Alıntı:
mrv1 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] malum daha çok yeni olduğum için kuralları pek bilmiyorum okuyarak ve forumda gezinerek bilgilerden istifade ediyorum. Kusura bakmayınız.
Bu arada çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için birazdan önerdiğiniz dualara da bakacağım fakat neden tavsiye etmediğinizi öğrenebilir miyim merakımı bağışlayınız çok tesirli olduğu yazıyor ondan mı tarafıma geri döner ondan mı yoksa Allah'a havale etmemiz gerektiğinden midir acaba bilemedim cevaplarsanız memnun olurum. Teşekkür ederim... @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Havas ilmi şartlarını okuyunuz.Korunma nedir,nasıl yapılır,görevliler nasıl sarf edilir,daha bir çok teferruatı öğrenmeden bir şey yapmayın.Başınıza musallatlar alırsınız.
Lütfen forumda aktif olup okuyup istifade ettiğiniz konulara mesajlar ve yorumlar yazınız.Chatteki sohbetlerimize de katılınız.
Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
Chat bölümünün hemen altındaki reklamı günde 5-6 defa tıklayıp formumuza destek olalım arkadaşlar.
Lütfen Facebook Sayfamizdan ve Twitter adresimizden Bizi takip Edin.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.