Alıntı:
Deniz Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaşlar.
Hoca büyü vs gibi durumlarla bir hayli uğraştım. büyü konusuyla alay eden ve inanç beslemeyen biriydim. Günün birinde dayanılmaz ağrılar yaşayıp aylarca doktorlardan sonuç elde edemeyince yolum hocalara düştü.
Allah Rahmet eylesin ; bu ağrı sıkıntısından beni bir hafız hoca kurtardı.
ağrılardan kurtulmasına kurtuldum lakin devamındaki yıllarda çeşitli sıkıntılarım devam etti.
Bundan bir 8-9 sene evvel yine rahatsızlanmam sebebiyle bir hocaya gittim.
yazdığı muska hissettiğim o sıkınıtıyı giderdi. bir tuhaflık vardı ama çözemediğim. sürekli hocayı arama ve danışma isteği. bu konularla alakadar olan ve birazda anlayan bir akrabam var. ondan yardım istedim.
Akrabamın yakın bir arkadaşı olan hoca bana bakım yaptı. Öğrendiğim şey şu oldu ; muskayı yazan hoca cinlilerin etkisinden kurtarmış beni ama bir farkla kendisine bağlamış tabiki masum olmayan bir niyetle.
Bir şekilde yeniden muskalar vs yollarla o sıkıntıdanda kurtuldum.
Şunu anladımki evet bi çok yolla cinlilerden yardım alıp bişeyler yapabilen ve kendisine hoca diyen öyle çok şarlatan varki. Allah yolumuzu iyilerle karşılaştırsın.
|
Hoca şarlatan değilmiş ilim sahibiymiş ama nefsine yenik düşmüş ve kendi nefsinin doğrultusunda yanlışlıklar yapmış.Biz onun için diyoruz ki başvurduğunuz işlem yaptıracağınız hocanın ilim sahibi olmasının yanında ehli sünnet yolunda ahlak sahibi olmaları da çok önemli.
Kendine devamlı müşteri-hasta olsun diyerek hastalarına irsali hatif okuyup cin gönderen hocalar ve forum sahibi kişileri bile biliriz biz.