Alıntı:
bylucky Nickli Üyeden Alıntı
Dua edip sabırla beklemekten baska bir şey yapmıyorum. Sizin geri kafalı fikirlerinizi de önemsemeden sadece Allah'i ve benim hislerimi duygularimi bilerek yoluma devam ediyorum. Bir kız için canımı feda etmiyorum, hayatımı feda ediyorum. Bu uğurda ve verdiğim sözler uğrunda hayatımı tek başıma yaşamaya bile raziyken benim sevgimi hiç kimse haram falan diyerek kucumseyemez. Ben bu kızla cinsel birliktelik arayamiyorum aile kurmak istiyorum. Mücadelem çabam sevmek ve sevilmek için evet çok hata yaptım ama hatalarımla öğreniyorum. Şimdi anlıyorum ki Allah beni seviyor ve beni deniyor. Ben sabırla ve dua ile elini utana sıkıla tuttuğum, ailesini düşündüğüm için kendi rahatsız olmasın diye üzerine bile bakmaya çekindiğim o kızla evlenmek istiyorum. Siz veya bu dünya uzerindeki sözde kendini bir şey bilmiş sanan kişiler benim sevgimin güzelliğini anlayacak ne kalp var sizde ne akıl. Allah anlıyor ve ben buna inanıyorum o benim kalbimdeki saf duygulari biliyor. Tekrar canımı feda etmek konusuna gelecek olursam, sevdiğim ve gönülden bağlı olduğum her insan için canımı gözümü kırpmadan tehlikeye atabilecek biriyim. Ben sizin bildiğiniz korkaklardan değilim. Bunu Allah biliyor, size bir şeyi kanıtlamak göstermek zorunda değilim. Bu konunun kapatılmasını ve silinmesini adminde. Rica ediyorum, çünkü kalp kırıyorsunuz. Nasıl zorluklar atlattığımi neler yaşadığımı bilmeden aylar önce yazdığım kişi olduğumu düşünerek beni değerlendiriyorsunuz. İnsanlar öğrenir ve Allah şahidim ben öğreniyorum, mükemmel biri değilim hatalarım çok ama asla kötü biri değilim. Kendinizi namazinizi düzgün kildiginiz, oruç tuttuğunuz veya bu şekilde ilişki yaşamadığıniz için çok iyi bir müslüman zannediyorsunuz ama Müslümanlık sadece bunlardan ibaret değildir. Kalp kırmayın, en ufak canlıyı bile incitmeyin. Sadece güzel bir kedinin başını sevmek değil veya güzel bir kelebeği incitmemek değil söylediğim. En çirkin en iğrendiginiz canlıyı bile incitmediğiniz onun canına dahi kendi canınızdan çok deger verdiğiniz gün, en değersiz gördüğünüz o böceği ezdiğinizde gönül acısı hissettiginiz o gün belki beni anlarsınız. Hepinize güzel bir hayat diliyorum, ben sözümde durup sevgime sahip çıkacağım. Herkes imkansız olsa dahi imkansızların Rabbinden dua ile istemeye sabırla devam edeceğim. Her gün beni çok daha güzel kalpli biri haline getiren Allah'a hamd olsun. Yaşadığım ve öğrendiklerimle hayatıma devam ediyorum. Hatalarımı kabul edip daha güzelini yapmak içindir bu çabam. Anlayan sever, seven anlar... Allah'a emanet.
|
Değerli kardeşim seni çok iyi anlıyorum aynı sıkıntıları yaşamış bir olarak diyorum ki benim yazdıklarıma bir bak ve sonra en son yazdigima bak yaptık ettik getirdik ne oldu suan onu cezaevine koyan benim yıllarca hapisten cikmaması için uğraşıyorum burda basta @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca ve diğer hocalarımız abilerimiz nasihat etti ne oldu biliyormusun dinlemedim ve sonunda ben rezil oldum itiraf zor ama gercek bu