TMS tedavisi - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Sağlık & Şifa > Sağlık > Ruh Sağlığı

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 13.02.17, 03:12
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: United States
Mesajlar: 2,786
Etiketlendiği Mesaj: 64 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart TMS tedavisi

psikiyatri uzmanı DR.Efser Gökçen,

Ankara'da tms tedavisi yapmakta onlarca yıl problemlerine çare bulamamış, doktor doktor gezmiş insanlar için yeni bir umut kaynağı ..

manyetikdunyamiz.com adlı sitede aklınıza takılan birçok sorunun cevabını buluyorsunuz.

İNSAN VÜCUDUYLA İLGİLİ ŞAŞIRTAN YENİ BİLGİLER!..







Psikiyatri Uzmanı Dr. F. Efser Gökçen, yıllara dayanan araştırmasında insan vücuduyla ilgili ezber bozan sonuçlara ulaştı.İnsanlarda oluşan manyetik alanla ilgili çalışmalar yapan Gökçen, bu sayesinde çok sayıda hastalığın iyileştirileceğine inanıyor.





Manyetik dünyamız adlı sitenin temel amacı şuana kadar bilinemeyen bazı gerçekleri gün yüzüne çıkarmaktı. Burada anlatılacaklar bazı soruların cevabı niteliğindedir.







SORU: RUHSAL VE BEDENSEL SAĞLIĞIMIZ İÇİN NELER YAPABİLİRİZ ?



CEVAP: TEKNOLOJİK BİR ORTAMDA YALNIZ YAŞAM TARZLARI RUHSAL OLARAK İNSANI AŞIRI YÜKLERE MARUZ BIRAKMAKTADIR. İNSAN BELİRLİ LİMİTLER DAHİLİNDE DEVAMLI ELEKTİRİK ÜRETMEKTEDİR. BU ELEKTİRİK 0,6 VOLT SINIRLARINDADIR. BU ELEKTİRİĞİN BİR KISMI VUCUTTA KULLANILIR. DİĞER KISMI STATİK ELEKTİRİK OLARAK VUCUTTA KALIR . BU ELEKTİRİK MEŞRU ZEMİNLERDE DEŞARJ EDİLMELİDİR AKSİ TARZDA BİRİKİM TOTAL YÜKTE ARTMAYA SEBEP OLUR. DÜNYAMIZIN ŞİMŞEK VE YILDIRIMLARI BU DEŞARJ VASILARINDAN BİRİSİDİR. İNSANDA GÖRÜLEN EPİLEPSİ RAHASIZLIĞI ANORMAL OLMAMASI GEREKLİ YERDE ELEKTİRİK DEŞARJIDIR. BU ÖN BİLGİLER BAZI BİLİNMEYEN GERÇEKLERİ ANLATABİLMEK İÇİN VERİLMEKTEDİR. DEPRESYON DENİLEN HASTALIK KİŞİNİN GENEL ANLAMDA VOLTAJ DÜŞÜKLÜĞÜNDEN KAYNAKLANIR. DEPRESYONDAKİ HASTADA YAŞAM ENERJİSİ BİTMİŞTİR. BU KİŞİNİN İÇİNDEKİ PİLİN VOLTAJ DÜŞÜKLÜĞÜ GİBİ ALGILANABİLİR. ÇÜNKÜ BİLİYORUZ Kİ DEPRESYONDAKİ HASTANIN KOLU KANADI KALKMAZ. İŞLERİNİ YAPAMAZ.BURADA DEPRESYONU VOLTAJ DÜŞÜKLÜĞÜ OLARAK DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE YA ELEKTİRİK ÜRETİMİNDE PROBLEM VARDIR YADA EPİLEPSİ BENZERİ BİR YERDE KAÇAK VARDIR NETİCEDE HER İKİSİDE AYNI KAPIYA ÇIKAR. BEDENSEL ARIZALAR TIBBIN KONUSUNA GİRER ANCAK BİZLER EVLERDE İŞYERLERİNDE VEYA SOSYAL ORTAMLARDA YAŞARKEN YAPTIĞIMIZ HATALAR HEM KENDİMİZİ HEMDE ÇOCUKLARIMIZIN HASTALANMALARINA YOL AÇAR. BU DURUM YEDİĞİMİZ YEMEKTEN İÇTİĞİMİZ İÇEÇEKTEN ALDIĞIMIZ UYUŞTURUCUDAN ÜRETİM AŞAMASINDAKİ PROBLEMLER OLUŞMASINI AÇIKLAR. VUCUD ELEKTİRİĞİ AYNI ZAMANDA ORTAM ELEKTİRİĞİNDEN YANİ HAVA ŞARTLARINDAN VEYA YAŞANILAN BİNADAN DA ETKİLENİR. ELEKTİRİKSEL OLARAK YÜKLÜ İNSANLAR YANINDAKİ İNSANLARA AYNI SIKINTIYI YAŞATIRLAR BU OLAYI SADECE PSİKOLOJİK OLARAK AÇIKLAMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR. BİLİNEN BİR GERÇEKTİR PSİKİYATRİK VE BEDENSEL HASTALIKLAR BELİRLİ TARİHSEL DÖNEMLERDE PİK YAPARLAR. BU DURUMUN SOMUT AÇIKLAMASINI HİÇ BİR TIP OTORİTESİ YAPAMAZ. ÇÜNKÜ BİLMEZ.DÜNYAMIZ GÜNEŞ ÇEVRESİNDE VE KENDİ ÇEVRESİNDE BİLİNDİĞİ ÜZERE DÖNER. BUNDAN GÜNDÜZ GECE VE MEVSİMLER OLUŞUR. HER MEVSİMİN KENDİNE ÖZGÜ MANYETİK VE ELEKTİRİK AKTİVİTESİ MEVCUTTUR. KIŞIN BU AKTİVİTE EN DÜŞÜK DÜZEYDE YAZIN EN YÜKSEK DÜZEYDEDİR. BAHAR MEVSİMLERİ İSE TAMAMEN GEÇİŞ DÖNEMLERİDİR. İNSAN YAŞAMINDAKİ ELEKTİRİKSEL AKTİVİTEDE AYNI BUNUN GİBİ DOĞUMDAN ÖLÜME DALGALANMA İLE OLMAK ÜZERE BELLİ YAŞA KADAR PİK YAPAR SONRA İNİŞE GEÇER. BU İNİŞ VE ÇIKIŞLAR ORTAMDAN YANINDAKİ İNSANLARDAN VE YENİLEN İÇİLEN GIDALARDAN ALINAN MADDELERDEN DİREKT ETKİLENİR. ONUN İÇİN TEMİZ YEMEK TEMİZ İÇEÇEK VE TEMİZ BİR ORTAM ELZEM OLARAK İNSANA GEREKLİDİR.



Soru 1 : dünyamızın 5000000-6000000 yıl oldugu tahmin edilen ömrü boyunca ne hikmettir ki bing bang ile oluşan kozmik bulut hala soğumadan yanmaya devam etmektedir. Bilinen hiçbir fizik kuralı bu kadar zamandır soğumanın olmamasını açıklayamaz. Burada sadece yapılan bir deney örnek olarak verilecektir. Tuzlu su belirli manyetik alanda kendi cevresinde dönerken sıcaklığı 1400-1500 santigrat dereceye ulaşabilen bir yanma başlatır. Bu anlatılan bu meselenin çok ufak bir açıklamasıdır. Bu açıklama dünyanın birkaç gausa ulaşan manyetik alanı sayesinde olabilmektedir.







Soru2: dünya denizleri neden tuzludur ? Bu sorunun cevabıda yoktur. Ama basit bir açıklamada orada yapılması gerekirse dünya manyetik alanın oluşması için gerekli tuz ve maddelerin depolandıgı yerdir. Başka bir açıklama ile buralar elektirigin oluşmasının gerektigi yerlerdir.







Soru 3: dünya denizleri med cezir ile nasıl korkunç bir ağırlık yer değiştirmektedir. Bunu herhangi bir şekilde enerji kullanarak yapamazsınız. Burada yine yakın zamanlarda yapılan b deneysel bir çalışma ile cevap vermek istiyoruz. Ters manyetik alan kullanırsanız bir kurbaganın havada asılı kalmasını sağlıyabilirsiniz.







Soru 4: Tıpta insanlarda görülen inhibisyon ölümü diye bir tabir vardır. Burada otopsi ile yapılan araştırmalarda insanda herhangi bir maddi ölüm sebebi bulunamaz. Ancak kişinin ASLI BİR ŞEKİLDE VUCUDAN ÇEKİLİR. Ve ÖLÜM oluşur. Bu sorunun cevabı kirlian fotoğraf tekniği göstermektedir. Yani insan vucudunda öyle bir manyetik akı vardır ki bu insanın yaşamını sağlar. Aksi ÖLÜM demektir. Burada şöyle bir soru akla gelebilir. Hayvanlar nasıl yaşar elbette onlarda da hayvani özellikte bir manyetik akı vardır.







Soru 5: Normal şartlarda bir hücreyi canlı kılabilmek için onun tek başına tüm ihtiyaçlarını karşılayacak donanımları bulundursanızda manyetik akısını ona bağlamadan canlılık sağlayamazsınız. Bu sanki bir soru gibi olmayabilir ancak elektirik olmayan yerde canlılık olmayacagı ifade edilmektedir.







Dünya tıbbında yeni yeni manyetik akımın farkına varılmıştır. Bu sebeple TMS uygulamaya konulmuştur. Tüm hastalıklarda insana dair manyetik bozukluklar hastalıkların temel sebebini oluşturmaktadır. Yani vucudun herhangi bir yerindeki kısa devre veya aşırı yük çekilmesi manyetik akının şeklini vektörünü veya gücünü değiştirir. Bu durum manyetik akıyı bozdugu için rahatsızlıklar oluşur.







Soru 6: şu ana kadar maalesef hiçbir tıp adamı bu manyetik akının vucuddaki şeklini tarif etmek şöyle dursun bunun varlıgını bile kabul etmemektedir. Tabi ki insanoğlu sadece gördügünün doğrulugunu savunacak kadar aciz zavallı yeteneksiz bir yapıdadır.







Bundan sonraki yazılarda detay anlamında sorular ve bunların açıklaması ve TMS uygulamaları anlatılacaktır.







SORU: İNSAN YAŞAMI NASIL BAŞLIYOR VE NASIL BİTİYOR?



CEVAP: CENİN OLUŞTUKTAN SONRA DNA YAPISINA GÖRE ORGAN VE ORGANELLER ŞEKİLLENİR. SONRA BİR MANYETİK AKI ORAYA VERİLİR. ANCAK BU ŞEKİLDE HÜCRELER VASITASIYLA ELEKTİRİK ÜRETİLEBİLİR. ÜRETİLEN BU ELEKTİRİK ANCAK VUCUDUN AYAKTA KALMASINI VE CANLILIĞIN DEVAMI SAĞLANIR. BUNUN AKSİ ŞU ANKİ FİZİK BİLGİLERİ İLE MÜMKÜN DEGİLDİR.NİYE MÜMKÜN DEĞİLDİR? ÇÜNKÜ NE KADAR SARGI YAPARSANIZ YAPIN VE BUNU MANYETİK AKI OLMAYAN BİR ORTAMDA ÇALIŞTIRSANIZ HATTA NE KADAR HIZLI DÖNDÜRÜRSENİZ DÖNDÜRÜN ELEKTİRİK ÜRETEMEZSİNİZ. BU DURUM MANYETİK AKININ OLMADIĞI BİR YERİN HAYATLA BAĞDAŞMAYACAĞININ BİR GÖSTERGESİDİR. İNSANDA Kİ MANYETİK AKI MİKTARI VE ŞEKLİ BİR PARMAK İZİ KADAR VEYA İRİS YAPISI KADAR O İNSANA ÖZELDİR. BU BİLGİLER BAZI VAKALARDA YAPILAN OTOPSİLERDE VUCUDDA HİÇ ÖLÜMÜ AÇIKLAYACAK BOZUKLUK GÖRÜLMESEDE ÖLÜM OLUŞUR. BÜGÜN BU ÖLÜMLERE İNHİBİSYON ÖLÜMÜ DENMEKTEDİR. ASLINDA BU ELEKTİRİK ÜRETEN MANYETİK AKI BİR ŞEKİLDE O VUCUDDAN ÇEKİLMİŞTİR. DOLAYISIYLA VUCUDUN ELEKTİRİK ÜRETİMİDE SEKTEYE UĞRAR. YANİ ÖLÜM OLUŞUR.



SORU:TMS NEDİR? TMS İLE NE YAPILIR?



CEVAP: TMS AÇILIMI BELİRLİ FREKANS VE DALGA BOYUNDA İNSAN VUCUDUNA VERİLEN MANYETİK DALGA DEMEKTİR. BU MANYETİK DALGA VERİDİGİNDE O BÖLGEDE OLUŞAN ELEKTİRİK AKIMINI END ORGAN VEYA SİNİRİN GİTTİGİ NOKTADA ÖLÇÜMLERSEK EMG TETKİKİNİ YAPMIŞ OLURUZ. ANCAK HASTALIGIN OLUŞTUĞU BÖLGEYE TEKRARLAYICI TMS UYGULANDIĞINDA O BÖLGEYİ UYARMIŞ YANİ ELEKTİRİK ÜRETİMİNİ ARTIRMIŞ OLURUZ. BU ANLATILAN HADİSE EĞER VUCUDDA AŞIRI STATİK ELEKTİRİK BİRİKİMİ OLDUĞUNDA NEGATİF FEED BACK İLE ELEKTİRİK ÜRETİMİ DURUR.



SORU: MANYETİK ALAN BOZUKLUKLARININ SOMUT OLARAK HAYATIMIZA YAPTIĞI ETKİLER NELERDİR?



CEVAP: HAVA ŞARTLARINDAN, MEVSİMLERDEN, VE EN ÖNEMLİSİ YAŞADIĞIMIZ EVLERE AİT YAPISAL HADİSELER İNSAN RUHSAL YAPISINI ÇOK FAZLA ETKİLER. BUNU YAŞADIĞIMIZ BETONERME EVLERDE BULUNAN FİZİKTE FARADAY KAFESİ İNSANDAKİ BİRİKEN STATİK ELEKTİRİGİN DEŞARJINI ENGELLEYEREK SIKINTILARIN( DEPRESYON VE BENZERLERİNİN ) GELİŞMESİNE YOL AÇAR. FARADAY KAFESİ NE DEMEKTİR? BETONARME BİNADA KULLANILAN DEMİR KAFESLER MANYETİK ALANI VE STATİK ELEKTİRİGİ HAPSEDER. BUDA BULUNULAN ORTAMIN AŞIRI SIKINTILI OLARAK ALGILANMASINA YOL AÇAR. TEDAVİSİ İNSANIN BASİT ANLAMDA DEVAMLI TOPRAk İRTİBATININ OLMASIDIR. VE ILIK SUYLA BELLİ SÜRE DUŞ ALMAKTIR.



SORU: DÜNYANIN MANYETİK ALANI VE YERÇEKİMİNİN DEVAMLILIĞI NASIL OLMAKTADIR.



CEVAP: DÜNYANIN ELEKTRİK İLETKENLİĞİNE SAHİP KATMANLARI DIŞ YÜZEYDE 1666 KM/SA HIZLA DÖNERKEN İÇ KATMANLAR AYNI HIZDA GERİ DOĞRU DÖNMEKTEDİR. BU FARKLILIK MANYETİK ÇEKİM GÜCÜNÜN TEMELİNİ OLUŞTURMAKTADIR. YİNE AYNI ŞEKİLDE DÖNÜŞ DÜNYANIN BÜYÜK BİR JENERATÖR OLARAK ÇALIŞMASINA SEBEP OLMAKTADIR. ELEKTİRİK ÜRETMİ TOPLAMDA SIFIRDIR. ANCAK BU SIFIR MANYETİK ÇEKİM GÜCÜNÜ OLUŞTURUR.



SORU: İNSANIN MANYETİK YAPISI NASILDIR:



CEVAP:İNSANIN MANYETİK YAPISI BİR MİKTAR FARKLILIK GÖSTERMEKLE BERABER TEMELDE AYNIDIR. FARKLILIK ERKEKLERİN ÇUBUK MIKLATIS GİBİ KUTUPLU DAVRANIŞ GÖSTERMESİ , KADINLARIN İSE KUTUPSUZ DAİRESEL MIKLATIS GİBİ HAREKET ETMELERİDİR.



SORU: HASTALIKLAR NASIL OLUŞUR?



CEVAP: VUCUDDA TÜM ORGAN ORGANELLER VE HÜCRELER ELEKTRİKSEL UYARI İLE ÇALIŞIR. HORMONLAR VİTAMİNLER VE NÖROTRANSMİTTER DENEN MADDECİKLER ELEKTRİKSEL ŞALTER VAZİFESİ GÖRÜRLER. BU SİSTEM İÇİNDE BAZI BÖLGELERİN AŞIRI UYARILIŞI BAZILARININ İSE YETERSİZ UYARILIŞI SÖZ KONUSUDUR. ANCAK ŞUNU BİLMELİDİR Kİ ELEKTRİK ÜRETEBİLMEK İÇİN MUTLAK SURETTE MANYETİK ALANA İHTİYAÇ VARDIR. ÇEŞİTLİ SEBEPLER İLE MANYETİZMADAKİ DEĞİŞİKLİKLER HASTALIKLARA SEBEP OLMAKTADIR.



Dr. F. Efser Gökçen



Psikiyatri Uzmanı

Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 04.05.17, 01:33
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,507
Etiketlendiği Mesaj: 1587 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 14.05.18, 23:31
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 14,940
Etiketlendiği Mesaj: 896 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın Adalet, konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.

__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
tedavisi, tms


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kanserin ölümü madlen Rukye ve Tedavi 20 16.07.24 00:54
Bebeklerde Egzama Belirtileri ve Tedavisi HeartLess Sağlık 4 16.05.20 23:45
Gırtlak Tümörü Tedavisi Tuana Sağlık 3 11.05.18 10:49
Fobi - Fobilerin Tedavisi SiLence Sağlık 3 20.04.17 14:06
Ozon - Oksijen Tedavisi SiLence Sağlık 1 18.04.17 13:20


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147