Alıntı yapmayı bilmiyorum ki alttaki butona tikliyorm olmuyor birde yeniyim çok hakim değilim siteye
Herhalde böyle
[QUOTE=Garip1isi;651760]Abim musallatın var büyük ihtimalle kendi başına açarsan daha çok rahatsız eder seni 50 mesaja ulaş sitede @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocaya yaz özelden halleder o bide kime mesaj yazıyorsan alıntıla ki bildirim gelsin[/QUOT
Oldumu
Alıntı:
Garip1isi Nickli Üyeden Alıntı
Abim musallatın var büyük ihtimalle kendi başına açarsan daha çok rahatsız eder seni 50 mesaja ulaş sitede @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocaya yaz özelden halleder o bide kime mesaj yazıyorsan alıntıla ki bildirim gelsin
|
Tamm şimdi öğrendim galiba boynumda boylama var artık eskisi gibi değil ki en son gördüğümde bir kaç ay geçti ama yine de sağol tavsiyen için
Alıntı:
Abim musallatın var büyük ihtimalle kendi başına açarsan daha çok rahatsız eder seni 50 mesaja ulaş sitede @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocaya yaz özelden halleder o bide kime mesaj yazıyorsan alıntıla ki bildirim gelsin
|
Tamm şimdi öğrendim galiba boynumda boylama var artık eskisi gibi değil ki en son gördüğümde bir kaç ay geçti ama yine de sağol tavsiyen için
Alıntı:
|
Ben Rukiye ayeti dinleyebiliyorm evin içinde defne yaprağı yakiyorm kendi başıma sureler okuyup Kur'an'ı bile okuyorum musallat olasaydi belli olmazmiydi