Gunluk Burc Yorumlari ve Genel Bilgiler - Sayfa 2 - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Astroloji & Astronomi & Rüya > Burçlar & Astroloji & Yıldızname

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #11  
Alt 16.04.20, 16:39
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 09.04.19
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 714
Etiketlendiği Mesaj: 19 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Süper paylaşımmmmmmmmm

Alıntı ile Cevapla
  #12  
Alt 16.04.20, 17:00
 
Üyelik tarihi: 11.02.19
Bulunduğu yer: trabzon
Mesajlar: 205
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Dogum tarihi kesin olmayinca nasil bir yol izlemek lazim

Alıntı ile Cevapla
  #13  
Alt 16.04.20, 18:43
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

03.04.2020 CUMA Yorumlari

KOC

Başkalarının yaşamlarında bir fark yaratabilirsiniz. Bugün düşünceli bir patron, meslektaş, ebeveyn veya sevgili olarak her zamankinden daha fazla değerli olabilirsiniz. Bu enerji değişimini zor sorunları çözmek için kullanın. Mega projelere başlamak için verimli bir gün olabilir. Hayal etmek, projenin en sağlam temelini oluşturacaktır!

BOGA

Bugün aile ağacında bir dal üzerinde tünemiş bir şekilde rahatlık bulabilirsiniz. Olgunluğunuz duygusal sorunlarla kolayca başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Enerji ve coşku bugün kendinize yapacağınız bir yatırım olacaktır ve sonuçlarını önümüzdeki günlerde elde edeceğinizi düşünmek bile sizi rahatlatacaktır. Her gecenin arkasından bir gündüz gelir!
IKIZLER
Duygusal ve maddi güvenlik bugün sizin için eşit öneme sahip olacaktır. Aşık olmak istiyorsunuz, ama aşkın sizden mayalanamayacağını düşünüyorsunuz! Akademisyenlerde, aklınıza taktığınız sorunları çözebilecek vakit bulabilirler. Boş zamanınız, bilginizden en iyi şekilde yararlanmak için yöntemler tasarlamak için harcanacaktır. Bugün, daha yüksek çalışmalarla ilgili önemli seçimler yapabilirsiniz.
YENGEC

İşler zorlaştığında, akışına bırakmak en iyi çözüm olacaktır. Ama siz bu kadar sıkıntılı zamanlarda, tüm ipler sizin elinizde olsun isteyebilirsiniz. Bugün sizin gününüz olmadığı için, tüm önemli kararları ve çalışmaları erteleyebilirsiniz. Modunuzu yükseltmek için harcayacak enerji bile bulmaktan zorlanabilirsiniz!
ASLAN

İçinizdeki tüccar bugün ön plana çıkıyor. Kârlı yolları tanımak için kusursuz bir gözle, malları daha ucuz fiyatlarla satın almak ve onları toplu satıştan kaynaklanan fırsatları hızla fark edebilirsiniz. Küçük işlemlerle başlayın ve daha büyük girişimlere dalmadan önce her işlemi dikkatli bir şekilde ele alın. Bugün yeni girişimleriniz için size başarılar dileriz.

BASAK

Yazma veya sahne sanatları ile uğraşacağınıza ve mükemmel sonuçlar ortaya çıkaracağınıza dair güçlü bir işaret var. Meslek olarak yapmasanız da tutkulu olduğunuz bu alanlarda hobiler yetiştirebilirsiniz. Tatlı kelimelerle insanları kavrarken, insanlar üzerinde sahip olduğunuz gücün tadını çıkarın. Konuşma tarzınız, herkese hitap eden, rahatlatıcı bir şekilde karşı tarafa geçecektir.
TERAZI

Aileniz başarınızın temel taşıdır. Ve bugün de farklı bir şey yok! Şanslı gününüz evinizden başlar ve bu şansı gittiğiniz her yere aynı tempo taşımayı başarabilirsiniz. Gülüşünüz insanları kazanmaya devam etmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda ailenize olan vefanız sayesinde, her zaman değer gören insan olarak kalmanız muhtemeldir.

AKREP

Günün çoğunu kendi iç gözlem ve yeteneklerinizi test etmek için harcayabilirsiniz. Profesyonel yeterliliğinizi artırmak için gerekli tüm adımları atmanız muhtemeldir. İnsanlarda pek sık rastlanmayan ön görünüz ve yetenekli insan doğası anlayışınızın sizi yakın gelecekte liderliğe hazırlayacağını düşünüyoruz. Bunu elbet biri keşfedecektir!

YAY

Bugün, kesinlikle kalbinizi ve ruhunuzu ortaya koyacaksınız. Ancak kötü haber, getirdiğiniz çabalarla orantılı olarak geri dönüşler almanız pek olası değildir. Günün sonunda, doğuştan yeteneklerinizi sergileme şansınız olduğu için memnun kalmanız muhtemeldir. Maddi olarak karşılığını alamasanız da insanların sizi takdir etmesi yetecektir!
OGLAK

Yeni projeler ve ortaklık bugün sizi meşgul edecek gibi gözüküyor. Bir toplantı planlanmışsa, doğru zamanda doğru kararı verebilmeniz için sakin kafayla düşünmeniz gerekir. Ayrıca geçmişte verdiğiniz övgüye değer çabaların karşılığını da alabilirsiniz. Bu sıkıntılı zamanlarda yüz yüze olmasa da işinizi çözecek ortamı oluşturabilirsiniz.
KOVA

Bugün iyi plan yapıyorsunuz! Zaman, enerji ve paranızın çoğu daha az üretken faaliyetlere girebilir. Ancak işinizin kalitesi mükemmelliğe yakın olacaktır! Devam edin, bu üretkenliğiniz size başkalarına üstünlük kurmanızı sağlıyor. Aslında kendinizin ne kadar başarılı olduğunuzu biliyorsunuz da insanların anlaması için pek çaba sarf etmiyorsunuz gibi!
BALIK

Muhtemelen kuluçkadan önce tavuklarınızı sayabilirsiniz! Her bir yumurtanın hesabını yapacak durumdasınız. Maddi konularda darbe almamak için her türlü önlemi almaya çalışabilirsiniz. Özellikle borsaya adım atmayı bırakın, uzaktan seyretmek bile sizi sıkıntıya sokabilir! Tüm gün boyunca sakin bir ticaret anlayışı gütmenizi öneririz.

---------- Post added 16.04.20 at 18:44 ----------

Alıntı:
ebureyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dogum tarihi kesin olmayinca nasil bir yol izlemek lazim
Dogum tarihi ve saat biraz daha iyi isabet ettirir yorum ve haritalara.

Bilinmiyorsa, nasil bir yol izlenir hic bir fikrim yok.

Sevgiler

Alıntı ile Cevapla
  #14  
Alt 16.04.20, 19:34
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

04.04.2020 CUMARTESI Yorumlari

KOC

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

BOGA

Dostluklar konusunda seçici ve titiz davranmaya çalışıyorsunuz. Bugün, kalıcı işler yapmak için önemli adımlar atacaksınız. Kendinizi yoğun iş temposunun içinde bulabilirsiniz. Ani iş gezileri gündeme gelecek ve bağımsız yönünüzü istediğiniz gibi kullanma şansınızı elde edecek, özellikle inatçı yapınızı ön plana çıkaracaksınız.
IKIZLER
Zihinsel açıdan hayli yaratıcı ve aktif bir durumdasın. Sezgilerin de hayli güçlü durumda. Çocuklarla ilgili bir hikâye kitabı yazmak gibi bir düşüncen varsa Ay'ın da Aslan burcunda olduğu günü gayet güzel kullanabilirsin.
YENGEC

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.
ASLAN

Aşırı tutkulu yapınızı iş yaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Kararlarınızı yalnız vermekten hoşlandığınız için, coşku duygusunun eksilmesi, sizde gerilim yaratıyor. Bugün, içsel savaşlarınıza bir son vermeli, ve çevrenizdeki olayları daha sıkı bir şekilde takip etmelisiniz. Eski hesapların yeniden gündeme gelmesi canınızı sıkmamalı.

BASAK

Yaptığın şeylerle ilgili takdir toplamak istiyor olabilirsin. Hayal dünyasına kapılıp gitmen ve aşk hayatında mutluluk beklentisi içinde olman seni gerçeklerden uzaklaştırabilir.
TERAZI

Sağlığınıza dikkat, bugün biraz yorulabilirsiniz. Başka sorunlarla da karşılaşmanız mümkün. Sorunlarınızı sabırla kabul etmeyi öğrenin ve bunları paldır küldür saldırarak çözmeye kalkışmayın. Enerjinizi dış dünyanıza harcamak yerine içinizdeki dengeyi sağlamak için kullanırsanız, bu dönemi çok daha keyifli geçireceğiniz kesin.


AKREP

İş yaşantınızda gizli düşmanlarınız olduğu bir gerçek. Kinci değilsiniz ama bazen elinizde olmadan onlara içerliyorsunuz. İş yaşantınızda farklı bir sisteminiz var. Çevrenize kendinizi ispat etmeniz zor oluyor Bugün duygularınız mantığınızın önüne geçecek. Bazen,fazla hassas davranmakla kendinize haksızlık ediyorsunuz.

YAY

Eğlenceli ve hareketli bir gün geçirmek isterken evden çıkamıyor olman moralini bozmasın. Zira ev içerisinde zihinsel açıdan güzel uğraşlar yapabilirsin. Örneğin kitap yazma denemeleri yapmak olabilir.
OGLAK

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.
KOVA

Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Çıkacağınız yolculuklar işiniz için önemli olacak. Bugün aile büyüklerinizin ve sizden yaşlı kişilerin desteğini almalısınız. Onların fikirleri size farklı bir bakış açısı sunuyor. Olayları derinlemesine irdelemek, sağlığınızı tehdit ediyor
BALIK

Yaratıcı zihnini ve bedensel uyumunu olumlu enerjiler ve meditasyon yapmak için kullanabilirsin. Bugün gökyüzü seni ruhsallık açısından da destekliyor olacak. Kendini fazla kasmamalı ve akışa bırakmalısın.

Alıntı ile Cevapla
  #15  
Alt 16.04.20, 20:09
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

05.03.2020 Pazar Yorumlari

KOC

Takıntılı bir kişi değilsiniz. Fakat bugün, çevrenizdeki olaylar kayıtsız kalamıyorsunuz. Aklınız yine karışık. Bugün çevrenizdeki kişilere olumlu bakmalısınız. Enerjinizi doğru yolda kullandığınız göreceksiniz. Kariyerinizi sağlamlaştırmak adına başlatacağınız çalışmalar başarılı ilerliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli.Arkadaşlarınızın fikirlerini onaylayarak onları desteklediğinizi gösterebilirsiniz. Fakat başarısızlığa uğrayacağından emin olduğunuz planları hakkında gerçekçi olmalısınız.


BOGA

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hem iş hem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.*Hayal dünyasıyla gerçek dünya birbirinden çok farklı iki yer, bu çok açık. Önemli olan bu iki dünya arasında köprü kurabilmek ve hayallerinizi gerçek hayatta uygulayabilmek.
IKIZLER

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.



Bugün, arkadaşlarınızla uyumlu ve destekleyici ilişkiler içinde olabilirsiniz. Evinizle ilgili yeni bir düzenleme söz konusu. Ortaklıklar konusunda sizden yaşça büyük kişilerin desteğini göreceksiniz. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün içindesiniz. Birçok fırsat kendiliğinden oluşacak. Kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir gün.
YENGEC

Ne kadar zor bir durum olursa olsun içinden bir şekilde sıyrılacaksınız sevgili yengeçler. Şu an tembellik yapmak daha cazip gelse de silkelenip nasıl bir yol izleyeceğinizi belirlemeniz gerekli.Bugünlerde yeni teklifler alacaksınız. Aşk yeniden demeye başlıyorsunuz. Ama yine de karar vermeden iki kere düşünün. İş hayatınızdaki gelişmeler size başarı ve mutluluk getirebilir. Tamamlanması gereken işlerin üstesinden kolayca gelebileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Sağlık problemlerine dikkat.

ASLAN

İlişkiniz sizi mutlu etmekten çok geriyor ve siz bu durumdan bir hayli rahatsızsınız. Bir ilişki yürütmek göründüğü kadar kolay olmasa da bu kadar da acı vermemeli!Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak, başlangıçlar gündeme gelecektir. Emeklerinizin karşılığını almanız için, doğru planlar yapmalısınız. Aklınıza gelen ilginç düşünceler için fazla beklemeyin. Yaşamı hızlı yakalamak zorundasınız.
BASAK

İşinize tüm dikkatini verseniz iyi olur çünkü bugün çok önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı abartılı bir şekilde yaşamak istiyorsanız bugün çok uygun değil. Partnerinizin sizi görecek hali yok. Gününüzü arkadaşlarınıza ya da ailenize ayırın, size de iyi gelecektirAy burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. duygusal konularda gereksiz bir tavır sergiliyorsunuz. Size anlatılan herşeyi gözünüzde fazla büyütecek ve ciddiye alacaksınız. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Olaylara iyi niyetli yaklaşırsanız, siz kazanacaksınız.

TERAZI

Hem işiniz hem duygusal dünyanız artık bir düzene girdi. Çevrenizdeki insanlar yaşanan olumlu gelişmelerden kendilerine payeler çıkarmaya kalkabilirler ve sizi bu şekilde düşünmeniz için etkilemeye çalışabilirler. Şimdi yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin.Hedef ve isteklerinize giden yolda ilerlemek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Her zamankinden daha fazla geri adım atacaksınız, ileri adım ise pek olmayacak. Sabırlı olun, güzel zamanlar gelecek. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olur da hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. Her işte bir hayır vardır, belki de böylesi sizin için daha iyi olacak.

AKREP

Cesur kararlar alma konusunda biraz endişelisiniz. Aşk hayatınızda olan değişikliklerin işinizi ve aile hayatınızı da olumsuz etkileyeceğini düşünüyorsunuz ancak bu kararı çok yakın bir zamanda almanız gerekecek.Ailenizin yaşadığı maddi sorunlar sizi de etkiliyor. Maddi konular bu günlerde tek gündeminiz olabilir. Kararlarınızı dikkatli verin. Yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin. Yeni insanlar kapınızı çalıyor. Karşılaştığınız fırsatları uzun süreli olması için çok iyi değerlendirin.


YAY

Bugüne dek hep ayakları yere sıkı basan ve mantıklı hareket eden biri olarak bilindiyseniz de artık biraz daha rahat olmak istiyorsunuz. Gücünüzün yetmediği şeyleri akışına bırakmayı öğrenmek bunun en önemli adımlarından olacak.Ailenizle ilgili önemli ve güzel olaylar gündeme gelebilir. Kardeşlerinizin bir sorununa yardımcı olabilirsiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz.
OGLAK

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.Canınızı sıkan bir durumla bile dalga geçmeyi ve eğlenmeyi başarabiliyorsunuz. Hayatı o kadar da fazla ciddiye almamak gerektiğinin önemini kavramış gibisiniz.
KOVA

Sizin için anlaşılmaz dediklerine bakmayın, onlar sizin pencerenizi henüz kavrayamadı. Bugün yine sıra dışı konular ilginizi çekecek, dikkatli değerlendirirseniz sizi büyük kazançların kapısına götürebilir. Duygularınız yine atakta, enerjiniz size hafta boyunca eşlik edecek. Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.Çok eskiden tanıştığınız biri bugün sizinle iletişime geçmek isteyecek ve bu durum sizi biraz rahatsız edecek. Hoşnutsuzluğunuzu bu kişiye açık bir şekilde belirtmelisiniz.
BALIK

Bugün kendinizi yeniden yapılandırma yolunu seçebilir ve eski şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Merkür'ün enerjisini doğru kullanmalısınız. Sevgi dolu bir yapınız var ve günlük olaylardan çabuk etkilenmemelisiniz. Yakın dostlarınızın iyi niyetle söylediği sözlerden farklı anlamlar çıkarmanıza hiç gerek yok.Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.(Derin Nefeslerle Zikir manasinda)

Alıntı ile Cevapla
  #16  
Alt 17.04.20, 12:48
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

06.03.2020 Pazartesi Yorumlari

KOC

İkna edici güçlerinizden bahsetmek için insanları Alaska’da tatile bile ikna edebilirsiniz! Doğal olarak, bugün de, sonuçlar şaşırtıcı olabilir. Ancak kendinizi ve evinizi iyileştirme ihtiyacının da farkındasınız. Bugün bu cephede bir eylem planınız olmalı. Şuan kendinizi bir hedef koyun ve uygulamak için sadece konuşun yeter!


BOGA

Kendinizi aşk hayatınızda yenilenmiş bir güçle ve anlayışla izlerken bulabilirsiniz. Ancak kötümser olarak düşünme eğilimi işleri bulanıklaştırabilir. Başı belada olanlara anne rolü yapmayı seviyorsunuz, ancak kendi sorunlarınızla başa çıkmak kadar verimli olmayacaktır. Önce kendi problemlerinizi çözme konusunda sabit olun, sonra diğerleri!
IKIZLER

Bugün günlük yaşamın rutininden kurtulmak havasında olabilirsiniz. Çok sayıda son teslim tarihini yetiştirmek adına yetiştirme endişe duyabilirsiniz. İşle ilgili faaliyetler gerçekleştirirken ailevi görevlerinizi ihmal edebilirsiniz. İş yerinde ve evde sorumluluklarınız arasında bir denge sağlamanız gerektiğini düşünüyoruz. Ancak bu şekilde huzura erişebilirsiniz!
YENGEC

Hayatınızdaki bazı başlangıçların iyi ama bazılarının o kadar da iyi olmayan sürprizlerle başlayacağını düşünüyoruz. İş yerinde etkinliğinizi ve parlaklığınızı göstermek için çabalamanız gerekebilir. Akşamüzeri sevdikleriniz ile ihtiyaç duydukları zamanı geçireceğiniz için takdirlerini toplayabilirsiniz. Özellikle ailenize gereken değeri gösterme konusunda hassas olabilirsiniz.

ASLAN

Konuşarak yürüyün! Aslında bunun anlamı, bugün fikirlerinizi ve ifadelerinizi iletmekte çok iyi olabilirsiniz. Eğer işte iseniz, o zaman oldukça talepkar olabilecek bazı araştırmalar yapmak için sabırsızlanabilirsiniz. Sadece günü geçirmeye bakın, çünkü akşam, inanılmaz çekiciliğiniz ile karşı cinsi büyülediğiniz zamanlar geçirebilirsiniz.
BASAK

Bugün sevgi ve karışık duygularla dolu bir gün olabilir. Kötümserlik gün boyunca bir kereden fazla başınıza vurabilir. Ama işini etkilemesine izin vermemenizi öneririz. İş konusunda, bugün sorun giderici kimliğinize bürünmeniz gerekebilir. Kafanızı karıştıran negatif düşünceleri bir kenara atın ve gülümsemek için bahaneler bulun!

TERAZI

Bugün diğer günlerden farklı! Sizin için verimli bir gün olabilir. Muhtemelen bugün bol bol kitap okuyarak hafızanızı ve bilginizi yenilemeye karar verebilirsiniz. Akşama doğru eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Ve bunun fiziksel durumunuzu iyileştirdiğine hatta stresli ilişkiler için bir panzehir etkisi olduğuna şahit olabilirsiniz. Gününüzü harika bir notla bitirebilirsiniz.
AKREP

Hevesinizin ve yenilenmiş gayretinizin sizi iş yerindeki tüm zorlukları üstlenmeye teşvik edeceğini düşünüyoruz. Ve tıpkı bir gülümsemenin bulaşıcı olması gibi, kelimeye karşı olumlu tutumunuz da bulaşıcı olur ve akranlarınızı teşvik eder. Ancak, stresli bir günün ardından dinlenmek önemlidir. Bir elinizde bir fincan kahve, diğer elinizde harika bir roman, fonda sakin bir müzik iyi bir fikir olabilir.

YAY

Tüm iş adamları ve girişimciler için yapıcı ve karlı bir gün olabilir. Finansal kurumlardan alınan krediler günün ilerleyen saatlerinde onaylanabilir. Sevgilinize hayatınızda ne kadar özel olduğunu ve bu sevgiyi her zaman taşıyacağınızı hissettirebilirsiniz. Aşkınızın pekişeceği harika bir akşam geçirmeniz muhtemeldir.
OGLAK

Despot patronunuz eşsiz yeteneğinizden ve takdir edilen katkılarınızdan çok etkilenebilir. İş arkadaşlarınız da çabalarınızı destekleyecek ve sizi yeni görevlere devam etmeye zorlayacaktır. Ancak, yeni edinilen popülerliğe rağmen çoğalan işinizle çok zorlanabilirsiniz, sizi aceleci kararlar almamaya karşı uyarmamız gerekiyor!
KOVA

Bugün sadece sizin gününüz değil. Hiçbir şeyin mükemmel çalışmadığını kabul edin ve bu bilinçte devam edin. Bu sebeple yapamadıklarınız ile mutsuz olmak yerine, yaptıklarınız ile mutlu olmaya çalışın. Ayrıca iş yerinizdeki herhangi bir çekişme sizi yorabilir. Ancak sabır, zor durumları aşmanıza yardımcı olabilir. Cebinizde her zaman size yetecek dozu bulundurun!
BALIK

Göreviniz her ne olursa olsun, zamanında yetiştirmek, bugün üzerinde odaklanacağınız şey olmalıdır. Sizin için öğle yemeği sonrası siesta yok! Günün ilerleyen saatlerinde, sevgilinizle dinlenmek, daha önce yapmak zorunda olduğunuz tüm koşturmayı telafi edecektir. Ancak malesef, o anlar gelsin diye günü hızlı saramıyoruz!

Alıntı ile Cevapla
  #17  
Alt 17.04.20, 13:00
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

07.04.2020 SALI Yorumlari

KOC

Bu hafta sonu kafanız rahat. Aldığınız güzel haberler sizi çok mutlu edecek. Maddi açıdan rahat bir dönem geçireceksiniz. Ancak hedefleriniz konusunda çevrenizdekilerle çatışma yaşayabilirsiniz. Bu sizin hayatınız ancak kararlarınızı alırken danışmak iyi olabilir. Partnerinizin size bir haberi var ama kendini hazır hissetmeyi bekliyor.

BOGA

Bugünlerde aşk yüzünüzü güldürüyor. Aşk hayatınızın yolunda gidiyor olması ve sevdiğiniz kişiyle yakaladığınız uyum sayesinde kendinizi zorluklardan sıyırabildiğinizi hissediyorsunuz. İşlerinizdeki başarı da belki bu enerjinizin eseri. Yeni teklifler gelebilir etraflıca düşünmeden karar vermeyin. Bu arada unuttuğunuz ödemeler kapıyı çalmak üzere.
IKIZLER
İşle ilgili sorunlarınız bu artabilir. Sizi anlamadıklarını düşünüyorsunuz, haksız da sayılmazsınız. Ama erken karar vermeyin, önümüzdeki günler yeni gelişmeler olabilir. Partnerinizin size güzel bir teklifi olacak. Kabul edin çünkü bu size de iyi gelecek. Evinizle ilgili değişim planları bugün gündemde olabilir. Yenilikliler her zaman iyidir, işin olumlu tarafından bakın.
YENGEC

Bu hafta sonu size tatil yok gibi görünüyor. Birikmiş işler artık ertelemez hale geldi. Birkaç gün kafanızı kurcalayan ne varsa onları çözmek için kendinize zaman ayırın. Partneriniz ile olan sorunlar yeniden nüksedebilir, onu anlamaya çalışın. Ortak bir yol çok uzak değil. Bu arada parasal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz.
ASLAN

Bu hafta sonu sanki sizin için ayrılmış. Tüm sevdiklerinizle bir araya gelebilir belki de son günlerin en güzel gününü geçirebilirsiniz. Sürekli şanssız olduğunuzdan yakınıyorsunuz ancak bugün işler değişmeye başlıyor. Maddi olarak kendinizi sıkıntıda hissediyorsunuz ancak bugün bu anlamda da şansınız dönüyor. Olumlu düşünmeye başlarsanız her şey güzel olacaktır.

BASAK

Bütün haftanın belki de en zor günü bugün. Önemli ama zor bir kararı artık vermek zorundasınız. Seçimlerinizin gerçekten sizin isteklerinizi yansıtıp yansıtmadığı konusundaki endişelerinizi gidermek için aileniz yanınızda. Onlara güvenin ama karar sizin unutmayın. Stresi attığınızda hiçbir ağrınız kalmayacak.
TERAZI

İş yerindeki sorunları bir kenara bırakın, her şey yoluna girer. Bu hafta sonunu kendinize ayırın. Açık hava her zaman sizin ilacınız, bırakın kendinizi baharın kollarına. Bugün Zaten bir süredir yapmak istediğiniz yenilikler vardı. Şimdi onların tam zamanı. Sizi hiç yalnız bırakmayan partneriniz de yanınızda. Güçlü olacağınız zamanlardasınız. Yeni başlangıçlara hazır olun.



AKREP

Bugün size güzel sürprizler var. Hayatınız yeni insanlarla renklenecek ama siz izin verirseniz tabi. Duygularınızın önüne geçmemeye çalışmalısınız. İnsanların sizi anlaması için daha açık olmaya çalışmalısınız. Maddi işlerinizdeki başarılarınız etrafınızdan takdir görecek. Çok paranız olmasa da onu yönlendirmeyi çok iyi bildiğiniz için her zaman güvenilir kişisiniz ve başarı hep yanınızda.

YAY

Kararsızlığın hayatınızı ne kadar zorlaştırdığını anlamak için daha fazla sorun yaşamanız gereksiz. Bugün genel anlamdaki kararsızlıklarını aşmak için önemli adımlar atacaksınız. Bu adım hayatınızı bütünüyle değiştirebilir. Önemli bir kararın arefesi bu. Olumlu düşüncelerin sizden uzaklaşmasına izin vermezseniz önünüze de olumlu sonuçlar çıkacaktır. Parasal durumunuz bu sıralar sizi biraz üzebilir dikkat.
OGLAK

Özel hayatınızdaki karmaşa sizi fazlasıyla duygusal biri haline getirebilir. Böyle olduğu zaman ancak ailenizin yanında duyduğunuz huzur sizi kendinize getirebiliyor. Onlarla birlikte olduğunuzda güven duygusunu içinizde hissediyorsunuz. İşle ilgili vereceğiniz kararların doğru olup olmayacağı konusunda endişelenmeyin. Yapmak istediğinize siz zaten çoktan karar verdiniz.
KOVA

Bugünlerde kendinizi sürekli kısıtlıyorsunuz. Hayat şartları zor olabilir ama siz üstesinden gelecek güce sahipsiniz. Hem sevdikleriniz maddi manevi yanınızda. Bu durum sağlığınıza iyi gelmiyor siz de biliyorsunuz. Biraz rahatlayın artık. Üstelik hafta başı sizi bekleyen önemli kararlar var. Biraz dinlenmeniz gerek, açık hava ve arkadaşlar iyi gelecektir.
BALIK

Bugün enerjiniz yerinde. Dışarı çıkın ve kendiniz için bir şeyler yapın. Bu size iyi gelecek ve enerjiniz sayesinde gelecek planlarınıza hız kazandırabileceksiniz, kararlarınızı alırken kendinizden emin bir şekilde ilerleyeceksiniz. Maddi konularda cimriliği bir yana bırakın artık. Kendiniz sevindirmek için bir çok sebep çıkacak önünüze.[COLOR="Silver"]

Alıntı ile Cevapla
  #18  
Alt 17.04.20, 14:33
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

08.04.2020 CARSAMBA Yorumlari

KOC

Yeni olan her şeyle ilgilenmeli ve gelişime açık olmalısınız. Bilhassa iş hayatınızla ilgili mevzularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Teknoloji iş hayatınızı tekrardan şekillendirebilir ve işlerinizi hızlandırabilir. Bugün iletişime yeni insanlara fazlası ile ehemmiyet verin. Maddi mevzularda yaşanmış olan duraklama sürecinden sonrasında oldukça talihli bir süreç sizleri karşılamakta. Getirilerinizi zekice değerlendirmeli birikim halletmeye bakmalısınız.

BOGA

Doğru kararlar alıp bu tarz şeyleri uygulayacaksınız. Aranızdaki müthiş enerji yüreğinizde ki coşku ile birleşince sizi kimse durduramaz. İş ve eğitim hayatında talih sizden yana. Yüzünüzü gülderecek gelişmeler kendinize olan güveninizi yükseltirken yaşam şartlarınızı iyileştirebilmenin şükrünü yaşayacaksınız. Hususi yaşamınızda da günler sonrasında gelen keyifli bir günün getirmiş olduğu refah yüksek enerjinizi daha da arttıracak.

IKIZLER

İşinizde iyisiniz. Bu yakında hayatınıza yansıyacak ve bunu değerlendirdiğiniz takdirde fazlaca ciddi kazanımlar elde edebilir bulunduğunuz durumdan fazlaca daha iyi şartlara kavuşacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Birazcık cesaret ve itimat sizi fazlaca mühim noktalara taşıyacak etkilere haiz. Hususi yaşamınızda ise negatif insanların tesirinde kalmadan emin bir halde ilişkinize haiz çıkarak ilerlemelisiniz.

YENGEC

Emin tavırlarınızla iş hayatınız da hak ettiğiniz kıymeti ve yeri almaya başlayacaksınız. Bugün finansal mevzular da sürpriz gelişmeler yaşayabilir. Eski bir alacağınızın ödenmesi ile rahatlayabilirsiniz. Hususi yaşamınızda eski bir arkadaşınızdan gelecek haberler uzun seneler ilkin bitmiş bir ilişkinizle ilgili şükretmenize ve ayrılık kararın sizin için ne kadar doğru bulunduğunun bilincine varmanıza sebep olacaktır.

ASLAN

Kişisel yaşantınız bir yana bugün iş hayatınız ön plana çıkacak. Yaşanmış olan gelişimleri soğukkanlılıkla karşılamalı duygularınızla değil mantığınızla hareket etmelisiniz. Bunu yaptığınız takdirde başarı sizin olacaktır. Bugün işiniz gereği yeni tanışmalar size talih getirebilir ve yeni kapıların açılmasını sağlayabilir. İletişime ve kendinizi yeterince iyi ifade etmeye bilhassa ehemmiyet verin.

BASAK

Aşk hayatınızda gerginliklerin sona ermesi ile rahat bir nefes almaya başladığınız bir gündesiniz. İş hayatınızda 3ncü şahıslardan kaynaklanabilecek problemlere karşı davranışlarında ölçülü davranmalı ve diplomatik bir tutum içinde olmalısınız. Kimsenin sizi değerlerinizden uzaklaştırmasına fırsat vermemelisiniz. Hususi yaşamınızda gerçeklerden kaçan bir tutum içinde olursanız ilişkiniz işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir.
TERAZI

Gerçeklerle yüzleşeceksiniz. Çevreniz sizleri gerçeklerle yüzleştirecek ve hayatınıza yeni bir yön verecek kararlar almanızı da bununla beraber getirecek. Hususi yaşamınızda yoğun duygular beslediğiniz o hususi insanla ilişkinizi resmileştirme sonucu alabilir evliliğe giden yolda ilk adımı bu süreç içinde gerçekleştirebilirsiniz. Finansal rahatlamalar ilişkilerde iyileşmeleri bununla beraber getirecek sizlere.



AKREP

Kendinizi karmaşık vakalarla ile uğraşırken bulabilirsiniz. Biriken işlerinizi tamamlamakta zorlanabilirsiniz. Ani kararlar almamalı güvendiğiniz insanların ikazlarına kulak vermelisiniz. Bilhassa aşk hayatınızda anlık kararlar pişmanlıklara niçin olacaktır.

YAY
Anlık karar vermekten kaçının! Bugün işinizle ilgili mevzularda yanılgılar yaşayabilirsiniz bunun için iddia ettiğiniz mevzularda haksız duruma düşebilirsiniz. Zihninizi toparlayın ve değerlendirmelerinizi buna nazaran yapın. Bir anlık hiddet ve kızgınlıkla yanlış kararlar alabilirsiniz. Yönetici konumunda ki insanlarla ilişkilerinizin bozulmamasına itina göstermeli ve sözlerinizi itina ile seçerek kendinizi ifade etmelisiniz.
OGLAK

Yakın çevrenizden gelecek destek sizleri yaşamın her alanında kuvvetli kılacak bugün. İş hayatınızda mühim bir anlaşmanın altına imza atabilir maddi anlamda mükafatlandırılabilirsiniz. Bugün iletişime fazlaca ehemmiyet vermeli Konuşmaya başlamadan ilkin karşınızdakilerin fikirlerini öğrenerek kendinizi ifade etmeye çalışmalısınız. İş hayatınızda ise gerilmiş etkisinde bırakır devam etmekte. Sabır sabır sabır yıkıcı davranan taraf siz olmayın.
KOVA

Bunca olan bitene karşın ne mutlu ki emek harcama hayatınızda karşılaştığınız baskılardan kurtuldunuz. Dönemin size kattıklarının farkındasınız. Bu süreç içinde gerçekleştireceğiniz tüm girişimleriniz uzun solukta büyük faydalar getirecek sizlere şu an yaptıklarınız bazen gerginlikler yaşamanıza sebep olsa da bunun karşılığını fazlasıyla alacak ve yaptıklarınızla gurur duyacaksınız. Hususi yaşamınızda ise Duygusal davranışlarınız karşı cinse çekici gözükür.
BALIK

Bugün hiçbir eleştirinin ya da yaşamış olduğunuz zorlukların aldığınız kararları uygulamaya geçmenize engellemesine izin vermeyin. Söylenenlere kulaklarınızı tıkayın her şeyin bir zamanı vardır. Siz yapacağınız başarıya ulaşmış işlerle en güzel cevabı vereceksiniz. Bunlara takılıp enerjinizi düşürmemelisiniz. Sizin en büyük hazineniz olan yeteneklerinizin hakkını verme zamanı şimdi.[COLOR="Silver"]

Alıntı ile Cevapla
  #19  
Alt 17.04.20, 14:46
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

09.04.2020 PERSEMBE Yorumlari

KOC

Finansal konularda ani iniş ve çıkışlar söz konusu olabilir. Harcamalarınızı dengede tutun ve hedeflerinizi yeniden gözden geçirin.

BOGA

Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni tanışacağınız insanlarla kuracağınız diyaloglar sayesinde yeni projeler ortaya çıkarabilirsiniz.

IKIZLER
İlişkilerde yeni başlangıçlara yelken açabilirsiniz. Sorun yaşadığınız ilişkinizi sonlandırabilir ve size değer veren kişiyle birlikte olmak isteyebilirsiniz.
YENGEC

Yakın çevrenizle ilgili istenmeyen birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Geçmişi tekrar konuşmak yerine uzlaşmacı bir tavır içinde sorunları çözmelisiniz.
ASLAN

Hayatınızda yeniliklere yer açarak enerjinizi yeniden güçlendirmek isteyebilirsiniz. Aklınızdaki kişinin güvenini kazanmak için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız.

BASAK

Unutkanlıklara karşı dikkat etmeniz gereken bir gün. Yapmanız gereken sorumlulukları ertelemek yerine önceliklerinizi belirlemeniz gerekmektedir.
TERAZI

Yaşamınızda sizi yoran bütün olaylardan uzaklaşıp kafa dinlemek istediğiniz bir gün olabilir. Kendinizi duygusal anlamda her şeyden arındırmak için doğru bir zaman.


AKREP

Ailenizle üzerinize düşen sorumluluklarınız yüzünden bazı tartışmalar yaşayabilir ve onların fikirleri doğrultusunda hareket etmek istemeyebilirsiniz.

YAY

Ebeveynlerle olan ilişkinizde önemli gelişmeler yaşanırken üzerinizdeki gerginliği onlara yansıtmamalısınız.
OGLAK

Geçmişte yaşadığınız ilişkinizin gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Eski defterleri açmamanız sizin için iyi olacaktır.

KOVA

Geçmişte bıraktığınız bazı konularla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Finansal anlamda yaşadığınız sorunların sebeplerini bulabilirsiniz.
BALIK

Size karşı dürüst olmayan bazı arkadaşlarınızdan önemli itiraflar duyabilir ve duyduklarınız karşısında hayrete düşebilirsiniz.

Alıntı ile Cevapla
  #20  
Alt 17.04.20, 15:15
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 20.02.20
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 1,938
Etiketlendiği Mesaj: 168 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

10.04.2020 CUMA Yorumlari

KOC

Sevgili Koç; karamsar ve bunalmış olarak geçirdiğin birkaç günün ardından bugün pozitif haberler alırken; psikolojik olarak da kendini iyileşmiş hissedebilirsin. Maddi kaynaklarınla ve finansal konularla alakalı bazı gelişmeler olabilir veya eşinin ekonomik durumu açısından yeni bir gelir kaynağı fırsatıyla karşılaşabilirsin.

BOGA

Sevgili Boğa; bugün işlerinin sorunsuz bir şekilde ilerlemesi pozitif bir ruh haline bürünmene yardımcı olacaktır. Çözüm odaklı bir sürece girdiğin; ilişkilerde ve ortaklıklarda kuracağın iletişimle kararlarını sağlamlaştırabilir ve anlaşmaya varabilirsin. Aynı görüşü paylaştığın kişilerin desteğiyle bakış açın netleşebilir.
IKIZLER
Sevgili İkizler; bugün elindeki işlere son noktayı koyarak; yeni başlangıçlar planlayabilirsin. Çalışmaların için güzel haberler alabileceğin gibi mevcut düzeninde de değişiklik yapmak için harekete geçmen mümkün. Seni endişelendiren bir sağlık problemin varsa; bugün son bulacak ve eski sağlığına kavuşacaksın.
YENGEC

Sevgili Yengeç; agresif ve mutsuz geçen bu birkaç günün ardından; bugün, oldukça şanslı ve birlikteliğinde her şeyi yoluna koymak için karşılıklı bir çabanın olduğu bir gündesin. Gönül işlerini rayına koymaya başlayabilirsin. Kendini yeniden doğmuş gibi ve fazlasıyla çekici hissedebilirsin.
ASLAN

Sevgili Aslan; son birkaç günün gergin açılarından sonra; bugün huzuru bulduğun bir güne merhaba diyebilirsin. Ailenle geçirdiğin vakitten oldukça keyif alabilir ve bir saadet durumu söz konusu olabilir. Evinle ilgili değişiklikler için uzun zamandır planladığın fakat bir türlü fırsat bulamadığın işlerin için adımlar atabilirsin.
BASAK

Sevgili Başak; geçtiğimiz günlerin sert etkilerinden sonra; bugün oldukça pozitif bir gündesin. Yakın çevrenle ve kardeşlerinle vakit geçirebilir; empati yapabilir ve çözüm odaklı olabilirsin. Eğitiminle alakalı seni zorlayan bir durumu kendi yöntemlerinle hallederken; güzel gelişmeler ve haberler alabilirsin.

TERAZI
Sevgili Terazi; finansal durumunla ilgili beklentilerini bugün masaya yatırabilir ve böylece yapacağın tercihler, uzun vadeli yapacağın planlarına ön ayak olabilir. Gelirinin arttığına dair güzel bir haber alabilir veya kazançlarını artırmak için yeni bir fırsatla karşılaşabilirsin. Gelirini en etkili biçimde değerlendirmenin yollarını arayabilirsin.

AKREP

Sevgili Akrep; işlerin yoluna girdiği, beklediğin ve bir sonuca bağlanmasını istediğin konunun açığa kavuşmasıyla güne başlayabilirsin. Geçtiğimiz günlerin negatif enerjisini üzerinden atmış olabilir ve isteklerini yerine getirmek için kendini motive edebilirsin. Çalışmalarının meyvelerini toplama başlayacaksın..

YAY

Sevgili Yay; gergin geçen günlerin ardından; bugün hayatın pozitif yanlarını görmeye başlayabilirsin. Önüne bakman gereken ve isteklerini gerçekleştirmek için planlar yaptığın bir gündesin. Zihinsel olarak kafan yoğun olabilir; ama kendinle ilgili konularda düşünmen gereken şeyler olduğunu bilerek kendini motive edebilirsin.
OGLAK

Sevgili Oğlak; olumsuz hissettiren ve gerginlik yaratan bu birkaç günün ardından; işlerinle ilgili kaygılarının geçtiğini fark edebilirsin. Şansının açıldığını ve bugünü değerlendirmek için harekete geçmen gerektiğini bilmelisin. Aşk hayatında olumlu gelişmeler yaşarken; sağlığın da seni hüsrana uğratmayacaktır.

KOVA

Sevgili Kova; karamsar geçirdiğin birkaç günün ardından bugün; yeni bir role bürünmeni veya yeni sorumluluklar almanı sağlayacak planlar yapıyor olabilirsin. Bu adımın hayatına büyüleyici sonuçlar getirirken; başarıya ulaşmanın yolunun değişmekten geçtiği fark edebilirsin. İlerlemen gerekecek.
BALIK

Sevgili Balık; stresli ve gergin geçen günlerden sonra; sen olumsuz düşünceler içinde olsan da günün pozitif enerjisi işlerinin istediğin gitmesini sağlayacak ve motivasyonun yükseltecektir. Akademik konularda beklediğin bir haberi alabilir, dostlarınla veya partnerinle kuracağın iletişimden mutlu ayrılabilirsin.

Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Büyü ile ilgili genel bilgiler - Büyü ile ilgili dikkat edilmesi gerekenler ! HavasHoca Nazar ve Büyü Uygulamaları 8 27.03.22 21:04
Vefk nedir, ne işe yarar ? Vefk hakkında genel bilgiler.. Eylül Vefk & Tılsım 8 02.02.20 17:54
gunluk tutsuluyorum Mübarek Sorularınız 17 16.07.19 21:51
Genel Bilgiler DiLara Diğer Havas Konuları 3 10.03.19 01:59


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147