Alıntı:
Misafirhane Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun hocam rüyaları ehlinden başkasına anlatmak doğru değilmiş ama ehlini nereden bulacağız rüyamda derviş kıyafetli beyaz sakallı beyaz ve yeşil cübbe entari ve sarıkları olan bazı kimseler geldi cennet gibi yemyeşil bir yerde bana bir ilim öğretmek istediklerini söylediler rüyamda ben öğrenmekten korktuğumu söyledim cinleri ve şeytanları görmekten korkuyordum o günlerde büyük ihtimalle göreceğimden korktuğum için kabul etmedim ama sonra sonra bu korkum geçti dua ve zikirle verecekleri ilme talip olduğumu dua yoluyla bildirdim abdestli ve temiz bir şekilde zikir çekerek uykuya daldım yada dalmak üzereyken bana biz seni çok çağırdık sümeyya diye heybetli bir sesle seslendiler ben hala duamda ısrar ediyorum ama o ses bir daha gelmedi fakat bende farklı haller olmaya başladı haleti ruhiyem değişti istemsizce zikir çekiyorum çektiğimi bile fark etmiyorum çoğu zaman zikrimin azaldığı gün ruhum daralıyor öyle ki acı çekiyor kalbim ağlamalar geliyor neye yoracağımı bilmiyorum
|
Herşeyin ortası guzel aşırıya kaçmamak lazım zikirde. Rüyaya seytanlarda müdahale edebilir sariktir cupedir onlarda giyip o şekilde kendini gösterebilir dikkat etmen lazım. Dedim gibi rüya ilmimiz yok yanlış yere yönlendirme olmasın.
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|