Alıntı:
HavasHoca Nickli Üyeden Alıntı
Gittiğiniz her yerde sevgiyle ve muhabbetle karşılanıp,hüsnü kabul görmek isteyenler bu şirinlik tılsımını yazıp-yazdırıp taşısınlar.
Ben bu tılsımı şahsen taşıyorum.Çok güzel şeyler yaşıyorum.Sizlerde bu tılsımdan istifade ediniz.
Hikmet-ül Havas
Sin Hoca'mızın özel izniyle.
Değerli üyelerimiz lütfen okuduğunuz ve istifade ettiğiniz her konuyu sağ üstten yıldız verip değerlendiriniz ve yorum-mesaj yazınız.Hep birlikte ahde vefa ile foruma destek olalım.
Hala iki yıldır üye olup forumda 1 tek bile mesajı olmayan sömürücü bazı üyelerimiz gibi duyarsız olmayalım.Hep birlikte emek verip formumuzu yaşatalım.
|
bu tilsim harikalar yaratiyor 1 kisiye verdim denedi is istedigi kisilerden ses seda yokken (yolda karsilastiginda) is teklifi gelmis hemde 2 yerden birden bende de telefonda kopisi vardi bi dairede isim vardi randevuyu kacirmistim inanin bana öyle iyi davrandilarki sirada 40 kisi varken beni alip islerimi hallettiler yoksa o 40 kadar kisinin islemi bittikten sonra beni en sona almalari gerekiyordu yani önemle tavsiye ediyorum eger tutmayan olursa eksikligi kendine arasin