Telepati
Telepatiyi kısaca sözsüz konuşma olarak tanımlayabiliriz. Birçok çeşidi verdır ve telapati zihnimize bağlı olduğu için telepati ile yapılacakları hayal gücümüz dahilinde çeşitlendirebiliriz. Ben kısaca konu başlıklarını ve birkaç yöntemi vereceğim.
Düşünce gönderme:telepati ile kendi hislerimizi düşüncelerimizi insanlara iletebiliriz. Bunu yapmak için iletiyi göndermek istediğiniz kişiye odaklanın. onun yüzünü karşınızda görün. Sonra göndereceğiniz bir düşünce ise aranızda bir enerji köprüsü oluştuğunu ve ona aktığını düşünün. eğer bir cimle gönderiyorsanız sanki onun yüzüne gerçekten söylemişsiniz gibi imajine edin. bir süre sonra başaracaksınız...
Düşünce okuma: Yine aynı şekilde düşüncelerini duymak istediğiniz kişinin yüzünü önünüzde görün sonra rahatlayın ve benliğinizi ona açın. tam konsantre olduğunuzda bir an bir düşünce bir cümle yada his belirebilir aklınızda ama bunu ayırt etmek önceleri çok zordur. çünkü bunu aldığınız an beyniniz buna yeni düşünceler ekler. zaman ve bol pratik sayesinde uzun süre uğraşmadan insanların düşüncelerini okumaya başlayacaksınız...
şimdi de notlarımı düşmek istiyorum:
*Ben yapamıyorum işte olmuyor uzun konsantre olamıyorum diyen arkadaşlarım bu çalışmaları yapmadan önce farkındalığınızın belirli bir düzeye gelmiş olması gereklidir. bu çalışmaları yapmadan önce meditasyon ve imajine çalışmaları yapınız lütfen yoksa sadece yerinizde sayarsınız...
*Yukarıda söylediklerimi yaptınız ve bu çalışmalara başladınız aynı gün sonuç alamazsınız. Belki birinden bir düşünveyi almanız haftalar doğru düzgün zihin okumaya başlamanız aylar sürebilir ben yapamıyorum deyip bırakmak yok...
|