Alıntı:
EnesClem Nickli Üyeden Alıntı
Çok zor durumdayız lütfen kredi borcumuz var ödeyememiz çok zor bize lütfen dua eder misiniz LUTFEN GÖZÜNÜZÜ Seveyim lutfenn dua eder misiniz lutfennn ufacık bile sorun olmasın lutfennn 😭😭😭
|
Olay dediğin gibi ise Cenabu Rabbül Alemin sana o borcu kapatmak için imkanlar sağlasın.
Tez zamanda borcu ödettrsin.
Ve bir dahada kredi olaylarına girmemeni tavsiye ediyorum.
Varlığı yokeden Allah CC.Yoktanda var eden Allah herşeye kadirdir.Yol verir ilim verir kapıları açar şu şöyle buda böyle diye gösterilir.Bir saygın firmanın fazla değil 5 milyar usd borcu varmış rahmetli babası zamanındqa 1996 da bana bir iyilik yapmak istemiş.Gerçi o iş yatmıştı.Şimdi işte türkiyede tanınan isim yapmış oğluna desem beyinsiz kardeşim yanında bu kadar üst düzey tokmak kafa çalışıtıyorsun bunlara bu kadar maaaş veriyorsun her biri minumum 100.000 usd maaş alır.Aldıkları haram içtikleri haram.babandan hatrın var gel sanan bir yol göstereyim dediklerimi yap şunu şöyle şöyle yapacan ama 7-8 ay dişini sıkacan 7-8 ay sonra senin borcunu 5 milyar usd sıfırlama garantisini ben veriyorum desem acaba beyinsiz ne der diyorum.
Alim olan Allah CC beyinsizlere yol göstersin İLİM versin diyorum.
İlim önemlidir.
|