Dayım hayatı boyunca ateist yaşadı, alkolikti. Kabir Azabı Çekiyor mu?
Dayım hayatı boyunca ateist yaşadı, alkolikti, daha sonrasında alkolizme yenik düşerek vefat etti. Son dönemlerinde Allah'a inanmak için çaba sarfettiğini fakat tüm hayatı boyunca inanmayarak yaşamış birinin hayatının son dönemlerinde inanmaya çaba sarfetse bile aklına kabullendirme kısmında zorlandığını söylemişti...
Velhasıl dayımı kaybettiğimde dayım 45 yaşlarındaydı. Vefatının ardından bir süre geçti ve bir gece nedense aklıma düştü, acaba kabir azaba çekiyor mudur diye düşündüm...İnanmayan insanların kabir azabı çektiğini birçok yerde okumuştum...
Bu sebeple sırf dayım için akşam varkti 4 rekat namaz kılıp, Mülk suresini okudum, belki Allah acısını dindirir diye düşünerek, Mülk suresini bitirdikten sonra uykum geldi ve gidip yattım.
Gece rüyamda dayım yanıma geldi, ama hiçbirşey konuşmadan "Teşekkür ederim" diyerek çekip gitti.Yani aramızda bir diyalog gelişmesine izin vermeden teşekkürünü edip ayrıldı...
Bu yaşadığım sadece basit bir rüyamıydı, yoksa gerçekten dayımın ruhu gelip beni ziyaret mi etti, Mülk suresinden dolayı bir cin benim rüyama girip bana bu oyunu oynamış olabilir mi?
|