Alıntı:
Cyra Nickli Üyeden Alıntı
Allah yardımcınız olsun kardeşim bende bir Anneyim sıkıntılarım vardı yıllardır, ben huzursuzdum eşiniz gibi çok metafizik uzmanı hoca ocak genç kızlığımdan beri gittim ne muskalar ne okumalar yapıldı bir kaç ay sonra tekrar başladı o karartılar suret görmeye kadar ilerledi, oğlumla aynı odada kaldığım için benim sıkıntım ona yansımış, ben çözümü imas hocamla buldum, şuan vesvese korkutma, silüet görmüyorum elhamdülillah, oğlumunda uykuda ağlamaları çığlıkları kendine zarar verme huyları kalmadı gibi, ben metafizik uzmanından ziyade musallat varsa o ilme vakıf olan hocalarımızla görüşmeni tavsiye ederim, 32 yaşında neredeyse 20 yıldır sıkıntılarımı 2 aydır düzelttim bana imas hoca yardımcı oldu, forumu inceleyince görürsün kardeşim önemli olan musallatın alınması değil senin eşinin manevi perdesinin onarılması tekrar açık kapı bulup gelmemeleri.
|
Sizlere de çok geçmiş olsun, 50 mesaj limitini doldurup kendisi ile görüşeceğim inşallah, Rabbim müsaade ederse kendisi de müsaitse ve uygun görürse sıkıntıdan feraha kavuşmamıza vesile olur inşallah.