Alıntı:
trhakan Nickli Üyeden Alıntı
Bu işin Uzmanı @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sami hocamdır. Ben okuya bildiklerimi ve translateleri yazdım.
Başta Besmele,
Küçük Yıldızlarda Esmalar: ya Allah, El hafız, el Kahhar, Er Rahim, El Kuddus, Er Rahman,
Ortadaki Yıldızda yine aynı esmalar ve hayır hatemi olmalıydı belliki bir isme yapılmış
nazar duası, A'râf Suresi 38. Ayet - Cin Suresi 8. Ayet - Tâhâ 19- 21. ayetler. - Kâfirûn Suresi 6. Ayet - Nahl suresi 98 ayet - A'râf Suresi 200. Ayet. - Nûr Suresi 20. Ayet.
Süleyman Mührü Tılsımı. Powerful Solomon Seal talismans based on musk, rose water and saffron
Bizdeki Adıyla Mührü Süleyman ( Salamon Talisman) Yani Süleyman Hatemi. Varlıkları Allahın Ayetleri ve Esmalar ile korkutma dolayısı ile asıldığı yeri koruma diye düşünüyorum.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam teyitt edermi bilmem ben bu kadarını okuya bildim ve çevirdim. ( translate)
|
tilsimi tam vermiyorum vebal olur diye
evlilik diye verilen tılsim bu, bırak evliliği adama talak bozdurmak icin yazilan şer uygulama