Selamun Aleyküm Allahın Rahmeti Bereketi Üzerimize Olsun İşallah Ben bir gün Bir büyücü ile taniştim tanişmamda söyle oldu dedi senin aile çok huzursuz sürekli evinde kavga var abin evli ablalarin bekar filan derken dedim sen kimsin nereden ve nasil biliyosun dedim yol ustu eve gel dedi kadin bende gittim cay koydu yaninda biskuvi kuru yemis filan işte her neyse dedim sen alim misin dedi ben kuccukken carpildim boyle bir ilim geldi iyiye kullaniyorum filan dedi bana ogretirmisin bende büyü bulmak allah yolunda faydam olsun dedim bana olmaz git evimden diye bagirdi kovdu sonra haber geldi wassaptan niye gelmiyosun hiç noldu dedi kadinin kafa gitmiş ben anladim ama genede gittim dedi sen ilim istiyon demi cok merakin var dedi evet dedim sana ilim vercem dedi ama kaldiramassin dedi olsun ben kaldiririm sen ver nolur dedim içinden okucu bi 7 dk filan sonra kafami oksadi hadi git dedi surati degisti kizdi bana eve gittim aglama basladi suratim kizardi abuk subuk seyler aklima geldi bünyem altüst oldu dunyam yikildi her neyse işte uyudum ablam bana bagardi sonra ben im cok zoruma gitti kucuk bisey ya bagirmasi da ben dedim niye yasiyorum lan biktim herseyden yeterlan dedim aglayarak mezarlika kendimi asmaya gittim mezarlika 4 tane adam geldi kactim bende eve gittim kadini aradim bunu benden al ben kafayi yedim intar edicem dedim sonra tamam sen sakin ol hallatcem ben demistim sana dedi sonra ne olduysa duzeldim ben arkadaslar girmeyin boyle bi işe eger hadiminizin evinde kaliyorsaniz alirsiniz uzaktan boyle bir işe kalkişmayin size ilim verecek ustadin basinizda durmasi lazim sizi kontuol etmesi lazim çünki cin sizin bedeninize girecek benedene alişmaya zorayacak bir yandan da okuma yapilmadigi icin size sekşerim olacak allaha emanet bulamsayin kalibiniz a akliniza guvenipte erkeklik yapmayin etekle gezersiniz allah korusun .
|