Alıntı:
hukar Nickli Üyeden Alıntı
Abdestli yada abdestsiz bilmem ama zikir çekince kesinlikle musallat oluyorlar. Özellikle çok sayıda zikir çekerseniz kesinlikle ve kesinlikle musallat oluyorlar. bir mürşid'e bağlanmadan yüksek sayıda zikir çekmeyin derim.
Benim başıma 3-4 musallat olayı geçti. Ben zikir çekmekten vazgecmedim. Ne kadar okusamda koruma yapsamda musallat oldular.
Tecrübelerime dayanarak;
- Hıfz ayetlerini okuyun. Bu sitede de mevcut 19 ayet. Sabah akşam üç kere yada yatmadan 7 defa. 1 kere okusanizda çok çok etkili. Abdestli olsam da Ayetel kursi korumasi yapsamda 7 ayetler, hırz ayetlerini vs.. çeşitli korumalar yapsamda musallat oluyorlardı. Ne yapsam olmuyordu yani. Hıfz ayetlerini bulana kadar. Musallat sorunu yaşayanlar için yapabileceği yegane şeylerden biri
- Abdestli dolasin.
|
Kardeşim kişinin amacı allah rızası olursa hiç bir şey olmaz. Fakaz şu olsun bu olsun diye okursan o zaman musallat olur. Zaten bir mürşidi Yoksa yüksek miktarda okumazsın eğer okuyorsa zaten bu olsun şu olsun diye okunuyordur. Hal böyle olunca belli bir müddet sonra kapı azda olsa aralanır. Sonra cinler seni vazgeçirmek için korkutur musallat olur. Bu nedenle okumayı bir şey için okuyorsan dikkatli olman lazım