Gunluk Burc Yorumlari ve Genel Bilgiler - Sayfa 3 - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Astroloji & Astronomi & Rüya > Burçlar & Astroloji & Yıldızname

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #21  
Alt 18.04.20, 12:36
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

11.04.2020 Cumartesi Yorumlari

KOC

Ay Yay burcunda ilerlerken daha özgür ve bağımsız hareket etmek isteyebilirsiniz. Uzak kimselerle, yabancılarla temas ve görüşmeler gündeminize gelebilir. Merkür’ün son derecesi kafa karışıklıklarına dikkat gerektiriyor.

BOGA

Ortaklıkların maddi boyutu ve paylaşımlarla ilgili kurduğunuz ilişkilerde denge ve uyumu gözetebilir, adil ve eşitlikçi yönlerinizi daha çok öne çıkarabilirsiniz. Merkür’ün son derecesinde ilerlemesi bugün sosyal iletişime daha fazla özen göstermenizi gerektirebilir.

IKIZLER
İkili ilişkiler açısından hareketli ve çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz. Karşılıklı hassasiyetleri dikkate almanız ve dengeleri gözetmeniz gerekebilir. Burcunuzun gezegeni Merkür’ün son derecesinde olması dikkatli, temkinli hareket etmeniz gereken bir güne işaret etmekte.

YENGEC

Detaylar, titizlik gerektiren konular, hesap işleri önem kazanabilir. Astlarınız veya yardımcılarınızla olan ilişkilerinizde uyum arayışı daha fazla söz konusu olabilir. Merkür’ün son derecesinde ilerlemesi iletişimde dikkat gerektiriyor.

ASLAN

Ay Yay burcunda ilerlerken heyecan ve tutkularınız öne çıkıyor. Aşıksanız ve zevkle ilgilenip uğraştığınız konular varsa bugün aşkı daha yoğun hissedebilirsiniz. Ancak bugün Merkür’ün son derecesinde ilerlemesi aşkta iletişime dikkat diyor.

BASAK

Aileniz, geçmişinizle ilgili konular bugün daha fazla gündeme gelebilir. İstek ve beklentilerinizin yolunda kalbinizin sesini dinlerken bugün geri dönüp geçmişe bir bakmak isteyebilirsiniz. Burcunuzun yıldızı Merkür’ün son derecesinde ilerlemesi bugün temkinli davranmanız gereken bir güne işaret ediyor.

TERAZI

İletişimin ön planda olduğu bir gün, yakın çevrenizle, kardeşleriniz ve komşularınızla uyumlu bir birliktelik için iletişim becerilerinizden, kıvrak zekanızdan daha fazla yararlanabilirsiniz. Ancak Merkür’ün son derecesinde ilerlemesi sıkışık bir gündem yaratabilir.

AKREP

Maddi konular açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Harcama ve alışverişler gündeme gelebilir. Bütçenizi ve maddi durumunuzu gözettiğinizden emin olmalısınız, zira fazlaca duygusal davranabilirsiniz. Merkür’ün son derecesinde ilerlemesi iletişimde daha fazla özen gerektiriyor.

YAY

Ay burcunuzda ilerlerken gözler üzerinizde olabilir. Cazibenizle, çekiciliğinizle göz alıcı olabilirsiniz. Bu durum sizi ilişkilerde söz sahibi kılabilir. Fazlaca sübjektif davranmadığınızdan, karşı tarafı da dikkate aldığınızdan emin olun.

OGLAK

Mistik ve spiritüel konulara yatkın bir gün, yoğun ve hareketli günlerin ardından dinlenmeye ve kendi halinizde kalmaya daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Merkür’ün son derecesinde ilerlerken iletişim kazalarına dikkat, sözler yanlış anlaşılabilir, gereksiz alınganlıklar doğabilir.

KOVA

Sosyal açıdan hareketli ama çalkantılı bir gün sizi bekliyor. Düşünce ve fikirlerinizi tartışmaktan ve paylaşmaktan keyif duyacağınız bir gün olabilir, ancak olası yanlış anlamaları ve fikir ayrılıklarını dikkate almayı ihmal etmeyin.

BALIK

Görev ve sorumluluklarınız, iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular dikkat çekici olurken başarılarınız ve yaptıklarınızla beğeni ve takdir toplayabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir, ancak Merkür’ün son derecesinde ilerlemesi ilişkilerde iletişim konusunda daha fazla özen gerektiriyor.

Alıntı ile Cevapla
  #22  
Alt 18.04.20, 12:41
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

12.04.2020 Pazar Yorumlari

KOC

İş konusunda sizden daha tecrübeli olan insanların dikkatini çekeceğiniz bir gün. Bu da kariyerinizde yeni bir sayfa açmanızı sağlayabilir.Gizemli yaşamaktan hoşlanmanıza rağmen bugün kişisel isteklerinizde belirleyici davranıyorsunuz. Yaşamınızda aksayan sorunları kesin bir şekilde ele alarak, yeni bir formüller üreteceksiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelecek ve kendinizi daha huzurlu hissetmenin keyfini yaşayacaksınız.
BOGA

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur "hayat arkadaşınızla" tanışabileceksiniz.Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanız rağmen, aşk ilişkilerinizde gerekli tatmini sağlamakta zorlanacaksınız. Partnerinizin her şeyini merak ederken, düşünceleriniz konusunda taviz vermek istemiyor, özel konularınızı kendinize saklıyorsunuz. Akşam saatlerinde dostlarınızla uzun saatler online sohbet edeceksiniz.
IKIZLER
Bugün birçok telefon görüşmesi yapacak ve evrak işleriyle saatlerinizi harcayacaksınız. İşleri mümkün olduğunca gün içinde bitirmeye ve önümüzdeki haftaya ertelememeye özen göstermelisiniz.



Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

YENGEC

Çevrenizde farklı koşulların çalışma sistemlerini merak edeceğiniz bir gün. Duygu dünyanızı çevrenize kapatabilirsiniz.Arkadaşlarınızın sizin düşüncelerinizi merak etmelerine neden olacağınız gün için de, kendinize dönük çalışmalar içindesiniz. Bilinçaltınızı etkileyen Ay, melankolik yönlerinizi daha da belirginleştiriyor.

ASLAN

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı!Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

BASAK

Bugün duygusal davranmamaya çalışmalısınız. Özellikle iş yaşamınızda yenilikler gerekebilir fakat sizin bu olaylara tepkili davranmaktan çok ılımlı yaklaşmalı ve olayların altındaki gerçek nedenlerin üzerinde durmalısınız. Güçlü pozisyonlara gelmeniz için, gerekli tüm donelere sahipsiniz.*Etrafınızdaki insanların işlerinden çok şikayetçi olduğuna şahit olabilirsiniz. Onların etkisinde kalmanız normal olsa da işinizin sizi mutlu ettiğinden emin olduğunuzu unutmamalısınız.

TERAZI

İşyerinde tartışma çıkmasına neden olabilirsiniz. Kendinizden ve iş arkadaşlarınızdan beklentileriniz azalırsa, büyük ilerleme kaydedersiniz. Evde de durum daha iyi değil. Hızlı U-dönüşleri yapıyor ve başkalarını da kışkırtıyorsunuz. Sakin olun, ortaklarınız ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin. Stres sizi hasta edebilir. Sağlıklı beslenin ve size güven vermesi ve rahatlatması için biraz egzersiz yapın.

AKREP

Maddesel konuların kafanızdaki aldığı şekillenmeler çok önemli. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Başkalarının fikriyle hareket etmek istemediğiniz için kendinize zaman tanımalısınız. Parasal sıkıntılarınıza yeni kaynaklar bulmak için gerekli şartları temkinli bir şekilde oluşturabilirsiniz.Zamanınızın çoğunu telefonda harcayacağınız bir gün. İş arkadaşınızın sebep olduğu bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek için bir hayli uğraşacaksınız gibi görünüyor.

YAY

Ne kadar cazip gelse de, gereğinden fazla iş üstlenmeyin. Onun yerine sizin için önemli meselelere odaklanın. Aksi takdirde bunalabilirsiniz. Yeni bir şeyi ele almaya karar verdiyseniz, açık olun ve başkalarını size yardımcı olmaya davet edin.Enerjinizi bu şekilde odaklarsanız ve doğrudan sizi ilgilendirmeyen sorunların ilginizi dağıtmasına izin vermezseniz başarıya ulaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır.

OGLAK

Ay, kişisel zevklerinizde özel duygularınızla birleştirecek ve sizi anlamlı bir armoni sunacaktır. Ailenizi ve kariyerinizi disiplinli bir şekilde kombine etmesini biliyorsunuz. Sosyal yaşantınızı güçlü sezgilerinizin etkisini görmek mümkün. Sevdiklerinizle güzel bir gün sizi bekliyor. Böbreklerinizi üşütmemelisiniz.
KOVA

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.*

BALIK

Zor şartlarda çalışmaktan yılmayan bir yapınız var. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Bugün isteklerinizde önleyemediğinizi tutkuların esiri olabilirsiniz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donananıma hazır olmalısınız. Yeni sınavlara doğru gidiyorsunuz.

Alıntı ile Cevapla
  #23  
Alt 18.04.20, 12:49
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

13.04.2020 PAZARTESI Yorumlari

KOC

Planlarınız, hedefleriniz, sorumluluklarınız doğrultusunda düzenli, organize hareket etmeye istekli, kararlı olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Yaşlı ve olgun kişilerle, yönetici veya patronlarınızla görüşebilirsiniz.
BOGA

Gündeminizde uzaklarla ilgili konular yer alırken dışarıdan haberler alabilirsiniz. Medyayla ilgili konulara ilgi duyabilirsiniz. Yabancılar ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz.
IKIZLER
Ortak maddi konularda titiz ve mükemmeliyetçi davranabilirsiniz ancak gözden kaçabilecek detaylara dikkat etmelisiniz. Araştırmacı, meraklı ve sorgulayıcı olabileceğiniz bir gündesiniz.


YENGEC

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Eşinizle, onunla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmayı tercih etmeyeceğiniz bir gün olabilir. Birlikte hareket etmek daha kolay gelebilir.

ASLAN

Günlük iş ve uğraşlarınızın zamanınızı alacağı bir gün olabilir. Detaylar konusunda dikkatli olmanız, mükemmeliyetçi yönlerinizi de biraz törpülemeniz gerekebilir. Sağlık, hijyen, temizlik konularıyla ilgilenebilirsiniz.

BASAK

Sevdiklerinizle, aşkınızla ilgili konular gündeminizi meşgul ederken, yüreğinizin sesine yönelebilirsiniz. Heyecan ve tutkularınızın ön planda olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı, estetik yanınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

TERAZI

Eve ve aileye dair konularla ilgilenebilirsiniz. Tadilat, tamirat işleri, evinizde yapılması gereken diğer işler vaktinizi alabilir. Ailenizle haberleşeceğiniz bir gün olabilir.

AKREP

İletişimde söz ve konuşmalara, yanlış anlamalara dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Kelimeleri doğru seçmek, titiz davranmak zorunda kalabilirsiniz. Haberleşmenin yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz.
YAY

İş ve para konuları zamanınızı alırken kaynaklarınızı ve sahip olduklarınızı iyi değerlendirmek adına titiz davranabilirsiniz. Hesap işlerinde rakamlara ve detaylara dikkat etmek gerekiyor.

OGLAK

Ay bugün burcunuzda ilerlemeye başlarken kendinizi biraz daha gösterme fırsatınız olabilir. Lider yönlerinizi ortaya koyabilir, cesur ve iddialı davranabilirsiniz. Işığınızın parladığı bir gün olabilir.
KOVA

Kontrolünüz dışı olaylara, unutkanlığa her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gün geçirebilirsiniz. Kafanızı etkiniz dışınızda gelişen durumlara çok da takmamaya çalışmalısınız.

BALIK

Sosyal ilişkilerinizin ön planda olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha sık görüşebilirsiniz. Fikir ve görüşleriniz yenilikçi ve sıra dışı yönlerinizi yansıtabilir.

Alıntı ile Cevapla
  #24  
Alt 18.04.20, 12:53
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

14.04.2020 SALI Yorumlari
KOC

Bugün bir irade savaşının ortasında kalabilirsiniz. Patronunuz veya yöneticiniz sizden üstün olduğunu sergilemek isteyebilir ancak siz de buna karşı özgürlüğünüzü savunabilirsiniz. Güçlü kalmaya devam edin.

İlk önce neyi iyi yaptığımızla başlamak gerekiyor işe. İşte bunun için en önemli yöntem “geri bildirim analizi.” Bu analiz; birçok başarılı yönetici tarafından, çalışanların güçlü yönlerini keşfetmek için kullanılan bir araçtır.

BOGA

İşle ilgili hukuki veya devletle alakalı bir konuda yaşadığınız öfkenin üstesinden gelmeniz gerekebilir. Stratejik davranıp, temkinli hareketler sergilerseniz başarıya ulaşabilirsiniz.
IKIZLER
Eğer kendi işinizin sahibiyseniz, büyük bir müşterinizin size borcunu ödeyememesi nedeniyle maddi olarak biraz zorda olabilirsiniz. Unutmayın, bugünler geride kalacak. Herkesin benzer zorluklar yaşadığına emin olabilirsiniz.

YENGEC

Kişisel hedeflerinizden birine ulaşmaya çok yakından, partneriniz buna karşı direnç gösteriyor olabilir. Bu durum pek hoşunuza gitmese de anlayışla karşılamalısınız.
ASLAN

Eğer çalışmak ve iş hayatının size iyi gelmediğini düşünüyorsanız, belki de bunun sebebi şu sıralar evden çalışıyor olmanız olabilir. Bazen ufak değişiklikler yapmak bile size bambaşka hissettirebilir. Bunlara biraz kafa yorabilirsiniz.

BASAK

Yakın çevrenizde sizin sınırlarınızı aşmaya çalışan birisi olabilir, bu kişiye karşı otoritenizi ve ciddiyetinizi korumalısınız. Sınırlar belirlemek kolay olmayabilir ancak bazen gerekliliktir.
TERAZI
Eşiniz veya sevgilinizle evden çalışma düzeni konusunda bir anlaşmazlığa düşebilirsiniz. Evinize gelecek bir yakınınız nedeniyle tüm bu tartışmalar yaşanabilir. Biraz daha sakin kalıp, kendiniz dışındaki kişileri de anlamaya çalışmalısınız.


AKREP

Sizi işten alıkoyan, dikkatinizi dağıtan şeylere karşı sabrınız çok az. Teslim tarihi yaklaşan projeler ve zamana karşı yarışmak sizi biraz stresli yapıyor. Sakin kalmaya çalışmalısınız.

YAY

Kendi zevklerinize vakit ayıramamak veya dışarı çıkıp eğlenememek sizi biraz öfkeli yapabilir. Bu öfkenizi, bir motivasyon aracına çevirebilirsiniz. Evdeyken de kendinizi mutlu edebilirsiniz.
OGLAK

Evinizde sizin kontrol edemediğiniz bir konu olabilir ve bu konuya artık el atmanız gerekebilir. Bazen aynı fikirde olmasanız bile ortak bir nokta bulabilirsiniz.
KOVA

Bir kişi hakkındaki tüm düşünceleri yerle bir edecek bir bilgiye sahip olabilirsiniz. Bu kişiyi korumak için, biraz dikkatli hareket etmeniz ve bu bilgiyi gizli tutmanız gerekebilir.
BALIK

Para veya arkadaşlıklarınızla ilgili zor bir seçim yapmanız gerekebilir. Bazen hayatta vazgeçmeyi de bilmek gerekir. Size iyi gelmeyen bir şeyi geride bırakmayı da bilmelisiniz.

Alıntı ile Cevapla
  #25  
Alt 18.04.20, 13:06
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

15.04.2020 CARSAMBA Yorumlari

KOC

Sevgili Koç; bugün sabah saatlerinde çalışma hayatınla ilgili işleri ertelemen gereken bir zaman diliminde olduğunu bilerek eylemlerini ötelemelisin. Öğle saatlerinden sonra işlerini titizlikle planlayabilir ve kusursuz bir performans sergileyebilirsin. Ancak yine de işlerinin kaplumbağa hızında ilerlemesi sabrının denendiğini hissettirebilir.



BOGA

Sevgili Boğa; günün ilk yarısında yavaş ilerleyen saatler işlerini ağırlaştırsa da; sonrasında seni yoğun bir tempo bekliyor. Her şeye yetişmeye çalışabilirsin. Ancak kendi fikirlerinde ısrarcı olmamalı; olaylara geniş bir bakış açısıyla bakmalısın. Eğitimlerine yönelik girişimlerde bulunurken yaşanacak gelişmeler farkındalığını artırabilir.
IKIZLER
Sevgili İkizler; bugün görüşlerini ve düşüncelerini özgürce ifade etmek istemene rağmen kontrolünde olmayan gelişmeler seni engelleyebilir. Geleceğini düşünerek hareket etmek, yeni proje ve girişimlerde bulunmak isteyebilirsin. Fakat muhalif fikirler çatışmalar olabileceğinden; ağzından çıkan sözlere dikkat etmelisin.
YENGEC

Sevgili Yengeç; sabah saatlerinde akademik konularınla ve yolculuklarınla alakalı meselelerde engellerle karşılaşman mümkün. Günün ilerleyen saatlerinde finansal konularla ilgili attığın adımlarda sorunlarla karşılaşabilir; beklediğin ödemeleri alamayabilir ya da gelirini aşan harcamalar yaptığından kriz yaşayabilirsin.
ASLAN

Sevgili Aslan; sabah saatlerinde finansal konularla ilgili yapacağın işlerde gecikmeler meydana gelebilir. İlerleyen saatlerde karşıt burcuna geçen Ay; ikili ilişkilerinin ve ortaklıklarının gündeminde önemli bir yer edineceğine işaret ediyor. Ortak bir gelecek hazırlığında olabilirsin; fakat kendi beklentilerini ön plana almamalısın.

BASAK

Sevgili Başak; bugün kendi kapasitenin üstünde olan sorumlulukla ve işlerin zorluklarıyla mücadele edebilirsin. Çalışmalarını beraber sürdüğün insanlarla yaşayabileceğin fikir ayrılıkları inatlaşmalara dönüşmemeli; zira programlarda aksama olabilir. Koşulları yenilemek ve güncellemek için yeni tekniklere ihtiyaç duyabilirsin. Sağlığına özen göstermelisin.
TERAZI
Sevgili Terazi; bugün keyiflerine ve sevdiklerine fazla düşkünlük gösterebilirsin. Gelecekle alakalı beklentilerini yüksek tutarken; kurallarına uymak zorundasın. Ekonomik olarak kendini güvende hissetmek için yapacağın yatırımlar risk almanı gerektirdiğinden huzursuz olabilir; partnerinle çatışmalar yaşayabilirsin.

AKREP

Sevgili Akrep; sabah saatlerinde işlerinde ve sosyal yaşamında, bitiş ve başlangıçlar yapmak adına doğru saatler olmadığını bilmelisin. İdeallerindeki koşulları oluşturmak için harekete geçmek istesen de; seni engelleyen durumlarla karşılaşabilirsin. Eve veya aileye dair attığın adımlarda beklediğin desteği bulamayabilirsin.

YAY

Sevgili Yay; bugün yakın çevrenden ve kardeşlerinden beklediğin desteği alamamak seni kırabilir. Kendini geliştirmek için yapmak istediklerine odaklanırken; ifadelerinde ve görüşlerinde ısrarcı olmamalısın. Çalışmalarındaki yoğunluktan gergin olabilirsin. Sevdiklerinle olan ilişkilerinde güven sorunu yaşamamaya dikkat etmelisin.
OGLAK

Sevgili Oğlak; kazançlarını yeni bir bakış açısıyla değerlendirmek ve aktif gelir kaynaklarına yönelmek için keyiflerinden vazgeçmen gerekebilir. Risk alarak yaptığın yatırımlar borçlanmana ve finansal krizlere yol açabilir. Ailenin fikirlerine ve görüşlerine saygı duyarak dinlemeli, seviyeli tartışmalarla fikir birliği içinde olmalısın.
KOVA

Sevgili Kova; sabah saatlerinde parasal konulardaki işlerindeki gecikme gergin olmana neden olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde burcuna geçen Ay; kendini ifade etmene ve yaşamına dair kararlar almana imkan tanıyacaktır. Ailen veya yakınlarınla ilgili sorunların üstesinden alternatif çözümlerle gelebilirsin; ancak fazla ısrarcı olmamalısın.
BALIK

Sevgili Balık; bugün kendi içine yönelerek geleceğe dair planlar yapabilirsin. Fakat gelen haberler ve dedikodular öfkelenmene neden olurken; abartılı tepkiler vermene yol açabilir. Girişimlerin için yeterli öz güvene sahip olmak için başkalarının desteğine ihtiyaç duysan da verilen sözlerin tutulmaması kalbini kırabilir.

Alıntı ile Cevapla
  #26  
Alt 18.04.20, 13:35
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

16.04.2020 PERSEMBE Yorumlari

KOC

Yaptığınız çalışmalarda istediğiniz verimi bir türlü alamıyorsunuz. Bunun için biraz daha odaklanmayı deneyebilirsiniz. Ev içerisindeki rolünüzün değiştiğini hissediyorsunuz. Bugünlerde sorumluluk duygunuz ağır basıyor. Kendinizi yıpratmamalısınız.



BOGA

Bu dönemde başlayan ilişkilerin karmik ilişkiye dönmesi çok olası. Bu sebeple ilişkileriniz konusunda kendinizi biraz daha ağırdan almanızı öneririz. Sıkıntılarınızı içinizde biriktirip bir anda öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Bunun olmasına engel olun ve yavaş yavaş onlardan kurtulmaya bakın.
IKIZLER
Duygusal değişimler yaşamak sizin için oldukça gündelik bir hale geldi. Duygularınızın karşı tarafı yıpratmasını istemiyorsanız kişisel alanınızı korumalı ve değişken hallerinizi kendi içinizde çözmelisiniz.
YENGEC

Bekar Yengeçler çoğu kez mantığınızla düşündüğünüz için fırsatları elinizden kaçırıyorsunuz. Bırakın da duygularınız biraz aksın. Bugün sorumluluklarınızdan kaçmak için yüklerinizi başka birinin omuzlarına bırakabilirsiniz. Bazen hafiflemek için bunu yapmak gerekebilir.
ASLAN

Bir süredir sosyal hayatımızdan izole olduğumuz için sık sık yalnız hissediyor ve kendimize yeni meşgaleler arıyoruz. Bu durumda eski sevgilileri düşünmek ve belki de onlarla iletişime geçmek olasıdır. Ancak ne olursa olsun sonradan pişman olacağınız şeyler yapmamalısınız.

BASAK

Başaklar uyum konusunda oldukça başarılısınız. İlişkilerinizde uyum yakalayabilmek için çoğu zaman yüzeysel davranışlar sergiliyorsunuz. Bu görevi tek başınıza üstlenmek yerine karşı taraftan da fedakarlıklar beklemeniz daha doğru olacaktır. Bugün yalnız kalmayıp çevrenizdekilerle etkileşim halinde olun.
TERAZI
Hedefsiz bir yaşantı çoğu zaman çekilmez olabilir. Uzun zamandır kendinize bir hedef kurmuyor ya da kurduğunuz hedefler için çabalamıyorsunuz. Bugün daha kısa süreli hedefler konusunda çalışabilirsiniz.

AKREP

Akrepler içinizde her ne kadar fırtınalar kopuyor olsa da dışardan oldukça utangaçsınız. Son günlerde bu durumu aşıyor ve kendinizi göstermekten zevk alıyorsunuz. Bu da hem kariyerinize hem de ilişkilerinize olumlu yönde yansıyor. Sağlığınız için gereksiz pimpirik yapmayın.

YAY

Bazen partneriniz yerine yakın arkadaşlarınızla olmak isteyebilirsiniz. Bunu istediğiniz zamanlarda partnerinizi incitmiş olmuyorsunuz. Bu düşünceden kurtulun ve onun da böyle hissetmesine izin vermeyin. C vitamini alımınıza önem gösterin.
OGLAK

İlişkinizde kafanızdaki endişeleri gidermek için sessiz kalmamalısınız. Bugün tatlı bir dille sorularınızı sorabilir ve bunların ne kadar saçma olduğunu anlayabilirsiniz. Bedeninizdeki değişimler için kendinizi suçlamayın ve kendinizi başkalarıyla kıyaslamaktan vazgeçin.
KOVA

İlişkinizde daha çok güven duygusuna ihtiyacınız olduğunu söylüyorsunuz. Ancak bunu sağlamak için hiçbir şey yapmıyorsunuz. Partnerinize daha az bağımlı olmalısınız. Birbirinizi biraz serbest bırakıp kendinize güvenmeyi deneyin.
BALIK

Bazen bir şeylerin çözülmesi için hiçbir şey yapmamak gerekir. Sizde büyük olasılıkla ilişkinizde oluruna bırakma dönemine girmiş bulunuyorsunuz. Sorunlarınız için birbirinizi yıpratıp tartışmalar içine gömülmeyin. Sadece oluruna bırakın.

Alıntı ile Cevapla
  #27  
Alt 18.04.20, 13:41
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

17.04.2020 CUMA Yorumlari

KOC

Bugün ailesel problemler canınızı sıkabilir. Kendinizi köşeye sıkışmış yada çaresiz hissedebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumdan kurtulmak için çözüm odaklı düşünmeniz gerekiyor. Sevdiklerinize karşı daha yapıcı olmanız gerek. Özel hayatınız sorunsuz bir şekilde ilerliyor ve her geçen gün partnerinizi daha çok seviyorsunuz. Bugün romantik anlar yaşamaya hazır olun. Profesyonel yaşamınız düşündüğünüzden biraz farklı gelişiyor ve bu sizi endişelendirmiş olsa da, başlangıçta değişikliklerin aslında uzun vadede size yardımcı olacağını göreceksiniz.



BOGA

Boyutlar arası geçişlere hazır gibisiniz. İnsanlar arasında seçilmiş bir melek gibi iyiliğe kök salmış bir ağaç gibisiniz. Her zamankinden daha merhametli ve daha anlayışlı olduğunuz bu günlerde sizi kandırmak diğerlerine göre oldukça basit gözüküyor. Duygu sömürülerine çok çabuk kanıyorsunuz. Çevrenizde sizden faydalanan o kadar çok insan var ki bunları görebilseydiniz eğer kendinizi bu denli iyilik yapmaya adamaz sadece kendiniz için yaşardınız. En sevdikleriniz bile size çıkar için yaklaşıyor bu aralar. Sadece bir günlüğüne insanlarla aranıza mesafe koyun ve uzaktan izleyin. Sorunlarına yardımcı olmadığınız kişilerin size karşı değişimlerini kendi gözlerinizle görün. Bugün özel hayat yada maddi durumunuz sizin ilgi alanınızın çok dışında kalabilir. Tek amacınız yüzünüzü güldürecek o kişiyi bulmak.
IKIZLER
Bugün attığınız her adıma aldığınız her karara dikkat edin. Adım atma konusunda pek bir sorununuz olmasa bile karar verme konusunda karamsarsınız. Sizi bu konuda yönetecek iyi bir partnere ihtiyacınız var gibi. Hayatınızda sizin bu halinizden anlamayan sizi olduğunuz gibi kabul etmek yerine eleştiren insan sayısı giderek artıyor. Alacağınız kararlar dünyanın sonunu getirmeyecek korkmayın. İsteklerinizin peşinden gidin, hayatın böyle daha renkli olduğunu göreceksiniz. Bugüne kadar korkularınız yüzünden hayatı, yürümeye yeni başlayan bir çocuk gibi emekleyerek yaşamak zorunda kaldınız. Daha önce yaşadığınız bir çok pişmanlık bazı şeylere hep geç kalmanızdan kaynaklı. Artık geç kalmayın bu hayatın hiçbir saniyesine. Çünkü zaman ilerlerken önüne katıp sürüklüyor acı tatlı ne varsa.
YENGEC

Kaç defa daha şahit olacaksınız değer verdiğiniz insanlar tarafından aldatılmaya, kandırılmaya. Önlem almak yada korunmak yerine kendinizi adete yem ediyorsunuz bu düşüncesi kirli insanların oyunlarına. Bugün hiç beklemediğiniz kişilerden sizi şok edecek darbeler yiyebilirsiniz. Size gerçekten değer veren insanların yanınızda olacağı bir gün. Bugün eşiniz dostunuz kim ayırt edebileceksiniz. Gün içinde başınızdan geçen bu saçma olaylar yüzünden kimseyle görüşmek istemeyebilirsiniz. Ailenizle hiçbir sıkıntınız paylaşmıyor olmanız kendinizi yalnız hissetmenize neden olabilir. Alacağınız güzel bir haber keyfinizi pek yerine getirmese’de akşam üstü kendinize gelmeniz için yeterli bir sebep olabilir. İnsanlardan beklentilerinizi olabildiğince düşürün yaşadıklarınız sizi şaşırtmasın.
ASLAN

Bu günlerde kendinize çok daha fazla dikkat etmelisiniz. Üşütmüş olabilir yada üşütmeye yakınsınız. Grip yada nezle gibi virüslerle savaşma konusunda bünyeniz çok zayıf. Vitamin takviyeniz’in eksik olmadığından emin olun. Hayattan beklentileriniz konusunda kendinizle çelişmek zorunda kalabilirsiniz. İstediğiniz bir çok şeye sahipsiniz fakat siz hep daha fazlası için zorluyorsunuz. Bazen bu kadar yırtıcı olmanız size zarar verebilir. Kendinizi frenleme konusunda hiçte başarılı değilsiniz. İç güdüleriniz size hep daha fazlasını arzulamanız konusunda baskı yapıyor bazen elinizdekilerle yetinmeyi öğrenmeniz gerek. Sevdiğiniz insanlarla bugün kariyeriniz ve geleceğiniz hakkında hoş sohbetler döndürebilir onlara gelecekle ilgili hayallerinizi anlatabilirsiniz.

BASAK

Bugün İçinizde hiç anlam veremediğiniz duygulardan kaynaklı müthiş bir huzur hissedebilirsiniz. Gün içinde yüzünüzden tebessümlerin hiç eksik olmadığına şahit olacaksınız. Kaynağını merak ettiğiniz bu huzurun nereden geldiğini merak edecek ve araştıracaksınız. Arkadaşlarınızla aranızda daha sıkı bağların olacağı bugün onlara karşı son derece hassas ve nazik davranışlar sergileyebilirsiniz. Sizden maddi anlamda yardım isteyecek bir yakınınız bugün sizi zor durumda bırakabilir. Bazen hayır demesini hiç bilmiyorsunuz. Şartların giderek zorlaştığı bu günlerde kendi hesabınızı çok iyi yapmanız gerekiyor. Etrafınıza iyi bakın sizinle birlikte olmak ve bir akşam yemeği yemek için can atan insanlar var. İçlerinden birine karşı bugün biraz ilgili olabilirsiniz
TERAZI
Bütün haftanın yorgunluğu yetmiyormuş gibi bugün birde ekstradan çıkacak işler başınıza bela olabilir. Sosyal çevrenizde sizinle tanışmak ve vakit geçirmek isteyen insanların sayısının giderek artacağı bugün kararsız olmanız yüzünden ayağınıza kadar gelen bazı güzel fırsatları kaçırabilirsiniz. Duygularınız o kadar yoğun ve patlamaya o kadar açık ki bugün kendinizi kaybederek hiç yapmak istemediğiniz şeyler yapabilirsiniz. Sürekli bir şey olacak korkusuyla yaşıyorsunuz ve buda panik atak olmanıza neden oluyor. Düşüncelerinizi elinizden geldiği kadar iyi yönde hareket ettirin. Çünkü kötü düşünerek karanlığa aydınlık veriyor kötü şeyleri üstünüze çekiyorsunuz. Gönlünüzdeki kişiye koşmak için can atıyorsunuz fakat sizi durduran vesveseden kendinizi bir türlü alamıyorsunuz. Koşmak güzeldir bazen sevdiğinize fakat siz yalnızlığa ışık hızıyla gidiyorsunuz. Aranıza giren bu mesafeyi ilerleyen günlerde kapatmak sandığınızdan daha zor olabilir.

AKREP

Sıkıntılı geçen sürecin biraz daha sakinliğe göz yumduğu bugünlerde yapmak, istediğiniz imkanlarınız dahilinde olan bütün işleri sırasıyla yapmanız gerekiyor. Bugün gerek iş konusuna gerekse özel hayatınızda bir hayli şansınızın yaver gideceğini söyleyebiliriz. Hafta sonunun yaklaşıyor olması sizi biraz heyecanlandırabilir. Yeni bir ilişkiye başlamak yada daha önce hiç yaşamadığınız heyecanları tecrübe etmek için bundan daha güzel bir gün daha bulamayabilirsiniz. Egonuzu kontrol altına aldığınız sürece hayatınızda olumlu gelişmeler yaşamaya devam edeceksiniz. Bazen insanlara tepeden bakıyorsunuz ve doğa sizi cezalandırıyor. Eşitlikten yana olun, sizden kültür ve eğitim olarak geride olan kişileri ezmek yerine onlara yeni bir bakış açısı kazandırın. İnsanların sizden öğrenecekleri bir çok tecrübe var bunları kendinize saklayarak hiçbir yere varamazsınız.

YAY

Bugün dünya tarihi ve geçmişle ilgili yaşamlar konusunda araştırmalar yapabilirsiniz. İlgi alanınızın dışında kalan konulara karşı biraz daha meraklı olduğunuz bu günlerde bilgi haznenizi zenginleştirmek adına girişimler içinde olabilirsiniz. Boğa burcu insanlarını tanımama konusunda hala ısrarcı ve isteksiz olmanız sizi yaşayacağınız bir çok güzellikten mahrum ediyor. Bu kişilerle mükemmel bir uyum içinde yaşayabileceğinizi söylemeden geçsek olmazdı. En azından bir boğa ile duygusal birliktelik yaşayın hayal ettiklerinizin’de ötesinde bir hayat sunabilirler size. Gün içinde araştırmacı ruhunuz yeni insanlar tanımanıza neden olabilir. Bu kişilerle sağlam dostluklar kurabilirsiniz. Bir projede veya sosyal platformlarda yeni işlere imza atabilirsiniz.
OGLAK
İçinizde birikmiş olan söylemek isteyip söyleyemediğiniz o kadar çok şey var ki bu sırları açığa çıkarsanız insanların yaşamları bir anda değişecek. Böyle bir niyetiniz yok ama onların her işlerini yalan söyleyerek halletmesi ve sizden daha mutlu olması artık sinirlerinizi bozuyor. Bazen bu hayatta dürüst olmanın size neler kaybettirdiği konusunda kendinizle çelişiyorsunuz. Şahit olduğunuz yalanlar üzerine kurulmuş mutlulukları gördükçe insanlara olan güveniniz giderek azalıyor. Hal böyle olunca kime güveneceğiniz konusunda kararsız kalmanız çok normal. Dürüst birliktelikler arıyorsanız ikizler ve terazi burçlarından uzak durmanızda fayda var. Bugün kendinizi kirlenmiş bir dünyada yapa yalnız hissedebilirsiniz.


KOVA

Hayat bugün size bir takım olaylardan ders çıkarmanız konusunda ısrarcı olabilir. Bazen fazlasıyla ısrarcı olabiliyor ve olmayacak işlerinden peşinden sürüklenip gidiyorsunuz. İstediğiniz şeyleri her zaman elde edemeyeceğinizi öğreneceğiniz bugün bir takım projelerinizden veya isteklerinizden sonsuza dek vazgeçebilirsiniz. Stresli günlerin geride kalacağı güzel bir hafta sonuna yaklaşıyor olmanız sizin için iyi bir haber. İlişkileriniz konusunda karmaşık düşünceleriniz size karar verme konusunda baskı uyguluyor. Bir yanınız başkası derken bir yanınız bir başkasına doğru yöneliyor. İki arada bir derece kalacağınız bu günlerde tercihlerinizi sizi mutlu eden kişi yönünde kullanmalısınız. Siz mutlu olduğunuz zamanlarda çevrenizi mutlu etmekten keyif alıyorsunuz.
BALIK

Hayatta ihtiyacınız olan tek şeyin dürüst birisi olduğunu biliyoruz. Gönlünüzün zengin olmasından kaynaklı gözünüz fazla yükseler’de değil fakat yüreğiniz dürüst insanlarla birlikte olmak istiyor. Karşınıza çıkan insanların sizi sürekli yanıltması duygusal anlamda yalnızlığı tercih etmenize neden oluyor. Bugün eğer isterseniz yeni insanlarla tanışabilirsiniz fakat hala aşktan korkmuyorsanız. Kendinizde bu cesareti görmüyorsanız biraz daha zamana ihtiyacınız var demektir. Ruhunuz ve bedeniniz gerçek aşkın hayaliyle yanıp tutuşurken korkularınızın üstüne gitmekte biraz geç kaldınız ama olsun. Geleceğiniz ile ilgili ve yaşamış olduğunuz bazı ilişkilerden duymuş olduğunuz pişmanlıklarla baş başa kalacağınız bugün size destek olan dostlarınızla görüşün. Bir araya gelemezseniz bile en azından telefonda görüşün bu kendinizi biraz daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir.

Alıntı ile Cevapla
  #28  
Alt 18.04.20, 14:07
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

18.04.2020 Cumartesi Yorumlari

KOC

Sevgili Koç; bugün evde dinlenerek, birikmiş işlerini tamamlayarak bir hobinle ilgilenerek geçirmek isteyebilirsin. Zihinsel olarak hassas olman duygusal davranmana, manevi konulara yönelmene ve hayatını sorgulaman için iyi bir şans olabilir. Ayrıca yaşam kaliteni artırmak için kendine yeni hedefler koyabilir ve planlar yapabilirsin.
BOGA

Sevgili Boğa; kişisel isteklerini bir kenara bırakarak arkadaşlarına ve sosyal çevrene yardım etmek için çaba gösterdiğin bir günde olabilirsin. Seni ruhsal olarak rahatlatacak meditasyon gibi spiritüel çalışmalarda bulunmak ve yardımlaşma dernekleriyle iletişime geçmek için uygun bir zamanken; böyle yerlerden kazanç sağlaman da mümkün.
IKIZLER
Sevgili İkizler; arkadaşlarının duygularına karşı empatik yaklaşabileceğin bir günde olduğundan; duygularını ve düşüncelerini de ön plana almak isteyebilirsin. Enerjinin dağınık olması konsantrasyon gerektiren işlerde zorlanmana neden olsa da ilerleyen saatlerde toparlanabilirsin. Bugün düşüncelerin, evin ve çalışmaların olabilir.
YENGEC

Sevgili Yengeç; ortak kazançlar, romantik ilişkiler, geleceğe dair plan ve projelerle ilgili düşünceler günün anlam ve önemine uygun konular olacaktır. Gün içinde arkadaşlarınla iletişim halinde olman duygusal yoğunluğunun azalmasını sağlayabilir. Enerjinin düşük olması sağlığına ve aldığın besinlere dikkat etmen gerektiğini vurguluyor olabilir.

ASLAN

Sevgili Aslan; partnerin, sevdiklerin, gayrimenkuller ve borç alacak dengen ile ilgili konular gündemini meşgul edebilir. Fakat yanılma, yanlış hesap yapma ve yaşanabilecek fikir ayrılıkları net bir çözüm yolu bulmanda sana engel olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde kişisel isteklerine yönelebilir veya sosyal medyada zaman geçirebilirsin.

BASAK

Sevgili Başak; günlük işlerinden uzaklaşmak isteyebilir, sevdiğin kişilerle kuracağın sohbetlerin sana iyi geleceğini düşünerek onlarla ilgilenebilirsin. Romantik ilişkinde isteklerini net ifadelerle dile getirmen olası alınganlıkların önüne geçebilir. Gün içinde gelebilecek maddi destek ödemelerin konusunda rahatlamanı sağlayabilir.

TERAZI

Sevgili Terazi; bugün için yaptığın plana ve programlara uyum sağlaman mümkün olmayabilir. Birçok işi eş zamanlı yapman durumunda kalabilirsin. Gün içinde partnerin veya sevdiğin insanlarla duygu yüklü konuşmalar yapmak; moralini yerine getireceği gibi sevgi bağlarının kuvvetlenmesi de keyiflenmeni sağlayabilir.

AKREP

Sevgili Akrep; uzun süredir eve ve aileye dair konularla ilgilenmiş olmaktan yorulduğunu hissedebilir ve kendini ödüllendirmek isteyebilirsin. Sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcı projeler üretmek veya çocuklarla birlikte olmaktan mutlu olabilirsin. Gün içinde sağlığın ve kişisel bakımını ihmal ettiğini fark edip kendine yönelebilirsin.

YAY
Sevgili Yay; ailen ve evinle ilgilenebilir, birikmiş olan işlerini tamamlayıp yükünü hafifletebilirsin. Sevdiklerinin ihtiyaçlarını karşılamaktan keyif alacağın bir gündesin. Gün içinde harcamalarına dikkat etmen gereken zamanlar olurken; partnerinle ilgilenmek veya bir hobin için eğitim araştırmaları yapman mümkün

OGLAK

Sevgili Oğlak; kendin ya da yakın çevrenle ilgili konularda mantığın yerine duygularınla karar vermen, belirlemiş olduğun stratejilerden taviz vermene neden olabilir. Evde vakit geçirmek, dinlenmek ve ruhunu sakinleştirecek aktivitelerde bulunmak; yorgun olan bedeninin iyi hissetmesine yardımcı olacaktır.
KOVA

Sevgili Kova; eğitim alarak uzun zamandır geliştirdiğin bir yeteneğini, maddi kazanç elde etmek için kullanmak isteyebilirsin. Bu konuda yakın çevrenden destek bulabileceğin gibi sosyal medyadaki paylaşımların da oldukça ilgi görebilir. İletişim trafiğinin yoğun geçebileceği bir hafta sonu olabilir.

BALIK

Sevgili Balık; burcunda ilerleyen Ay; duygu, düşünce ve hayallerini rahatlıkla ifade etmeni ve her konuda fikirlerini açıkça ifade edebilmen için seni destekleyecektir. Kendini yenilemek ve eskinin verdiği yüklerden arınmak isteyebilirsin. Maddi ve manevi konularda durumunu düzeltecek girişimlerde bulunma isteğinin arttığı bir dönemdesin.

Alıntı ile Cevapla
  #29  
Alt 19.04.20, 14:39
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

19.04.2020 Pazar Yorumlari

KOC

Duygusal yaşantınızla ilgili kesin tavırlarınız mevcut. Çevresel koşullarınızı yeniden irdelemekten korkmuyorsunuz. Arkadaşlarınızla sosyal organizasyonlar içinde olacağınız bu günde, girişimciliğiniz ön plana çıkıyor. Bazı davranışlarınız tepki alabilir fakat siz bildiğinizden şaşmamalısınız.
BOGA

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay sizi ikili ilişkilerinizde zorlayabilir. Geçmişle ilgili eski olayların gündem kazanmasından hoşlanmıyorsunuz. Kinci değilsiniz fakat kendinize yapılan haksızlıklar karşısında oldukça tepkilisiniz. Bugün, ilişkinize farklı bir boyut getirecek ve bir çok olayı yeniden irdeleyeceksiniz.
IKIZLER
Bugün değişik fikirler içinde bocalayabilirsiniz. Uzun vadeli beklentilere tahammülünüz yok. Her şeyin çok çabuk sonuçlanmasını isterken hatalarınız gündeme gelebilir. Ailenizin değişik aktivitelerinin katılacak ve aykırı düşüncelere sahip olsanız bile, olaylara kısa sürede uyum sağlayacaksınız. Evle ilgili, değişimler söz konusu.
YENGEC

Amacınız yaşam kalitenizi yüksek tutmak. Bugün ailenizle ilgili fikir ayrılıkları yaşamanız mümkün. Her zamanki denetimli davranışlarınızla çevrenizde hayranlık uyandıracaksınız. Olayların arkasında farklı oluşumları anlatmak için zaman kaybetmemelisiniz. Bugün, sezgilerinizde yanılmadığınız anlayacaksınız.

ASLAN

Bugün ailenize karşı kesin tavırlı yaklaşırken, fikirlerinizde aykırılıklar olabilir. Onların sizi yargılamasına izin vermemelisiniz. Birçok sorunların üst üste gelmesinden dolayı canınız sıkılacaktır. Oysa yaşamınızla ilgili yeni yapılanmalar sizi bekliyor. Kendinizi hiç kimse ile kıyaslamak istemiyorsunuz.
BASAK

Maddi konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin, finans konularında belirli yaklaşımları olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin kesin tavırları var. Onları ikna etme konusunda kesin yargılı davranmalısınız. Bugün, sezgileriniz oldukça güçlü. Kilo problemleriniz gündeme gelecek.

TERAZI

Kişisel özgürlüğünüze hiç kimseye teslim etmek istemiyorsunuz. Yaşamın felsefi yönünü görmek istiyor ve düşüncelerinizi kendi yorumlarınız doğrultusunda ortaya koyuyorsunuz. Olgunluk göstermeniz gereken bir gün içindesiniz. Bırakın insanların hakkınızda düşüncelerini. Çünkü siz yaşamı farklı algılıyorsunuz.

AKREP

Bilinçaltınızı fazla yoğunlaştırdınız. Kendinizi ortaya koymaktan korkuyor gibisiniz. İçinizdeki fırtınaları hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. İsteklerinizi hiç kimseyi rahatsız etmeden bertaraf edebiliyorsunuz. Satın alma duygunuzun yoğun olması nedeniyle, sonradan kullanmayacağınız bir şey alabilirsiniz.

YAY
Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. Olabilecek aksilikler konusunda kendinizi donanımlı hissediyorsunuz. Çevrenizde bir çok farklı oluşumlara karşı aldığınız tedbirler sonuç getirecek. Yaşama mantık çerçevesi içinde baktığınız için, çözüme ulaşmanız zor olmuyor.
OGLAK

Bugün Ay'ın konumu aşk yaşantınızla ilgili olayları gündeme getirecektir. Birçok fikir arasında bocalamanız mümkün. Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz. Yeni tanışacağınız kişilerin etkisi altında kalabilirsiniz. Çocukları olan Kovalar için ilginç ve duygusal bağlarının güçleneceği bir gün. Onlarla aralarında iletişim yoğunluğu olacak.
KOVA

Çevrenizle yoğun iletişim içinde olacaksınız. Kişiliğinizi her zaman vurgulamaktan yanasınız. Ay'ın bulunduğu konum yakın ilişkilerinize güçlü bağlarla bağlanmanızı sağlarken, yaşamınızla ilgili hiç kimseye ödün vermek istemiyorsunuz. Kardeşler arasında yolculuklar söz konusu olacak. Ayaklarınıza, daha fazla özen göstermelisiniz.

BALIK

Enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Ailenizle aranızda sezgisel bağ oluşturmak isteyebilirsiniz. Maddi konulara yaklaşımınız bireysel olmaktan çok paylaşımcı bir tablo ile gündeme gelecek. Sizin için her şey deneysel yeteneklerinizin paralelliğinde ilerliyor. Maddi arayışlarınızı sürdürmeye devam etmelisiniz.

Alıntı ile Cevapla
  #30  
Alt 20.04.20, 15:54
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

20.04.2020 Pazartesi Yorumlari

KOC

Başarılı olmak ve hedeflerinize ulaşmak için üzerinize düşen görevlerinizi benimsemeniz gerekiyor. Bunu günlük taktiğiniz olarak kabul edin, pozitif kalın ve zihninizi elde etmek istediğiniz şeylere yöneltin, göreceksiniz başaracaksınız. İlişkinizde iletişim önemlidir. Partnerinize ondan ne istediğinizi, neye ihtiyacınız olduğunu söyleyin ve bağınızı bir sonraki seviyeye taşıyın. Dürüstlük en iyi politikadır! Henüz hayatınızın aşkını bulamadıysanız, yeni bir birlikteliğin sizi fazlasıyla mutlu edeceğini görmek için sizinle birlikte olmak isteyen insanlardan birine bir şans verin.
BOGA

Bugün sizin için çok olumlu bir gün gibi görünüyor. Dünyanın tepesinde hissediyorsunuz, ruh haliniz mükemmel ve sosyal alanda profesyonel başarı ve tanınırlığın tadını çıkarıyorsunuz. Tüm hedeflerinize ulaşıldı ve endişelenecek bir şeyiniz yok. Aşk hayatınızda, olumlu düşüncelerinizle ilişkinizin geleceğinde kendinizi güvende ve güvende hissediyorsunuz. Bu ilişkiyi en iyi şekilde sunuyorsunuz, partnerinize olan sevginizi her gün ifade ediyorsunuz ve birlikteliğinizin dahada güçlenmesine yardımcı olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bekarsanız, doğa sizi yeni ve harika insanlarla tanıştırmak için bir yola sürüklüyor, takipte kalmalısınız.
IKIZLER
Uzun zamandır belirli şeyleri başarmaya çalışıyorsunuz, ancak maalesef olaylar istenen dönüşü yapmıyor gibi görünüyor. Hayal kırıklığına uğramak ve tüm sıkı çalışmalarınızdan ve çabalarınızdan vazgeçmek yerine, yeniden ayağa kalkmaya çalışın. İstediğiniz her şeyi elde etmenizi sağlayacak yeni ve daha uygulanabilir bir program belirleyin. Sadece elinizden geleni yapın ve sonunda sonuçlardan memnun olacağınızı göreceksiniz. İlişkinizde önemli iyileşme belirtileri var. Bu olumlu olaydan en iyi şekilde yararlanın ve ilişkinizi istediğiniz seviyede tutmaya çalışın. Hala aradığınız kişiyi bulamadıysanız, sadece başkalarının harekete geçmesini beklemeyin, hatta ilk adımı siz atmak için uğraşın.
YENGEC

Hem genel yaşamınızda hem de sizi çevreleyenlerle olan ilişkilerinizde işler biraz gergin. Sorunların daha da kötüleşmesini istemiyorsanız, tutumunuzu değiştirin ve sorunlarınızı karşılıklı görüşmeleriniz ile en aza indirmek için çaba gösterin. Sonunda ruhunuzun özlemini duyduğu huzuru ve sessizliği elde edeceksiniz. Kişisel yaşamınızda, ilişkinizi bozan sorunlara çözüm bulma konusunda partnerinizle sert bir tartışma sizi bekliyor buna hazır olun. Bu gerginlik faydanıza olacağı için endişelenmeyin. İçinizde tuttuğunuz sizi rahatsız eden tüm gizli gerçekleri dışınıza vurmanızın tam zamanı.

ASLAN

Bugün karşılaşacağınız zorluklarla başa çıkabilmeniz için kendinizi bir çok konuda frenlemeniz gerekiyor. Çelik bir halat kadar gergin hissedebilirsiniz. Sorunlarla başa çıkabilmeniz’in tek yolu bugün olaylara bakış açınızı değiştirmekten geçiyor. Sinirli bir yapınız olduğu için bu size biraz zor gibi gözükse’de günü zarar görmeden bitirmenin tek yolu bu. İlişkiniz söz konusu olduğunda korkularınızı ve güvensizliklerinizi sınırlamaya çalışın. Partnerinizin her hareketi hakkında endişelenmeyi bırakın. Biraz rahatlamaya çalışın ve ona daha hoş ve iyimser bir tavırla yaklaşın.
BASAK

Bugün rotanızdan şaşmış ve planladığınız işlerin yolunda gitmediğine şahit olabilirsiniz. Ancak bu tür beklenmedik gelişmelerin sizi daha güçlü hale getirmesine izin verebilirsiniz. Kendinizi beceriksiz ve kötü hissetmenize izin vermeyin. Bunun yerine, yeni bir plan oluşturmak için elinizden geleni yapın. Kendinizi organize edin, alternatiflere açık olun. Bu şekilde, herhangi bir şey tekrar rota dışı olursa hazırlıklı olacaksınız. Kötümser eğilimlerinizin bugün yüzeye çıkmasına izin vermemelisiniz, çünkü ilişkinize zarar verirler. Olayları daha umutlu bir perspektiften görmeye çalışın. Bu, işlerinizi çok daha kolay ve yaşanabilir hale getirmenize izin verecektir.
TERAZI

Bugün tabağınızda çok fazla menü var. Sorumluklar, yapılması gereken işler, ev işleri giderek birikiyor. Bugün yoğun ve fazlaca yorgun hissedeceğiniz bir gün olabilir. İyi haber şu ki, bunu yapacak enerjiniz ve dinamizminiz var! Kararlı ve kararlı hissediyorsunuz. Hayata meydan okumak için listenizdeki her şeyi işaretlemenize izin veren şey tam olarak bu. Aşk hayatınız söz konusu olduğunda, geçmişin tüm gerilimleri ve sorunları sihir gibi buharlaşıyor gibi görünüyor! Son olarak, arkanıza yaslanın, rahatlayın ve sevgilinizle güzel bir akşam geçirin, kendinizi iyi hissettiren duygularınıza odaklanın.

AKREP

Bugün ailesel meseleler sizi biraz yorabilir. Evde bir süredir devam eden bazı sorunların üstesinden gelme ihtiyacı hissedeceksiniz. Aile yaşantınızı dengede tutmaya ihtiyacınız var. Sorunları çözmek için yüz yüze görüşmeler gerçekleştirmeniz gerekiyor. Kendi içinizde kurduğunuz zaman sevdiklerinizden uzaklaşıyorsunuz. Günlük stresler sizi yıprattı ve bu günlerde partnerinizi sorunlarınızla boğma eğilimindesiniz. Duruşunuzu düzeltmeye çalışın, diğer yarınıza karşı daha hassas ve şefkatli olun.

YAY
Bugün kendinizi sabır ve mantıkla donatın. Yolunuza engel koyan, hedeflerinizi gerçekleştirmeniz’de size engel olan sorunları çözmek için acele etmeyin. Aceleyle yaptığınız işlerde hata yapma payınızın daha yüksek olduğu gerçeğini biliyorsunuz. Bu yüzden ağır adımlarla ilerlemeniz size en fazla zaman kaybettirir fakat sorunları’da çözmüş olursunuz. Sizi rahatsız eden ve hoşnut olmayan şeyler hakkında bugün partnerinizle açık bir görüşme yapmayı öncelikli hale getirin.
OGLAK

Geçmişinize açılan bütün kapılarınızı bugün sonsuza dek kapatmalısınız. Tüm bu eski ve bayat işlere odaklanmak sizi sadece üzüyor. Dikkatinizi geleceğe çevirme zamanı. İşlerinizi düzene sokun ve olumsuz düşüncelerden uzak durun. İyimser olduğunuz sürece yaşam kaliteniz önemli derecede artabilir. İlişkinizde yeni bir başlangıç yapmak, geçmiş hataları tekrar etmemek için elinizden geleni yapın. Mevcut ruh haliniz bugün çok tatsız görünüyor.
KOVA

Bugün oldukça zor bir gün geçiriyorsunuz. Bazı beklenmedik gelişmeler sizi yoldan çıkarabilir aynı zamanda düzensizleşmenize neden olabilir. Tüm bu olumsuz şartlar içinde çevrenizden uzaklaşmak kendinizi biraz olsun iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Bugün konuşarak bazı sorunların çözülmeyeceğine şahit olabilirsiniz. Bazen susmak iyidir, size kendinizi hatırlatır. Gün boyu uykulu gözlerle gezebilirsiniz. Kendinize uzun süre zaman ayırmadığınız dönemlerde ruh haliniz şuan olduğu gibi mutsuz ve umutsuz. İlişkinizin etrafında, rahatlamanıza ve severek yaptığınız şeylerden zevk almanıza izin vermeyecek belirli koşullar var. Her şeyi kendiniz düzeltmeye çalışmayın, zamana bırakın.

BALIK

Bugün fazlaca yaratıcı, iyimser ve olgun düşünen biri olarak çevrenize umut olabilirsiniz. Son derece enerjik ve dinamiksiniz, sonuç olarak hedeflerinize ulaşacaksınız veya en azından yaşam kalitenizi önemli ölçüde artıracak birçok değişiklik yapabilirsiniz. Bugün ailenizin ve sevdiklerinizin size ihtiyacı olabilir. Onlara yardımcı olduğunuzdan emin olun. Yıldızlar, bugün aşk yaşamınız üzerinde güçlü bir etkiye sahip. Siz ve partneriniz arasındaki dinamiği geliştirmek istiyorsanız, duygularınızı içinize atmayın. Partnerinize olan ilginizi, koruyucu yönlerinizi göstermeniz için güzel bir gün.

Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Büyü ile ilgili genel bilgiler - Büyü ile ilgili dikkat edilmesi gerekenler ! HavasHoca Nazar ve Büyü Uygulamaları 8 27.03.22 21:04
Vefk nedir, ne işe yarar ? Vefk hakkında genel bilgiler.. Eylül Vefk & Tılsım 8 02.02.20 17:54
gunluk tutsuluyorum Mübarek Sorularınız 17 16.07.19 21:51
Genel Bilgiler DiLara Diğer Havas Konuları 3 10.03.19 01:59


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147