Durugörü ile Seyahat
Aslında başka kaynakklarda farklı bi şekilde görsem de kendi yöntemini bulmak her zaman iyidir diye düşünüyorum (:
Kısaca şöyle anlatıyım...
Astral seyahattan farklı olarak durugörü ile seyahat yaptığınızda sadece bilinciniz gitmek istediğiniz yere gider.
İlk önce kısa bi meditasyon işe yarabilir ( ben yatarak meditasyonu tercih ediyorum bu yöntemde bunun için mümkünse karanlık bi' yer olsun)
Daha sonra yanına gitmek istediğimiz kişiyi boş bi odada düşünüyoruz . Yapmamız gereken o an düşüncelerimizi serbest bırakmak... Yanına gitmek istediğimiz kişi o an ne yapıyorsa onu o şekilde görürüz ya da tamamen haraketsidir. Tamamen haraketsiz ise o odanın içinde olduğunuzu düşünerek biraz daha konsantre olmalısınız . (Mesela odanın sıcaklığını ve ya kokusunu algılamaya çalışın)...
Eğer başardığınıza inanıyorsanız -ki başarırsınız(:- düşündüğünüz kişinin yanına gidip ona söylemek istediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz
Başka bi yöntemde;
Bi arkadaşınızla deneyebilirsiniz. Daha önce arkadaşınıza haber verip size konsantre olasını isteyin, mümkünse kısa bi meditasyon yapabilir (: Daha sonra yukarda anlattığım tekniği uygulayın ve arkadaşınızın omzuna dokunun -ya da onun gibi bişey- ... Bittikten sonra arkadaşınıza ne yaptığınızı sorun ... Ben bu şekilde %90 sonuç aldım(:
|