Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
Cenabu Rabbul Alemin öyle kulları vardır ki dua etse olmazı olduran mevla sendeki o musallatıda anında alır.
Ama işte o kulları bulman gerek.Onlarla beni yakınlaştır tanıştır diye dua et.Onları heryerde bulamazsın geneli paspayedir.Giyim kuşam sadedir.İnsan içinede sık çıkmazlar.Kendi dünyalarında yaşarlar.İşte onlardan hayır duası alman gerek.
Yalnız o kullarada herkese dua etmeyin bedduada hiç etmeyin hele diye tenbih edilmiştir.
Not:Yukarıda bilgide kitapta google da bulamazsın gırgırına şaka amaçlı yazılmadı öyle kullar var yok değil.Umarım denk gelirsin.
|
Var Rabbimin öyle kulları tabi.. Bir nazar eder sen demeden sıkıntını bilir bir dua eder onun duası makbuldür tabi öyle kullara denk gelmek gerek, gelmek içinde çaba gerek elbet..
Alıntı:
Enes23 Nickli Üyeden Alıntı
Üstat bilemedim şimdi. Bılmeden gunahami girdim ah mi aldım. Bende şaştım kaldım geçmişte hocalarin söylediklerini yapmaya çalıştım dahada sıkıntı yaşadım. Ailecek üstünüzde bı sıkıntı ve anlayamadim
|
Günahın ahın kapısı hoca değil Rabbinin kapısıdır.. Hoca nasıl hocadır bilmem gerçek hocaları öyle nette falan bulamazsın tövbe etmek içinde hocaya ihtiyacın yok..