Alıntı:
provenzano Nickli Üyeden Alıntı
İyi de hocam 1.5 haftadır deniyorum. Rüya göremiyorum. 3 kere tesbih istiharesi yaptım, niyetim olumlu çıktı. 1 kere kuran istiharesi bir kere de uyanık namazla istihare yaptım. Namazda yine olumlu çıktı. Kuran istiharesi denilen şeyde ise bu ayetler çıktı. Bu istihare yöntemlerini rüya göremediğim için yaptım. Ancak sizin gibi hocalarımız uygun olmadığını söyledikleri için şüphe duyuyorum sonuçlarından.
|
Naçizane tavsiyem şartlanip yapmayayın, Yusufiyeli hocamız yazmış zaten rüya görmenin şart olmadığını. İllla rüya göreceğim diye sartlanmayin yada aklınızda bir seçenek ile olmayın tam bir teslimiyet hali olmasi gerekir. Birde rüya görseniz dahi o rüyanın ( ki nefsani bir rüya bilinç altı değilse) yorumlanması meseledir.Kafayı boşaltmak sartlanmamak dua ettiğinizi bilincinde olmak gerekiyor. Birde rüyayı hatırlamıyorsanız sitede kevser süresi terkibi vardı onun için onlarada bakın.Örneğin yıllar önce gördüğüm bir rüyayı çok çok sonra anlamlandirabildim. Gördüğüm vakit uyandığımda kalbime doğan histen ziyade rüyaya içerik olarak bakınca hem anlattıklarım hem kendi baktigim rüya tabirleri nedeniyle çok farklı neticeye yormustum,ama çok sonra anladım hikmetini. O nedenle sonucu illa renk görme veya rüya olarak beklemeyin.