Alıntı:
Svg Nickli Üyeden Alıntı
Abiciğim ben bin tane İhlas, 12 bin tane ya Allah ya Hu çektim de bana gelen olmadı yav. Kaç gecedir okuyorum, gelen giden yok. Ben ne edeyim? Hiçbir şey de hissedemiyorum. Korkmuyorum. İyi bir his de gelmiyor içime. Benim dileğim hacetim duam kabul olmayacak mı? Ona işaret mi bu?
Yav etrafta bir şey kıpırdar mı diye bakındım o da olmadı. Bizim kedi etrafa bakındı durdu. Sonra geldi kucağıma yattı. Başka şey olmuyor.
|
en azından musalaltın yok ona sevin.
çünkü 100-200 okuyupta beni rahatsız ediyorlar diyende oluyor.Hamd olsun demek lazım.
Bende kamyonla çekiyorum amman gelen giden olmasın mahlukattan zırnık beklediğim yok.
Cenabu Rabbul Alemin verirse verir vermezsede otururuz aşağı.Hüküm onda.
Allahın dediği olur derlerde aslında yanlış ifade.
Allahın istediği olur yani o isterse olur istemezse yaprak kımıldamaz olayı.Ya MELİK.
Alıntı:
provenzano Nickli Üyeden Alıntı
Hocam Ben de böyle bir tahmin istemiştim aslında sadece. İlk mesajda da belirttiğim gibi bir hacetim de olduğundan dolayı acaba ona bağlayıp kötüye mi yormaliyim şeklinde. Ama inşallah sadece sizin dediğiniz gibi vesvesedendir.
|
dua kısımına dua konuları açtım 3-5 arada onlardan oku derim.nazar falan varsa işini görür.İman kuvvetlendirme duası var içlerinde.