Alıntı:
Summer Nickli Üyeden Alıntı
ilk başta 4000 gönderdim. sonra 200 euro karşılığında kişi başına 4000 daha istediler. benim 4000 daha fazla param olmadığı için 2100 daha gönderebildim. daha sonra kalan parayı ay başında gönderecektim. fakat ay başı olmadan herşey ortaya çıkmıştı. dolandırılmıştım.
bu bulduğum 2.ci şarlatan ise vefk içinde ilk başta 700 tl yazıyordu atılan emailde. fakat şarlatan ile telefonda konuşunca 150 tl de kargo parası istedi. güya kargoyu hızlı kargo ile gönderecekti. fakat ekonomik kargo ile göndermişti. toplamda bu şarlatan 850 tl gönderdim. bana vefk dedi. açtım baktım büyü göndermiş. AVUÇ İÇİ KADAR Bİ KAĞITTI. bunun için 850 tl aldı. artı kargo parasını gönderdim. zıkkım haram olsun. kefen parası olmasın. ilaç parasını zor bulsun.
|
Bu şerefsiz dolandırıcılar hep dini duyguları sömürerek senin gibi 1000 lerce insanı dolandırıyorlar.Yalnız sen değilsin.
Çok şükür forum hocalarımız son derece cüzi ücretlerle üyelerimize de yardımcı oluyorlar.Hiç bir işe yaramıyan fotokopi vefki 850 liraya göndermişler sana.
Halbuki @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamız hakiki safran mürekkebiyle gayet güzel çalışan özel vefkler yazıyor üyelerimize.