Alıntı:
onursenmisin Nickli Üyeden Alıntı
Saygı duyuyorum ilminize,bilginize hocam, yanlış anlamayın bilgi amaçlı sormak istiyorum. Şimdi zikir amaçlı rahatça Allah'ın isimlerini zikretmek amacıyla Tılsım ile korumaya alınarak çekmek bizi nereye taşıyacak, veya bir Mürşidi Kamil'in bilgisi ve ilmiyle bu yolu yürümek ile Tılsım'la koruma yapılarak yürümek anlamında aslında belirttim ben durumu burada bu ilmin bilgi sahibi olarak sizin önereceğiniz yol ne olurdu burada?
Hani çoğunlukla benimde yaşadığım zorluk bu oldu, henüz Kelime-i tevhid'in bile manasına varamadan nefsımız daha yukarıları istiyor ilk süreçte ve bu aslında vesvese ve psikoloji açısından daha zorlu bir yol oluyor, nihayetinde ne kadar derine inersek daha korumasız, yaşadığımız bazı vesveseleri göz ardı etmeden yürümek çok çok zor oluyor, vesvesenin imanı yönden eksikliği ile düşülen durumun önemi fazla oluyor burada ve şeytanın sağdan yanaşması gibi bir durum.
|
Şimdi zikir amaçlı rahatça Allah'ın isimlerini zikretmek amacıyla Tılsım ile korumaya alınarak çekmek bizi nereye taşıyacak
seni bir yere taşimayacak, seni zikrin enerjisine gelen kafir varliklarin şerrinden koruyacak,
bu şu demek degil seni süperman yapmayacak, düsmani olan kişinin celik yelek takması
gibi , düsmanin nernisinden seni koruyacak elmetteki bu Allah CC izni ile olacak