Bu arada Kıbrıs'ı hazretlerine saygım sonsuz lafım mantar gibi türeyen sapik imamların ve şeyhlerin peşlerine düşürdüğü alçaklara boylelerin tuzağına düşmekte var .Bu konuda zikir tecrübem oldu yıllarca hemde bildiğim birşeyi paylaşmaktan geri durmam fayda fayda fayda sadece gördüğüm budur.Uçmadım ama iç huzurumu milyardolarla satın alamazlar.bu bile yeterli benim için yani mutmain olmak ..bilmediğim konularda sorarım bildiğim bir konuyu payalsmaktanda geri duramam hürmetler.
Alıntı:
onursenmisin Nickli Üyeden Alıntı
İtikadını, iman seviyesini, maneviyatını bilmediğiniz görmediğiniz tanımadığınız birine çek bir şey olmaz (özetle belirtiyorum) demekte çok doğru değil diye düşünüyorum, günümüzde bir çok insan nefs ayrıntısını unutarak yaptığı ibadetlerde, zikirlerde nefs ile arayışla yapmaktadırlar, bu da zarar getirmekte, bu yüzden öncelikle bolca tevhid,salavat ve kuran ile öncelikle iman seviyesini üst mertebelere çıkarmak daha uygundur bence. Kuran ışığında ilme yönelmek lazım, ilim konusunda direkt olarak ilermlemeye çalışıp takıldığımız yerde Kuran'a bakmak doğru olmayacaktır.
|
Kardeş yazikdlarimi okuduysan orda belirttim net şekilde.Kuran ve sünnet dedim.Bu yasantidan tut herşeyi zaten kapsıyor.yinede saol tekrarın zarari yoktur.