Alıntı:
trhakan Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim bu "Alkolikler hor görmesi" pek hoş olmadı alaycı tavrın hoş kaçmadı. Cemil Babanın Alkoliklerle bir işi olmazdı.
Ledun ilminin ilk getirilerinden kalp gözü meselesi vardır. Bir gün Babam üzüntülü bir bekleyiş içerisindeyken yolda yürüyor o da arkasından Erzurumlu diye bağırıyormuş Biz erzurumlu olmadığımızdan babam bakmamış ( ama atalarımız 150 yıl önce erzurumdan Kayseriye göç etmişler bu bilgi bizde var vart da onda nasıl oldu)
Peşinden yetişip omzuna dokunmuş ve üzülme o işin olacak sınavı kazanacaksın merak etme, köyünüzün de camiisini bir hayır sever tamamlayacak hadi evine git şu gördüğün insanlar var ya kimi domuz, kimi eşek, kimi köpektir. evine gidip otursan gezmekten daha hayırlı bir iş yaparsın demiş. Babam yetim büyümüş ve çileli bir çocukluğu olmuş o mübarek te bunu bildiği için hep muhabbet edermiş.
Şimdi @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]E7 , @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hiç düşündün mü sana baksa ne görürdü.
|
Hocam ben o zat hakkında kötü bişey demedim , önceki hikâye bana saçma geldi yok gemide başını gökyüzüne kaldırmışda haşa Allah'a görmüyormusun ben gemideyim demiş, yani sencecede saçmalık değilmi ? Bir evliya bu şekilde bir düşünceye sahip olabilir mi ?