Elhamdülillahi rabbilalemin allahümme salli ala seyyidina ve resulüna ruhu şerifi muhammedin fil ervah bedeni şerifi fil ecsed ravzayı şerifi fil kubur ve ala elihi hakiki ve sahbihi ve sellim ya rab yarab ya rab yarab ya bedıassemavati vel ardı ya zel celali vel ikram allahım bize günahla ramızda engel olacak kadar korkundan hisse ver bizi cennetine ulaştıracak kadar taatini nasib eyle dünya musibetlerini hafifletecek kadar güçlü iman ver allahım bizi yaşattığın müddetçe kulaklarımız gözlerimiz ve kuvvetimizi tüm azalarımızı sağlıklı kıl bize zulmedenlerden öcümüzü sen al düşmanlık edenlere karşı bize yardım et bizi dinimizle musibete uğratma dünyayı en büyük düşüncemiz ve gayemiz kılma ilmimizi dünya ile sınırlandırma bize acımayanları başımıza bela etme devletimiz türkiyeyi her kafir münafık hain ve her şerlinin şerrinden ebedül ebed muhafaza et amin allahım acizlikten fakirlikten tembellikten cimrilikten çok yemekten çok uyumaktan çok konuşmaktan korkaklıktan hilekar dosttan, faydasız ilimden her türlü aşırılıktan ve maddi manevi hastalıktan senin korumana sığınırız ..ya rabbi ya mevla ya vedud ya allah kabir azabından ,senden korkmayan kalpten,seni zikretmeyen kalpten,ağlamayan gözden,sıkıntı ve hüzünden nefsimin şerrinden,şeytanı lain ve tayfasının şerrinden büyüden ve büyücüden sihirden ve sihirbazdan nazardan ve nazarcıdan hasedden ve hasedciden her nevi cin ve teknoloji ve ahirzaman ve deccaliyet şerlerinden ebedül ebed sana sığınırız ...ya rab ya ferdün hayyun kayyumun hakemün adlün kuddus ya allah ya allah ya allah her türlü fitneden ve fitneciden her hastalıktan hayatın ve ölümün zorluğundan kabirin sıratın ve mizanın zorluğundan cehennem azabından borç altında kalmaktan sılayı rahimi terk etmekten kabul olunmayan duadan doymak bilmeyen nefsten ihtiyarlığın ve gençliğin şerrinden ,menimizin şerrinden ,zalim olmaktan ve zulme uğramaktan ,isyan ettiren fakirlikten ve isyan ettiren her şeyden ,azdıran zenginlikten ve azdıran her şeyden ,gıybetten yalandan zinadan ucubdan riyadan iftiradan şirki hafi ve şehveti hafiden şirkin ve şehvetin her çeşidinden cümle günahtan cin şerrinden ve cümle yarattığının şerrinden senin tam kelimelerine ve merhametine sığınırız senin gazabından senin rahmetine sığınırız senden yine sana sığınırız başka ilah yokki bize yardım etsin yardım et bize muhtacız ya allah günahlarımıza keffaret olarak bol tövbe istiğfar ve bol zikrullah bol namaz ibadet nasip et bela musibet, fakirlik ve savaşlarda yenilgi verme ya mevla amin bu duamızı hz muhammed mücteba sas ve bütün peygamberlerin hürmetine cebrail as mikail as israfil as ve azrail as ve tüm meleklerin hürmetine , kabeyi şerif mescidi aksa arş kürsi ve tüm kutsal mekanlar hürmetine kuranı kerim incili şerif tevratı şerif zeburu şerif ve tüm kelamların suhufların hürmetine yıldızların yerleri hürmetine gavsul azam abdulkadiri geylani hz leri ve bu zamanın gavsul azamı olduğuna vallahi billahi tallahi diyerek yemin ettiğim ahmedi müştaki hz leri hürmetine ve tüm sevdiklerin hürmetine mehdi as hürmetine meal kusur ahseni kabul ile kabul eyle amin... Velhamdülillahi rabbilalemin allahümme salli ala seyyidina ve nebiyyina ve şefiina ruhu şerifi muhammedin fil ervah bedeni şerifi fil ecsed ravzayı şerifi fil kubur ve ala elihi hakiki ve sahbihi ve sellim amin amin amin