10.04.17, 16:46
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 30 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Telekinezi Sıfırdan Başlangıç
Selamın Aleyküm
telekinezi nesneye dounmadan beyin gücü yada che enerjisi ile tesir etmektir.
yani nesneleri dokunmadan hareket ettirmek peki bu ne işinize yaricak Allah ın size verdiği beynin kullanmadığınız yerlerinide kullanacaksınız. ilerleye ilerleye hep beraber gelişceğiz zirveye yalnız çıkarsan yaız kalırsın unutma bunu şimdi başlangıç kısmına geçelim ilk başta bir enerji meditasyonu iyi gelir.
meditasyon sırasında Allahı zikredebiliriniz.
enerji meditasyonu nasıl yapılır (kendi tekniğim)
bağdaş şekilde yere oturun ve içinizde bir küçük bir su kütlesi hayal edin ve bu kütleyi vücüdunuzda gezdirin her yerinde giderek büyüsün ve hızlansın su kütlesi ve artık taşacak kıvama gelsin bu kıvama gelince dışarıya doğru çıkıp aura çeperinizi güçlendirdiğini imaje edin meditasyon bu kadar bunu 10-15 dk yapabilirsiniz.
telekneziye Başlangıç
psi wheel ve psiball
psi wheel yapılışı
bir kağıdı bir iğne ve silgi gerekli iğneyi silgiye batırın kagıdıda üstüne koyun
sonra elinizi yanına koyun kağıdın internette videoları bakabilirsiniz elinizden çıkan enerjinin bağıdı sardiğini ve istediğiniz yönde döndüğünü imaje edin
psi ball
che topu che enerjisinin yoğunlaşmış hali
resimdeki gibi elinzden çıkan enerjinin top halini aldiğini imaje edin ama hassas hissetemye çalışın ilk başlarda pek fazla hissdemeyebilirsiniz itme ve çekme hisleri olması gerekli top hazır olduğunda genelde itme olur
sonra karşınıza bir kağıt koyun ve ona fırlatın düşürmeye çalışın umarım başarılı olursunuz rüzgar düşürdü gibi şaçma şeyler sadece siz engel olur onu rüzgar düşürse bile ben düürdüm diyim çünkü beyniniz böyle kanıdıra kandıra ve telkin vere vere gelişecek umarum faydalı omuştur Allah a emanet olun.
Kaynak (kendim)
|