Alıntı:
Svcn Nickli Üyeden Alıntı
"Süleyman’ın emrine de rüzgârı verdik. Onunla sabah gidişte bir aylık, akşam dönüşte de bir aylık yol alırdı. Erimiş bakırı onun için kaynağından sel gibi akıttık. Cinlerden de, Rabbinin izniyle onun maiyetinde çalışanlar vardı. Onlardan kim emrimizden biraz sapsa, ona hemen çok yakıcı ateş azabından tattırırdık."
Hz Süleyman'ın mührü bakırdan yapılmıştır bakırın işe yaradığı apaçık açık bence
Yukarıda yazdığım da Kur'an dan alıntıdı bir ayettir arkadaşlar...
|
Sebe 12. Ayette cinler bakırdan korkardı mı yazıyor,
Yoksa hz. Süleymana. verilen nimetler arasında dünyada ilk defa erimiş bakır nimetinin verildiğini mi anlatıyor
Ayete o şekilde bakarsan çok yanılgıya düşersin
Alıntı:
Svcn Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim Allah'ım sana yardım etsin başta bunu diyim. Ama bakırın da bir şeyleri var mesela o kötü enerjiyi çekiyor bakır onu toprağa koyman lazım vs vs gibi tam bilmiyorum ayrıca cin'i cinle kovma olayı da ayrı bişey büyü yapılır sana bir cin musallat olur müslüman abiler yardım eder. Bunun haricinde öyle dualar zikirler vardır ki o cini yanına bile yaklaştırmaz yani cini cin ile kovulur diye bişey yok.
|
Vs vs gibi tam bilmiyorsun ama gelip burada ahkam kesiyorsun, bakırdan korkarlar diye...