Alıntı:
garipbirkul Nickli Üyeden Alıntı
Bu cevaptan sonra denenir.. Hikayede anlatılan uygulamayı mi yapmamız gerek. 70 kere tekasür süresini yapıcaz
|
70 defa besmeleyle birlikte "Tekasür Suresi"ni oku ve şöyle dua et:
-"Ya Rabbi, bana bu okuduğum surenin yüzüsuyu hürmetine ahirette ki yerimi göster" diye dua et demiş.Bunları okuduktan sonra sağ tarafına yat ve salavat-ı şerife getirerek uyumaya çalış.Bizde ayrı oda da uyuyalım demişler.
Hüseyin, denileni tamamamen yapmş ve uykuya dalmış..
Aradan iki saat geçti ki birdenbire yerinden hoplayıp:
"Lailahe İllallah Muhammeden Resulullah.Tevbe YaRabbi, daha yapmayacağım söz veriyorum beni yakma acı bana! " diye feryatla uyanmış.Tabii ki bu arada ister inanın isterse inanmayın adamın gözleri korkusundan faltaşı gibi açılıp saçları da diken diken olmuş ve bayılmış.Adam kendisine 1saat sonra gelince dedemle babam ona:
-"Eee. anlat bakalım ahirette ki yerini nasıl gördün!" demiş.Adamın anlatığı dehşet verici:
-"Beni büyük bir ateş kuyusu deryasına doğru ittiler .Tepetaklak indikçe dibine varamıyorum.Sonra da ateş deryasına varınca ateşin içinden korkunç yılanlar, akrepler , çıyanlar hep yüzümü tırmaladılar" diye anlatmış.Daha sonra da ona şöyle seslenmişler. Cehennemde, bundan sonra ayağını denk al yoksa bu ateşte uzun süre kalırsın " diye tehdit etmişler.Bu olaydan sonra bizim Hüseyin kesinlikle namazı terketmemiş ve eski haline dönmemiştir.
Bu rüya, şimdi ki hesabımıza göre 50 yıl oldu.Babam sağken Bulancak'tan bir mektup yazıp o gördüğü yıllar evvel ki rüyanın tesirinden hala kurtulamıyorum " demiştir.
İşte bu kadar.
Ahirette ki yerinizi öğrenmek isteyenler bakalım nasıl karşılanacaklar merak ediyorum.
Açıkçası ben buna cesaret edemiyorum...
ALINTI