Bakım ve musallat hakkında sorular - Sayfa 4 - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > HavasOkulu Genel Bölüm > Bakım Bölümü

Bakım Bölümü Sonuçlanan bakımlar ve bakım ile ilgili bilgiler.

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #31  
Alt 06.07.24, 22:43
 
Üyelik tarihi: 05.11.23
Bulunduğu yer: .
Mesajlar: 216
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Soruyu soran arkadaşıma da cevap yazan arkadaşıma da çok teşekkür ederim, Allah razı olsun çok kapsamlı bir açıklama olmuş.

Alıntı ile Cevapla
  #32  
Alt 13.07.24, 16:39
Üye
 
Üyelik tarihi: 07.08.21
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 54
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
joeblack5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bakım işlemi ve musallat alınmasına dair birkaç sorum var. Konu hakkında bilgi sahibi hocalarımız cevaplarsa sevinirim.

1- Bakımda tam olarak neler görülür? (Yıldız düşüklüğü, maneviyat, büyü, musallat, kısmet, bulunulan yer, ortam, durum...)

2- Bakım yapılan kişi bakım yapıldığını hisseder mi? Başarılı ve gerçek bir bakımı, yaptıran nasıl anlayabilir?

3- Bakım yapan her hoca aynı şekilde mi bakım yapar? Aynı şeyleri mi görür?
Aynı şeyleri görmüyorlarsa bunun sebebi nedir?

4- Bakım yapmak ve büyü ve musallat tedavisi için illaki ana baba adı bilmek gerekli midir? Hoca ile yanyana gelmek gerekli midir? Değilse neden isteniyor?

5- Uzaktan bakım ve tedavi ile yüzyüze bakım ve tedavi arsasında etkililik açısından bir fark var mı?


6- Musallat belirtileri herkeste aynı mı? Herkeste ortaya çıkar mı?

7- Musallatı bakımda bir hoca göremezken, başka bir hoca görebiliyor, bunun sebebi nedir?

8- Musallatı bir hoca alamazken, başka bir hoca alabiliyor, bunun sebebi nedir?
Büyüyü bir hoca bozamazken, başka bir hoca bozabiliyor, bunun sebebi nedir?
Her hoca aynı ilme ve güce mi sahip? Hepsi aynı işlemi mi yapar?

9- Musallata karşı hangi yöntem daha iyidir? (bağlama, infaz, islama davet...?) İzlenen prosedür nasıl?

10- Musallatı alınan kişi bunu hisseder mi? Hissederse ne zaman hisseder? Kişi hemen iyileşir mi, yoksa zaman içinde mi ruhen ve bedenen tam sağlığına kavuşur?

11- Hocanın musallat alındı demesine rağmen, kişi tarafından musallat belirtilerinin devam ettiğinin söylenmesinin sebebi nedir? (musallatın alınmaması, evham, yeniden musallata uğrama...?)

12- Musallatı alınan kişi bundan sonra nelere dikkat etmeli, ne yapmalı?

13- Ciddi tıbbi hastalığı olanlar, iyileştikten sonra periyodik muayene olurlar, hastalığın tekrar etme ihtimaline karşın. Bu durum musallat tedavisinde de geçerli mi? Bir defa musallata uğrayan belli aralıklarla bakım yaptırmalı mı? Hoca takip etmeye devam etmeli mi? Yani kısaca musallat alınınca iş biter mi?
1- bakanın ilmine göre ne isterse görür
2- sanmıyorum hissetmeyebilir de hissedebilir de
3- bakım uygularımı farklı olabilir kişiden kişiye değişebilir. farklı görmelerinin sebebi arada oluşabilecek etkilerdir
4- yan yana gelmeye gerek yok anne adı ve kişi adının yeterli olduğu kanaatimdir ancak resimle daha doğru ve hızlı sonuçlar alınır
5- bence uzak ve yüzyüze aynıdır
6- herkeste farklıdır. karakter gibi
7- her hocanın ilmi farklı olduğundan doktor gibi düşün hepsi başka ilaç yazıyor
8- her hocanın ilmi farklı olduğu gibi çözüm yöntemleri de farklıdır.
9- çıkarıp kovma bence
10- farketmeyebilir ama çevresindekiler onun rahatladığını hisseder. kendisi de hisseder. iyileşme süreci zaman alır kimsede sihirli değnek yok
11- diyelim kafamızda tümör var alınsa da bir süre baş ağrısı devam eder yaşanmışlık çekilen acı var kolay olmayacaktır
12- çevresinde tekrar muska musallat edecek kişilerden uzak durmalıdır.
13- burada iş tedavi edene düşer doktor gibi kendisi arada bakması lazım hastanın değil kontrol gibi düşünelim

cevaplarım şahsidir

Alıntı ile Cevapla
  #33  
Alt 19.07.24, 13:27
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.10.23
Bulunduğu yer: Van
Mesajlar: 62
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Celil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle böylesine güzel ve kapsamlı,bilgilenmeye yönelik soruların için teşekkür ediyorum.Hadi Başlayalım inşaAllah.

1-Bizler bakımda önce kalbe bakarız.Hiç kimse kalpte olanı saklayamaz.Ayrıca bir varlık musallatı da direkt olarak kişinin kalbinde ayan beyan görünür(buradaki sırrı siz anlayın)..Bakım yaptığımız kişinin genel olarak musallat,büyü,musibet,ruhi bunalım,baht,kısmet,yıldız düşüklüğü,aura bozukluğu,zahiri ve batıni sıkıntıları görünmektedir.Bakımda öncelik kalbe bakmak esas olan şeydir.

2-Maneviyatı olanlar,bedenin içinde musallatı olan hastalar (ağır musallatı olanlar),çakraları açık olan kişiler bakım ve tedaviyi anlık olarak birebir hissederler.
Ancak,çakraları tıkalı olup maneviyatı olmayan kişiler de hissetme durumu olmayabilir kısaca kişiden kişiye göre değişebilmektedir.

En başarılı ve sahih olan bakım hadim ile olan bakımdır ki bu da bizlerin kullandığı yöntemdir.Eğer bakım ve tedavi olmak isteyenler olursa özelden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocaya ulaşabilirler.

3-Her yiğidin yoğurt yiyişi nasıl farklıysa bu durumda da farklılık elbette vardır.Kimisi Cin ile,kimisi durugörü ile,kimisi keşif ile,kimisi hadim,kimisi de peri ile bakım yapar.

Bizler de hadim kullanırız kullandığımız hadimlerden dolayı tedavi bu kadar kolay ve hızlı olmaktadır şükür elhamdülillah.

Herkesin ilmi farklıdır cinler,ifritler,periler bu varlıklar kendilerini gizleyebilmektedirler bu nedenle bazı hocaların ilmi yetmediği için görememe durumları olmaktadır.Ancak hadimlerde bu durum olmamasının yanında bizim manevi gözümüzden de saklanamazlar Allah CC izni ile.

4-Bizlerdeki ilim Hüddam ilmidir yani havas ilminin kat ve kat fazlasıdır.Hüddam ilmi olmasa havas ilmi var olamaz.Hüddam ilmine vakıf olan bizlerin anne adına dahi ihtiyacı yoktur.Bu konuda kendimizi defalarca kez kanıtladık Allah CC izni ile.Ancak gene de kendi anne adı vs bilgileri gönderenleri kırmıyoruz.

Anne adı,fotograf vs isteyen bir kişinin bakımda kullandığı varlık cindir dostlar.Hadimde ise buna ihtiyaç dahi yoktur.Cin alınan bu bilgiler ile kişiyi kendi boyutunda ruhaniyetini bir nevi tespit etmekte ve buna göre işlem yapılmakta.

Hoca ile yan yana gelme durumu genelde ofis, danışmanlıktan dolayıdır. Bu olaylar uzaktan da yapılabilmektedir.Mühim olan şey soru/cevap/tedavi süresinde mümkün olduğunca yakın zamanda bir şekilde iletşim kurmaktır.

5-Hayır bizim ilmimizde hiçbir farkı yoktur.Yalnız şunu belirtmek isterim günümüzde medyum olarak anılan şahsiyetler sözde seans uygulayarak alacakları ücreti maksimumda tutarak insanların cehaletinden yararlanmakta.Bizde ise bu durum yoktur.

6-Hayır herkesin fıtratı farklı değil mi?Kimisi yıllarca musallatla birlikte yaşıyor musallat olan varlık onun enerjisinden besleniyor ve bedenini bir ev gibi kullanıyor ve kişi bunu farkında olmuyor kendinde zahiri bir hastalık olduğunu düşünüyor,kimisi de son evre olarak adlandırılan ve tehlikenin had safhası olan temas evresinde olup yıllarca musallatından dolayı darp ediliyor,boğuluyor ve tüm işlerinde sıkıntılar meydana geliyor.

7-Herkesin ilmi farklıdır az önce de belirttiğim gibi hocanın manevi mertebesi,sahip olduğu varlıkları vs çok önemli.


8-Herkesin yöntemi farklı olabilir.Bakım ve tedaviyi yapan hocanun manevi mertebesi ve gücü çok önemli bir rol oynar.

9-Kesinlikle infaz.Hadimler yakmaktan ziyade infaz eder.Neden mi? Çünkü yakma durumunda musallatlı varlığın kaçma durumu olabilir veya okunan kaseme karşı direnç sağlayabilir günümüzdeki kasemlerin birçoğu eksik durumda.Bizler musallatı infaz eder ve bağlı olduğu kabileyi uyarır yemin alırız.

10-Hastanın manevi durumuna göre bu durum hissedebilir.Misal bedende olan varlık alındığında kişide muazzam bir rahatlama hisseder.Eğer musallatı etrafında dolanıyor ya da bedenin dış kısmında konaklıyor ise yarı yarıya hissiyatına göre hissedebilir.Musallatın kişiye tutunmasındaki en büyük sebep kişide günah kapısının açık olmasından kaynaklıdır.Kişi 40 gün tövbe etmelidir ve verdiğimiz hizib dualarını belirttiğimiz gün ve adet olarak okumalıdır,musallatlar bedende her daim manevi yaralar bırakmaktadırlar bizler bu yaraları iyileştirir ve hatta 6 aylık özel korumalar bırakırız.İyileşme süreci de dediklerimizi yapmalarına bağlı olarak değişmektedir.

11-Bu genelde verdiğimiz korumaları hissedip evham yapmalarından kaynaklı bir durum olabilmektedir.Ancak bizler daha önce şuna da çok şahit olduk; büyü yapılan bireyin büyüsünü kaldırdık varlıkları temizledik.Bireye koruma da verdik.Daha sonra tekrar baktık ki bireye büyü yapan büyücü bizim tedavi ettiğimizi fark etmiş ve tekrardan büyü yapmya hazırlandığını gördük verdiğimiz korumalr bu durumu Allah CC izni ile engelledi.Bizlerde o büyücüyü manevi olarak cezalandırdık.Bu ve bunun gibi birçok olaylara şahit olduk.Biz insanoğlu kovulmuş şeytanın şerrinden ve ona uyan kafirlerin şerlerinden Allah CC ye sığınmalıyız,dua etmeli ve ibadetlerimizi elimizden geldiği kadarıyla yapmalıyız.

12-Direkt olarak 40 gün sabah akşam birer sefer tövbei istiğfar duasını okumalı:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ayrıca vereceğimiz hizib dualarını okumalı.

13- 11. sorunun cevabındaki durum gibi bazı vakalar tekrar edebiliyor hiç durmadan tekrar ve tekrar büyü yaptıranlar malesef doğu ve marmara taraflarında çok var bu nedenle böyle bir şüpheye düşenlerin tekrar bakım yaptırmasında fayda var Allahu alem en iyi bilendir.
****


Evet sevgili dostlar umarım aklınızdaki bir takım sorulara yanıt sağlayabilmişimdir.Bakım ve musallat tedavisi için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocaya özelden yazabilir isteğe göre korunma ve ruhani edinmek için vefk yazdırabilirsiniz.

Koruma bırakmaları bana hep enteresan gelmistir.Özel hayatını bir varlığın gördüğünü ve şahit olduğunu bilmek insanı tedirgin ve rahatsiz etmez mi? Diğer taraftan koruma bırakmaları şirk değilmidir bir anlamda.Allah'tan başkasindan koruma tahsis ediyorsun niyahetinde.Bu konuyu açıklarsanız sevinirim

Alıntı ile Cevapla
  #34  
Alt 19.07.24, 13:35
imas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgili Üye
 
Üyelik tarihi: 18.01.20
Bulunduğu yer: her yer
Mesajlar: 16,353
Etiketlendiği Mesaj: 3472 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Freedom30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Koruma bırakmaları bana hep enteresan gelmistir.Özel hayatını bir varlığın gördüğünü ve şahit olduğunu bilmek insanı tedirgin ve rahatsiz etmez mi? Diğer taraftan koruma bırakmaları şirk değilmidir bir anlamda.Allah'tan başkasindan koruma tahsis ediyorsun niyahetinde.Bu konuyu açıklarsanız sevinirim
evimize kapi takmayalim Allah dururken kapidan koruma yapılır mi?
dükkanımıza kepenk yada kilit koymayalim Allah korurmu diyelim?
arabamızın kapisi kilitlemeye gerek yok, joruma icin Allaha güvenelim
cebimizdeki parayi apartmanin giris kapisina koyalim Allah korur kimse dokunmaz,


bunun gibi yüzlerce ornek verilelebilir
insanda her zaman akilli olmali,çunku Allah kainati onun emrine vermiş
özel hayatinin nesini goruyor?
sen gunaha girdigin anda sirtini dönen koruma yapmayan varliklarlar bunlar...

__________________
اِذْ قَالَ لَهُ رَبُّهُٓ اَسْلِمْۙ قَالَ اَسْلَمْتُ لِرَبِّ الْعَالَم۪ينَ
_______________________________________________

"Kötü günlerdeyiz.
Şimdi, ne kişinin kendini sorgulaması,
ne de vefa kaldı.
Er kişiler gitti, geride çer çöp kaldı."

Meymun bin Mihran
Alıntı ile Cevapla
  #35  
Alt 19.07.24, 13:52
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.10.23
Bulunduğu yer: Van
Mesajlar: 62
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evimize kapi takmayalim Allah dururken kapidan koruma yapılır mi?
dükkanımıza kepenk yada kilit koymayalim Allah korurmu diyelim?
arabamızın kapisi kilitlemeye gerek yok, joruma icin Allaha güvenelim
cebimizdeki parayi apartmanin giris kapisina koyalim Allah korur kimse dokunmaz,


bunun gibi yüzlerce ornek verilelebilir
insanda her zaman akilli olmali,çunku Allah kainati onun emrine vermiş
özel hayatinin nesini goruyor?
sen gunaha girdigin anda sirtini dönen koruma yapmayan varliklarlar bunlar...
Haklısınız hocam ilmin penceresinde ve derinliğin de hakikat daha nettir.Sağolun 🙏

Alıntı ile Cevapla
  #36  
Alt 19.07.24, 20:17
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.07.24
Bulunduğu yer: Yeryüzünde
Mesajlar: 84
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Freedom30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Koruma bırakmaları bana hep enteresan gelmistir.Özel hayatını bir varlığın gördüğünü ve şahit olduğunu bilmek insanı tedirgin ve rahatsiz etmez mi? Diğer taraftan koruma bırakmaları şirk değilmidir bir anlamda.Allah'tan başkasindan koruma tahsis ediyorsun niyahetinde.Bu konuyu açıklarsanız sevinirim


Bütün devlet büyükleri, işadamları özel koruma tutuyor zarar verecek birinden korunmak için haliyle şirk olmuyor. Zarar verecek olan kişi ve koruyan gözle görmediğimiz kullar olunca mi sorun

Alıntı ile Cevapla
  #37  
Alt 03.08.24, 13:09
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.07.24
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 66
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bakım yapıldığı vakit ben üstümde sıcaklık hissediyorum ve uyuyamıyorum

Alıntı ile Cevapla
  #38  
Alt 06.08.24, 21:57
Üye
 
Üyelik tarihi: 27.04.24
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 54
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

İyi hoşta imas hocaya nasıl yazacaz deniyorum olmuyor

Alıntı ile Cevapla
  #39  
Alt 08.08.24, 14:44
Ankebüt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 23.12.18
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 584
Etiketlendiği Mesaj: 43 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Alieren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi hoşta imas hocaya nasıl yazacaz deniyorum olmuyor
50 mesaja tamamlamalısın. Bu da konuların altına yorum yaparak düşüncelerini yazarak msj sayını yükseltebilirsin.

Teşekkür ederim vs gibi kısa kısa şeyler silinir.

__________________
El ele.. El Hakka..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Koruma vefkleri hakkında sorular Dazkarieh Sorularınız 16 07.08.24 20:55
Riyazet hakkında sorular? Tarikinaksibend Sorularınız 8 05.05.22 16:43
Yaptırdığım bakım ve aklımdaki sorular? bilmeje Sorularınız 11 02.03.22 10:47
Hipnoz Hakkında Sorular SiLence Hipnoz & Bilinçaltı 3 04.12.21 02:39
Astım Hakkında Sorular Ve Cevapları aşk Sağlık 1 06.05.17 08:59


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147