Çok doğru,
bende çok geçtim bu tuzaklardan, maalesef çok doğru ,özellikle BİOENERJİ eğitimi adı altında verilen eğitimlerin gercek sifacikikla öğretisi ve ilmiyel kesinlikle alakası olmadigini ve kesinlikle bu ilmin çok daha farklı bir şey oldugunun sirrini geçte çözdüm anladım.
Herşeyin bir enerji değeri var canli hayvan insan yada cansız taş ve eşya vs ornegin herhangi yerden alınan bir taş ile bir akik taşının enerji degerin çok farklı olduğu gibi bu otlar arasında kaynak suları arasindada böyle küçük bir ornekle biryorede bir şifalı su olduğu söylenir ve gerçektende o su içilmeye başlandığında örneğin dolaşım bozukluğu taş gibi problemleri geçirir. Çünkü içerisindeki gümüş iyonlar ve birtakım bileşenleri yüksektir ve bu suyun enerji değeri yüksektir. İnsanlara gelince ise birtakım insanların enerji değerleri 15bin ve üzerinde bovisin üzerindedir bu insanalar enerji çalışmaları yapabilen su bulabilen insanlardır bunlar herşeyi farklı farklı yaratan yuce Allah bu insanlarinda kabiliyetini farkındalığını bu yönde vermiştir. Türkiye'de birçok şehrini gezdim ve böyle nadir insanlar tanıdım hiç eğitim vs almamış ama harika enerjist harika sifacilar gördüm.cakralarin bile çalışmasını açık olup kapalı olmasını mantığını gerçek anlamda bilen bir eğitimci daha ben görmedim. Kaldiki okadar çok eğitmen gördüm tanıdım.
Bu ilim idrak Edip uygulayabilene.
|