Alıntı:
mrv1 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Ben bunu deneyeceğim kesinlikle haklı olduğum bir konu var. Tarafıma iftira atıldı,hakkım yenildi, kandırıldım vs. Aylarca hergün ağladım. Ne çektiğimi çok iyi bilirim hala da çekmekteyim. Ben bu gece bunu uygulayacağım. Peki günü saati var mıdır acaba mesela gece gündüz fark eder mi saat önemliliği var mıdır? Çok teşekkür ederim şimdiden.
|
Hangi saatlerde hangi işlemler yapılır ve ne için kaç defa okunur bütün bunlar ''Havas Kursu-Havass Dersleri'' bölümünde mevcut.Öncelikle forumu iyice gezip konuları dikkatlice okuyup istifade ettikten sonra konulara mesajlar-soru-tşk yazarsın.Anlamadığın olursa okuduğun konuya o konuyla ilgili sorunu yazarsın.Kimden cevap bekliyorsan konu sahibini @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şeklinde @ işaretiyle etiketlersin.Görür ve cevap yazar.
Lütfen forumda aktif olup okuyup istifade ettiğiniz konulara mesajlar ve yorumlar yazınız.Chatteki sohbetlerimize de katılınız.
Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
Chat bölümünün hemen altındaki reklamı günde 5-6 defa tıklayıp formumuza destek olalım arkadaşlar.
Lütfen Facebook Sayfamizdan ve Twitter adresimizden Bizi takip Edin.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]