Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
şeyhin himmeti gördügü tanidigi müridedir, o yüzden eskiden tarikata girecek insanlar cok titizlikle secilir, belli sınavlara tutulur , belli bir merhale den sonra tarikata kabul edilirdi , ve o mürid seyhiyle hep yan yana olur ve seyhinin korumasinda olurdu,
sen seyhinin yaninda oldun mu? şeyhin seni taniyor mu? dizinin dibinde kaç gün oturup sohbetine katildin,
öyle görme bilme tanima olmadan korumasindayim demeyle olmuyor, şeyhleride öyle doğa üstü gücleri varmış gibi görmeye gerek yok...
ayrıca sana zikir dersi veren temsilciye sor bakalim batini bölümde bilgisi ne kadar var?
|
Birebir olarak tanımıyor Hocam ziyarete gittiğimizde görüyoruz ancak benim demek istediğim aslında manen bir yola bağlandığımızda ki bu yol Rasullullahın yoludur silsile oraya bağlanır Allahın sadıklarla olun demesine binaen bende bizim gibi amel etmeye çalışan ama beceremeyenlere veya sıkıntıya düşmeyelim diye silsiledeki evliyalar dua eder ve koruduklarına inanıyorum Allahın izniyle kalben
Vekiller hocam genel bilgi veriyor örnekde dediğim gibi belli sayılarla değil Allah rızası için çek sayı gözetme diye tenkitte bulunurlar ama farklı bir durum varsa Şeyhin yanındaki vekillere gidip sormamızı söylüyorlar muhtemelen onlar batini ilmi olma ihtimali daha fazla Allahu alem
Aslında ben sizden bu ilimle iştirak eden birisi olarak tavsiye almak istedim hocam bir haftaya yakındır 5.000 den az veya fazla olarak çekiyorum Allaha şükür bir sorun yaşamadım