DNA ve insan Irkının Tarihi - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Gizemli Olaylar ve Mekanlar

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 30.01.17, 23:48
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,507
Etiketlendiği Mesaj: 1587 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart DNA ve insan Irkının Tarihi

DNA VE İNSAN IRKININ TARİHİ

CANLI KRYON KANALLIĞI
" DNA ve İnsan Irkının Tarihi"

Bu canlık kanallık Portland, Oregon’da verildi

Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um.

Gerçekten burada olduğumuzu kanıtlamayı sağlayacak şekilde kendimizi göstermek üzere özgür seçimin kurallarını hükümsüz kılmak için herhangi bir şeyi verirdik. Ancak bu özgür seçim gezegeninde, bize açılan kapıyı açması gereken sizlersiniz. Yaşamlarınızda sizinle tüm süreçte birlikte yürüyerek, olduğumuz melekler gibi duruyoruz. Bu gezegende doğduğunuz noktada, melekler doğduğunuz yeri çevreler, sonra son nefesinize kadar sizinle birlikte kalırlar. O başlangıç haftalarında, gözlerini kocaman açmış bebeğin aslında meleklere baktığını görebilirsiniz! Bebek iki veya üç haftalık iken bile meleklere doğru yönelir veya hatta bazen onlara gülümser, çünkü bebek bizi tanır. Aslında o başlangıç günlerinde, çok fazla değişikliğin olduğu ve rahimden yeni çıkmış olmaya alışmak için çok şeylerin olduğu yerde hepiniz bunu yaptınız, melekler bebeği rahatlatmak için ordadırlar. Hatırlıyor musunuz? [Kryon gülümser]. Sonra yavaşça realite sizden kayar. Yavaşça. Ama birçoğunuz bebek sizin boş uzay dediğiniz yere baktığında ve gördüğü şeyden sevinç duyduğunda bunu gördünüz.

Bunlar şimdi sizinle birlikte olan aynı meleklerdir. Onların yaşı yoktur, biliyor musunuz? Ama sizin var. Tüm yaşamlarınızda sizinle birlikte oldular; yanınızda yürürler; sizinle gelirler; sizinle ayrılırlar. Ve onlarla hiç konuşmazsanız, size hiçbir şey söylemezler. Çünkü anlaşma budur. Ama oh, sevgili İnsan varlıkları, eğer bize küçük bir niyet aralığı verirseniz ve “Sevgili Tanrım, bana sevildiğimi göster” derseniz, bent kapağını açarsınız. Çünkü bu, bize izin verdiğiniz ölçüde yaşamlarınıza girdiğimiz zamandır. Bu, eşzamanlılığa, öğretiye, el tutmaya ve yapayalnız hissetmenin bitişine başlayarak, istediğiniz şeyi size verdiğimiz zamandır. Bu, hastalık veya yaşlılık ya da dramadan endişe duymayacağınız bir dereceye kadar sizi doldurduğumuz, beslediğimiz zamandır. Ve tüm göreceğiniz kim olduğunuzun vaadidir. Bu başladığımız günden beri bu şekilde oldu, çünkü bizim işimiz sizlerin bizim parçamız olduğunuzun farkındalığını sağlamaktır.

Mesaj kutsaldır

Hala bu kanallık işlemini merak edenler var. Bu, kanal berrak olduğunda en iyi işler. Tekil bir İnsan olma önyargısı bir kenara bırakıldığında işler. Bunun şekli budur ve her zaman bu şekilde oldu. Gezegendeki tüm kutsal metinler İnsanlar tarafından yazıldı. Bunun nasıl işlediğine bir bak, İnsan varlığı, çünkü sen kendin seni rahatlatan, senin Tanrı’dan geldiğini söyleyen o sözcüklerde bulduğun tüm kehanetlerden ve tüm iyi şeylerden sorumlusun. Ve böylece bir kez daha bu kutsal, kadim şekilde verilen bilgiyle önünüze geliyoruz.

Bu akşam bu odada olanlar için verilen bilgi gerçek zaman dediğiniz zamanda veriliyor. Buradaki bu oturumda söylenenleri dinleyenler ve işitenler bunun nasıl işlediğini biliyorlar. Ancak, zamanın bu lineer rotası bizim realitemiz değildir. Biz kuantumuz, bu nedenle benim önümde oturanlar için henüz gerçekleşmemiş olsa da, bu sayfaya kimin baktığının potansiyelini görebiliyoruz. Bu, bu mesaj tarih ile ilgili olsa da, hala kişisel bir mesaj olduğu anlamına geliyor ve bunun kadim gerçeğini hissetmeniz için sizi davet ediyoruz, çünkü kimlerin gözünün bu sayfada olduğunu biliyoruz.

Şu anda verdiğim tüm bilgi son 20 yıldaki Kryon mesajlarında verildi. Ama asla bu özeti vermedik, çünkü basitlik için, berraklık için konuları özetlemeye başlıyoruz. Sade konuşmalar ve sade sözcükler berrak kanallığın size getirebildiği şeylerdir.

Bugünün öğretisinin bilgisi

Sizin oturmanız ve ayaklarınızı yıkamamıza izin vermeniz bizim için armağandır. Ve partnerim size bilgi verirken, üçüncü dil burada olanların hepsinde mevcut olacaktır. Gelecekte dinleyecek ve okuyacak olanların bazılarına da dokunulacak. Çünkü kulaklarınız bu sözleri işitirken kim olduğunuzu biliyoruz, çünkü orada sizi görüyoruz. Yüzlerinizi görüyoruz ve sahip olduğunuz ışığı da görüyoruz. Bugün özgür seçim ile bu iletişimin yaşamlarınıza girmesine istekli olmanız tesadüf değildir.

Bugün verilen bilgi birçok insana aktarılsın. Şimdi verdiğimiz bu bilgi DNA’nın soyağacı ile ilgilidir… DNA’nın başlangıcından şu ana kadar. DNA’nın gezegende oluş şeklinden, işlediği şekilden, değiştiği şekilden ve bu yeni enerjide onu tasarlanmış olduğu şekilde kullanmaya başlayabileceğiniz yere yerleştirecek olan bununla ilgili bilmeye gereksiniminiz olan şeylerden sözedeceğiz.

Bu öğretide, partnerimin bugün konferans serilerinde başlamış olduğu yerden başlamalıyız. Çünkü onun bu son saatlerde öğretmiş olduklarının çoğu burada kapsanacak. Ancak, bu mesajı okumak vasıtasıyla bize henüz katılanlar için, başlangıçtan başlayacağız… bu sizin lineer bir dünyada yaşama şekliniz. DNA ve insanlığın tarihi ile başlıyoruz.

DNA ile ilgili tüm bu şeyler nedir?

Şu soru soruldu, “Kryon, neden DNA’dan bu kadar çok bahsediyorsun? O İnsan bedeninin biyolojik bir niteliği. İnsan genomu için mavikopya. 30,000 den fazla gen için kimyayı yazar. Ama neden bundan bahsediyorsun? Moleküler maddeler veya kimyadan söz etmiyorsun, öyleyse neden DNA’dan konuşuyorsun? Bunun yerine, bizimle spiritüel konulardan konuş”

Yukarıdaki eleştiri birçokları tarafından yapıldı. Onlar güçlü bir spiritüel arayış içindeler, ama hayal kırıklıkları görülüyor ve görünüşe göre İnsanın fiziksel bir niteliği olan DNA’dan neden söz ettiğimizi anlamıyorlar. Son olarak açıklamama izin verin, sevgililer, eğer siz bunlardan biri iseniz, DNA’nızın ne için olduğunu ifşa etmenin zamanıdır.

DNA hem fiziksel hem de spiritüel olarak kim olduğunuzun çekirdek unsurudur. Yüksek – Benliğin oturduğu yeri seçmek zorunda kalsaydınız, bu DNA’nızdadır. Olmuş olduğunuz her şeyin mavikopyası, Akaşik Kayıt DNA’dadır. Yaşamların hepsi, spiritüel büyümenizin hepsi, tüm yaşamlarınızdaki tüm yetenekleriniz oradadır. Birlikte geldiğiniz karma ve birçoklarınızın salıverdiği karma oradadır. O aydınlanmış eylemin kaydı oradadır.

İnsan ruhsal tarihiniz oradadır, kuantum parçalar halinde yazılıdır. Bazılarınız bir dereceye kadar bunu anlıyorsunuz, Lemuryalı olduğunuzu biliyorsunuz. Bu şekilde hissediyorsanız, içinizde olan şeyin inanılmaz enginliğini biliyorsunuzdur. Bu konulardan bahsetmemizin nedeni budur. Bir İnsanın buna inanması çok zordur, çünkü bu “kendinizin dışında” olduğunu hissettiğiniz şeylerin çoğunun aslında içinizde olduğu anlamına geliyor. Ancak bu, yaratıcının bir parçası olduğunuz ve üstatlık süreçlerinin içinizde olduğu, üstatların ve Kryon’un öğretilerini izler.

DNA’nın bilimi

Size şimdi bahsedeceğimiz şeyin kanıtını bilim sadece son birkaç yılda size verdi. Geçmişte üstü kapalı bir şekilde bundan bahsettik ve şimdi bilimin çözmeye çalıştığı şeyle ilgili gizem olmaması için bunu açıkça söyleyeceğiz: DNA’nız üç milyardan fazla kimyasal maddelerin gücündedir. DNA’nızın bir döngü olan her molekülünün içinde üç milyardan fazla kimyasal vardır. Bu o kadar küçük bir moleküldür ki, onu görmek için elektron mikroskobuna gereksiniminiz var.

Bilimsel bir uğraş olan İnsan Genom Projesi bir gizemi ortaya çıkardı: DNA kimyasının sadece %3’ü her şeyi yapıyor! DNA parçalarının protein – şifreli kısmından söz ediyoruz. Bu tek başına 30,000 den fazla İnsan geni üretir. Bu genler aradığınız yaşamın mavikopyasıdır. Ama DNA’nın sadece %3’ü tüm gen – üretim senaryosudur. Yüzde üç her şeyi yapıyor, projenin aramakta olduğu her şeyi. Bu nedenle gözlenen DNA’nın kimyasının %90’ı bir gizemdir, çünkü görünür olarak hiçbir fonksiyonu yoktur. Kimyanın %90’ının içinde gözlenebilir sistem, simetri veya biyolojik amaç yoktur. Protein – şifreli parçaların yaptığı gibi kimyasal kodlar yoktur. Doğasının gelişigüzel olduğu görülüyor ve bazıları buna “çöp DNA” adını veriyor.

Bazı biyologlar DNA’nın bu kısmının tekamül sürecinden arta kalan kimya olduğuna ve İnsan Varlıklar tarafından artık kullanılmadığına ikna oldular. Şifre yok ve hiçbir şey yapmadığı görülüyor. Bundan dolayı, eğilim onu önemsememektir. O yararsızdır.

-----------

Bir grup kadim insan şaşırtıcı bir keşif yapar: Bir zaman yolcusu tarafından sahile bırakılan şaşırtıcı kablosuz bir stereo müzik sistemi. Küçük, etkili hoparlörler en şaşırtıcı ritimleri pompalıyor ve adamlar bununla büyüleniyorlar. Ona dokunmaya cesaret edemiyorlar, ama nasıl üretildiğini veya önlerindeki ekipmanla ilgili herhangi bir şeyi anlamadan oturup müziğin keyfini çıkarıyorlar.

Günlerce sonra, görünürdeki bu sihire daha derinden bakmaya başlıyorlar. Meraklılar, çünkü merak İnsan Varlığının temel özelliğidir. Onu analiz etmeye başlıyorlar. Tekrar ona bakıyorlar, dokunmaya cesaret edemiyorlar ve büyükler sonunda herkese onun ne olduğunu çözdüklerini bildiriyorlar.

CD çaları, hoparlörlerdeki ana yükselteçleri ve işlemcileri görüyorlar… bir sürü ekipman. Ancak hoparlörler sesin çıktığı yer ve böylece tüm işi yapan görünüşe göre hoparlörler.

Kabile toplanıyor ve bulgularını anons ediyorlar: İleri uzay yaratıkları dünyaya indiler ve ekipmanlarından bazılarını bıraktılar. Kabilenin bilge adamları her şeyin ne yaptığını çözemiyorlar, ama iki küçük malzeme duydukları harika müzikten sorumlu. Ekipmanın geri kalanı bir gizem ve müzikle ilgisi olmayan uzay çöplüğü olsa gerek.

-----------

Meseli açıklamaya gerek yok. “Bütünün parçası” olarak anlaşılmayan şey bilgisizlik nedeniyle bir köşeye atılıyor. Bu örneğin içinde düşündüğünüzden daha fazlası saklıdır. Sadece, müziği çalan görülmeyen inanılmaz teknoloji değildir. Müziğin yaratılmasına ve kompozisyonuna ne dersiniz? Onu kaydedenlere ve onu CD çalara yerleştiren inanılmaz kaynaklara ne dersiniz? Müziğin kendisinin tarihine ve yüzlerce yıldır ritimlerin gelişimine ne dersiniz? Önlerindeki kumda saklı olan dev, zeki bir sır var ve onlar sadece hoparlörleri görüyorlar, çünkü “ses çıkaran” sadece onlar.

Tekamül ve Doğa Ana (Gaia) dediğiniz şey birlikte çalışır ve İnsan biyolojisine ve genelde yaşama gelince çok etkilidirler. İster gezegen üzerinde tam doğru zamanda fotosentezin ortaya çıkışı olsun veya ister İnsan genomunun gelişmiş olduğu şekil olsun, sistem gerekli olmayan şeyleri fırlatıp atar. DNA’nın anlaşılmayan %90’ı çöp değildir. O işlemcidir ve DNA’nın anlaşılan bölümünü çalıştıran talimatlardır. %3 tarafından çalınan müziği işleme tabi tutar, yürütür.

Onun ne olduğunu spesifik olarak anlatacağım ve bu açıklamada bunun kişisel olarak sizin için ne anlama gelebileceğini düşünmenizi istiyorum. DNA’nızın yüzde doksanı tam olarak ilahiliğinizin kuantum mavikopyasıdır. Akaşanızın mavikopyasıdır. Tüm yaşamların, gerçekleştirilen her şeyin, tüm büyümelerin, gelişmelerin, tüm kavrayışların ve tüm başarısızlıkların kaydıdır. Kendinizi Lemuryalılar olarak adlandıranlarınız için, en başından itibaren tüm yol boyunca gezegen üzerindeki deneyimin engin miktarını temsil eder, ki biz bundan söz edeceğiz.

Kuantum haldeki olaylar 3B’de mantıklı değildir. Kuantum fiziği lineer düşünenlere çok az anlam ifade eder ve siz lineersiniz. Bu nedenle, taşıdığınız “önyargı” şu gerçektir: Realiteniz Evren’in keyfini sürdüğü boyutların sadece birkaçına dayalıdır. “Resmin kalanı” kendisini ifşa edinceye kadar, büyük olasılıkla bilimsel arayışınız nedeniyle, sadece içinde oturduğunuz sınırlı realiteyi görürsünüz. 3B’nin dışındaki şeyler bir gizem olarak kalır, 3B’nin dışındaki şeyler görünüşe göre mantıklı ve sistemli olmak yerine gelişigüzel ve kaotiktir. DNA’nız ruhsal mavikopyanızı ve kim olduğunuzun tüm talimatlarını taşır. Bunların hepsi kuantum olan %90’nın içindedir.

Bundan dolayı, DNA tartışması yaratılışınızın, Akaşik kaydınızın ve ruhsal soyağacınızın tartışmasıdır. Bu nedenle buna yoğunlaşıyoruz.

İnsan bilinci… 3B?

Bu şeyleri birleştirmenin ve büyük resmi düşünmenin zamanı: Kuantum DNA’nın %90’ında İnsan bilinci vardır. İnsanlığın bilinci şifreler ve genler ile ölçülemez. O kimyanın sahasının dışındadır ve bilimin biyolojinin bir araya gelmesinin gizemli sonucu olarak gördüğü bir şey olmaya devam ediyor… tekrar, “bütün İnsanı” yaratan şeyin anlayışı yoktur. İnsan bilinci içinde, DNA’nızla konuşma, onu kontrol etme, onunla birlikte çalışma ve onun parçası olma yeteneğiniz vardır. Başlangıçtan beri öğrettiğimiz şey budur. Bu nedenle, kendi realitenizin en büyük sırlarından biri, kendi bedeninizin ve onun temel fonksiyonlarının yetkilisi olma yeteneğinizdir.

Yeni bilime göre, gezegenin kendisinin süreçlerinden bazılarının İnsanın düşüncesinden etkilendiği görülmektedir. Resmi elde etmeye başlıyor musunuz? DNA’nızın %90’ı aslında sizin kendi kişisel biyolojinizden daha büyük bir şeyin parçası olabilir.

Size anlattığımız ilk şeylerden biri, bilincin dünyayı hareket ettirdiğidir. Bilinç gezegenin titreşiminden sorumlu olan şeydir ve siz sizinle ilişkisi olmadığını düşündüğünüz şeyi her zaman değiştirebildiniz… gezegeninizde gerçekleşen şeyin realitesini. Bu gerçeği anlamaya başladığınızda, Gaia’nın SİZE tepki verdiğini mutlak şekilde anlayacaksınız!

Bunlar berrak bir tarzda anlatılan, onun çalışmalarıdır. Onun gerçekte ne yaptığını anlatmamıza izin veren, yalnızca İnsan genomunun gelişimi ve hiçbir şey yapmadığı görünen %90’ın açığa çıkmasıdır. İpucu: %90’a baktıkları ve onu şifrelenmemiş engramlar olarak incelemeye başladıkları zaman, DNA’nın en geniş kısmının gerçekte İnsan bedeninin biyolojisini çalıştıran makine olan %3’ün sinyal değiştiricileri olduğunu görmeye başlayacaklar.

İnsan bedeninin güçsüzlüğünün bilmecesi

Bir ay önce bu konudan bahsettik: Burada Dünya gezegeni üzerinde DNA tekamül merdiveninin en üstündesiniz ve güçsüz olan bir sisteme sahipsiniz… olmasını beklediğinizden çok daha güçsüz. Bu bir yeniden gözden geçirme.

Hücresel yapınız size orijinal olarak verilen şeyi temsil etmiyor. Gelişmek yerine, DNA’nızın kuantum bölümü İnsan bilincine (realitenizin sürücüsü) tepki olarak geriledi: Gerçek şu ki, bağışıklık sisteminiz çok iyi çalışmıyor! Gezegende birçok büyük hastalık ve virüsler tam bunun etrafında dolaşıyor. Fark ettiniz mi? Soğuk algınlığını bile durduramıyorsunuz.

Burada bir problem var diyebilirsiniz ve evet var! Çünkü kuantum olduğu farzedilen DNA’nızın %90’ı sadece %30 etkinliktedir. Size bu bilgiyi bir süre önce verdik, ama bu ders için, bu öğretinin mantığının özlü olması için tekrar veriyorum.

Kısaca şunu söyleyeceğim: Sisteminizde kanser olabileceğini ve bedeninizin bunu size asla söylemeyeceğini bilmek size nasıl hissettirir? Bedeninizin ne yaptığını keşfetmek için bir tıp uzmanına gidip teknik test yaptırmak zorundasınız! Bu ne tür bir sistemdir? İnsan Varlığına inşa edilmiş olan kendi kendine teşhis iyi çalışmıyor. Kanser insan bedeninin modern gıdalar ile başa çıkmadaki uyumsuzluğunun sonucudur. Sonuç bedenin beklenen çalışma şekli ile uyumlu olmayan sinyaller yaratır… gıda olarak alınan şeylerin kimyası ile dengeli olan tarzda hücrelerin dengeli bölünmesi. Bunun yerine, beden anormal büyüme üretir… en sonunda tüm organizmayı yiyip bitiren tümörler.

Kanser bir virüs değildir ve bulaşıcı değildir. Bunun yerine, bir dengesizliktir… modern toplum için bir alerjidir. Bedenin savunma sistemi aslında hiç de buna dahil değildir, çünkü kanser tüm bedenin savunmalarına her zaman yaptıkları şeyi yapan normal hücreler olarak görünür. Onlar normal değildir, çünkü spesifik olarak kanserlidirler, ama hücresel yapı içinde saklanmayı “öğrenmişlerdir”. Kuantum bir bilinç bedeni dengesizlik konusunda uyaran “biliş” sistemi yaratır. Sonuç, problem olduğunda sizin bunu o anda bilmenizdir, ama bilmiyorsunuz çünkü sistem tasarlandığı şekilde çalışmıyor.

Kuantum DNA’nın olması gereken bir diğer niteliği çok, çok daha uzun İnsan ömrü yaratımıdır. Beden yaşlanmak istemez! Yaşamak ister! Bu temel hayatta kalmadır, beden sezgisel bir süreç vasıtasıyla hücrelerin bölünmesi ile ilgili zeki bir senaryo yaratabilir. Bu kuantum güçlendirme olmadan, bedenin hücresel saati sadece günleri sayar ve ayın döngüsüne uyar. Daha iyisini bilmez. Tasarlandığı şekilde çalışmaz.

Aslında kadim insanların bazıları sizinkinden iki – üç kat daha uzun hayatlar yaşadılar. Bu, onların nerede bulunduklarına ve kuantumluluğun ne kadarını kaybetmiş olduklarına bağlı idi. Şunu bilin: Bu gezegende geliştirilmekte olan nıhai başarılı yaşamı uzatma süreçleri ortak olarak tek bir şeye sahip olacaktır… DNA’nın daha kuantum hale geri dönmesi için DNA’ya giden sinyallerin artması. Buna “DNA’yı aktive etmek” diyorsunuz.

Kuantum bir bilinç, “her şey ile bir” olan bilinçtir ve hücrelerin başıboş büyüyüp büyümediklerini ve uygun olmayan büyümenin sağlığı tehdit ettiğini kesinlikle bilir. Ama sizin bağışıklık sisteminiz sizi uyarmıyor. Bir şeyler bozuk, ama siz bu realitede büyüdünüz, söylediğim şeyin mantığı sizden kaçıyor. Eğer yeterince süre ellerinizin üzerinde ters bir şekilde durursanız, bir süre sonra bedeniniz yürümeye veya bütün yürüme fikrine karşı çıkacaktır. En sonunda, herkes nasıl yüründüğünü unutarak elleri üzerinde ters bir şekilde durarak açlıktan ölecektir. Yürümek sadece üstatların yapabildiği bir şeydir veya bunun gibi düşünceler gelişir. Bundan dolayı, hiç kimse yürümez. İnsan realitesinin zamanla geliştiği şekil budur ve bu yeni enerjide her gün zorlandığımız şey budur.

Omuriliğinizdeki sinirler koptuğu zaman, o bölgeye hızla akan ve birlikte geri büyümelerini engelleyen bir kimya vardır. Bunu biliyor muydunuz? İşlemin kendisi bilim tarafından biliniyor ve hatta bir ismi var! Bu istediğiniz şeyin karşıtı ve bedenin nasıl çalışması gerektiğinin mantığına zıt olduğu görülüyor. Bir şey bozuk.

Deniz yıldızı bir kolu yeniden büyütebilir, siz yapamazsınız. Tekamül merdiveninin tepesinde olmak nasıl hissettiriyor? Tüm bunların nedeni genleri yaratan “mavikopya”nın tasarlandığı şekilde işlev görmemesidir.

Ama bir zamanlar işlev yapıyordu…

Sizi başlangıca götürmeme izin verin.

Kuantumluluğunuzun yaratılması… içinizdeki yaratıcı

Herkesin görebilmesi ve işitebilmesi için, işitmeye gereksiniminiz olan onun tüm nitelikleri, sade dille burada sergileniyor. Yüz bin yıl önce, gelişmekte olan 17 tür İnsan Varlığı vardı. Doğanın çeşitliliğinin diğer hayvanların ve memelilerin bazıları ile ilgili gerektirdiği gibi, bir türün hayatta kalması için Gaia’nın sağladığı yerleşik çeşitlilik vardı. Gezegende maymunların düzinelerce türü ve birçok diğer hayvanın çok büyük sayıda çeşitliliği olduğu gibi, insanların da çeşitliliği gelişmekteydi. Ama fark ettiyseniz, bugün sadece tek bir tür İnsan vardır. Oh, farklı renkler ve yüze ait farklı nitelikler var, ama sadece tek bir tür var. Doğada gördüğünüz farklılıkların tipik türü yoktur. Kuyruğu olan ve olmayan türleriniz yok. Bir kıtada süper küçük, kıllı olanlarınız, diğer kıtada süper uzun, benekli olanlarınız yok. Bir şeyler oldu.

__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 30.01.17, 23:48
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,507
Etiketlendiği Mesaj: 1587 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Benimle 100,000 yıl geriye gidin, bunun son on yılda bu anomaliyi keşfeden bilim tarafından dökümante edildiğini göreceksiniz. Onlar aynı şeyi görüyorlar. Tüm biyolojik tekamül kuvvetlerinin aksine, sadece tek bir tür İnsan Varlığı yaratmak için bir şeyler gerçekleşti ve bu yaklaşık 100,000 yıl önce oldu.

Şimdi hazır olun, çünkü bunu okuyan ve dinleyen bazılarınız bundan hoşlanmayacak. Bu, bugün partnerim tarafından verilen konferans idi ve gözleri bu sayfada olanlar veya kulakları bu mesajı dinleyenler için bunu tekrar vereceğim. Dinleyin: Güzel bir şey gerçekleşti… güzel! Kasten bir şeyler gerçekleşti ve sizler gezegeni yaratırken bunu benimle birlikte bekliyordunuz, sevgililer. Gezegenin soğumasını benimle birlikte izlerken, bunun gerçekleşeceğini biliyordunuz. İlahi bir plan devam etmekteydi.

Samanyolu adı verilen kendi galaksinizde, Yedi Kızkardeş adı verilen bir yıldız kümesi vardır. O yedi yıldızı temsil eder, bu yıldızlardan biri etrafında gezegensel bir düzenlemeye sahiptir. Bu düzenlemeye Pleiades ve bu yıldız sisteminden gelenlere Pleiadian’lar (Pleiadesliler) adını verdiniz. Bunlar 100,000 yıl önce Dünya’yı ziyaret edenlerdir ve buraya gelmeleri uzun zaman almadı.

Bu İnsansı ırk yarı – kuantumdur, aynen sizin gibi. Yani, bilinçlerinde 3B ve kuantum birleşik haldedir. Zaman yoktur; mekan yoktur; mesafe yoktur. Onlar buraya gelmek istediler ve ortaya çıktılar. Onlar spiritüel olan ileri bir ırktır ve spiritüel olarak mezun olmuş doğaları vardır. Bu sizin için bir anlam hissettirmeyecek, çünkü gerçek olduğunu düşündüğünüz spiritüel sistemin dışındadır. Sadece onların spiritüelliğinin olgun, güzel ve tamamen uygun olduğunu söyleyelim. Tam zamanında, kasıtlı olarak ve bir amaçla geldiler.

Dünya üzerinde gelişmekte olan 17 tür İnsan Varlığının sadece bir türünde kuantum, ilahi DNA’nın tohumlarını ekmek için geldiler. Bunun gerekli olduğu süre kadar burada kaldılar. Bunun 100,000 yıl önce olduğunu bilmelisiniz ve onlar kaldılar. Yavaşça, tüm diğer İnsan Varlığı türleri sayıca azaldı ve sadece tek bir tür kaldı… yaratıcının tohumlarına sahip olan tür. Bugün var olan tür.

Bu, Ruh tarafından size bir amaçla güzel bir şekilde verilen orijinal ve ilahi yaradılış hikayesidir. Bu kutsanmış bir zamandı ve size, burada olan ruhlara, Lemurya’dan uzun süre önce bu potansiyel senaryoya baktığınız zaman, bunun iyi olduğunu bildiğinizi söylemek istiyorum. Sezgisel olarak, bunu hissediyorsunuz ve biliyorsunuz, çünkü size bu harika armağanı veren başka bir yıldız sisteminden olanlarla sımsıkı ilişkilisiniz.

Pleiades’li kardeşler size benziyorlar. Kertenkele derileri yok; garip kolları ve bacakları, komik gözleri veya kocaman kafaları yok. Onların gündemleri yok ve İnsan düşüncesini kontrol etmiyorlar. Biraz daha uzunlar, ama size benziyorlar! Doğru, düzgün ve uygun olduğunda, kendilerini gösterecekleri zaman, bir gün gelecekler. Bu sizin ömrünüzde olmayacak, çünkü bunun için gezegende belirli bir titreşimi bekliyorlar. Ama sizi selamlamak için geldiklerinde, gemilerinden çıkacaklar ve aynen size benzeyecekler! O zaman burada söylediklerimin doğru ve gerçek olduğunu bileceksiniz, çünkü onlar size bu mesajı verirken izliyorlar ve bu şekilde işitmeye gereksinimi olanlar bunu aktarmanın uygunluğu ile gülümsüyorlar.

Beni dinleyin: Burada komplo yok. Hiç kimse Dünya’ya veya insanlığa sizin planlamadığınız bir şey yapmadı. Burada kontrol konusu yok ve hiçbir şey saklanmıyor. Kasten ve amaçlı bir şekilde Ruh gelmeleri ve size bu armağanı vermeleri için onları davet etti ve izin verdi. Tek özgür seçim gezegeni Pleiades sisteminden bu güneş sistemine ve tam olarak dünyaya taşındı. Biyolojik varlıklar yavaşça kendi kuantum DNA’larını elde ettiler ve spiritüel olarak doğdular. Tanrı ile hiçbir şey hızlı ilerlemez, fark ettiniz mi? Tanrı yavaştır ve dünya sabırlıdır. Ama İnsanların “yavaşâ€ kavramı ile sorunları var. Spiritüel şeylerin hızla gerçekleşmesini isterler ve mitoloji bunu gösteriyor.

Bu bilgi tartışılabilir ve şimdi okuyanlar ve dinleyenler buna inanmak zorunda değildir. Bu bilgi ışığınızı Dünya’da parıldatmanız için kritik değildir. Ruhunuz için doğru gelmiyorsa, geçip gidin. Ama anlayın ki bir şekilde Tanrı içinizde. Belki nasıl olduğunu bilmeniz gerekli değil, ama yaratıcının DNA’nızda işbaşında olduğunu hissedin.

Tartışma şiddetlenir ve hiç kimseye zorlanmamalıdır. Bu İncile ait değildir, sadece büyük resmin bir parçası olarak görmeniz içindir. Ama tohum biyolojinizin geldiği yer burasıdır ve size gerçeği verdim.

İşin tuhafı, hala Tanrı’nın hızla dünyaya geldiği ve birkaç günde tüm spiritüel sistemi gezegene sunduğu mitolojisine uymayı dileyenler olacaktır. Onlar Dünya’ya gelen uzaylı varlıkların hikayesinin Tanrı ile veya İnsan varlığının spiritüel doğası ile ilgili olduğunu düşünmek istemezler. Bu onlar için saçmadır! Partnerimin dediği gibi, “Onlar yılan hikayelerinin konuşulmasını seviyorlarâ€. O zaman sahip olacakları şey budur, çünkü saklı tarih bir İnsanı imanından uzaklaştıran veya inancını alıp götüren bir şey olmamalıdır.

Lemurya

Yavaşça, gezegende ilk uygarlık doğdu ve buna Lemurya adı verildi. Şunu bilin: Sizin “ileri†ile ilgili olarak düşündüğünüz şekilde ileri bir uygarlık değildi. Ama bilmeniz gereken bir şeye sahiptiler. Onların kuantum DNA’sı sizinki gibi %30’da değil, %90’da idi. Onların DNA’sının tüm kuantumluluğu aktive olmuştu, çünkü Pleiades’lilerin onlara aktardığı buydu. Lemurya gezegendeki en eski uygarlıktır, en uzun süren, asla savaş görmeyen uygarlıktır.

En sonunda Lemurya sadece okyanusların ve denizlerin yükselmesi nedeniyle sona erdi. Size daha önce tanımladığım gibi, onlar deniz yoluyla seyahat eden insanlar oldular ve dünyanın birçok yerine dağıldılar. İranik olarak, bazıları uzak kıtalara gittiler ve bilim onların başka bir yerden yolculukla gelmeleri yerine, orada ortaya çıktıklarını düşünüyor.

Lemuryalılar gezegendeki orijinal İnsan toplumu idi ve Pleiades’lilerin orijinal olarak dünyaya indikleri yerde, Dünya’daki en yüksek dağın zirvesinde yerleşik idiler (tabanından zirvesine kadar ölçüldüğünde en yüksek dağ)… şu anda Lemuryalıların “kanolarının†gömülü olduğu Hawaii’nin en büyük adasıdır. Hawaii’li büyükler bugün size bunun Hawaii’nin soyağacı olduğunu, Pleiades’lilerin oraya geldiğini söyleyeceklerdir, çünkü insanlığın nasıl başladığı ile ilgili öğrettikleri şey budur.

Lemuryalılar yaşamın kuantum anlayışına sahip idiler ve güneş sistemi ile ilgili her şeyi DNA’larında biliyorlardı. %90 çalışan kuantum DNA evren ile bir olan bir bilinç yaratır. Gezegendeki spiritüel inançlarınızın en eskilerinden biri her şey ile bir olmanızı ister. Bu bir tesadüf değildir. Buna birazdan değineceğim.

Lemurya’nın kalıntıları uzun zaman önce sularla kaplanarak kayboldu. Bunun kanıtına sahip olmayacaksınız, çünkü doğa onu tamamen gömdü ve şimdi sadece Lemurya olmuş olan ama suyla kaplanmayan o yerlerde hissedilmek için mevcuttur. Ve herhangi biriniz oraya saf niyetle gidecek olursanız, atalar size gelip, “Yuvaya hoş geldin†diyeceklerdir.

Biraz tarihi tavsiye: Atlantis’e çok fazla dikkat göstermeyin. Atlantis çok, çok daha sonraydı ve gerçekte üç tane Atlantis vardı; orada olanla ve orada gerçekleşenlerle ilgili çok fazla karışıklık var. Hangisinden konuşmak istersiniz? Atlantis, metafizik ve ezoterik öğretilerinin ona tahsis ettiği role yakın bir rol oynamadı. Oh, Atlantis önemliydi, ama Atlantislerden biri hiç de kadim değildir! O son zamanlardaydı, Yunan Adalarındaydı ve bugün Yunanlılardan gördüğünüz tarihin içinde bile bildirilmiştir. İnsanların hızla yok olan uygarlıklara dramatik ilgileri var. Bu daha fazla mitoloji yaratıyor, Atlantis’in en ileri uygarlıklardan biri olduğu fikirlerini yaratıyor. Öyle değildi. Lemurya en ileri uygarlık idi, ama sadece bilinçte.

Lemurya ileri teknik bir toplum değildi, çünkü hiç teknik yetenekleri yoktu. Yine de manyetikler ile nasıl şifa verildiğini biliyorlardı. Bu onların DNA’sında idi, görüyor musunuz? Bu sezgisel bilgi idi. Kuantum DNA nitelikli sezgisel bilgi üretir. Evren ile bir olarak, DNA ile ilgili her şeyi biliyorlardı. DNA’nın şeklini bile biliyorlardı… bir mikroskop olmadan. Kuantum DNA’nın yaptığı şey budur.

Kadim insanlar biliyordu!

Lemuryalılar, Pleiades’liler sayesinde taşıdıkları kuantum DNA nedeniyle çok şey biliyorlardı. Güneş sistemi ile ilgili her şeyi ve genel olarak galaksi ile ilgili şeyleri biliyorlardı. Yıldızlara bakıyorlardı ve orada ne olduğunu anlıyorlardı. Bu görünürde ileri bir toplum yarattı, ama sizin şimdi sahip olduğunuz teknik ilerlemeler olmadan.

Lemuryalılar gittikten uzun süre sonra, binlerce yıl sonra, kadim insanların hala bu bilgiye sahip olduklarının engin kanıtı var. İnsan tarihinin bugünkü modern versiyonu, Lemuryalı olan ileri insanlığın 30,000 yılına güvenilirlik vermez. İnsanların 10,000 yıl önce var olduğunu güç bela görüyorsunuz. Bu, yeni keşifle ve zamanla değişecek.

Ancak, gördüğünüz şey 4,000 – 5,000 yıl kadar öncesi, kadim insanlar hala yıldızların bilgisine sahipti… sizin kavrayacağınızdan daha fazla. Dünya’nın kadim uygarlıklarının çoğu “2012 dönemiâ€nde gelen Galaktik Hizalanma ile ilgili şeyleri biliyorlardı. Size bu Galaktik Hizalanmanın önceden başladığını söylemiştik. Siz bunu 2012 olarak görüyorsunuz, biz 1998 olarak görüyoruz. Modern bilgisayarlar ve teleskoplar ile hesap yapın, 2012’nin sizin teknolojinize sahip olmayan kültürlerin yaptığı kaba tahmin olduğunu görürsünüz. Bunu aklınızda tutarak, sözünü ettiğimiz Galaktik Hizalanmanın enerjisine oturduğunuzu görürsünüz.

Bu hizalanma, kadim insanların bildikleri 26,000 yıllık bir döngüdür! Bu nasıl mümkün, diye sorabilirsiniz? Çünkü tarihi sadece birkaç yüz yıl geriye sardığınız zaman, “modern bilimin†tüm bu bilgiyi tamamen kaybettiğini görürsünüz! Dünya düzdü, güneş dünyanın etrafında dönüyordu ve bedenin nasıl çalıştığının neredeyse tüm sezgisel bilgisi tamamen kaybolmuştu.

Kadim insanlar Lemurya’dan miras kaldığı gibi, kuantum şekilde çalışan DNA’ya sahipti, teleskoplar veya bilgisayarlar olmadan. Onlar biliyorlardı. Güneş sistemini, ekinoksları, tutulmaları ve gezegensel hareketleri biliyorlardı. Hatta sizlerin galaksi olarak adlandırılan daha büyük bir grupta bulunduğunuzu biliyorlardı. Öyleyse size soruyorum, ne oldu? Apaçık ortaya koyuyoruz, çok önemli bir şekilde geriye doğru kaydınız ve sadece son zamanlarda.

Bu şekilde konuştuğumuz zaman, insanlığın dışında bazı başka güçlerin “bilginizi alıp götürmekten†ve sizi yaralı bırakmaktan sorumlu olduğuna inanmak isteyenler oluyor. Bu, insanların Dünya’nın titreşimini kontrol ettiğini yadsıyan İnsan varlığıdır. Özgür seçime Ruh tarafından saygı gösterilir ve buradaki varlığınızın tüm fikri, İnsanların yaptığı şeye bağlı olarak gezegenin nereye gideceğini incelemektir. Lemurya’nın dağılması ve İnsan toplumunun parçalanması, kollektif bilincin birçok şekilde kaybolmasını yarattı. Topluluklar kuantum toplumuna sahip olduğu sürece, anlayışın birleşmesi vardı. Bunlar zamanla yavaşça bölündüğü zaman, yüzyıllardır kabul edilen en sezgisel bilgi basitçe öldü. Bundan şüphe ediyorsanız, kadim insanların “modern astronominin†son birkaç yılda size vermiş olduğu şeyleri bilmelerini nasıl açıklarsınız?

%90 seviyesinde olmaya alışık olan DNA’nın yavaşça %30’a azaldığı süreç budur. Aslında, bugün sahip olduğunuz şey budur. Tam anlamıyla yeniden başladınız. Kuantum sezgisel bilgiyi, o sezgiyi, tohumunuzun nereden geldiğinin mutlak anlayışını, bedenin nasıl çalıştığını kaybettiniz ve Pleiades deneyimi kayboldu.

İnsanlar temel astronomiyi unuttular ve dünyanın küre olduğunu bile düşünmediler. Evrenin ve İnsan DNA’sının işleyişi ile ilgili tüm bu olağanüstü sezgi yok oldu. Şimdi yakında bir geçişiniz var ve yavaşça kendinizi bugün bulunduğunuz yerden yukarı çekiyorsunuz. Bugün neyin farklı olduğunu size anlatacağım ve bununla, neredeyse bitiriyoruz.

Büyük geçiş

DNA’nın soyağacı ve tarihi uygun olan, melek aleminin bütünlüğü ile ve kutsal bir amaçla meshedilen kesin bir yaratımdan başladı. Özgür seçim ile, İnsanlar düşük bilinç halini kabul ederken geriledi. Mitoloji “insanlığın düşüşüâ€nün dramatik hikayeleri ile doludur, ama dahil olan şeytanlar yoktu, sadece insanlıkta özgür seçim süreci vardı.

Bir geçişin içindesiniz. Yeni Çağ dediğiniz, ama yeni olmayan bir çağda oturuyorsunuz. Bunun yerine bu, kadim bilginin, Lemurya’nın yollarının hatırlanmasıdır. Bu nedenle, Lemuryalı hale geri dönüştür ve bunun zamanıdır. Yeni enerji dediğiniz şey budur ve bu gezegende bilincinizin yavaş ve maksatlı güçlenmesine başlamak için armağanlar sağlayan geçiş önünüzdedir. Ancak tartıştığımız gibi, bu kendi DNA’nızda başlamak zorundadır.

İnsan Varlığı, beni dinle: Bu, neden burada olduğunun özüdür, düğüm noktasıdır. Bugüne kadar öğrettiğimiz şey, DNA’nın, sizin kuantum kutsal parçanızın saf niyetiniz ile güçlendirilmeye hazır olarak orada yatmakta olduğudur. Manyetik hizmetteki Kryon’un size getirdiği şey, bu gezegene manyetiklerin değişebileceği ve DNA’nız ile iletişim kurabileceği bir şekilde hizmet etmektir. Bu yeni iletişim 1987 Harmonik Convergence (Armonik Yakınsama)’nın sonucudur ve Galaktik Hizalanmanın yarattığı yeni Gaia enerjisine ilerlemenin kombinasyonudur. Bu, sizin hak kazandığınız bir hale geri dönüşün potansiyellerini verir… Farkındalığın Lemuryalı hali, savaşın bir seçim olmadığı ve sağlığın sezgisel olduğu bir hal. Mayalar bundan bahsediyordu! Bu, Gaia’nın şimdiye dek gördüğü en yüksek titreşimdir ve siz bunun yokuşunda oturuyorsunuz. Bu onların 2012 bilgisiydi ve birçokları tarafından bu şekilde öğretilmedi.

İnsan bilincini bu titreşim ve DNA’nız ile uyuma getirmek onun etkililiğini artırmaya başlar. Tekrar kuantum olmaya başlar. Bunu birçok şekilde görmeye başlayacaksınız ve biz bundan da bahsetmiştik. İnsanların tekamül etmelerinin işaretlerine bakın. Bu tekamül süreci sizin İndigo çocuklar dediklerinizle başlıyor. Yeni bilincin bu çocukları çok farklıdır, fark ettiniz mi? Tüm bunlar sizin ne kadar lineer olduğunuzun tersine, onların kuantum DNA’nın ne kadarını kullandıkları ile ilgilidir! Kuantum ve lineer arasındaki çatışma henüz başladı! Şu anda yeni çocuklar ile ilgili sorunlar olduğunu düşünüyorsanız, onların kendi çocukları oluncaya kadar bekleyin! İnsanlar değişiyor.

Bu “Yeni Çağâ€da, bugün için tasarlanmış orijinal enerjiye yavaşça potansiyel olarak geri dönüyorsunuz. Pleiades’lilerin size verdiği spiritüel hal olan kuantum hale geri dönmenizin zamanı ve bu şimdi başlıyor.

Şu anda, dünyada eski ve yeni enerji arasında çarpışıyorsunuz ve yeni enerji kazanıyor. Eski enerji bir süre daha sizinle birlikte olacak. Sizin problem olarak gördüğünüz, ama aslında “kuantum temizlik†olan sorunlar yaratmaya devam edecek. Siz ekonominizi temizlerken – henüz tamamlamadınız – varolmanın, yapılanmanın yeni paradigmasının yollarını göreceksiniz, ama bu biraz zaman alacak. Ne olacağı ile ilgili korkmayın, çünkü onun ortaya çıkacağını bildiğiniz gibi ortaya çıkacak… bütünlük ile dolu, Dünya’da en güçlü olanlardan biri. Potansiyel olarak yeniçağ için anlam ifade eden yeni bir paradigmayı temsil edecek. Bunu hesaba katın, İndigo yetişkinler onu tasarlamanıza yardımcı olacaklar. Yeni kavramlar mevcut düşünce üzerine sıçrayacak ve gezegende yaşam olabilecek şekilde bir devrini getirecek.

Tüm bunlar, DNA’nızda görebileceğiniz İnsanın bilinçte tekamülünün parçasıdır. “Kryon, bir bilim adamı bunu mikroskoba koyup görebilecek mi?†Hayır. Size anlatılanlara bakmaksızın, DNA’da bir değişim görmeyecekler. Şu andaki mikroskop 3B’dir. Bilim adamlarına şunu söylüyorum: Kuantum lensler geliştirdiğiniz zaman onu göreceksiniz, çünkü %90 rastgele bölgelerdeki kimyayı göreceksiniz. Bu, kuantumluluğun etkisi altında parıldayacak ve haklı olduğumu bileceksiniz. Yarattığınız aktivasyonlar ile renk değiştirecek ve onu görebilecek ve izini sürebileceksiniz. Ancak şu anda, kuantum lensleriniz yok. Gezegende var olan Evren’in kuantumluluğunu ölçmek için cihaz yok, ama yaklaşıyorsunuz. Ve bunu yaptığınızda, ilk ifşaat kendi biyolojinizde görülebilecek. İşte başka bir ipucu. Dolaşık haldeki şeyleri incelemeye devam edin, çünkü bu, 3B teknolojiniz ile değiştirebileceğiniz gerçek kuantum halin başlangıcıdır.

Bunlar bugün size getirmeyi dilediğimiz şeylerdir ve bunlar günün öğretisinin konularıdır. Tüm bunlarla sizi kucaklamaktayız. Neden bu şeyleri size getiriyoruz? Neden ilgileniyoruz? Çünkü aile olarak, büyük bir sırrı keşfetmeye başlıyorsunuz… öz ruhlarınızın Evren ile ilişkili olduğunu ve Yüksek Benliklerinizin melek olduğunu ve ebedi olduğunu. İnsanlık tam bir dönüş yapıyor. Çok yavaş bir şekilde ve bundan sonraki üç ömürde, gerçekten yeni bir dünya yaratabilirsiniz. Bunlar size 20 yıl önce anlattığımız potansiyellerdir.

Bunu kaçıramazdın, sevgili İnsan Varlığı. Bunu, bu nedenle okuyorsun. Dünya’da barışın çözümünün bir parçasısın. Seni tanıyorum. Bundan sonraki yıllarda bunu okuyanların ve dinleyenlerin belli bir yüzdesi beni görmeye gelecek. Sizin için yeni olmayan bir geçiş olacak. Bu, uygun ve güzel olan bir yaşam geçişidir (intikal). Yaşlı bir ruh için, birçok kereler yaptığınız bir şeydir, o kadar çok ki sayamazsınız bile. Ve ondan sonra gezegene geri geleceksiniz ve o sonra tekrar geri geleceksiniz, çünkü bunu kaçırmayacaksınız! Bu gezegende çalışarak çağlar geçirdiniz ve bunu kaçırmayacaksınız.

İstemiş olduğunuz, beklediğiniz ve dua ettiğiniz geçiş budur. Bu odadaki birçok kişi normal hayatlarını sonuna kadar yaşayacak, ama sizin bıraktığınızdan daha yüksek seviyede DNA etkinliği ile geri gelecekler. Bunu tekrar söylüyoruz. İnsan tekamülü görmek istiyorsanız, bu İndigo çocukları izleyin. Çünkü onlar şimdi olduklarından çok daha düş kırıklığına uğratıcı bir gruba gelişecekler! Ve BAZILARINIZ geri döndüğünüzde ONLAR olacaksınız.

[Kryon gülümser]

Doğru ve gerçek olmadıkça bunları söylemezdim. Bugün kanalın berraklığını görün. Kendi içsel duygunuzla hissedin. Derinden sevildiğinizin farkında olun. Burada olmamızın nedeni budur.

Ayaklarınızı yıkarken, sevinç içinde döktüğümüz gözyaşı kaselerini metaforik olarak topluyoruz. Ruhun bu enerjisini taşımanız için odada bizimle olmaya davet ediyoruz. Siz kalkıp gitmeden önce bir süre sizinle oturmamıza izin verin. Bugün Ruhun gerçekten burada olduğu bilinsin… kardeşler ile buluşmak, saygı ile ayaklarınızı yıkamak için… sizinle bir saat birlikte olmak ve bizim yaptığımız gibi sizi sevmek için.

Ve şimdi sırrımızı biliyorsunuz. Sadece sizinle oturabilmemiz için bu bütün toplantı düzenlendi ve sizinle oturduk.

Ve öyledir.

__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
dna, irkinin, kryon, tarihi, İnsan


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Tayyi Mekan, Tayyi Zaman nedir Hazar Derin Konular & Beyin Fırtınası 4 03.07.22 21:19
Şeytanın incîli gunes Kitap & E-Kitap 12 11.02.21 02:12
Al-i imran Suresi Açıklamalı Tefsiri Havasokulu Kuran-ı Kerim Tefsiri 22 06.12.18 20:38
Kryon - Tarihin Sonu SiLence Gizemli Olaylar ve Mekanlar 3 15.06.18 00:45
Kryon - 2010'a Genel Bakış SiLence Gizemli Olaylar ve Mekanlar 3 15.06.18 00:40


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147