Negatif enerjinin hiçbir formu faydalı olamaz. Kullanan kişinin birinci elden enerji sistemini kirletir ve belli yırtıklar yaratır. Yönlendirildiği kişi için konuşmak bile istemiyorum zaten, verilen görev darbeli bir şekilde gerçekleşebilir. Ben bu yöntemin negatif enerjiyi yönlendirmek için yeterli olduğunu düşünmüyorum ancak asıl sorun insanların bu yola yönelmesi. İki ucu keskin bir bıçak kullanmak, sanıldığından daha fazla sorumluuk getirir. Ki bunu yapabilecek düzeye erişenler sonuçları bildiği için yanaşmak bile istemezler. Sizlerinde ailesi ve sevdiği insanlar bulunuyor. Bir başkası ufak sebeplerle intikam almak istese ve böyle bir yöntem kullansa, oluşan sonuçlar size nasıl hissettirirdi? İntikam, güç, kavga ve negatiflik dünyeviliğin yoğun etkileridir. Evrende ağır sonuçları bulunur ve verdiğinizi düşündüğünüz zarardan daha fazlası ile cezalandırılırsınız.
Kara büyü uygulayıcılarının hayatları genelde yalnız geçer mesela. Çünkü bir süre yaydıkları enerji kendi ailelerine ve sevdiklerine zarar vermeye başlar. Ve bu kişilerin hayatları, ölümleri de gerçekten dramatik noktalara ulaşabiliyor. Tabii negatif enerjinin bu kadar 'masum' boyutu ile uğraşmak böyle ağır sonuçlar getirmeyecektir ama vermek istediğiniz zarardan daha fazlasını göreceğinizden emin olabilirsiniz. Yükseliş bu tür şeyleri desteklemiyor ve yıkım bu kişiler için daha güçlü geliyor.
|