Alıntı:
Kdhholbb Nickli Üyeden Alıntı
La ilahe illallâh üstüne çalışıyorum yapanlar neler tecrübe ettiniz
|
la - ilahe -
illallah
yok - İlahlar -
Allahtan Başka
Dil ile tekrar ederken kalpten bu anlamı geçirmek gerek. Tekrar ettikçe yağmur damlalarının az ama kararlı kayaları yıkadığı ve yumuşattığı gibi kalbi de parlatıp yumuşatıyor.
Anlıyorsun auran güçleniyor. Yanında kalabalık bir melek ordusu ile geziyorsun. Günah işlemeye eskisi kadar iştahın kalmıyor.
Kalbine Allah korkusu yerleşince Yaradılmışlar ( Cinniler, Parasızlık, Gelecek ) korkuları çok gelmiyor.
Farkediyorsun ki işlerin kendiliğinden düzelmeye ve yoluna girmeye başlıyor. Bazen içinden geçirdiğin " keşke şu şöyle olsaydı " diye kalbinden geçen beklemekte olduğun bir olay tıpkıda düşündüğün gibi olmaya başlıyor.
En güzelide zihnin berraklaşmaya başlıyor, ezber kuvvetin artıyor. Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar verebiliyorsun. Çevrendeki melekler piskolojini çok fazla düzeltiyor.
Başlamadan önce bol bol tövbe edip ( soy tövbesi, Nasuh Tövbesi, Seyyidül istiğfar, Tövbeler Zürriyet, Ahirzaman,Öfke, şirk,kınama,nasuh,TevbeiSayik, NİKAH vs ) tövbelerinden biri, birkaçı yada benim gibi garanticiyseniz hepsini yapın.
Sonra sayısız Yunus A.S. nin duasını gün içinde tekrarladıktan sonra Kelimei tevhidi hayatının hersanıyesine yaymaktra fayda var.
Bne korkuyordum ya tuvalettede zikre devam edersem diye önceleri içimden şarkı geçiriyordum, sonra söyleyecek şarkı bulmamaya başladım. Sonrada bir baktım ki dilim dursa, beynimdeki dönen tevhid sözleri dursa kalbim devam ediyordu.
Kesinlikle insan kendiine çeki düzen vermeli ve emir ve yasaklara uymalı çok hızlı bir değişim ve düzelim başlıyor.
Neyse bu konu üzerine uğraşsam kitap yazarım. En iyisi yaşayıp görmek.
ALLAHA EMANETSİNİZ.