bunu buldum umarım işinize yarar ama ne derece güvenilir bilemem
AŞAĞIDA YAZILAN SÖZLERİ SIKINTI OLDUĞUNDA BİR BARDAK SUYA DUDAKLAR DEĞDİRİLEREK 7 KEZ OKU VE HER OKUDUĞUNDA BİR YUDUM İÇ.. "senedi ve cenip işşefeati ve ma halaga bil kuntüm vel e ecmaülün Cemilün kesir ve el cinni şeyteni ma şediga" veya yanınızda su bulunmadığında içine nefesi çekerken oku ve yutkun ve bunu da aynı şekilde 7 kez tekrar et.. BU İŞLEMİ GUSÜL ABDESTİ ALMADAN ÖNCE VE SONRA BİRER KEZ TEKRAR ETTİĞİNDE DAHA ETKİLİ OLACAKTIR. -2- Plastik bir bardağa bir miktar su koy.Sudan ağzınıza bir yudum al ve yutmadan ve dökmeden tek nefeste dudaklarınızı oynatarak Ayetel kürsi'yi oku ve suyu yut. Ve bunu 7 kez tekrar et.(tek nefeste okuyabilmek için euzü besmeleyi çektikten sonra göğsünüze derin bir nefes çekip nefesiniz bitinceye kadar oku) tekrar tekrar söylüyorum gusul abdestini dediğim şekilde dediğim yerlere özelikle dikkat ederek al.Yazdıklarım bu işlerle uğraşan bir abimin dedikleridir.Gayte açık vede net yapmak sana kalıyor.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başka site ismi vermek yasaktır.