Alıntı:
Aslan51 Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuya attıgım yoruma bakarsan sevinirim ve aklından geçenlere dikkat et Lütfen dostum sana tavsiyem düşüncelerine dikkat et bende eskiden senin gibi idim sonra degişim kararı aldım hayatta yeni bir sayfa açtıgını kendine itiraf et buna başla önce güzel düşün sonra güzel konuş ben şunu yapamıyorum bunu yapamıyorum dersen yapmazsın haberin olsun dedikya işte ibni Arabî hz leri diyorki ağzınızda çıkan sözler ve dualar yanınızda enerji olurlar anlayacagın ya köstek yada destek olurlar
|
Sözlerine katılıyorum mümkün oldukça olumsuz konuşmamaya çalışırım biri olumsuz konuşunca ki galiba bilinçli yapıyorlar rahatsız olurum . Ağızdan çıkan sözün enerji olduğunu düşünürüm . Allah razı olsun.
Ayrıca insan şeytanlari cin şeytanları Uzun zamandır üzerinde düşündüğüm bir konuydu . Bikac tecrubemle sabitlendi ve sonuncusu biraz önce oldu . Uzun zamandır enerjiden beslendiklerini düşünüyordum Tecrübelerimi nasipse bilahare anlatırım . Allahu Alem.
Ama tevafuk . İnsan şeytanları ve cin şeytanları Araştırma yapılabilir . Ki üzerinde durarken forumda varmıs yorum yapacaktım konu kilitlenmiş .
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Mümkün oldukça bol tövbe etmek gerek .