.20, 22:52
imas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgili Üye
 
Üyelik tarihi: 18.01.20
Bulunduğu yer: her yer
Mesajlar: 16,011
Etiketlendiği Mesaj: 3386 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

bende bir hocanin yanlis yaptigi okuma sonucu cuk madur oldum

---------- Post added 19.02.20 at 22:54 ----------

baska bir hocanin dedigine gore,uzerimdeki varlik cok guclu oldugu icin hocayi korkutmus,hoca korkudan yanlis islem yapmis

__________________
اِذْ قَالَ لَهُ رَبُّهُٓ اَسْلِمْۙ قَالَ اَسْلَمْتُ لِرَبِّ الْعَالَم۪ينَ
_______________________________________________

Bir acaip derde düştüm herkes gider kârına
Bugün buldum bugün yerim, hak kerimdir yarına
Zerrece tamahım yoktur şu dünyanın varına
Rızkımı veren Hüdadır kula minnet eylemem
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
bakimlar, dolandiricilar, hocalar, sahte, sahtekar


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sahtekar Hocalar ve yaptıkları (Okuyun çok önemli)!!! Atl1234 Havas ilmi Genel Bilgiler 1 12.12.22 23:54
Sahte Medyum,Falcı,Hoca Ehl Dost Tecrübe Ettikleriniz 12 01.04.21 17:35
Şeytanın incîli gunes Kitap & E-Kitap 12 11.02.21 02:12
Sahtekar hocalar, Sahte bakımlar ve bunlara inanların sonu Gercek General Sizden Gelenler 18 21.12.20 23:54
SGK'dan sahte ilaca radikal çözüm aşk Sağlık 1 06.05.17 11:11


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147