Alıntı:
Svg Nickli Üyeden Alıntı
Ya sabır ya selamet. 5.sayfada başka şey diyorsun, bu sayfada daha farklı şey diyorsun. Noktalama işaretleri de olmayınca zaten karma karışık bir şeyler olmuş.
|
noktalama işareti koymadığım için mi anlamıyon yani 5 sayfada da aynı şeyi söylüyorum ama hala anlamıyonuz ki ilk okul seviyesinde yazayım birde
müslüman insan kadına (buraya kadar varmı anlamadığınız)
müslüman cin gelir diyorum ki 2 tane kadın arkaşımda müslüman cin kadın vardı ve yukarda da 100 bin kere anlatmama rağmen çarşaflı peri olduğunu söylememe rağmen hala anlamıyonuz
gayri müsmim cinler tanıdığım insan kadınla ibadet eder mi biraz düşünün idrak edeceğinizi sanmıyorum daha ironiyi bile anlamadınız IQ seviyeniz baya düşük
Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Kadına hem erkek hemde dışı cin musallat olabilir musallata cinsiyet ayrımı olmaz. Müslüman cinlerin musallat olduğu pek nadir hat hiç duymadim ama kâfirler cirit atıyor faydalanmak için açık kapı bekliyorlar. Temiz gezmek abdestli ibatli olmak o kapıyı kilitler.
|
sağol bea bizde cinler insanlara nasıl musallat olur onu tartışıyorduk geldin sorunu kökünden çözdün joker