Ayet-el Kürsi ile işlem (mücerrebtir)
ilk işlem
..........bir ipe yedi düğüm atacaksın bu düğümleri attıktan sonra
ayetel kürsinin ilk duraklı ayetini okuyacaksın ve Allah'ım ben bu ayetel kürsi ile gözlerimde ki
perdeyi açtım ve mührünü bu düğümü açtığım gibi açtım deyip düğüme üfleyerek düğümü açıyorsun
bu işlemi ayetel kürsinin bütün duraklı ayetlerine kadar yapıyorsunuz.....
ikinci işlem
........daha sonrada eline farklı bir ip alıyorsun ve ayetel kürsinin duraklı ayetlerini tektek okuyorsun aynı işlemi burada da yapıyorsun
burada Allahu la ilahe illa huvel hayyul kayyum deyip Allah'ım ben bu ipe düğüm attığım gibi filan filanları ve bana
büyü yapanların görüşlerini be işlemlerini bu ipe attığım düğüm gibi bağladım deyip ipe düğüm atıyorsun
üçüncü işlem
........bu işlemden bir tanede şu var bu işlemi yaparken şöyle diyeceksin Allahım ben bu düğümü ayetel kürsi ile attğım gibi bana yapılmak istenen bütün işlemleride bağlayıp inşallah yapılmasını engelledim sende engelle ya rab deyip
bunuda yap
bu işlemi her durağa geldiğinde yapıyorsun
Bismillahirrahmânirrahîm.
a) ilk duraklı ayet.... allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm,... burada yukarıda yazdıklarım söylenip üflenecek
b) ikinci durak ayeti................lâ te'huzühu sinetün velâ nevm,............burada yukarıda yazdıklarım söylenip üflenecek
c ) üçüncü durak ayeti...............lehu mâ fissemâvâti ve ma fil'ard,.............burada yukarıda yazdıklarım söylenip üflenecek
d ) dördüncü durak ayeti............ men zellezi yeşfeu indehu illâ bi'iznih,............burada yukarıda yazdıklarım söylenip üflenecek
e ) beşinci durak ayeti..............ya'lemü mâ beyne eydiyhim vemâ halfehüm,.............burada yukarıda yazdıklarım söylenip üflenecek
f ) altıncı durak ayeti..............velâ yü-hîtûne bi'şey'im min ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel'ard,......burada yukarıda yazdıklarım söylenip üflenecek
g ) yedinci durak ayeti..............velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azim............burada yukarıda yazdıklarım söylenip üflenecek
bu işlemi her düğüm için bir ayetel kürsi okuyarakta yapabilirsin ne kadar çok okursan o kadar güçlü olur ve uzun olur
işlemin sonunda bu ipleri bir naylona sarıp çok ağır bir taşın altına koyup,şöyle diyeceksin.. Allah'ım nasıl ki ben bu ipi bu taşın altına koydum sende bu işlemlerin bu taşın
ağırlığı bu ipin üzerine bastığı gibi yap ve ben alıncaya kadar asla işlemin iptal olmasını engelle deyip ve poşete koyarkende taşın altına koyarkende ayetel kürsi ile okuyup koruma yapacaksın ki
herhangi bir mahlukat almayacak... sonra ipi taşın altına koyacaksın
bu işlem her işlem için olur....mücerrebtir
|