Alıntı:
callistomiss Nickli Üyeden Alıntı
Ben insanların yanında adeta görünmez gibi olduğumu düşünüyorum uzun bir süredir. Bunu nasil tarif edeceğimi bilmiyorum ama yani sohbete katilmaya çalıştığımda havada kalıyor sanki görünmez gibiyim. Şimdi burada "Sorun belki sendedir sen konusmuyorsun çaba gostermiyorsundur" diyebilirsiniz ama ben guleryuzlu ve uyumlu bir insanimdir. Beni hiç tanımayan insanlardan bile benzer tepkile görüyorum. Arıyorum bir wp grubunda herkesin mesajlarına cevap verilirken benimkine cevap verilmez. Sanki üzerimde bir örtü var ve gorulmuyorum gibi bunu doğru mu tarif ettim bilmiyorum ama umarım anlatabilmişimdir. Ne yapabilirim bu durumda ?
|
“‘Rosicrucians’ namıdiğer ‘görünmezler’ ya da Lazca istavrozun sapını gülle donatımcılar; bugün aklımızın almadığı güllü haç, gamalı haç, piramitli göz gibi okült sembolleri yerli yersiz kullanmış ilk gizli örgüttür. Rosencreutz’un mistik öğretilerini takip ederek, yarı bilimsel, yarı mistik (sanırım aklın yettiği noktalara kadar bilimsel, kafanın basmadığı yerde mistik) bir öğreti takip etmişlerdir. Tapınak (Templar) Şövalyeleri’nin bir uzantısı kabul edilen bu insanlar, alumbrados (Illuminati’nin İspanyol ataları), kabalist (doğaüstü varlıklarla ilişki kurma sanatında uzmanlaşmış kişi), hermetik büyücü (mistik şeylerle ilgilenen münzevi) ve simyacılarla da ilişkilendirilebilecek, çok zorlanılırsa ‘bunların ataları gnostiklerdir’ denilebilecek olan bu şahısların toplu olarak kimseye bir yararı dokunduğu görülmemişse de, birey bazında Amerika’nın kurucu ekibinden Jefferson ve Franklin gibi gönül dostlarının muhabbetiyle şenlenmişlerdir…”