Havass ilmi Esma-i idrisiyye Şerhi - Sayfa 8 - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Esmalar > Esmai idrisiyye

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #71  
Alt 23.05.16, 06:45
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Azerbaycan
Mesajlar: 2,890
Etiketlendiği Mesaj: 222 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bu ismi şerifin riyazeti dahi 7 gündür, her farz namaz ardından 3731 defa okunur, gece yarısı yine 3731 defa okunur, 7 gün sonra ehli keramet olurlar, çok acaibat zuhur eder.

Bu ismi şerifi bir kağıda misk zağferan ve gül suyu ile yazıp hanımının yastığının altına koysalar, kadının ahlakı güzel olur, kocasına muhalefet etmez, söz dinleyen bir kadın olur, amma şartı budur ki: beyi bu ismi şerifi her gün belirli bir adet okumalıdır.

Bir kimse yeni bir ev yaparken bu ismi şerifi evin 4 duvarını örerken bir satır olacak şekilde 4 duvarın 4 ünede peşi sıra yazsa (yani bir duvardan başlayıp başladığı yere tekrar gelinceye kadar adet gözetmeksizin yazacaksın, 4 duvarın 4 ünede 1 hizada 1 satırda çizgi gibi yazılacak) o eve akrep yılan örümcek ve diğer karınca ve böcek gibi Hiçbir haşere giremez, her türlü haşerelerden emin olurlar.

Bir kimse dünyalık mevkisinin yüksek olmasını dilese, bu ismi şerifi gündüzleri 400 defa geceleri de 400 defa okuyup C.hakktan mevkisini talep etse elbette duası makbul olur.

Eğer bu ismi şerifi zikretmek bir kişiye güç gelse zor gelse, hemen bir beyaz kağıda misk zağferan ve gül suyu ile 360 defa yazıp taşısalar dahi çok fâideler hâsıl olur. Amma daima abdestli olmalıdır.

Bu ismi şerifin büyük havvâsı: 21 gün halvette riyâzetli oruç tutup her gün 2 defa gusül edip bu ismi şerifi her gün 3333 defa oku, sonra 2222 defa bu ayeti kerimeyi oku ' الكريم العرش رب هو اال اله ال الحق الملك هللا فتعالى fete- alallahül melikül hakk la ilahe illa hüve rabbül arşil kerim, sonra 1111 defa efendimize salavatı şerife oku, müddet tamam olunca ervahtan bir cemaat ve cinnilerden bir cemaat ve perilerden bir cemaat zuhur eder, dünyalık ve âhiretlik her ne işin olsa sana yardım ederler.

Diğer ervah daveti: 21 gün halvette riyâzetli oruç tutup her gün bu ismi şerifi 4444 defa okuyup ardından 1001 defa ihlası şerif oku, sonra 1001 defa efendimize salavatı şerife oku, müddet tamam olunca maksad hâsıl olur.

Alıntı ile Cevapla
  #72  
Alt 23.05.16, 06:46
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Azerbaycan
Mesajlar: 2,890
Etiketlendiği Mesaj: 222 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Diğer ervah daveti: 21 gün halvette riyâzetli oruç tutup her gün bu ismi şerifi 4444 defa okuyup ardından 360 defa ayetül kürsi oku, sonra 1001 defa salavatı şerife oku, müddet tamam olunca maksad hâsıl olur.

Diğer ervah daveti: 21 gün halvette riyâzetli oruç tutup her gün gusül edip bu ismi şerifi günde 7777 defa oku, sonra 1001 defa salavatı şerife oku, müddet tamam olunca maksad hâsıl olur.

Diğer ervah daveti: 21 gün halvette riyâzetli oruç tutup her gün gusül et, bu ismi şerifi günde 7777 defa okuyup ardından 1001 defa salavatı şerife okuyup sonra bu ayeti kerimeyi 1700 defa oku ' له وانا الذكر نزلنا نحن انا لحافظون inna nahnu nezzelnezzikra ve inna lehü lehafizun, müddet tamam olunca maksad hâsıl olur.

Bu ismi şerifin diğer büyük havvâsı: herhangi bir arabi ayın ilk günü halvete girip orada 7 gün ve 7 gece riyâzetli oruç tutup her gün bu ismi şerifi adet gözetmeksizin oku, çok acaiblikler ve gariblikler zuhur eder, bu davete daveti ali derler, dünya eline geçer azizim.

Bu ismi şerifin diğer büyük havvâsı: (teshiri müşteri) 25 gün halvette riyâzetli oruç tutup her gün 2 defa gusül et, bu ismi şerifi her gün 6000 defa oku, son gün bir nur yüzlü zat zuhur eder, bu zat müşteri yıldızının meleğidir, dünya eline geçer azizim, çok büyük havvâsa malik olursun, büyük tayyi mekan edersin, nefesin iksiri azam ve kibriti ahmer olur.

Alıntı ile Cevapla
  #73  
Alt 23.05.16, 06:48
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Azerbaycan
Mesajlar: 2,890
Etiketlendiği Mesaj: 222 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

33.cü İsim:

يا قدوس الطاهر من كل سوء فال شيء يعاذه من خلقه

الملك القدوس السالم المؤمن المهيمن العزيز الجبار المتكبر

Ya kuddusüttahirü min külli sü-in fela şey-e yu-azühü min halkihi
Elmelikül kuddusüsselamül mü'minül müheyminül azizül cebbarul mütekebbir


Havvâsı celili

Toplam harfleri 29, burcu Hamel, yıldızı Merih, günü salı, adedi 1972 dir. Bu ismi şerifin meleğini inzal için olan adet 103 bin 71 dir.

Bir kimse bu ismi şerifi 40 gün boyunca her gün halvet bir yere oturup tek celsede tahareti kâmile üzere hiç konuşmadan 1000 defa okusa, sonra Allâhü Teâlâ’dan hacetini dilese, ister maddi ister manevi ister dünyalık ister âhiretlik ne dilerse duası makbul olur.

Bu ismi şerifi 40 gün boyunca riyâzetli oruç tutup halktan uzak bir yerde halvete girip gecede ve gündüzde 7000 defa veya 5000 defa okusalar 40 gün sonra ehli keramet olurlar, çok büyük manevi derecelere ulaşırlar, öyle ki toprağı eline alıp nefes etseler toprak altın olur, bütün havada uçan hayvanat denizde yaşayan ve toprağın altında yaşayan hayvanlar bile kendisine musahhar olur, bütün insanlar bütün cinler emrine itaat eder, öyle ki bir dağa emir verse veya toprağa emir etse zelzele olur, gece vakti güneşe emretse elbette ve elbette gece vakti güneş doğar, bunun havvâsı çok büyüktür, amma 40 gün hakkı ile çilesini çekmek lazımdır, azizim bil ki Allâhü Teâlâ’ya teslim olana, Güneşte dâhil bütün mahlûkat teslim olur, yeter ki sen nefsine değil de seni yaratan Rabbine teslim ol.

Bu ismi şerifi kendine vird edinip 1000 defadan az olmamak sureti ile okumaya devam edenlerin kalbi cam gibi tertemiz olur, kibirden riyadan her türlü kalbi hastalıklardan kurtulurlar.

Yine vird şeklinde her gün bu ismi şerifi okumaya devam etseler amma abdestsiz yere basmasalar, her gün gusül etseler, büyük ve küçük günahların hepsinden uzak dursalar, elbette ve elbette bütün insanlar cinler ve hayvanat o kişiye musahhar olur, Allâhü Teâlâ’nın izni ile kulun kalbinde birçok esrarı ilahi zuhur eder, kalp gözü açılıp âlemi keşfeder,yerin üstündekileri gördüğü gibi yerin altındaki hazineleri dahi ayânen gösterirler.

Bu ismi şerifi halvette her gün 1000 defa tahareti kâmile ile ve niyeti sâdıka ile okusalar, insanlara ve hayvanlara tasarruf eder, o kişinin elinden bir çok harikulade işler zuhur eder, bu ismi şerifin acayip bir tesir kuvveti vardır.
Asla gaflet olunmamalıdır.

Her gün 400 defa okumaya devam edenlerin kötü ahlaklarını Allâhü teâla güzel ahlaka tebdil eder, hem de yüzü nurlu olur.

Eğer bir kimse kendisini günah işlemekten tutamasa zina kumar ve içki gibi kötü şeyleri nefsine uyarak yapsa amma pişman olup tövbe etmeyi dilese, Allâhü Teâlâ’nın rızası için perşembe cuma ve cumartesi günü oruç tutup her namaza ardından bu ismi şerifi 360 defa okusa elbette C.hakk o kuluna tövbe-i nasuhu bir an evvel nasip eder.

Bu ismi şerifin büyük havvâsı: (daveti kudsi) 14 gün halvette riyâzetli oruç tutup her gün gusül edip bu ismi şerifi toplamda 60 bin defa oku, bu ayeti kerimeyi dahi toplamda 21 bin defa oku '
قل ادعوا هللا أو ادعوا الرحمن أيا ما تدعوا فله األسماء الحسنى وال تجهر بصالتك وال تخافت بها

وقل الحمد هلل الذي لم يتخذ ولدا ولم يكن له شريك في الملك ولم يكن له ولي
من الذل وكبره تكبيرا

وابتغ بين ذلك سبيال


Kulid-ullahe evid-urrahman eyya men ted-u felehül esma-ul hüsna vela techer bisalatike vela tuhafit biha vebtegi beyne zalike sebila vekulilhamdülillahillezi lem yetthiz veleden velem yekün lehü şerikün filmülki velem yekün lehü veliyyün minezzulli vekebbirhü tekbira,

Ve toplamda 21 bin defa efendimize salavatı şerife oku, müddet tamam olunca bu ismi şerife hizmet eden melekler zuhur eder, büyük kerametler ihsan olunur, sayılmayacak kadar büyük havvaslar zuhur eder.

Alıntı ile Cevapla
  #74  
Alt 23.05.16, 06:51
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Azerbaycan
Mesajlar: 2,890
Etiketlendiği Mesaj: 222 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Diğer davet şekli: 14 gün boyunca halvette riyâzetli oruç tutup bu ismi şerifi her gece 5000 defa oku, sonra efendimize 2000 defa salavatı şerife
oku, sonra bu ayeti kerimeyi 1000 defa oku ' الرحيم الرحمن هو اال اله ال واحد ve
ilahüküm ilahün vahid la ilahe illa hüverrahmanurrahim, müddet tamam olunca maksad hâsıl olur.

Diğer davet şekli: 14 gün halvette riyâzetli oruç tutup her gün bu ismi şerifi 5000 defa okuyup ardından efendimize 1001 defa salavatı şerife oku, ardından bu ayeti kerimeyi 777 defa oku '

هو الذي أنزل السكينة في قلوب المؤمنين ليزدادوا إيمانا مع إيمانهم وهلل جنود السماوات واألرض وكان هللا عليما حكيما

Hüvellezi enzelessekinete fi kulubil mü'miniyne liyezdadü imanen mea imanihim velillahi cunudüssemavati vel-ardi vekanellahü alimen hakima, Müddet tamam olunca maksad hâsıl olur.

Bu ismi şerifin diğer büyük havvâsı: 14 halvette riyâzetli oruç tutup her gün bu ismi şerifi 6666 defa oku, her gün 77 defa cin suresini oku, her gün 1600 defa efendimize salavatı şerife oku, son gün cinnilerden bir cemaat sana musahhar olur, her türlü dünyalık ve âhiretlik işinde sana yardım ederler.


Diğer davet şekli: 14 gün halvette riyâzetli oruç tutup her gün bu ismi şerifi 6000 defa oku, her gün mülk suresini 77 defa oku, 1001 defada salavatı şerife oku, maksad hâsıl olur.

Bu ismi şerifin diğer büyük havvâsı: 5 yıl boyunca haramlardan kaçarak mekruhlardan uzak durarak her gün sabah namazından sonra esma-i idrisiyyeyi 1 defa oku, geceleri ise sadece bu ismi şerifi 1972 defa okumaya devam et, 5 yıl boyunca böyle devam etsen hükmü Süleyman zuhur eder, yani vahşi bütün insanlar bütün hayvanlar vahşi hayvanlar cinler şeytanlar ifritler ve melekler bütün mahlûkat sana musahhar olur, hadsiz hesapsız mal ve mülke nail olursun, sayılmayacak kadar havvaslar zuhur eder, biz burada kısaca beyan ettik.

Alıntı ile Cevapla
  #75  
Alt 23.05.16, 06:52
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Azerbaycan
Mesajlar: 2,890
Etiketlendiği Mesaj: 222 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

34.cü İsim:

يا مبدئ البرايا ومعيد ما بعد فنائها بقدرته

تبارك الذى بيده الملك وهو على كل شيئ قدير

Ya mübdi-el beraya ve muide ma ba'de fenaiha bikudretihi

Tebarekellezi biyedihil mülk vehüve ala külli şey-in kadir Havvâsı celili
Toplam harfleri 35, burcu Cevza, yıldızı Utarit, tabiatı hava, günü çarşamba, buhuru sandal, adedi 1382 dir.
Bu ismi şerifin meleğini inzal için olan adet 100 bin 371 dir.

Bir kimse hasta olsa bu ismi şerifi kendisine 21 defa okumaya devam etseler çok geçmeden şifa bulurlar.

Bu ismi şerifi bir yumurta üzerine yazıp sonra 20 defa okuyup bağlı olan bir kimseye yedirseler şifa bulur.

Bu ismi şerifi 15 gün boyunca her gün 5000 defa okusalar hem maddi hem de manevi çok büyük mertebelere ulaşırlar.

Bu ismi şerifin çilesi 7 gündür, her farz namaz ardından 6000 defa okunursa maksat hâsıl olur.

Bir kimse herhangi bir işe başlamayı dilese ve o işin kendisi için hayırlı olmasını istese, işe başlamadan evvel bu ismi şerifi 41 defa okusa Allâhü teâla o işi kendisine hayırlı ve mübarek kılar, evlenecek olsa elbette hanımı hayırlı bir eş olur.

Bir kimse çocuğunu okula verecek olsa veya bir hocaya teslim edip ilim öğretecek olsa bu ismi şerifi çocuğun başına 20 defa okuyup sonrada üflese elbette ve elbette çocuğun zihni açık olup bütün derslerini başarı ile tamamlar ve işlerinde muvaffak olur.

Alıntı ile Cevapla
  #76  
Alt 23.05.16, 06:53
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Azerbaycan
Mesajlar: 2,890
Etiketlendiği Mesaj: 222 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

35.ci İsim:

يا جليل المتكبر على كل شيئ فالعدل امره والصدق وعده

قل ادعوا هللا او ادعوا الرحمن اياما تدعوا فله االسماء الحسنى

Ya celilül mütekebbiru ala külli şey-in fel-adlü emruhu vessıdku va'dühü

Kulid-ullahe evid-urrahman eyyamen ted-u felehül esmaül hüsna


Havvâsı celili

Toplam harfleri 33, burcu delv, yıldızı Zühal, günü cumartesi, tabiatı hava, buhuru lüban, adedi 1224 dür.
Bu ismi şerifin meleğini inzal için olan adet 120 bin 815 dir.

Bu ismi şerifi okumaya devam edenlerin kadri yüce olur ve kimse o kişi ile bir muarazaya girişemez.

Bir bu ismi şerifi 16 bin defa okusa bütün muradı hâsıl olur.

Bir kimse 40 gün boyunca halvette riyazetle oruç tutup bu ismi şerifi her farz namazdan sonra 4777 defa okusa cesedi ruh olur, yani ruhu ile herşeye tasarruf eder, ruhunun özelliklerini kullanır, âlemi gaybtan çok sırları keşfeder.

Bu ismi şerifi her gün 360 defa okuyanlar ne bir insan nede bir cin asla zarar veremezler.

Bu ismi şerifin büyük havvâsı: 120 gün Allâhü Teâlâ’nın rızası için riyâzetli oruç tut, amma bütün günahlardan ve kerahetlerden uzak dur, her gün bu ismi şerifi 9999 defa oku, son 40 gün halvet yerde oku, yani okuyacağın zaman kimsenin girmediği bir odaya girip orda oku, eğer şartlarına riayet edersen, yani her gün gusül edip haramlardan ve mekruhlardan kaçınıp bu ismi şerifi adedi kadar okursan son 40 güne kadar çok esrarlar zuhur eder, kalbin ve bedenin hatta bedenindeki bütün kılların ve gözeneklerin Cenabı rabbül âlemini nasıl zikir ettiğini duyarsın, kalp gözün açılır, ervahı kudsiden bir cemaat sana musahhar olup her türlü işinde sana muavenet ederler, son 40 günde tamam olunca nefesin kibriti ahmer olur bir eşyayı alıp nefes etsen filhal altın olur veya ne olması emretsen o olur, müddet tamam olunca bütün mahlûkat sana musahhar olur, bu ismi şerifin melekleri gelip seninle dost olurlar, dilersen büyük tayyi mekan edip bütün semaları ta arşı alaya kadar her yeri dolaşırsın, bastı zaman ve kabzı zaman havvâsına malik olursun, çok büyük kerametlere vasıl olursun, daha sayılmayacak kadar havvaslar zuhur eder, ben yazmakla bitiremem sen dinlemeye doyamazsın azizim, bu davete daveti sıddıki derler.

Bu ismi şerifin diğer büyük havvâsı: yine 120 gün şartlarına riayet ederek bu ismi şerifi her gün 7777 defa okusan son 40 gün halvette okusan bütün mahlûkat musahhar olup emirlerine itaat eder, bütün şeytanlar cinler ifritler ervah ve periler sana muti olur, çok acayip havvaslar zuhur eder, zamanın sahibi olursun, büyük tayyi mekan havvâsına malik olursun, bir cinli kimse veya saralı kimseye nefes etsen hemen iyileşiverir, müddet tamam olunca her türlü kerametler sana bahşolunur, bu davete daveti celili derler.

Alıntı ile Cevapla
  #77  
Alt 23.05.16, 06:54
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Azerbaycan
Mesajlar: 2,890
Etiketlendiği Mesaj: 222 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

36.cı İsim:

يا محمود فال تبلغ االوهام كل كنه ثنائه ومجده

وهللا خير حافظا وهو ارحم الراحمين

Ya mahmudu fela teblugul evhamü külli künhi senaihi vemecdihi
Vallahu hayrun hafizan vehüve erhamurrahimiyn


Havvâsı celili

Toplam harfleri 33, burcu delv, yıldızı Zühal, buhuru lüban, günü cumartesi, tabiatı hava, adedi 1244 dür.
Bu ismi şerifin meleğini inzal için olan adet 98 bin 399 dur.

Bir kimse 40 gün halvete girip Hiçbir dünya kelamı konuşmadan ve hiç kimseye görünmeden bu ismi şerifi o halvet yerde her namaz ardından 1041 defa okusa elbette ve elbette bütün mahlûkat kendisine itaat eder, evliyalık makamına yükselirler, doğuda ve batıda bütün dünyada şöhret sahibi bir kimse olur, öyle ki 41 gün sonra bir kimse ile konuşsa dili ile değil de kalbinden gelen nuru ilahi ile konuşur herkimle konuşsa konuştuğu nurlu sözlere âşık olur aklı gitmiş gibi muhabbet eder, 40 gün konuşmasına devam etse bütün insanlar ve hayvanlar o kişiyi dinlemek için o kişi ile sohbet etmek için bir araya gelirler.

Bu ismi şerifi gündüz ve gece okumaya devam eden kişiye cümle mahlûkat muhabbet eder, bütün mahlûkattan istifade eder öyle ki bir bitkinin yanına varsa Hikmeti ilahi ile bitkiye lisan verilip hangi hastalıklara deva olduğunu söyler.

Bunun bir halveti de şu şekil üzeredir, 3 gün oruç tutup her farz namaz ardından 3370 defa okunursa keşif hâsıl olup murada vasıl olurlar.

Bir kimse insanlar arasında kötü bir kimse olarak anılsa, bu ismi şerifi 21 gün boyunca her gün 1000 defa okumaya devam etseler elbette o kişinin vasfı artık iyiliklerle anılır.

Bir kimse bir beldeye varsa amma oranın ehlini tanımasa, bu ismi şerifi 7 gün boyunca her gece 1000 defa okusa elbette o belde sakinlerinin kalbine o kişinin muhabbeti verilir.

Alıntı ile Cevapla
  #78  
Alt 23.05.16, 06:55
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Azerbaycan
Mesajlar: 2,890
Etiketlendiği Mesaj: 222 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bu ismi şerifin büyük havvâsı: 120 gün Allah rızası için riyâzetli oruç tutup her gün bu ismi şerifi 6000 defa oku, sonra efendimize 1001 defa salavatı Şerife’yi bu şekil üzere ابدا دائما وسلم وصحبه اله وعلى االمي النبي محمد على صل اللهم القيامة يوم الى Allahümme salli ala muhammedinin nebiyyil ümmiyyi ve ala alihi vesahbihi vesellem dâimen ebeden ila yevmil kıyameti, oku, son 40 gün halvete girip yine adedi kadar ismi şerifi ve salavatı şerifi okumaya devam et, müddet tamam olunca sayılmayacak kadar havvaslar zuhur eder, ez cümle büyük tayyi mekan ve çok büyük kerametlere malik olursun, nefesin kibriti ahmer olur, bütün cinler şeytanlar ve ifritler sana boyun eğer Süleyman peygamber gibi dilediğin işte kullanırsın, (azizim denilebilir ki Süleyman a.s bir peygamberdi, biz ise değiliz, cevaben hadisi şerifte varid oldu ki: benim ümmetimin evliyaları diğer ümmetlerin peygamberleri gibidir, yani bu yazdıklarımızdan asla şekk ve şüphe etmeyesin hepsi doğrudur, amma başarmak sana kalmıştır) bu davete daveti mahmudi derler.

Bu ismi şerifin diğer büyük havvâsı: 14 gün halvette riyâzetli oruç tutup her gün gusül edip bu ismi şerifi her gün 6000 defa oku ve her gün 101 defa cin suresini oku ve hergün efendimize 1001 defa salavatı şerife oku, ervahı kudsiden bir cemaat gelip sana muti olur, ister dünyalık ister âhiretlik her türlü işinde sana yardım ederler.

Diğer davet şekli: 14 gün halvette yukarda zikredilen şartlara riayet ederek bu ismi şerifi her gün 7000 defa oku ve her gün 88 defa mülk suresini oku ve her gün 1000 defa efendimize salavatı şerife oku, müddet tamam olunca mülk suresinin hadimleri zuhur edip her türlü işinde sana muti olurlar yardım ederler, tayyi mekan ve ihfa havvâsına malik olursun, gaipten altın ve değerli taşlar getirirler.

Diğer ervah daveti: 14 gün boyunca halvette yukarda zikrettiğimiz şartlara riayet ederek her gün bu ismi şerifi 7000 defa oku, yâsini şerifi dahi her gün 41 defa oku ve efendimize her gün 1000 defa salavatı şerife oku, 14 gün tamam olunca mübarek yâsini şerifin ervahı kudsisi zuhur eder, büyük kerametlere vasıl olursun, tayyi mekan ve ihfa havvâsına malik olursun, gaipten altın ve değerli eşyalar getirirler, ister dünyalık ister âhiretlik her türlü işinde sana yardım ederler.

Alıntı ile Cevapla
  #79  
Alt 23.05.16, 06:56
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Azerbaycan
Mesajlar: 2,890
Etiketlendiği Mesaj: 222 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Diğer davet şekli: 14 gün halvette zikredilen şartlara riayet ederek bu ismi şerifi 7000 defa oku, bu ayeti kerimeyi 77 defa oku '
إن ربكم هللا الذي خلق السماوات واألرض في ستة أيام ثم استوى على العرش يغشي الليل النهار يطلبه حثيثا والشمس والقمر والنجوم مسخرات بأمره أال له الخلق واألمر تبارك هللا رب العالمين

وال تفسدوا في األرض بعد إصالحها وادعوه خوفا وطمعا إن رحمة هللا قريب من المحسنين

ادعوا ربكم تضرعا وخفية إنه ال يحب المعتدين


Okunuşu: İnne rabbekümüllahüllezi halakassemavati vel-ardi fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşilleylennehar yatlubuhu hasisen veşşemse vel-kamera vennucume musahharetün bi-emrihi ela lehül halku vel-emr tebarekellahü rabbül alemin ud-u rabbeküm tedarru-an vehufyeh innehü la yuhibbül mu'tediyn vela tüfsidü fil-ardi ba'de islahiha ved-uhu havfen ve tame-an inne rahmetallahi karibün minel muhsiniyn, hergün efendimize 1001 defada salavatı şerife oku, müddet tamam olunca maksat hasıl olur.

Diğer davet şekli: yine 14 gün boyunca zikredilen şartlara riayet ederek her gün bu ismi şerifi 7000 defa oku, bu ayeti kerimeyi 2000 defa oku ' اله والهكم
الرحيم الرحمن هو اال اله ال واحد ve ilahüküm ilahün vahid la ilahe illa
hüverrahmanurrahim, hergün efendimize 2000 defa salavatı şerife oku, müddet tamam olunca maksad hâsıl olur.

Diğer davet şekli: 14 gün boyunca yukarda zikredilen şartlara riayet ederek bu ismi şerifi 7000 defa oku, bu ayeti kerimeyi de her gün 2000 defa oku ' العزيز القوى وهو يشاء من يرزق بعباده لطيف هللا Allahü latifün bi-ibadihi yerzuku men yeşa-u vehüvel kaviyyül aziz, her gün efendimize 1000 defa salavatı şerife oku, müddet tamam olunca ervah zuhur eder, her türlü maddi ve manevi işlerinde sana yardım ederler.

Diğer davet şekli: 14 gün halvette zikredilen şartlara riayet ederek bu ismi şerifi her gün 7000 defa oku, bu ayeti kerimeyi de 700 defa oku '

لقد جاءكم رسول من أنفسكم عزيز عليه ما عنتم حريص عليكم بالمؤمنين رؤوف رحيم فإن تولوا
فقل حسبي هللا ال إله إال هو عليه توكلت وهو رب العرش العظيم

Lekad ca-eküm rasulün min enfüsiküm aziz aleyhima anittüm harisun aleyküm bilmü'minine raufurrahim fe-in tevellev fekul hasbiyallahu la ilahe illa hü aleyhi tevekkeltü vehüve rabbül arşil azim,

her gün efendimize de 1000 defa salavatı şerife oku, müddet tamam olunca maksad hasıl olur, bu ameldeki diğer havvas şudur ' sana kurşun tesir etmez, yani kılıç, kurşun, ok gibi savaş aletleri tesir etmez.

Alıntı ile Cevapla
  #80  
Alt 23.05.16, 06:57
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Azerbaycan
Mesajlar: 2,890
Etiketlendiği Mesaj: 222 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Diğer davet şekli: 14 gün halvette zikredilen şartlara riayet ederek bu ismi şerifi her gün 7000 defa oku, her gün bu ayeti kerimeyi de 770 defa oku '

قل ادعوا هللا أو ادعوا الرحمن أيا ما تدعوا فله األسماء الحسنى وال تجهر بصالتك وال تخافت بها

وقل الحمد هلل الذي لم يتخذ ولدا ولم يكن له شريك في الملك ولم يكن له ولي من الذل وكبره تكبيرا

وابتغ بين ذلك سبيال


Kulid-ullahe evid-urrahman eyya men ted-u felehül esma-ul hüsna vela techer bisalatike vela tuhafit biha vebtegi beyne zalike sebila vekulilhamdülillahillezi lem yetthiz veleden velem yekün lehü şerikün filmülki velem yekün lehü veliyyün minezzulli vekebbirhü tekbira, hergün efendimize 1000 defada salavatı şerife oku, müddet tamam olunca maksat hâsıl olur.

Diğer davet şekli: 14 gün boyunca halvette şartlarına riayet ederek bu ismi şerifi her gün 7000 defa oku, her gün bu ayeti kerimeyi de 222 defa oku '

هو هللا الذي ال إله إال هو عالم الغيب والشهادة هو الرحمن الرحيم
هو هللا الذي ال إله إال هو الملك القدوس السالم المؤمن المهيمن العزيز الجبار المتكبر سبحان هللا عما يشركون
هو هللا الخالق البارئ المصور له األسماء الحسنى يسبح له ما في السماوات واألرض وهو العزيز الحكيم

Okunuşu:
Huvallahullezi la ilahe illa hü alimulgaybi veşşehadeti huverrahmanurrahim Huvallahullezi la ilahe illa hü elmelikül kuddusüsselamül mü'minül müheyminül azizül cebbarul mütekebbir sübhanallahi amma yüşrikün Hüvallahül halikul – bariül musavviru lehül
esma ulhüsna yüsebbihu lehü ma fissemavati vel'ard Ve hüvel azizülhakim, her gün efendimize de 2000 defa salavatı şerife oku, çok büyük havvaslar zuhur eder, maksad hasıl olur.

Diğer davet şekli: 14 gün halvette zikredilen şartlara riayet ederek bu ismi şerifi her gün 7000 defa oku, ayetül kürsiyi 333 defa oku, her gün 1000
defa salavatı Şerife’yi bu şekil üzere oku ' اله وعلى االمي النبي محمد على صل اللهم
القيامة يوم الى ابدا دائما وسلم وصحبه Allahümme salli ala muhammedinin nebiyyil ümmiyyi ve ala alihi vesahbihi vesellem daimen ebeden ila yevmil kıyameti, çok büyük havvaslar zuhur eder, maksad hâsıl olur.

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
batına müteveccih, erbaini, esmai, esmai idrisiyye şerhi, idrisiyye, ilmi, serhi, tecrubeleri, İdrisiyye


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Zikir saatleri - Utarid Saati aizen Sorularınız 15 02.10.24 19:28
açık ve kapalı okuma saatleri hesaplamak Sibel1982 Sorularınız 5 20.07.24 16:40
Esma okuma saatleri Yanliz Sorularınız 3 16.04.24 03:36
ilmi Ledün nedir? HavasHoca Havas Dersleri 14 24.08.23 23:36
islam Alimleri Açısından Ebced ve Cifir ilmi Sin Ebced & Cifir & Remil 0 29.09.15 14:19


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147