CHAT'de Olanlar Okuyunuz
Forumumuza aylardır-yıllardır üye olupda inatla hala mesaj yazmıyan bir çok üyemiz maalesef gidip bir çok sahtekar ve dolandırıcı medyum sitelerinde kendilerine şifa,dertlerine çare arıyorlar.Halbuki dertlerin çaresi ve şifa burada,bu forumda.Bildiğiniz gibi hocalarımız forumda üyelerimize yardımcı olup yol gösteriyorlar.
Bizim forumun CHAT sohbetleri bile farklıdır.Dün gece üzerinde musallatları olup rahatsızlık duyan iki üyemize anında müdahale edildi.
CHAT kayıtlarının bir kısmı altta,okuyunuz.
01:12 Devrimci:şimdi baK NELER OLUYOR YSMN 15 DK İÇİNDE KUŞ GİBİ OLACAKSIN,BAŞLIYORUM
01:14 yasemin8606:Bekliyorum hocam Allahım razı olsun senden
01:20 Devrimci: YASEMİNİN İŞİ TAMAMDIR,Yasemin şimdi kuş gibi olacaksın
01:22 yasemin8606:Hocam benn inanamıyorum
01:23 Devrimci:ne oldu kız?Biz o senin bildiğin ne verirsen ver diyen hocalara benzemiyoruz değilmi?
01:23 yasemin8606:Gozumdeki yanma gitti sanki göğsumun ortasi hafifledi
01:25 Devrimci :şimdi anandan doğmuş gibi olacaksın gör bak,etrafındaki ağırlıklar ve sıkıntılarda yok oldu
01:26 yasemin8606:Biri yaninda okur da anlarim.uzaktan birinin okuyup etki etmesi mucize.
01:26 yasemin8606:Allah senden bin kere razi olsun.
01:27 Devrimci:Allah şifa versin ysmn kızımız,senin mutlaka Ebuhamza hocamıza tedavin şart,kendini ayarla
01:27 yasemin8606:Aynen kesinlikle.Rabbim nasip etsin.
New 02:22 Devrimci:kendini nasıl hissediyorsun Duman
New 02:23 Dumann:Sarhostum ayildim
New 02:23 : Dumann:Ilginc
New 02:24 Devrimci: hemen bir gusül abdesti alıp çamaşırlarını da değiştir,odanı temizle sakın alkol alma sana yarın tekrar okuyayım
New 02:24 Devrimci: çok iyi olacaksın Duman
02:25 Dumann:1 sise sarap icen ben allah allah
02:25 Devrimci:Eğer içki satılan yerlere içki içilen yerlere gidip otursan bile çok musallat alırsın ona göre kendine çeki düzen ver.
Lütfen forumda aktif olup okuyup istifade ettiğiniz konulara mesajlar ve yorumlar yazınız.Chatteki sohbetlerimize de katılınız.
|