Yunanistandan bir büyü kitabından...Bazı kristaller,Eski Mısır'dan bu yana kullanılan doğal koruyucu güçlere sahiptir.Fal bakıcagınız zaman(ama ben hiç falda denemedim..)büyü ritüeli düzenleyeceğimiz zaman,olumsuzluğa karsı bir kalkan olarak kullanmak üzere üzerimizde taşıyabiliriz(annem bunu bende denedi)Geleneksel Koruyucu kristaller Siyah akik,ametister,kan taşı,lal,siyah ve kırmızı yeşim taşı,kaplangözü(bendeki bu)topaz ve kurkuvaz.Babaannemden duyduguma göre bunlar en kolay bulunan taşlarmış.Daha bir sürü ismini bile telaffuz edemediğim ve bulunması zor taşlar var kitapta ama sanırım libyaya gitmek gerek
Kitaba ve babaanneme göre taşlaro sık sık suda yıkamalı özellikle negatif enerji altındaysak tuzlu suyla ovmalıymışız.Bu tuzu denedim gerçekten işe yarıyor.Tuz işinden sonra bir tütsüyü yada herhangi güzel kokan bir yağı taş üzerinde gezdirdikten sonra burası önemli yıldız enerjiniz açısından diğer elementlerimizide(toprak,hava,ateş)-(suyu kullanmıştık)gücünü taşımak için koyu rwenkli bir kumaşa sarıyoruz.Ve benim yastıklarımın altında duruyor..Ha her zaman işe yarıyormu?3 Sene önce yaptıgım bir büyü ters teptiği için hala kötü etkileri var ama eskiye nazaran biraz daha iyiyim..