Alıntı:
EnesClem Nickli Üyeden Alıntı
Çok zor durumdayız lütfen kredi borcumuz var ödeyememiz çok zor bize lütfen dua eder misiniz LUTFEN GÖZÜNÜZÜ Seveyim lutfenn dua eder misiniz lutfennn ufacık bile sorun olmasın lutfennn 😭😭😭
|
Allahım yardımcınız olsun ben çok uğraştım ağladım dua ettim Rabbime, burda konular açtım öncelikle kendi tecrübemi söyleyeyim Canım Hocalarımızın tavsiyelerini okuyarak anladım ki kendi kendime zulüm edenlerden oldum bulaştım bu harama diye Hz. yunusun duasını ettim içten inanarak tövbe edin ve her akşam mutlaka ama mutlaka Vakıa suresini okuyun ben 2 sene cebelleştim tek maaşla 5 kişi ev kira Ankara gibi biryerde, birde kadınım yaşım 32 hiçbir desteğim yok hayatta, babamın hiçbirşeyi yok birde rahatsız ,ailemin borçları iki öğrenci okutuyorum kendi borçlarım, çok kötüydüm Allah bana yardım ettikçe ben o faizleri kapatamadım bile hep gelen gitti çareyi arabamı satıp kapatmakta buldum elhamdülillah kış günü zorlanıyorum ama faizden kurtuldum şuan neredeyse seneler sonra paramın bereketi var bunu hissediyorum, ne yazıkki biz kendimize zulm ediyoruz sizi tenzih ederim bilmiyorum ama şunumda olsun bunumda olsun aman taksitle alırım aman kredi çekerim diye diye giriyoruz bu girdaba, dualarım sizinle ama lütfen sizde bu kredi, kredi kartının bataklık olduğunu inançlı olan biz kullara fayda getirmeyeceğini anlamanız gerekiyor. Rabbim yardımcınız olsun hayırlı güzel bereketli kapılar açsın, Rızık isteyene verirmiş Rabbim isteyin bir yol açılacaktır, Rabbimin hikmeti merhameti o kadar büyük ki.