Koronavirüs Yalanları ! - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Serbest Bölüm > Derin Konular & Beyin Fırtınası

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 12.08.20, 09:13
Acemi
 
Üyelik tarihi: 23.03.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 3
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Koronavirüs Yalanları !

Eğer gerçekleri görüp oynanan oyunun farkına varmak ve 7/24 virüs ile pompalanan yalan haberlerin gerçeklerini görmek istiyorsan okumalısın. Yazı uzun olacak…

BAŞLAYALIM.

1.
Virüsün çıktığı ilk zamanları hatırlayın. Virüsün yarasa çorbasından ( yarasa ) bulaştığı iddia edilmişti. Şimdi bu yalan haberin gerçeğini mantıklı düşünelim. Çinliler bu çorbayı uzun yıllardır yiyordu, uzun yıllardır yediğine göre bununda önceden olması gerekirdi. Bu seneye özgü bir durum olmaması gerekiyordu. Ama oldu.

2.
Bir diğer iddia virüsün yarasa çorbadan değilde yarasadan bulaştığı iddia edilmişti. Şimdi bu yalan haberin gerçeğini mantıklı düşünelim. Dünya^da Güney Amerika ve Güneydoğu Asya’da özellikle Tayland’da insanlar mağaralarda yarasa dışkısı toplayarak geçimini sağlıyor.
İnsanların nesillerdir geçim kaynağı olan bu iş daha önce hiç virüs şeklinde bulaşmadı. Daha önceden olması gerekirdi. Bu seneye özgü bir durum olmaması gerekiyordu. Ama oldu.

3.
Meşhur 7/24 ekranlarda konuşan Prof. Dr. ( ATEŞ KARA ) Mart ayında yaptığı açıklamada virüs olan futbolcunun artık futbol oynayamayacağını söyledi. Şimdi bu yalan haberin gerçeğini mantıklı düşünelim. Bu konuda en iyi örnek Juventus forması giyen Paulo Dybala tam 7 hafta sonra sözde virüsü yendi. Virüse yakalanan tüm sporcular aktif spor yaşamına devam ediyor. Ülkemizdeki futbolcular da virüse yakalandı, yakalananların hepsi oynuyor. Bunu yapmadaki amaç insanlara eğer virüsü kaparsanız akciğeriniz çalışamaz mesajı verip daha fazla korkutmaktı. Korkutup başardılar.

4.
Virüsün çıktığı ilk zamanları hatırlayın. İlk zamanlar belirtisi; yüksek ateş, öksürük ve boğaz ağrısı olarak duyuruldu. Sonra habire devamlı belirtilerin sayısı çoğalmaya başladı. Son olarak ishal ve kusma belirtisi eklendi. Yazın ishal ve kusma olmazsa olmazlardandır. En önemli sebebi gıda zehirlenmesi. Ne kadar yemek yerseniz yiyin gıda zehirlenmesinin hangi gıdadan olduğu tahlil yapılsa dahi bulunamıyor. Test yaptırırsan POZİTİF olursun unutma.  10’dan fazla belirtisi var şu an. Şimdi bu yalan haberin gerçeğini mantıklı düşünelim.
Belirti sayısını çoğaltmalarının amacı; İnsanlar bu belirtilerden birini yaşasa dahi ben virüs mü oldum, karşındaki insanda bu belirtilerden birini farkedersen bu virüslü mü ya bende ondan kaparsam algısını oluşturup insanları paranoyak hale getirmekti aralarına mesafe koymaktı. Bununla ilgili çok güzel bir örnek var. Şehirlerarası otobüste bir insan öksürüyormuş yolcular polis çağırıp yolcuyu otobüsten indirmelerini istemişti. İndirdiler o kişiyi. Şehiriçi otobüste ve metrolarda da benzer vaka yaşanmıştı. İnsanlar bu belirtilerden birini gördü mü hemen o kişi ile tartışma çıkıyordu. Şimdi bu oyunu sizinle oynayanların amacına ne güzel ulaştığını görebiliyor musunuz? İnsanların nasıl paranoyak hale getirildiklerini görebiliyor musunuz? Görmüyorsunuz. Görseydiniz oynanan oyunuda görürdünüz. Görseydiniz bu kadar ve daha fazlasını yazmazdım.

5.
Virüs ile ilgili karamsar cümleleri hatırlayalım şimdi.
‘’ Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, kontrollü sosyal hayat, eski normale dönüş yok...’’
Adamlar her zaman gizli yapmıyor bazen gözümüzün önüne soka soka gerçekleride söylüyor.
Şimdi bu yalan haberin gerçeğini mantıklı düşünelim.

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak; Virüs ortaya çıkmadan önceki sosyal yaşamı ve şimdi virüs zamanındaki sosyal yaşam eskisi gibi mi?

Kontrollü sosyal hayat; Birileri tarafından kontrol edildiğinin halen farkında değil misin? HES KODU ile kontrol edildiğinin farkında değil misin? Maske ile kontrol edildiğinin farkında değil misin? PCR testleri ile kontrol edildiğinin farkında değil misin? Sosyal mesafe ile arana konan kontrollü mesafenin farkında değil misin? Evet farkında değilsin…

Eski normale dönüş yok; Virüsten önceki normal yaşantımızı hatırlayın ve şimdi size normal görülen anormal yaşantınızı…

6.
‘’Virüs makam, mevki dinlemiyor, ayrımcılık yapmıyor, kim olduğumuza bakmıyor’’ en sevdiğim yalanlardan biri. Şimdi bu yalan haberin gerçeğini mantıklı düşünelim.
Çok ünlü insanların milyonlarca parası olur o sabahları kahvaltıda organik beslenirken sen ise sadece marketlerden aldığın kimyasal GDO’lu gıdalarla beslenirsin.
O hastalandığında en lüks hastanelere gidebiliyorken doktorlar peşinden pervane gibi dolanırken sen en fazla vasat özel hastaneye maddi imkanların el verdiğince gidebilirsin.
O milyon dolarlık araçlar kullanırken sen vasat bir araba kullanıp kendini tatmin edersin.
O milyon dolarlık evinde otururken sen orta vasat evinde oturup HAYAT EVE SIĞAR DERSİN.
O ölene kadar çalışmasa bile milyonlarca parası olduğu için kolaylıkla yaşar sen ise belirli bir süreden sonra çalışmak zorunda kalırsın.
O çocuklarını en iyi okulda okuturken, bilmem hangi dili özel öğretmeni öğretirken senin çocuğun ise en fazla vasat özel bir okula gider.
Şimdi karşılaştır bakalım makamınla,mevkinle,kim olduğunu, ünlü bir insanı kendini,hanginiz hastalandığında hastaneden sağ çıkar veya virüs hanginizin canına kıyar? Senin…

7.
Geçtiğimiz ayda sağlık görevlileri rastgele evlere giderek Antikor testi yaptılar. Testin sonucunda bakan yaptığı açıklamada aramızda 200.000’den fazla insanın hayalet bulaştırıcı yani virüslü olduğunu söyledi. Türkiye nüfusu resmi rakamlara göre 83 milyon.
Şimdi bu yalan haberin gerçeğini mantıklı düşünelim. Çin ve Hindistan nüfus bakımından 1 milyar barajını geçen 2 ülke. 83 milyonluk 1 ülkede sözde pozitif sayısı 200.000’den fazlaysa varın 1 milyar 400 milyonluk ülkedeki sözde virüslü insan sayısını siz hesaplayın. Bu sayıyı vermelerindeki amaç; Bu rakamları vermelerinin amacı insanları şu an kinden daha fazla korkutmak, insanların arasına mesafe koymak ve köleliğe hazır hale getirmek.

8.
MASKE
Virüsün bulaşmasını maske ile durduracaklarını zannedenler köleliğe en hazır durumdaki kişiler. Şimdi bu yalan haberin gerçeğini mantıklı düşünelim. Takmayın efendim küçücük çocuğunuza maske takıpta küçücük ciğerlerinden çıkan nefesi daha fazla kısmayın. Fen dersinde öğretmenimin söylediği bu sözü hiç unutmuyorum; ‘’Nefes verdiğiniz zaman içinizdeki kirli havayı dışarıya çıkarırsınız, aldığınızda ise temiz hava almış olursunuz.’’ Maske takan kişiler verdiği kirli havayı maske taktığı için temiz hava değil tekrar o kirli nefesini içine çekiyor. Bunu yapmak bile başlı başına bazı sağlık sorunlarının çıkmasına neden oluyor.
Aktif bisiklet kullanıcısıyım şahsen yürürken bile maske takmıyorum. Bisiklet sürerken maske takanları, koşu yapıp maske takanları, araba içindeyken maske takanları görüyorum. Piyasada çoğunlukla 1 TL’LİK maskeler satılıyor ve sen sözde dünyada var olan virüsten 1 TL’lik maske ile kurtulmayı düşünüyorsun öyle mi?... ( Fiyatı yüksek olanlar daha iyidir sonucunu çıkarmaz nefes yine kesiliyor )Kendi sonunuzu kendiniz getiriyorsunuz temiz havayı almayarak. Yürürken bile insan nefes nefese kalıyor; bisiklet sürerken, koşu yaparken nabzınız normalden daha fazla atar, nefes alışverişiniz artar ve buna rağmen maske takıp nefesini tıkayıp tekrar kirli havayı içine çekip ve bu sana halen mantıklı geliyorsa söyleyeceğim başka bir söz yok.

9.
Medyanın ve kurallara uyanın en sövdüğü, tüm virüsü onların taşıdığını düşünen insanlar…
Tv’de sosyal medyada gördüğümüz; maskeyi burnuna kadar takmayanlar, maskeyi koluna takanlar sosyal mesafeye uymayanlar, maskeyi gözüne geçirenler ve maskeyi hiç takmayanlar vb… Virüsü bunlar bulaştırıyor, bizim ölümümüz bunların umurunda mı, insanlığa saygısı yok bunların,tedbirsiz kişiler vb… Şimdi bu yalan haberin gerçeğini mantıklı düşünelim.
Tv’de sosyal medyada gördüğümüz; maskeyi burnuna kadar takmayanlar, maskeyi koluna takanlar,maskeyi gözüne geçirenler ve maskeyi hiç takmayanlar vb. Bu görüntülerin yayılması bu oyunu oynayanlar için süper görüntüler çünkü amaç; Virüsü insanlara bunlar bulaştırıyor dedirtmek, çamur bu insanlardan atılıyor dedirtmek amaç. En sevdikleri yöntemlerden biridir bu çünkü oyunun farkında olanlar oyuna alet olmayı istemez başkası tarafından yönetilmeyi, kontrol edilmeyi istemez, kurallara uymaz ve uymadığında medya tarafından pohpohlanarak virüs taşıyıcısı gibi gösterilip günah keçisi yapılır. Yaz mevsiminin gelmesiyle plajlar doldu Tv’deki haberlerde nasıl günah keçisi yapıldıklarını hep beraber gördük. Tv’de ve sosyal medyada maske takmayanların nasıl günah keçisi haline getirildiğini hep birlikte gördük görüyoruz. Ama siz oynanan oyunu görmüyorsunuz.

10.
Tv ve sosyal medya…
Yapılan araştırmalara göre Dünya’da Amerika’dan sonra en fazla Tv izleyen ülke Türkiye.
Yapılan araştırmalara göre Dünya’da sosyal medyaya en fazla zaman ayıran ülkelerden Türkiye mutlaka ilk 6 veya 7’nin içindedir. 1.si Filipinler.
Şimdi bu yalan haberin gerçeğini mantıklı düşünelim.
Tv’de zaten maşa olan Prof. Dr. Lar 7/24 virüs ile ilgili köle olmanız için bol bol uyarıda bulunuyor. Tv’de Gördüğünüz Prof. Dr.lar hepsi anlaşmalı zaten. Anlaşmalı olduğu içinde size sürekli korku pompalarlar. Nasıl mı? Şöyle; Eğer maske takmazsanız, kurallara uymazsanız en sevdiğiniz insanlar ölür diyerek. Duygu sömürüsü veya bir yakınını kaybetmenin korkusu ile size istediklerini yaptırmak isterler. Her zaman söylerim şimdi yine söylüyorum; Bir insanı korkutmayı başarırsanız eğer ona istediğiniz her şeyi yaptırabilirsiniz o istemese bile sırf korktuğu için dediğinizi yapacaktır. Şu anda insanlar korktuğu için paranoyak hale geldiği iç.in tüm dediklerini yapıyorlar doğru olduğu düşüncesiyle. Fakat doğru olduğunu düşündüğü durum tam tersi yanlış.

11.
En sevdiğim savunma mekanizmalarına gelelim. 
Virüs yoksa neden tüm Dünya’da görülüyor
Virüs yoksa neden vaka ve ölümler var
Virüs yoksa ünlü insanlar neden bu virüsten ölüyor
Doktorlar bile bu virüsten ölüyor ama
Bizim yakınımız Korona oldu
Bizim yakınımız Korona’dan öldü
Bizim yakınların hepsi Korona olmuş ama
Bizim yakınları karantinaya almışlar Vs…… Daha uzayıp gider bu savunma mekanizmaları.
Şimdi bu yalan haberin gerçeğini mantıklı düşünelim.
Bana göre film burada başlıyor. İnanmak başarmanın yarısıdır derler. Ben burada sadece bir kelimeyi değiştirerek oynadıkları filmi başlatmak istiyorum. ‘’ İnanmak başlamanın yarısıdır.’’
Evet bildiğiniz gibi bir şeye inanırsanız inandığınız şeyin doğru olduğunu düşünürsünüz. İnandığınız şey yalan, yanlış olsa bile nafile İNANIRSINIZ yinede.
‘’Virüs yoksa neden tüm Dünya’da görülüyor’’
Sence bir şeyin inandırıcı olması için o şeyin Dünya çapında olması sana daha inandırıcı gelmez mi? Dünya çapında değişiklik yapmak istedikleri için bunu yapmış olmasınlar?.
Dünya çapında tüm insanları sadece belirli bir noktaya odaklandırmak için yapmazlar mı acaba? Dünya çapında olduğu için doğru haber gibi göstermiş olmasınlar sakın?

‘’Virüs yoksa neden vaka ve ölümler var’’
Biz virüs yok demiyoruz bizim dediğimiz şey; Virüsün soğuk algınlığı ailesinden biri olduğu yıllar öncede vardı bu fakat oyuna başlamak için daha önceden insanlar tarafından pek bilinmeyen bir isimle başlamak istediler. Başardılar da inandırmak için.
Neden vaka ve ölümler var?: Öncelikle test güvenilir değil. Sizin rahatsızlığınız varsa test bunu yanlış algılayıp Pozitif sonuç veriyor. Hastaneler ve içindeki Prof.’lar maşa olduğu için vaka sayıları oynanan oyuna inanılıp insanlar kontrol edilsin diye yüksek gösterilir.
Ölümler neden var?: Hasta insanların bağışıklığı zayıf ise hastanede verilen ilaçlar sonucu bağışıklık sistemi tamamen çöküyor çökünce neler olduğunu biliyorsunuz. Bağışıklık sistemi neden çöker?: D vitamini eksikliği, verilen ağır antibiyotikler,kan sulandırıcılar,hastane yemekleri, hareketsizlik, sıtma ilacı vs. Bağışıklık sisteminiz güçlü olmadığı zaman bunlara karşı savaşamayıp çöker çöküncede Korona’dan yakınım öldü diye inanırsınız tabii.

‘’Virüs yoksa ünlü insanlar neden ölüyor’’
Adı üstünde ünlü. Ünlü insan birçok kesim tarafından tanınan kişidir. Normal bir insan kaza geçirince mi daha çok dikkat edersin yoksa ünlü bir insan kaza yaptığında mı? Sevinmeliyim bunun cevabını doğru buldun 
Ünlü insanları göstermelerinin amacı; Birçok kesimin daha kolay odaklanabilmesidir.( Algıda seçicilik) Bak bu falanca ünlü bile virüs olmuş dedirtmek, virüsten öldü dedirtmek amaç çünkü böyle yapılarak daha geniş kitleler inandırılmaya çalışılır. ( İngiltere Başkanı Boris Johnson en güzel örnek ölmedi tedavi altına alındı ama kamuoyuna bayağı iyi servis edildi ve çoğu insan inandı. )

‘’Doktorlar bile bu virüsten ölüyor ama’’
İnsanların oynanan oyuna daha kolay inanmaları için geliştirilmiş bir yöntem.

‘’Bizim yakınımız Korona oldu///Öldü ama’’
Virüs yoksa vaka ve ölümler neden var alt başlığında cevabı verilmiş.
Kitleleri inandırmak ve oynanan bir oyun olduğunu söylemekte zorlandığımız en zor savunma mekanizması.

‘’Bizim yakınları karantinaya almışlar ama’’
Almasalar hata yapmış olurlar, yakınınızda vaka çıkmazsa hata yapmış olurlar, yakınınız ölmese hata yapmış olurlar bunlar olmadan inanabilir misin böyle bir virüsün var olduğuna ? İnanmazsın tabii. İnandığın şey komplo ve oyun olmadığı.

TAVSİYE
Yakınınız hastalanırsa hastaneye götürmemenizi tavsiye ederim çünkü film başlamak üzere. Belirtileri öğrenin ve o belirtileri yok eden ilaçları gidip kendiniz eczaneden alın. Hastaneye götürüp Korona damgası yemen ve akabinde aileden birkaç kişinin daha Pozitif olduğunu görünce yine oynanan oyunu görmeyeceksin hatta oyuna daha çok inanacaksın. İnan bana.


12.
‘’Virüse inanmayanlar, kurallara uymayanlar, maske takmayanlar ve komplocular hastaneye gitsinde virüslü hastaları görüp neler yaşadıklarını görsünler, yanlarında kalsınlar, Bizim yakınımız doktor ve hergün virüslü insanın geldiğini söylüyor, bizim yakınımız hastanede çalışıyor o söyledi bunları bana’’ vs…
Daha öncede söylediğim gibi böyle olması lazım ki insanlar daha çok inansın, oynanan oyunun oyuncusu olsunlar. Bunlar olmadan inanamazsın ki. İnanacağın şey; Dünya çapında virüs var bahanesi ile köklü değişikliklere gitmek. Değişikliğe gitmek ise köle olmak sonucunu ortaya çıkarıyor.

TAHMİNLERİM

1:Mart ayında tanıştığımız virüs kışın veya kış mevsimine girmeye yakın vaka ve ölüm sayılarında muazzam artış göreceğiz.
2:İnsanlar kışın veya kış mevsimine girmeye yakın ilk Mart ayında karşılaştıkları virüsten daha çok korkup, daha çok panik, daha çok paranoyak hale gelip oynanan oyuna daha fazla inanıp Prof. Dr’ların söylediklerini harfiyen yapacaklar.
3:Türkiye’nin hemen her yerinde birçok yer karantinaya alınacak.
4:Hastanelerin sözde bu virüsle dolup taştığını göreceğiz.
5:Vaka ve ölüm sayılarının çoğaldığı gerekçesiyle yasaklar tekrar uygulanacak.
6:Velilerin çoğu çocuklarını okula ( üniversiteye ) göndermeyecek. ( Göndermek istemeyecek.)
7:Gıda fiyatları yükselecek. ( Fahiş fiyatlara satılan olacak )
8: İşşizlik yükselecek.
9:Birçok işletme ya iflas edecek ya da kepenk indirmek zorunda kalacak.
10:Kış aylarında grip ve nezle olanlar yapılan test sonucu Korona virüslü gösterilecek. ( Vaka ve ölüm sayılarının çoğalmasının en büyük nedeni bu olacak )
11:Online siparişler bu döneme daha çok damga vuracak.
12:Paradan virüs bulaşıyor haberleri Dünya çapında yapılıp fiziksel olarak kaldırılması için çalışmalar yapılacak fakat bu diğerlerine göre daha zaman alacak.
13:Uzaktan çalışma tekrar aktif olacak.
14:Okullar açıldığında çok farklı bir sistemle karşılaşacağız.
15:Bazı ülkelerde isyanlar çıkacağını düşünüyorum.
16:Afrika’da açlık hiç olmadığı kadar ciddi boyutlara ulaşacak.
17:Asya, Avrupa, Afrika ve Güney Amerika kıtalarındaki bazı ülkelerde protesto gösterileri olacak.
18:Birçok ülke zirveye ulaştığı vaka ve ölüm sayılarında yeni zirvelere ulaşacak.
19:Kredi çeken insanların bir kısmı kredi ödeme zamanı geldiği zaman kredilerini ödeyemeyecek.
20:Birçok ünlü marka ve tanınan işletmeler iflas bayrağını çekecek.
21:Umarım hiçbir tahminim olmaz!

NOT: Bu yazıyı her yerde paylaşabilirsiniz, sevdiğiniz ve bu oyuna inanan yakınlarınıza da gönderebilirsiniz. Çünkü biz bu yolda birlikte olursak daha güçlü olacağız.
Teşekkürler.

Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 12.08.20, 09:14
Acemi
 
Üyelik tarihi: 26.02.19
Bulunduğu yer: Rusya
Mesajlar: 1
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Yazın anlamlı fakat bu virüs yoksa bu kadar insan niçin oluyorlar peki ben zatten az çıkıyorum oda maske ilen sonra çöpe atıp eve giriyorum yengemlerde kapmış 1 hafta hastanede yattılar evde dinleniyorlar ağır olmadıkları için madem yoktu niçin 4 kişi birden hastanelik oldular dayımda öksürük yengemde güçsüzlük iki çocukta da aynı durum du ama iyiler şimdi konyada bir salgın var dünyada ama yarasadan oldu ama laburaturardan bu var bence

Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 12.08.20, 09:15
Acemi
 
Üyelik tarihi: 10.09.19
Bulunduğu yer: Izmir
Mesajlar: 21
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Adamın biri çıkmış doğru olanı yazmış. Bence hastalık hastaları da muhalefet olmuş. Adamın fikirlerine saygı duyun inanın yada inanmayın o size kalmış hemen hastalık avukatı olmayın insani tarza yorumlar yapın. Kimsenin akıllı yada salak olmasında mahsur yok. adam yazmış okuyun yada okumayın

Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 12.08.20, 09:15
Acemi
 
Üyelik tarihi: 05.03.18
Bulunduğu yer: muş
Mesajlar: 2
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Maskeler bağışıklık sisteminin çökmesine yardımcı oluyor.Tabi test yapıldığında vücud direnci dediğiniz gibi yok oluyor ve hayatlar sonlandırılıyor

Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 12.08.20, 09:16
Acemi
 
Üyelik tarihi: 11.03.18
Bulunduğu yer: sakarya
Mesajlar: 2
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Yazınızı sonuna kadar nefessiz okudum ellerine yüreğine sağlık çok güzel dile getirmişsin bende seninle aynı fikirdeyim ama lakin halen körü körüne inanan insanlarımız çok maalesef acun ılıcalı adadan 300 kişiyle ist geldi karantinaya alınmadılar aynı gün survıvor yarışmasının finali oldu binlerce kişi iç içe yarışmadaydılar birtanesinde maske yoktu olan birkaç tanede artistlik için takmış anlayacağın

Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 12.08.20, 09:56
Rayiha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 04.06.20
Bulunduğu yer: 🏖️
Mesajlar: 453
Etiketlendiği Mesaj: 37 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Durumumuz yoktu hepsini okuyamadım.
Başlığı okumak yetti bana. Normal şeyler dönmediği belli ama hastalık yok demek cahilliktir tabi siz nasıl davranmak istiyorsanız öyle yaşayın belki hepimiz sahte virüsten ölür siz hayatta kalırsınız.

Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg 20200812_095146.jpg (91.8 KB (Kilobyte), 7x kez indirilmiştir)
__________________
Bir insan neyden çok bahsediyorsa, o şey, aslında onda eksiktir; yerli yersiz neyi yüksek perdeden eleştiriyorsa, kendisi, aslında o şeyin ta kendisidir.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 12.08.20, 11:14
Modern Sofi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 24.08.19
Bulunduğu yer: Fena yurdu
Mesajlar: 1,346
Etiketlendiği Mesaj: 122 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

bir virüsün oldugu kesin ama bu virüse yolukan her kes ölmedigine göre demek ki, grip gibi bir şey ama gripin tehlikeli versiyonu diye biliriz.
Başka bir gerçekte şu ki, covid 19 adıyla büyük tantanalar yapıldı ve hala da yapılmakta. Kısacası bir çok hükümet virüsü kendi lehine başarılı şekilde kullandı örnegin Azerbaycanda camiler hala kapalı ne hikmetse artık. Çok şey yaza bilirim ama arif için bir işare kafidir.

__________________
Sufiye göre, ölü köpeğin dişleri güzeldir. Bardağın yarısı doludur. Hak şerleri hayr eyler.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 12.08.20, 13:11
Acemi
 
Üyelik tarihi: 25.07.18
Bulunduğu yer: ANKARA
Mesajlar: 1
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alman hekim yazmış.

KORONA ÖLDÜRMÜYOR ÇÜNKÜ ÖYLE BİR VİRÜS YOK YOK YOK YOK YOK YOK YOK YOK YOK YOK
KORONA TEDAVİSİ İLE ÖLÜYORSUNUZ UYANIN

Ünlü Alman hekim, Dr.med Claus Köhnlein'in açıklamaları

"Dünya Sağlık Örgütü isteği ve yönlendirmesi sonucunda, 24 saat yalan haberler yapılmakta.

Boğaz ağrısı, nefes darlğı ve öksürük şikayeti ile gelene test yaparsanız, pozitif çıkması normal.

Ve asla test sonuçları gerçek değil.

Test olayı, düşülen tuzağın birinci aşaması...

Test sonucunda yapılan tedavi ise tuzağın ikinci aşaması...

Testin pozitif çıkmasıyla, yüksek miktarda kortizon ve ağır antibiyotikler devreye giriyor.

‘Korona tedavisi' diye uygulanan şema, başka rahatsızlığı olan insanların ölümüne neden oluyor.

Korona değil, 'korona tedavisi' öldürüyor.

Ölüm arttıkça ve hastanaler test tuzağına düştüğü için, hasta sayısı artıyor ve panik her geçen gün büyüyor.

Eğer, dünyaya verilmiş olan panik havası ve test mecburiyeti olmasaydı, boğaz ağrısı ve öksürük şikayetleriyle gelmiş olan insanlara eskisi gibi ilaçlarını verip dinlenmelerini isteyecektik.

Her şey seyrinde gidecekti ama bu artık mümkün değil.

Doktorlar, önüne konan tedavi şemasına, uymaya mecbur ediliyor.

Eskisi gibi insiyatif kullanmaları mümkün değil.
Ayrıca hekimler üzerinde büyük bir baskı ve panik var.

Lancet, ünlü tıp dergisidir.

Bu dergide yazılanlar kanun niteliğindedir.

50 yaşında hayatını kaybeden bir insandan söz ediyor.

Bu insan, boğaz ağrısı ve öksürük şikayetiyle gelmiş.

Bu insana yüksek miktarda, 600 miligram kortizon verilmiş. Üstüne ağır antibiyotikler ve vücudun bağışıklık sistemini çökerten ilaçlar verilmiş.

Ve neticede bu insan, hayatını kaybetmiş ve tamamen hekimlerin hatası.

Olmayan bir salgından, insanlar ölüyor.

Ülke liderleri, koltuklarını korumak için, bu "kumpasta", bilerek veya bilmeyerek rol almışlardır.

Dünyada oluşan panik havası, haklarda liderlere karşı "önlem almadı" baskısı doğurmakta. Liderler de oluşan baskıdan kurtulmak için, 'küresel kumpasa' boyun eğmek zorunda kalıyorlar.

Aslında panik ve korku dışında, hiç bir şey yok.

Her şey normal seyrinde, ölümler virüsten değil.

Korku ve panik, tedavi adı altında hekimlerin uygulamaya mecbur bırakıldıkları süreç, ölümlerin asıl nedeni...

Alman hekim, Dr.med Claus Köhnlein

Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 15.08.20, 22:14
 
Üyelik tarihi: 15.07.20
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 354
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Corana zaturenin gelişmiş hali ve cornadan akciğerleri kuvvetlendirmek bağışıklığı kuvvetlendirmek v ebol bol d vitamini yani güneş görmek gerekir.
Ama nedense bunların zıttı şeklinde maske stres korku ve evde kalarak güneş görmemek yaz olmasada sonbaharda kdevam edilecek evde kal diyerek.

Kanser den ölen 2020 de 200 bin ise coranadan 7 bin belki kanserden önlem alınıyormu hayır kanser yapan herşeyin önü açık nerdeyse ama sorsan bunalr bize korku vermiyorlarda sağlığımızı düşünüyorlar.

Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 16.08.20, 11:47
Carter Slade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19.10.19
Bulunduğu yer: Elazığ
Mesajlar: 256
Etiketlendiği Mesaj: 7 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen ne düşünüyorsun abi?

Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Öğretilen yalanları unutmadan tedavi olmak çok zor ! Buba Sağlık 0 06.02.22 17:41
Korona yalanları Hazar Derin Konular & Beyin Fırtınası 8 29.10.20 07:20
Koronavirüs tedbirleri Jq Derin Konular & Beyin Fırtınası 1 05.08.20 08:58
Koronavirüs Türkiye ahmet27300 Haber & Siyaset 11 12.04.20 17:36
Koronavirüs ahmet27300 Sorularınız 4 27.02.20 16:24


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147