Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bu kadar okumalarda bir enerji açiğa çikar,o enerjiler öncelikle gezenti bazı başi bozuklarin dikatini çeker, enerjiden nemalanmaya geldiklerinde açık bulurlarsa bitmez wnerji kaynağini mesken edilirler,
bu tür bu adette okumalar bir gözlemci nezaretinde olursa sağlıkli olur, yoksa her zaman tehlikeye acik halde olursun..
|
Açıktan kastınız günahlarsa Hocam Allaha hamdolsun kebair günahımız yok küçüklerden de Rabbimin mağfiretine sığınıyoruz gözlemci olarak Şeyh Seyyid Muhammed Saki hazretlerine intisaplıyız elhamdulillah sadatların himmeti bizi korumaz mı ne yapmamız lazım ben 5 bin okuma niyetindeyim Rabbim nasip ettiği sürece
Alıntı:
sin60 Nickli Üyeden Alıntı
bu sayılar çok yüksek bi tarikata baglıysan vekile danışman lazım... ilahi ente maksudu ve rıdake matlubi.Allahım benim maksudum sensin ve kazanmak istediğim şey senin rızandır bu okudugunu nakşi tarikatında vird çekenler her 100 olunca okur..mutlaka vekile danış.....
|
Danıştım kurban sayı olmadan istediğin kadar çekebilirsin demişti ama 5 bin diye söylemedim ben tabi yeniden sormak lazım aslında